2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bebemin göbek çevresi küçük çıktı yine, hoca dedi 2 hafta geriye düştü. Yüzde 23e düştü değer artık beslenemiyor gibi dedi. Normal istediğini biliyorum ama plesanta besleyemiyor bebeği şuan sadece ciğerleri gelişsin diye bekliyorum 38i görsün sonra alalım dedi.
Başka bir doktora gidicem şimdi.

İkinci bir görüş almak her zaman iyidir bence gidebiliyorsan perinatoloji uzmanına git onlar daha iyi yönlendiriyor

Canim baska doktora gorun tabiki yine icin rahat etsin Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin senin icin de bebegin icin de kuzum insaAllah

Bende kontrole geldim 2. Nst me giricem tansiyon yuksek cikti dusmus hali 13 e 8
Nst genel olarak iyiydi ama bi yerde degisik bi dalga vardi yuksek baya burda noldu dedi bilmem dedim 1 lt su ic tekrar nst gir bekliyorum dedi bene 10 gun onde yine haftaya persembe diger randevu henuz gelen giden yok gibi

Şimdi mi gideceksin canım? Hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar et gelişmelerden merak ettim. Böyle olabiliyor diye biliyorum bazen plesanta ile ilgili. Çokça duydum bu durumu. Bebekte bir sorun yoktur için rahat etsin Güzel haberini bekliyorum burada inşallah

Bak tam haftası müziğe de bir çocuk sesi var 34 hafta oldu bile diyor ya çok tatlış bence çekmelisin ben beceremem becersem yapardım

Bebek kalp ritmi mi yüksekti canım?

Mutlaka yaz canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah acaba normal istiyorum deyince adam kıllık mı yapıyor anlamadım

Eğer randevu bulabilirsem gidicem bugün, arıyoruz. Ama değerlerin alt seviyede olduğunu gördüm ekranda da. Hiç yüzünü göstermeyen çocuğum da yüzünü gösterdi bize bugün elimizde fotosu da var artık. Ona bile sevinemedik ya.

Bulun hadi inşallah, senin de için rahat eder ikinci bir görüş alırsan yani eminim. İnsanın kafasını kemiriyor yoksa şüphe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…