2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Valla bence iste zerefim içim rahat etsin sayısal değeri göreyim dersen. Gebelikteki kaşıntıya verilen tek ilaç bu ursactive zaten. Nasılsa kullanıyorsun da ilacı zaten. Geçmedi mi peki kaşıntın ? Geçmeyen kaşıntısı olanlarda, 38+0 da alıyorlarmış. Bu da makalelerde ve burdaki konulardan okuduğum bi bilgi bu arada canım.

Kırmızı saça birşey diyemem ama altını üstüne senin altina üstüne yüzüne her yerine micacak haberin olsun ay çok değişik oluyor ilk zamanlar kakası çok civik oluyor bezi açıyorsun temizlemek için hep bir fosurtuyor üst baş ağız yüz kalmiyorr siperi alıyor tak tak ben öyle birde resim cektiydimm anı kalsın diye

dün de bi asistanla tartıştım arkamdan diyormuş ki o hamile bayana söyleyin o sert olursa biz de sert oluruz zortt dedim çok korktum
Ya benim de böyle bi tartışmam olmuştu , eşim de yanımdaydı. Eşim adalet bakanlığında çalışıyor yaka rozetini görmüş herhalde bi personel tartıştığımız kadına gitti dedi ki bu kadının kocası savcı agsjahsh ulan içimden yarılıyorum tartıştığım kadın nasıl düzeltti kendini sonra totomu yalayacak.
Bakanlık çalışanının savcı ya da hakim olduğunu sanıyor bi kısım insan ahdjaha arada çok işime yarıyor renk de vermiyom valla

hahahahahhaa bana da öyle bi rozet lazım yoksa başım belaya girecek sağlık ocağına giderken takarım

Olsun mimoza biz bu yolda beraberiz
Evet gerçekten yalnız değiliz beraber atlatıcaz inşallah ama dün akşam ben bir anda ağladım neden sebep yok yine baktım kimse yok yanımda sildim ağzımı burnumu gözümü gittim yattım paşa paşa. Bunun lohusalığı daha pistir eminim

Zaten doktora gittim kolestazla alakalı 4 günlük bir tahlil yapıldı enzimlere bakıldı safraya bakıldı her şey temiz doktorun verdiği kremleri de kullanıyorum ama kaşıntıda azalma gerileme yok malesef psikolojim bozuldu artık iyice şu son 6 günde.

Kızlar ben korse düşünüyorum geçen sene miyom ameliyatı sonrası resmen karnım şişti dikiş yerimin üstü ayrı bir katman oldu Çok kilolu olmamana rağmen düzelmedi Hamile değilken bile ameliyat vücudumun şeklini değiştirdi Korse aklıma gelmedi de Ameliyat sonrası lcw dreamden maternity serisinden göbek düzleştiren popoyu dikleştiren 2 li külot aldım içinde ayrı bir kat var Kesinlikle tavsiye ederim yüksek bel hafif bir korse gibi toplayıp şekillendiriyor Gri ve siyah renk bulursanız mutlaka alın Dar kiyafet giydiğimde kurtarıcı oldu

Sağol canım ebebekten 330a aldım

amin canım sağol biri Kız biri erkek yanlış görmedilerse
Bir elmanın yarısı biri sensin biri ben ,
İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben,
Gel bi' dünya kuralım Başka kimse olmasın,
Biri kız biri oğlan İki çocuk oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…