2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Son zaman sıkıntılar arttı galiba canım. Yediklerine dikkat et stresten uzak durmaya çalış en azından bir hafta daha dursun kuzu

Son zaman sıkıntılar arttı galiba canım. Yediklerine dikkat et stresten uzak durmaya çalış en azından bir hafta daha dursun kuzu
Doktoruma gore daha duracak ya haftayaki kontrolden sonra basla egzersize dedi bu nst ye yatip kalkmak beni cok geriyo ya ter icinde kaliyorum ondan oluyo sanki bu tansiyon yukselmesi o zaman olcuyolar ya

Kizlar bugün kontrolüm vardı artık bizim hamilelik serüvenimiz bitiyo yarın doğuma giricem dualarinizi bekliyorum
Hadi rabbim saglicakla kucağına almaymayi nasip etsinn dualarımız seninle bol bol dua et i sırada edilen bütün dualar kabul olurmuş

Ciğerleri gelismiyorsa nesne ciğer gelistiricii vurmuyor vurup önlem alabip sezeryana alabilir daha fazla beklememek için Allah yardımcın olsun bakalım diyet doktor ne diyecek Allah yardımcın olsun

Canım bu benim uzmanlık alanım oğlumunda göbek çevresi1-2 hafta hep geriden gelirdi 3,5 kg doğar diyen perinatologa rağmen 2.9 kg doğdu gayet de sağlıklı kilo aldı Şimdi kızımında kafası küçük şekli farklı derken son kontrollerde karın çapı geriden geliyor bir tek femur haftası ile uyumlu Üstelik tüp bebek geç döllenme falan olamaz yani Ama inan doktorum hiç sorun etmiyor nerdeyse 2 haftaya yakın 39. haftadan gün alınca sezeryan yapalım diyor

Sevinin canım doğma vakti gelmiştir çocuğun haftası da iyi

Sakin ol kuzum Allah’ın izninle bir sorun olduğunu sanmıyorum 2 hafta geri ileri çok dert edilecek şeyler değil diye biliyorum bebe kg almış ama değil mi? Bir de bu son haftalardaki ölçümlere de hiç inanmıyorum açıkcası

Kizlar bugün kontrolüm vardı artık bizim hamilelik serüvenimiz bitiyo yarın doğuma giricem dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım bebeğinle çok güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz senden ozaman
bu konu bence drdan dra değişiyor canım kendine sıkıntı yapma ikinci bir görüş al ondan sınra karar verirsin benimde cumartesi bir hafta 10 gün gerideydi kağıt almadım alsaydım atardım resmi sadecw kilo 2650 civarıydı ama hiç takılma canım gerçekten çok değişiyor bu durum , sen bir görüş daha al bakalın

Başka bi doktora görünmekle en iyisini yaparsın canım, her doktorun yaklaşımı farklı oluyor bu gibi durumlarda. İnşallah içini ferahlatacak haberler alirsin bizi de haberdar et

4.5 kilo denilip 3kilo doğan duyduktan sonra ben de artık inanmamaya başladım. Yeter ki yavrularımız ruhen, zihnen, fiziken sağlıklı olsunlar

Seninle konuşmuştuk benim doktorda perinatoloji doktorlarıda tüp bebeklerde planlama farkıyla alakalı falan küçük olma farkı oluyormuş kafası için en başından beri varsa ve ileriki haftalarda bu fark 2 yada 3 haftaya çıkarsa ozaman sorun olur demişti benim doktor da 38+4 gibi sezeryan dedi seninki dönmüşmüydü bu arada benimki dönmüyor bide

ekom üzülmeyin yahu içeride beslenemiyorsa dışarıda beslenir çözüm var sonuçta beben için en iyisi neyse o olsun inşallah, zaten şurda en fazla 20 günün kalmış erken de değil çoğu bebek o haftada doğuyor zaten mesela ben de şu an kaşıntı yüzünden tedirginim, değerlerin yüksek çıkarsa doğuma alacaktım demişti doktor, erken alalım derse kabul ederim yeter ki bebisler sağlıklı doğsun

Mutlaka yaz canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah acaba normal istiyorum deyince adam kıllık mı yapıyor anlamadım
Yok ya ultrasondaki o alt değerleri gördük. Yani çizgiler aşağıdaydı anltabildim mi bilmiyom da. Yarına randevu bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…