- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Yazdıktan sonra okudum hep kilo alımı durmuş değil hala devam ediyor az az alsa da. Neden hemen sezeryan.başka şeyler söylemesi lazım ki senin için rahat etsin. Yarın kontrol saat kaçta burda bekleriz seninle bir stres içinde.Yok ya ultrasondaki o alt değerleri gördük. Yani çizgiler aşağıdaydı anltabildim mi bilmiyom da. Yarına randevu bulduk.
Evet anne karnında net ölçmek zor bilemedim ben de ama bu beslenmeme olayını duymuştum ben yine bir kaç tanıdıktan. Plesanta ile ilgili bir durum, bebişte bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden can sıkmamak lazım, kızların da dediği gibi dışarıda beslenir bebek.Aynen persentil değeridir o ortalarda gitmesi beklenir tabi ama canım anne karnındakocukta net bir değer olamıyor malesef bence haftaya doğuracam deun dediğiyle alakası olmayacak bence
Ya bide hıca dedi bana 2 hafta geri ben ağlamaya başladım felan hormonlarım laçka. Dışarı çıktık neyse tüp bebek deneyen biri var annesi ya da kayınvalidesi ile gelmiş neyse bana dedi bişey mi oldu yok dedim, o ara tuvalete girdim ben eşimi sıkıştırmış eşim de demiş böyle böyle diye. Dışarı çıktım diyo bana şükret şükret bu kızın çocuğu olmuyor. Kadınla göz göze geldim gözleriyle özür diledi benden resmen. Ben de ondan.Bir de tecrübeli olsan ne olacak ki canım, doktor ne derse kafa sallıyoruz, neticede son kararı yine doktorlar veriyor. Çocuğumuzun, kendimizin canı ona emanet.
Bende bu hafta çatı ağrısına zor yürüyorum karnımın sertleşmesi de çoğaldı. Haftaya perşembe kontrol var eşime dedim kontrole kadar gitmem doktora yatırır beni korkuyorumEvet anne karnında net ölçmek zor bilemedim ben de ama bu beslenmeme olayını duymuştum ben yine bir kaç tanıdıktan. Plesanta ile ilgili bir durum, bebişte bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden can sıkmamak lazım, kızların da dediği gibi dışarıda beslenir bebek.
Senin haftaya mıydı tarih? Bak diyorum yazalım bi yere 3 doğum etti haftaya
Allah’tan çocuk doktorum mükemmel bir insan oğlum 9 aylıktı buldum adam hastane değiştiriyor saçma sapan yerlere gidiyor peşine gidiyorum. Medikalpark,acıbadem gibi hastanelerin gereksiz tahlil psikopatlığından sonra ilaç gibi bir insan asla gereksiz ilaç yazmaz tahlil yapmaz acile gitsem doktorunuz kim ne güzel ilaç yazmış diye sorar diğer doktorlar adamı sırtıma alıp taşıyasım var o kadar seviyorum. Oğlumla ilgili hem tüp bebek olmasından kaynaklı hem de hamilelik sürecinde doktorun sürekli olumsuz bir şey söylemesinden kaynaklı çöküş yaşamıştım psikolojik anlamda adam ne desem tezimi gerçek kanıtla olumluya çevirdi.1 ay sonra da ayda kaç kilo aldı, doktor az dedi muhabbeti olacakhuniler hazır mı
Meyke bebem doğduğunda refakatçim olur musunAllah’tan çocuk doktorum mükemmel bir insan oğlum 9 aylıktı buldum adam hastane değiştiriyor saçma sapan yerlere gidiyor peşine gidiyorum. Medikalpark,acıbadem gibi hastanelerin gereksiz tahlil psikopatlığından sonra ilaç gibi bir insan asla gereksiz ilaç yazmaz tahlil yapmaz acile gitsem doktorunuz kim ne güzel ilaç yazmış diye sorar diğer doktorlar adamı sırtıma alıp taşıyasım var o kadar seviyorum. Oğlumla ilgili hem tüp bebek olmasından kaynaklı hem de hamilelik sürecinde doktorun sürekli olumsuz bir şey söylemesinden kaynaklı çöküş yaşamıştım psikolojik anlamda adam ne desem tezimi gerçek kanıtla olumluya çevirdi.
Mama öcü değil sütümüz yetmezse mama da veririz her ineğin süt kalitesi aynı değildir. Aldığınız sütaş ve birşah süt arasında bile tat farkı fiyat farkı var olmuyorsa zorlamayalım gerçekten hamilelik yorucu annelik daha da yorucu kafa da milyon senaryo ben çift mesai çalışırken bu kadar yorulmadığıma yemin edebilirim mesela..
Tabi canım ben çok rahat doktora denk geldim adam hiç takılmıypr benide tedirgin etmiyor,, plesantadan bebek az beslenmiş dedi kan aldı, acaba pıhtılaşma mı var kan gitmiyor mu plesantaya diye bakalım dedi oda normal çıktı aslında ilk kızımdaki drum asla kiloya boya takılma sakın 2 hafta kadar fark olur derdi hep o beynime işlemişEvet anne karnında net ölçmek zor bilemedim ben de ama bu beslenmeme olayını duymuştum ben yine bir kaç tanıdıktan. Plesanta ile ilgili bir durum, bebişte bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden can sıkmamak lazım, kızların da dediği gibi dışarıda beslenir bebek.
Senin haftaya mıydı tarih? Bak diyorum yazalım bi yere 3 doğum etti haftaya
Rabbime çok şükür sağ salim bebeğin ha şimdi doğmuş ha sonra. Vaktinde gelmesini hepimiz istiyoruz ama elimizde değil yeterki canları sağ olsun.Ya bide hıca dedi bana 2 hafta geri ben ağlamaya başladım felan hormonlarım laçka. Dışarı çıktık neyse tüp bebek deneyen biri var annesi ya da kayınvalidesi ile gelmiş neyse bana dedi bişey mi oldu yok dedim, o ara tuvalete girdim ben eşimi sıkıştırmış eşim de demiş böyle böyle diye. Dışarı çıktım diyo bana şükret şükret bu kızın çocuğu olmuyor. Kadınla göz göze geldim gözleriyle özür diledi benden resmen. Ben de ondan.
Sana bir tavsiyem olacak Yarın hocanın odasına girince telefonundan ses kaydı alsana kafan zaten karışık oluyor sen içeri girince ses kaydını aç sonra tekrar tekrar dinlersin haftaya da aynısını yap bence daha sağlıklı olurHe ya kafam çorba. Ya bide mesela hoca güzel açıklıyor ama ben size aktaramıyorum bence o da var
Yarın başka doktora görüncem. O da üç aşa beş yukarı böyle şeyler söylerse ok zaten. Ama tersi şeyler söylerse o zaman bakacağuk.Sana bir tavsiyem olacak Yarın hocanın odasına girince telefonundan ses kaydı alsana kafan zaten karışık oluyor sen içeri girince ses kaydını aç sonra tekrar tekrar dinlersin haftaya da aynısını yap bence daha sağlıklı olur
Olurum kız ama bak diyeceksin ki odaya geldiğinde bebiş yanında delirmiş halde foruma yazan melike ne kadar haklıymış gülceksin o doktoraMeyke bebem doğduğunda refakatçim olur musun
Bele vaziyatın içine sokam diyo ya bi azeri abla aynı o durumdayım.Olurum kız ama bak diyeceksin ki odaya geldiğinde bebiş yanında delirmiş halde foruma yazan melike ne kadar haklıymış gülceksin o doktora
Çok sevindim. Sağ Salim kucağınıza alın güzelce koklayın yerimize deKizlar bugün kontrolüm vardı artık bizim hamilelik serüvenimiz bitiyo yarın doğuma giricem dualarinizi bekliyorum
Sana atıcam birazdan 1 hafta önce 1 hafta bütün ölçümlerden az ölçülen karın çevresini geçen hafta 3 haftaya yakın ileri ölçmüş aynı doktor bu..Bele vaziyatın içine sokam diyo ya bi azeri abla aynı o durumdayım.
Ya zaten muayenesi 1400 mü ne olmuş bizim hocanın, ikinciyi devlette anca doğururum.Özel doktorların cihazlar çok gelişmiş çok ince ölçüyorlar o da sıkıntıbizde karın marın çevresi bir şey yok. Bi kilo söylüyor o da son iki seferdir söyledi. Ondan önce yoktu. Kafa raad
Hahaha bana bir foto veriyor sanki canon’la çekmiş fotocuya tab ettirmiş kağıt kalitesi bildiğin foto makinesi kağıdıÖzel doktorların cihazlar çok gelişmiş çok ince ölçüyorlar o da sıkıntıbizde karın marın çevresi bir şey yok. Bi kilo söylüyor o da son iki seferdir söyledi. Ondan önce yoktu. Kafa raad
Ya biz de ilk kez gördük yüzünü çocuğumunHahaha bana bir foto veriyor sanki canon’la çekmiş fotocuya tab ettirmiş kağıt kalitesi bildiğin foto makinesi kağıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?