- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ayy kuzum insaLalah kontrol altina alinir skain olmaya calis insaAllah insan geriliyorKızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Ay noluyo boyle kizlar bi anda Rabbim esirgesin hepimizi ve yavrularimiziKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Bu haftalar da asla ihmal etmemek lazım hayati açıdan çok riskli bir kere en doğru karar acile gitmek evet umarım anlık yükselmedirKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Tansiyonun dinlendikçe geçer belki canım. Sancılar da inş düzensizdir de evine dönersin hemencecikKızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
İnş yoktur canım bi şey. Çok geçmiş olsun. Haber ver bize deKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Kızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Ayy geçmiş olsun habersiz bırakmayınKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Evet canım bizlerin de öyle şuan da uzandım ama o çatı ağrısı hiç geçmiyor fakat hepsi normalKızlar dizinde karnınız taş gibi olup sanki küçük tuvaletine sıkışmış gibi hissediyorsunuz yani kasilmaniz oluyor mu benim 32 haftamdan beri oluyor aaa birde uzandığım zaman aşırı bı ağrı oluyor sağ pelvis bölgemde geceleri yatakta dönerken bile vajinam çok ağrıyor
Sancın adet sancısı gibimi tansiyon bu aralar hep yüksek dikkat et sende haber et canım .Kızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Canım çok geçmiş olsun yoktur bişey Allah’ın izniyle haberdar etKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Canım dualarimiz seninle rabbim bebeğini sana bagislasin sağlıcaklaKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Getir bize biz güzel sahip cikiyoruz canım eminelerde olurMeryem ana otum da geldi artik doguma hazirim insaAllah kizlar
İdrar da verdim araştırdım negatif yazıyordu yani protein kaçağı yok demek değil miKan değil idrar vermeniz lazım
Elini şöyle ayağının üstüne bastır beyazlık çıkıyorsa odemdir canım tuzlu suda beklet ayağını iner benimde sezeryandan sonra olmuştu oyoe şişti öyle sistiki şok olmustumAyaklarım bugün bu hale geldi
Eki Görüntüle 3193862
Kiz bariz odem o zaten bi ayak o hale gelir mi şişmedenElini şöyle ayağının üstüne bastır beyazlık çıkıyorsa odemdir canım tuzlu suda beklet ayağını iner benimde sezeryandan sonra olmuştu oyoe şişti öyle sistiki şok olmustum
Canım Allah yardımcın olsun sakin kalmaya çalış, dualarımız seninleKızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Korkma canımKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Evet içine göçüyo beyaz oluyo durduk yere oldu ya bende hem stres oldum hem şaşırdımElini şöyle ayağının üstüne bastır beyazlık çıkıyorsa odemdir canım tuzlu suda beklet ayağını iner benimde sezeryandan sonra olmuştu oyoe şişti öyle sistiki şok olmustum
İyi bakalım canım yat duşunu alıp güzelce dinlen hem açılmada yokmuş nasılsa iyiki eve geldin tansiyonu ara ara ölçersin yinede takip et iyi gecelerDoktor yatış istedi gece tansiyonu düşürmek için ve büyük ihtimal ciğer geliştirici vuracaklardı. İmza attım kendi isteğimle yatışı red ediyorum diye eve geldim gece 12 den sonra yemek yeme bol su iç yatana kadar karanlık odada kal ve dinlen dediler gece birşey olursa bekliyorlar mutlaka. Ebe muayene etti açılma yok. Ben duşumu alıcam kızlar sonra yatarım sabah ola hayır ola
Geçmiş olsun güzelim ya inşallah düşer sabaha.Doktor yatış istedi gece tansiyonu düşürmek için ve büyük ihtimal ciğer geliştirici vuracaklardı. İmza attım kendi isteğimle yatışı red ediyorum diye eve geldim gece 12 den sonra yemek yeme bol su iç yatana kadar karanlık odada kal ve dinlen dediler gece birşey olursa bekliyorlar mutlaka. Ebe muayene etti açılma yok. Ben duşumu alıcam kızlar sonra yatarım sabah ola hayır ola
Canım sat aynı demi bizim nasılsın göğüs altı ağrın , çatı ağrısı var mı sende? Ben de en son gitmemde 47 cm 2200 gram dedi bakalım cuma günü randevumuz var . Ben de kısmi vajinismus vardı hızlıca atlattım normal doğum yaptım kızıma ama üzerinden uzun süre geçtiği için ben de çatı muanesine normal doğuma biraz problemliyim doktorumda şimdilik bir engel yok diyor ama çatımda kemikli.Yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum bı konudan da eksik kalmayayım diye, bugün kontrolüm vardı 34+2 itibariyle 2300kg 47cm olmuşuz, herşey yolunda çok şükür, yürüyüş yap dedi ama dedim doktor hanım yuruyemiyorum hemen karnım sertleşiyor acıyor dedim, doğmak istiyor dedi, iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedio işten korkuyorum dedim zorlamam seni sen merak etme dedi, kadını sezeryana ikna etmeye çalışıyorum o da beni normal doğuma ben evliliğin başında vajinismus yaşadım hala da çok rahat değilim bu çocuğu nasıl yaptım şaşkınım dedim, bı bakarız belki de çok kolay doguracaksin, bu içeriden gelen birşey olduğundan aynı dur değil dedi, baktık uygun değilsin zorlamam zaten dedi, miyomunu da alırız sezeryan olursa dedi, ondan ben para almıyorum hastalarımdan, keyifle yapıyorum ama sectigin hastaneye göre pataloji ve hemşireler çalıştığından para alırlar dedi, kan tahlillerini sordum ben zaten senden hepatitleri başta almışım diğer tahlillerini son haftalarda alıyorum ben dedi ver iki hafta sonra gittiğim zaman nts ye de girecegiiiimmm çok heyecan annecimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?