2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy kuzum insaLalah kontrol altina alinir skain olmaya calis insaAllah insan geriliyor
Kizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Ay noluyo boyle kizlar bi anda Rabbim esirgesin hepimizi ve yavrularimizi

Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Bu haftalar da asla ihmal etmemek lazım hayati açıdan çok riskli bir kere en doğru karar acile gitmek evet umarım anlık yükselmedir

Tansiyonun dinlendikçe geçer belki canım. Sancılar da inş düzensizdir de evine dönersin hemencecik geçmiş olsun
İnş yoktur canım bi şey. Çok geçmiş olsun. Haber ver bize de

Ayy geçmiş olsun habersiz bırakmayın

Gece rüyamda zerefin doğum yaptığını gördüm gruptan bize haber veriyordu, bel fıtığı falan muhabbeti geçmişti ya onun üzerine uyumustum o yüzden gördüm diyordum. Şimdi böyle haberler geldikçe noluyorr diyorum.
Dualarımız sizle kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah şu süreçleri sagliklica atlatırız Rabbim korusun hepimizi

Evet canım bizlerin de öyle şuan da uzandım ama o çatı ağrısı hiç geçmiyor fakat hepsi normal
Sancın adet sancısı gibimi tansiyon bu aralar hep yüksek dikkat et sende haber et canım .
Canım çok geçmiş olsun yoktur bişey Allah’ın izniyle haberdar et

Canım Allah yardımcın olsun sakin kalmaya çalış, dualarımız seninle
Korkma canım çok şükür imkanlar dahilinde hemen müdahale edilir öyle bir durum varsa, inşallah yoktur sadece tansiyondur

Elini şöyle ayağının üstüne bastır beyazlık çıkıyorsa odemdir canım tuzlu suda beklet ayağını iner benimde sezeryandan sonra olmuştu oyoe şişti öyle sistiki şok olmustum
Evet içine göçüyo beyaz oluyo durduk yere oldu ya bende hem stres oldum hem şaşırdım

Doktor yatış istedi gece tansiyonu düşürmek için ve büyük ihtimal ciğer geliştirici vuracaklardı. İmza attım kendi isteğimle yatışı red ediyorum diye eve geldim gece 12 den sonra yemek yeme bol su iç yatana kadar karanlık odada kal ve dinlen dediler gece birşey olursa bekliyorlar mutlaka. Ebe muayene etti açılma yok. Ben duşumu alıcam kızlar sonra yatarım sabah ola hayır ola

İyi bakalım canım yat duşunu alıp güzelce dinlen hem açılmada yokmuş nasılsa iyiki eve geldin tansiyonu ara ara ölçersin yinede takip et iyi geceler

Geçmiş olsun güzelim ya inşallah düşer sabaha.

Canım sat aynı demi bizim nasılsın göğüs altı ağrın , çatı ağrısı var mı sende? Ben de en son gitmemde 47 cm 2200 gram dedi bakalım cuma günü randevumuz var . Ben de kısmi vajinismus vardı hızlıca atlattım normal doğum yaptım kızıma ama üzerinden uzun süre geçtiği için ben de çatı muanesine normal doğuma biraz problemliyim doktorumda şimdilik bir engel yok diyor ama çatımda kemikli.

Merhaba kızlar 34+2 haftalık gebeliğim vsr normalde mart aydı annesiyim 1 hafta önden gidiyorum 10 günde erken sezaryen olacağım doktorum 16 şubata randevu verdi doğum için.
Benim 20.haftadan beridir gün içinde ara ara sertleşmelerim ve toplanmam oluyordu bu 2 gündür çok arttı pazartesi ntsye gitmiştim doktor güzel gözüküyor çok hafif sancın var o da erken doğurtmsz merak etme dedi. Böyle sertleşmem olurken nefesim de daralıyor sanki yüreğin ağzına gelir ya korkudan öyle oluyor işte. Bugün her saat oldu diyebilirim. Sizlerle de aynı zamanlardayız aynı şeyleri yaşayanlar var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…