2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah her şey yolunda ilerler duamdasınız.

Ben şunu merak ediyorum şimdi bu kasılmalar haftalar arttıkça ilerliyor mu? Örneğin 33. Haftada biraz oluyor 34 te daha çok oluyor 36. Da iyice çok oluyor gibi mi? Çünkü benim sanki hep aynı gibi. Yani birden doğum vakti mi anlayacağız hafta hafta mı artacak? Bi de 37 haftadayız hiç çatı ağrım olmadı

O kadar erkek işi gücü bırakmış buna mi kafa yormuş bi birakmadilar şu kadınları ya isteyen istediği gibi dogursun sacma sapan işler ya bu ara zaten hormondan her seye sinirleniyorum,okuyunca hepten sinirlendim. Biraz şöyle bebek ölümleri anne ölümleri artacak ondan sonra görecekler. Ben babami devlet hastanesinde ihmalden kaybettim, aynı gün yoğun bakimda normal doğuma zorlanmis yogun bakimda yatan bir kızcağız vardi 2 tane de küçük cocugu vardi kapıda bekleyen hala çığlıkları kulağımda, babamdan cok o kizcagiza üzülmüştüm o bebek annesiz cocuklar annesiz. Allah akıl fikir versin.

Aynı görünüyor canım, benim göğüs altında hiç ağrım olmadı şükür, Allah kolaylık versin inşallah sana çok yordu seni o ağrı takip ediyorum, ama çatı ağrısı 26 dan beri beni yürütmüyor, haftalardır yatakta bile dönmekte zorluk çekiyorum, biraz yuurusem hemen oturma ihtiyacı ya da lavabo ihtiyacı duyuyorum, tam bir penguenim yürüyüş olarak o yüzden hep evde ve genelde yatar haldeyim, sandelyede bile oturup yemek yesem sertleşiyor karnım, ben 27 de hastanede kaldığımda alttan açıklık muayenesi yaptırırken çok zorlandım, gebe kaldığımdan beri ilişki de yok o nedenle ayrı korkuyorum kemikli çatı olması doğumda zorluk yaşattı mi, ben basenli biriyim acaba alakası olur mu ya da bir faydasi

Neyyy neymiş doğurma havasında değilmiş eve gidecekmis kız napıyorsun sen

Siz sancı haberi veriyorsunuz, uşak karnımda horon tepiyor, korkuyorum suyunu patlatcak diye, herif içeride geldiginden beri uyuyor yapılacak onca iş varken ev günlerdir inşaat halinde acayip stress yaptım ben

İstanbul’a yolu düşen bana geliyor zaten yer bol diye benimki de ahırdan hallice yol geçen hanı adeta
Bı tanıdığın cekmekoyde dubleks alma durumu vardı havuzlu, ayy dedim ne güzel keyfini sürersin, kız öyle deme karpuzunu kolunun altına alan gelir demişti senin de o hesap

Canım kasılma sıklığı artıyor evet poposu ve kasılma durumu aşırı benziyor yani ben ayırt edemiyordum ama kasılma olunca regl sancısı çok benzer bi sancı giriyor fakat o sancının doğum sancısı olmadığını kolaylıkla anlıyorum kasılma kaynaklı gelip gidiyor . Ne güzel çatı ağrın yok ben pantolon giyerken bacaklarımı zor kaldırıyorum
Amin canım . Çatı senin peki dar mı ben doğum yaptım hiç açılma yok hala aynı darlıkta sanki . Aslında çatı muanesi zor değil biz zorlaştırıyoruz malesef ki kızımda yaptırdığım da eşinin Allah yardımcısı olsun demişti doktorum :) Kemikli olduğu için 3.500 geçerse zaten sezeryan dedik takip ettik tatlım geçmediği için ben normal doğum yaptım fakat benim doğumum çok uzadı sebep ıkınamadığımı söylediler oysaki elimden geleni yapmıştım .

Bı tanıdığın cekmekoyde dubleks alma durumu vardı havuzlu, ayy dedim ne güzel keyfini sürersin, kız öyle deme karpuzunu kolunun altına alan gelir demişti senin de o hesap
Bize misafir gelenlerden birinin eşi kavun almış camiiden gelirken yazın kadın adama ne gerek vardı melikeler alırdı demişti
Kavunu bile çok görüyorlar

Aramızda yalnızca iki gün var sertleşmeler , toplanmalar hepimizde sıklıkla arttı bu direk erken doğum belirtisi değil beni de regl sancısı tutunca korkutuyor malesef ama öyle durum da nefes egzersizi denemeye çalış iyi geliyor gece uykuda sık oluyormu benim en çok gece oluyor .

Benim daha çatı muayenesi olmadı iki hafta sonra yapacak ilk bebeğim benim hani tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ben de ıkınma konusunda video izliyorum öğrenmek adına, ne çok ne az olmalıymış, ama bu ara bünyem sağolsun kabızlık yaşattığı için biraz tecrübe ediyor olabilirim malesef basuru tetikledi ben de onun acısını çekiyorum su an

Zaten çatı muanesi çok kısa sürüyor ama mesela benim ablam çok gerildiği için doktor direk sezeryan dedi bu hatayı da yapmak istemiyorum yani kendimi kasıp doktoru zorlayıp normal olacakken sezeryana döndürmekte belki doğru değil ama kafam karışık bebek için anne için hangisi sağlıklıysa öyle olsun kızımda çok inat ettim normal doğurcam diye oğlumda o kadar değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…