Kiiizz o parliyo da cocuuugun ağzını nasıl bulucanBende aldım emzik gece karanlıkta parlıyormuş
Benim de bugün kontrolüm vardi 34+2 yim doktor riskli haftalar geride kaldı dedi hiç endişelenme Allah'ın izniyle, uzun yoldan geldi dinleniyor gibi düşünKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Bugün ayın 18 i ve ben 15 inde yatan maaşı bitirdimKizlar aksam 9 la 12 arasi e bebek buyuk indirime girecekmis aklinizda olsun
Rabbim sağ Salim kavuştursun inşKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
3 gozlu canavar3 gözü var yarın patlatıcam onudoktor mantar için fitil vermişti kesin o yaptı
Doktor ve ebe stres sıkıntı yapma yediklerine dikkat et dediler bende stresliydim ondan olabilir diye düşündüm bir de artık sağlıklı düşünemiyorum galibaÇok yüksek tansiyon neden sağlık ocağı hastaneye yönlendirmedi ki?
Canim bende vajinismus yasadim 5 ay 16 aylik normal surecten sonra gebe kalabildim nasip olursa normal dogum istiyorum, aslinda vajinamizin kapasitesini ozelliklerini ogrenebildigimizi kendimizi bu sorunu yasamayan hanimlardan daha iyi tanidigimizi dusunuyorum. Rabbim ne hayirli olacaksa onu nasip etsin insaAllahYarım saattir yazdıklarınızı okuyorum bı konudan da eksik kalmayayım diye, bugün kontrolüm vardı 34+2 itibariyle 2300kg 47cm olmuşuz, herşey yolunda çok şükür, yürüyüş yap dedi ama dedim doktor hanım yuruyemiyorum hemen karnım sertleşiyor acıyor dedim, doğmak istiyor dedi, iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedio işten korkuyorum dedim zorlamam seni sen merak etme dedi, kadını sezeryana ikna etmeye çalışıyorum o da beni normal doğuma ben evliliğin başında vajinismus yaşadım hala da çok rahat değilim bu çocuğu nasıl yaptım şaşkınım dedim, bı bakarız belki de çok kolay doguracaksin, bu içeriden gelen birşey olduğundan aynı dur değil dedi, baktık uygun değilsin zorlamam zaten dedi, miyomunu da alırız sezeryan olursa dedi, ondan ben para almıyorum hastalarımdan, keyifle yapıyorum ama sectigin hastaneye göre pataloji ve hemşireler çalıştığından para alırlar dedi, kan tahlillerini sordum ben zaten senden hepatitleri başta almışım diğer tahlillerini son haftalarda alıyorum ben dedi ver iki hafta sonra gittiğim zaman nts ye de girecegiiiimmm çok heyecan annecimmmm
Amin inşallah canım, doktor da o düşüncede onun tek kontrolü miyomun ne kadar etkileyecegi, onu takip ediyor bakalım hakkimizda hayırlısı olur inşallahCanim bende vajinismus yasadim 5 ay 16 aylik normal surecten sonra gebe kalabildim nasip olursa normal dogum istiyorum, aslinda vajinamizin kapasitesini ozelliklerini ogrenebildigimizi kendimizi bu sorunu yasamayan hanimlardan daha iyi tanidigimizi dusunuyorum. Rabbim ne hayirli olacaksa onu nasip etsin insaAllah
Gebelikte riskli bi yükseklik şu an kaç çıkıyor?bu haftalar gebelik zehirlenmesi açısından riskli tansiyon idrar da protein kaçağı bakılmalıydı. Bence en azından tit tahlili verin doktorunuza gidemiyorsanız bile protein kaçağı olup olmadığına bakılsın 1 saat sonra sonuç alırsınız Allah korusun hem siz hem bebek için tehlikeliDoktor ve ebe stres sıkıntı yapma yediklerine dikkat et dediler bende stresliydim ondan olabilir diye düşündüm bir de artık sağlıklı düşünemiyorum galibayarına kadar bir şey olmasa bari
Kan verdim ama protein kaçağı vs baktı mi bilmiyorum hiç bakmadım sonuçlara da çok anlamıyorum da zatenGebelikte riskli bi yükseklik şu an kaç çıkıyor?bu haftalar gebelik zehirlenmesi açısından riskli tansiyon idrar da protein kaçağı bakılmalıydı. Bence en azından tit tahlili verin doktorunuza gidemiyorsanız bile protein kaçağı olup olmadığına bakılsın 1 saat sonra sonuç alırsınız Allah korusun hem siz hem bebek için tehlikeli
Kızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Ne oluyor bizeeeeKızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Sana da geçmiş olsun canım.Kizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Kan değil idrar vermeniz lazımKan verdim ama protein kaçağı vs baktı mi bilmiyorum hiç bakmadım sonuçlara da çok anlamıyorum da zaten
benim de adetlerim inanilmaz agrili gecerdi ,oyle ki hastaneye gitmeden dinmezdi agrilarum. Ama o dogum sancisi geldi mi oylebir anliyorsun ki hiç merak etme canimOf ya ben doğum başlarsa da anlayamazsam diye kaygılanma başladım. Ya bebeğime ben anlayamadım diye bişey olursaben adetimi çok ağrılı yaşıyordum ya ağrı eşiğim güçlendiyse de hissetmezsem. Of kafam çok dolu Anksiyete olmadan hamileliğimin bitmesi lazım. Bide karnımın içi acayip acıyor yırtılıyor gibi acaba çocuk sığmıyor mu içeriye olabilir mi bu. Mesela solum üzerine yatamıyorum karnımda acayip baskı oluyor acaba plesantayı falan mı eziyorum
Bulcaz bi şekildeKiiizz o parliyo da cocuuugun ağzını nasıl bulucan
Benim de bugün kontrolüm vardi 34+2 yim doktor riskli haftalar geride kaldı dedi hiç endişelenme Allah'ın izniyle, uzun yoldan geldi dinleniyor gibi düşün
Bugün ayın 18 i ve ben 15 inde yatan maaşı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?