Burun kemiği ölçümü alamadığı için zaten bu testin sonucunun riskli çıkacağı barizİyi akşamlar arkadaşlar 15 haftama giriş yaptım bugün ikili test sonucumu öğrendim devletteki bu evrakı verdi bana çokmu yüksek riski baka bilrimisniz benim gibi aynı durumu yasiyaniniz oldumu devlet olumsuz konusunca özele gittim mecburen oda burun kemiğini göremediğini söyledi ama gördüğümde bebeğimi elleri ayakları her yeri hareket ediyordufetal testi önerdiler ama benim yaptırılan durumum yok iki evladım var çok şükür düşünmekten beynim çatlıyor artık devlet Dow senduromlu olma ihtimali var dedi
Yani arkadaş neymiş sabah akşam Su sesiymis bırak insanları mutlu oldukları gibi yaşasınlarYa ahaha halamın kızı kırkı çıktıktan sonra tekrar hamile kalmıştı, halam da hastaneden gelir gelmez yattınız mı diye sormuştu kızına o da anne sokaktaki adamla yatmadım kocamla yattım sanane demişti aklıma o geldi agsjshshhd
Burun kemiğine kaç doktor baktı ? Birde ense ölçümü kaç çıktı ? Bunlar %100 100 sonuç vermez ki zaten güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle sağlıklıdır bebiş.Benim doktor bi müşterim var anne karnındaki down sendromlu bebeği öyle kolay kolay tanıyamazsın demişti sadece ihtimal ama kesinlik için fetal yada aminyosentez onun da belirli riskli varİyi akşamlar arkadaşlar 15 haftama giriş yaptım bugün ikili test sonucumu öğrendim devletteki bu evrakı verdi bana çokmu yüksek riski baka bilrimisniz benim gibi aynı durumu yasiyaniniz oldumu devlet olumsuz konusunca özele gittim mecburen oda burun kemiğini göremediğini söyledi ama gördüğümde bebeğimi elleri ayakları her yeri hareket ediyordufetal testi önerdiler ama benim yaptırılan durumum yok iki evladım var çok şükür düşünmekten beynim çatlıyor artık devlet Dow senduromlu olma ihtimali var dedi
Benim kız 10 yaşında teyzesiOlabilir benimde 1.5 yaşında kizim var 9 ayinda hamile kaldım ne oluyor yani 1 yaşında bebesi olan yapamiyormuyaşımı var senin 40 çıksın senin eşini görürüm ben radar gibi seni gozleyecek bulduğu an bittinn
Devlette ki doktorum bana ihtimali var dedi hiç burun konusunu felan açmadı ozeldekine bu evragi gösterdik burna yöneldi oda bakınca göremedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki gözükür dediBurun kemiği ölçümü alamadığı için zaten bu testin sonucunun riskli çıkacağı bariz
Başka doktora bunu yaptırmamış gibi ikili test ölçümüne gidin bakalım burun kemiğini görebilecek mi?
Bebeğin suyundan alma olayı varmış o telikeliymis feta testide kanmış kafam çok karıştı dier iki evladım sağlıklı doğdu daha 28 yasindayimBurun kemiğine kaç doktor baktı ? Birde ense ölçümü kaç çıktı ? Bunlar %100 100 sonuç vermez ki zaten güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle sağlıklıdır bebiş.Benim doktor bi müşterim var anne karnındaki down sendromlu bebeği öyle kolay kolay tanıyamazsın demişti sadece ihtimal ama kesinlik için fetal yada aminyosentez onun da belirli riskli var
Benim kız 10 yaşında teyzesi2. Sağlıcakla olsun tamam yeter zaten senin kızına da maşallah çok tatlı bir abla olcak o şimdi
Bana idrar yolu iltihabı için piyeloseptyl adında bir ilaç verdi içtikten sonra mide yanması başlıyor sabaha kadar 2-3 saat belki uyuyabiliyorum sonra oğlum uyanıyor zaten leyla gibi günlerimi geçiriyorumGece gece grup baya hareketli böyle boş boş gitmez dedim kendime kocaman Bir tabak mısır patlattımbakalım neler olacak sabah kadar zaten uyumuyorum güzelce okurum
Aynen keyfini çıkar tam mısır patlatıp yemeklik ortam sabahlar olmasın daha dur birde altına isiyen var o ne olacak acabaaBana idrar yolu iltihabı için piyeloseptyl adında bir ilaç verdi içtikten sonra mide yanması başlıyor sabaha kadar 2-3 saat belki uyuyabiliyorum sonra oğlum uyanıyor zaten leyla gibi günlerimi geçiriyorumbende patlatayım kız oyle de miden yanıyor boyle de
Canım aceleci mi çıkacak senin bebiş bilgilendir biziKızlar acile geldim tansiyon 15-10 sancım çok ve düzenli aralıklarla arada gördüm %100 ü gösteriyordu. Doktora bilgi verelim dediler ona göre eve gideceğim inşallah eve gidebilirim şuan hiç doğurma havasında değilim bilgi veririm müsait oldukça
Anam grubumuza ne oluyor haber ver mavicimKizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Bu bir gerekçe değil bizi tatmin etmediBurun kemiğine kaç doktor baktı ? Birde ense ölçümü kaç çıktı ? Bunlar %100 100 sonuç vermez ki zaten güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle sağlıklıdır bebiş.Benim doktor bi müşterim var anne karnındaki down sendromlu bebeği öyle kolay kolay tanıyamazsın demişti sadece ihtimal ama kesinlik için fetal yada aminyosentez onun da belirli riskli var
Benim kız 10 yaşında teyzesi2. Sağlıcakla olsun tamam yeter zaten senin kızına da maşallah çok tatlı bir abla olcak o şimdi
Evet fetal DNA kandan bakılıyor yaşta genç bence bir sonraki kontrolde ölçüm yapılacaktır sağlıcakla .Bebeğin suyundan alma olayı varmış o telikeliymis feta testide kanmış kafam çok karıştı dier iki evladım sağlıklı doğdu daha 28 yasindayim21 ihtimal dediler bana
Kuzum biri havasında değilmiş doğurmayacakmisCanım aceleci mi çıkacak senin bebiş bilgilendir bizi
Anam grubumuza ne oluyor haber ver mavicim
Özele gidip baktırdım ama doktor göremedi bir türlü burun kemiginiEvet fetal DNA kandan bakılıyor yaşta genç bence bir sonraki kontrolde ölçüm yapılacaktır sağlıcakla .
Çatı ağrısı olmaması iyi mi? Hani olsa vücut kendini hazırlıyor anlamına gelmez mi? Bana hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor da, geldik 37 ye arada top gibi olma dışında bi belirti yok daCanım kasılma sıklığı artıyor evet poposu ve kasılma durumu aşırı benziyor yani ben ayırt edemiyordum ama kasılma olunca regl sancısı çok benzer bi sancı giriyor fakat o sancının doğum sancısı olmadığını kolaylıkla anlıyorum kasılma kaynaklı gelip gidiyor . Ne güzel çatı ağrın yok ben pantolon giyerken bacaklarımı zor kaldırıyorum
Amin canım . Çatı senin peki dar mı ben doğum yaptım hiç açılma yok hala aynı darlıkta sanki . Aslında çatı muanesi zor değil biz zorlaştırıyoruz malesef ki kızımda yaptırdığım da eşinin Allah yardımcısı olsun demişti doktorum :) Kemikli olduğu için 3.500 geçerse zaten sezeryan dedik takip ettik tatlım geçmediği için ben normal doğum yaptım fakat benim doğumum çok uzadı sebep ıkınamadığımı söylediler oysaki elimden geleni yapmıştım .
Yemin ediyorum özendim valla biz adamla kanka olalı çok oldu nerde o eski günler bırak kız yikanabilen yikansinEvet önce beyinde rahatlamak önemli gerçekten acı veren bir işlem değil ve çok kısa
Kız her gece her sabah böyle bir su sesi olamaz 1 yaşında oğluşlarıda var :)
Fetal DNA testi yaptırmanızı tavsiye ederim içiniz rahat ederBebeğin suyundan alma olayı varmış o telikeliymis feta testide kanmış kafam çok karıştı dier iki evladım sağlıklı doğdu daha 28 yasindayim21 ihtimal dediler bana
Bence vücut yapısıyla alakalı yani doğum için olumlu yada olumsuz bir belirti değil gb mesela kızımda bu kadar çatı ağrısı yaşamadım 39 +4 de sancım tutmuştu suyum gelmeden .Çatı ağrısı olmaması iyi mi? Hani olsa vücut kendini hazırlıyor anlamına gelmez mi? Bana hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor da, geldik 37 ye arada top gibi olma dışında bi belirti yok da
Ahhaah bizde öyleyiz canımYemin ediyorum özendim valla biz adamla kanka olalı çok oldu nerde o eski günler bırak kız yikanabilen yikansin
Ay mincir alemsinGece gece grup baya hareketli böyle boş boş gitmez dedim kendime kocaman Bir tabak mısır patlattımbakalım neler olacak sabah kadar zaten uyumuyorum güzelce okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?