2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Burun kemiği ölçümü alamadığı için zaten bu testin sonucunun riskli çıkacağı bariz
Daha ileri bir doktora da gözükün ya da dedikleri gibi fetal dna yaptırmanız gerekecek yoksa bu hep karşınıza çıkacak

Yani arkadaş neymiş sabah akşam Su sesiymis bırak insanları mutlu oldukları gibi yaşasınlar hayır kulakda hep orda acaba nezmanansunsesi gelecek acaba şimdimi olacak göz kulak radarr

Burun kemiğine kaç doktor baktı ? Birde ense ölçümü kaç çıktı ? Bunlar %100 100 sonuç vermez ki zaten güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle sağlıklıdır bebiş.Benim doktor bi müşterim var anne karnındaki down sendromlu bebeği öyle kolay kolay tanıyamazsın demişti sadece ihtimal ama kesinlik için fetal yada aminyosentez onun da belirli riskli var
Benim kız 10 yaşında teyzesi 2. Sağlıcakla olsun tamam yeter zaten senin kızına da maşallah çok tatlı bir abla olcak o şimdi

Devlette ki doktorum bana ihtimali var dedi hiç burun konusunu felan açmadı ozeldekine bu evragi gösterdik burna yöneldi oda bakınca göremedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki gözükür dedi

Bebeğin suyundan alma olayı varmış o telikeliymis feta testide kanmış kafam çok karıştı dier iki evladım sağlıklı doğdu daha 28 yasindayim 21 ihtimal dediler bana

Gece gece grup baya hareketli böyle boş boş gitmez dedim kendime kocaman Bir tabak mısır patlattım bakalım neler olacak sabah kadar zaten uyumuyorum güzelce okurum
Bana idrar yolu iltihabı için piyeloseptyl adında bir ilaç verdi içtikten sonra mide yanması başlıyor sabaha kadar 2-3 saat belki uyuyabiliyorum sonra oğlum uyanıyor zaten leyla gibi günlerimi geçiriyorum bende patlatayım kız oyle de midem yanıyor boyle de

Bugün doğurmak istemeyen arkadaş nerde yaa kendileri nezmanan doğurmayi düşünüyor acaba ????

Aynen keyfini çıkar tam mısır patlatıp yemeklik ortam sabahlar olmasın daha dur birde altına isiyen var o ne olacak acabaa

Canım aceleci mi çıkacak senin bebiş bilgilendir bizi
Kizlar dun tansiyonum yukseldi. Zorla düşürdüm ama biraz uzun sürdü.
Bugun yükseldi ve hic düşmüyor. Acaba protein kaçağı mi basladi ya. Birazdan acile gidecez. Korkuyorum
Anam grubumuza ne oluyor haber ver mavicim

Bu bir gerekçe değil bizi tatmin etmedi 40 çıkınca diyommm eşin diyomm pusuda bekleyecek diyommmm

Bebeğin suyundan alma olayı varmış o telikeliymis feta testide kanmış kafam çok karıştı dier iki evladım sağlıklı doğdu daha 28 yasindayim 21 ihtimal dediler bana
Evet fetal DNA kandan bakılıyor yaşta genç bence bir sonraki kontrolde ölçüm yapılacaktır sağlıcakla .

Canım aceleci mi çıkacak senin bebiş bilgilendir bizi

Anam grubumuza ne oluyor haber ver mavicim
Kuzum biri havasında değilmiş doğurmayacakmis
Biride hastaneden kaçtı hiç normali yok bu grupda akillica gidin dogurun yatisının yapilsin gelin dimi yok anam yok aksiyon istiyolar G gunesli gunler canım dedim sana bu grup bir değişik canları ne istiyorsa öyle yapiyolar

Evet fetal DNA kandan bakılıyor yaşta genç bence bir sonraki kontrolde ölçüm yapılacaktır sağlıcakla .
Özele gidip baktırdım ama doktor göremedi bir türlü burun kemigini

Çatı ağrısı olmaması iyi mi? Hani olsa vücut kendini hazırlıyor anlamına gelmez mi? Bana hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor da, geldik 37 ye arada top gibi olma dışında bi belirti yok da

Evet önce beyinde rahatlamak önemli gerçekten acı veren bir işlem değil ve çok kısa

Kız her gece her sabah böyle bir su sesi olamaz 1 yaşında oğluşlarıda var :)
Yemin ediyorum özendim valla biz adamla kanka olalı çok oldu nerde o eski günler bırak kız yikanabilen yikansin

Çatı ağrısı olmaması iyi mi? Hani olsa vücut kendini hazırlıyor anlamına gelmez mi? Bana hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor da, geldik 37 ye arada top gibi olma dışında bi belirti yok da
Bence vücut yapısıyla alakalı yani doğum için olumlu yada olumsuz bir belirti değil gb mesela kızımda bu kadar çatı ağrısı yaşamadım 39 +4 de sancım tutmuştu suyum gelmeden .
Yemin ediyorum özendim valla biz adamla kanka olalı çok oldu nerde o eski günler bırak kız yikanabilen yikansin
Ahhaah bizde öyleyiz canım Ama işte uykumu zaten hiç alamıyorum bir de su sesi beni deli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…