Keseyi gördük canımmmmHayırlı olsuuun :) ilk zamanlar hızlı yükselebilirmis. İkiz de olabilir. 8. Haftaya kadar yolu var :) peki keseyim gördü değil mi doktor
Hayırlı olsun size de :) ikinci gebeligimde ben de boyle olmustum. İnsan değişik duygular içinde okuyor. Sonra alışıyor tabi :)
5 hafta 5 günlük oldu bugün 6 yada 7 haftada gözükebiliyormuşSenin kaçıncı haftandı doktora gittiğin bende göremem belki bugün 10 da gidiyorum dönünce yazarım buraya
Benim sadece aşırı gaz ve kasık ağrım var arada da mide yanması oluyor. Kalp atımı başlayınca mide bulantısı başlar diyolar 5. Hafta bitiyor bence normal başlamasıKızlar nasıl gidiyor? Benim midem bulanmaya başladı çok erken değil mi
Naptın gittin mi kontrole ne dedi doktorYaaa ben 5. Haftada gözüküyor sanıyordum neyse iyi olsun da bekliyecegiz bakalım
Benimde 3 mayıs hadi hayırlısıson adet tarihim 3 Mayıs çift çizgiyi bugün gördüm 2. Çocuğum istiyorken oldu ama çok karmaşık duygular içerisindeyim ilkinde full heyecan merak ve mutluluktu
Yaa çok sevindim canım için çok rahatlamistir :) darısı başımızaKeseyi gördük canımmmm
TeşekkürlerGebze uzak demesseniz Medical Park Ummugulsum Kuyucu işinin ehli bir doktor
Biraz erken gibi gerçekten deKızlar nasıl gidiyor? Benim midem bulanmaya başladı çok erken değil mi
Günaydın canım haydi güzel haberlerle gel insallahKızlar günaydın bugün 4te randevum var adete göre tam 5+0 ım keseyi görürüz inşallah
Gorursun kuzum Allahin izniyleKızlar günaydın bugün 4te randevum var adete göre tam 5+0 ım keseyi görürüz inşallah
Şimdi dönüyorum keseyi gördük çok şükür dış gebelik değilmis lekelenme için progestan verdi bu arada muayene için kesinlikle idrara sıkışmak gerekiyor yoksa çok beklersinizNaptın gittin mi kontrole ne dedi doktor
Canım benim ben gölge şeklinde gördüm progestan I neden verdi ki düşük tehlikesi falan mı var bi De benim gittiğim hastanede çok sıra olduğu için idrarımı tutmam imkansız ben beklerim sağlıkla gelsin yeter ha 6 haftaya girmeme 3 gün kaldı zatenŞimdi dönüyorum keseyi gördük çok şükür dış gebelik değilmis lekelenme için progestan verdi bu arada muayene için kesinlikle idrara sıkışmak gerekiyor yoksa çok beklersiniz
Bende de gorduk keseyi ama keske idrara sıkışık gelseydin daha net goruntu alirdik dedi ama ona ragmen gorduk yine de sukurŞimdi dönüyorum keseyi gördük çok şükür dış gebelik değilmis lekelenme için progestan verdi bu arada muayene için kesinlikle idrara sıkışmak gerekiyor yoksa çok beklersiniz
Aynı bende de durum senin de gözün aydın ekranda nokta kadar da olsa görmek acayip birseymis 0.53 cm sıpaBende de gorduk keseyi ama keske idrara sıkışık gelseydin daha net goruntu alirdik dedi ama ona ragmen gorduk yine de sukurgozun aydin olsun kuzum bana da progestan verdi 200 mg sabah aksam icilecekmis lekelenme yok ama onlemini alalim dedi
Canım benim dün kahverengi lekelenme oldu korktum ondan bugün gittim evet progestani da ondan verdi ilişki yasak dedi zaten budurm da onu dusunmuyor insan haftaya cuma gideceğiz yine bakalım sağlıkla olsun bebislerinizCanım benim ben gölge şeklinde gördüm progestan I neden verdi ki düşük tehlikesi falan mı var bi De benim gittiğim hastanede çok sıra olduğu için idrarımı tutmam imkansız ben beklerim sağlıkla gelsin yeter ha 6 haftaya girmeme 3 gün kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?