2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aynıyız ben işte .
Bence bu kadına bir bak testleri falan var kitap öneriyor neyin varsa çözmeni sağlıyor. En azından bilirsen daha çabuk düzeliyorsun. Gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama olsun belki birine yardımım olur

Kizlar anlayanlar bı bakabilirmi 13+2.hayla kesin bişey soylemedi doktor

Eklentiler

• IMG_20220809_232058.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 75
Yaaa sen ne güzelsin vallahi içim açılıyor senin yazdıklarını okuyunca. Hem de haklısın
Acıyı dibine kadar yaşamış biriyim. O yüzden şükür kelimesi çok kıymetli benim için.
Şu an ki Halime en iyi kendim derman olabilirim.
Tmm doğal yolla hamile kaldım, yaşım 32 eh fena değil. Ama daha yakından bak bana, covid oldum izolem yarın bitiyor daha, yetmedi amip çıktı. 10 günlük antibiyotik var önümde. O da yetmedi riskli gebeliğimden dolayı dikiş atılacak , vücut enfeksiyon dolu, bu yüzden ameliyatım ertelendi. Bu şehirde tek basımayım, aile akraba yok. Ağlasam cok sey var ağlamam gereken.

Ama canım sıkıldığı zamanlarda, alışveriş yapıp, arka koltuğa çocuklarını bindiren bi kadın olarak hayal ediyorum kendimi. Ya da çocuklarımı alıp sinemaya gideriz diyorum. Ya da bazı geceler kocam nöbetteyken çocuklarımla aynı yatakta oynasarak yatarız diyorum. Tatile çocuklarla nereyi gezeriz diye kafa yoruyorum bazen de. Ya da benden kek pasta isterler mi acaba diye hayal kuruyorum. Üzüleceğimiz zaman dibine kadar üzülelim. Ama normal zamanlarımızı da kendimize eziyet sebebi haline getirmeyelim be gülüm

Hoşgeldin iyi düşünmüşsün

Sana şu an sımsıkı sarılasım geldi. Kendine böyle kocaman sarıl benim için. sen gerçek güçlü kadınlardansın. Biliyodum zaten en başından beri.

Çok teşekkürler canım

Merhaba, hangi sigorta şirketiyle çalışıyorsunuz ve ücretleri nasıl acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Burun kemiği
ense kalınlığı
Detaylı ultrason
Tüm bunlar çoğul gebelikte ölçülebiliyor mu
Ve kadın doğumcular yapabiliyor mu
Yoksa illa ki perinatalog mu yapması gerekli

Burun kemiği
ense kalınlığı
Detaylı ultrason
Tüm bunlar çoğul gebelikte ölçülebiliyor mu
Ve kadın doğumcular yapabiliyor mu
Yoksa illa ki perinatalog mu yapması gerekli
Burun kemiği, ense kalınlığı kadın doğumcu bakıyor.ama detaylı ultrason genelde perinatolog bakıyor bazı yerlerde radyoloji de bakıyor da ben perinatolog bakması taraftarıyım.

İkili test neden istemediniz
Yanılma payı çok yüksek olduğu için. Farzedelim ki down sendromlu yüksek çıktı biz aldırmayı düşünmüyoruz ki kabulümüz. Ama yine de ense kalınlığı filan ölçüldü sorun görünmüyor dedi doktorum. Kendisi de dedi kesin sonuç vermez tamamen size kalmış dedi. Ben de istemedim.

Direkt marka olarak söylemek gerekirse venatura magnezyum malat yada magnimore plus, magnimore gm. Bunlar olabilir. Ama magnezyum oksit en çöp form yani magnorm. Gerek yok ona boşa şeker

Çok güzel düşünüyor ve gerçekten çocugn sana herşey oluyo canm ben şimdi rahatsızım 2 kızım var biri 8 yasında biri 5 yasında etrafımda pır pır dönüyolr midem bulanıyor karnımı tutup dua ediyolr hmn toparlanıyom ve herşeyi sana unutturuyor emin ol senin herşeyin oluyolr eşim şehir dısında dediğin gibi onlarla yatıyorum tabi annemlere yanımda ama benm ailem çocklarm artk annelik çok güzel hepimiz hayırlısıyla alalm kucağımıza ozmn tam anlıcksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…