- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Aynıyız ben işte .Bende 2020 den beri okadar yıprandım ki kaygı bozukluğu var mı bilmiyorum ama sürekli bir endişe var sürekli elimde telefon bir şeyler araştırıyorum . Rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Acıyı dibine kadar yaşamış biriyim. O yüzden şükür kelimesi çok kıymetli benim için.Yaaa sen ne güzelsin vallahi içim açılıyor senin yazdıklarını okuyunca. Hem de haklısın
Hoşgeldinmerhaba kızlar..aranıza yeni katıldım. ben ilk bebeğimde sezeryan olduğum için, bu gebeliğimde de sezeryan olucam 38ci hafta itibariyle, şubat ortalarına düşüyor. o yüzden mart annelerine değil, şubat annelerine geldim
ADI ne doktorunuzun rica etsem birde muayene ücretini öğrenebilir miyimBenim doktorum üsküdarda kim arıyorsa yardımcı olabilirim:)) asiırı memnunum doktorumdan maşallah 2. Yi de onla doğurcam:)
Sana şu an sımsıkı sarılasım geldi. Kendine böyle kocaman sarıl benim için. sen gerçek güçlü kadınlardansın. Biliyodum zaten en başından beri.Acıyı dibine kadar yaşamış biriyim. O yüzden şükür kelimesi çok kıymetli benim için.
Şu an ki Halime en iyi kendim derman olabilirim.
Tmm doğal yolla hamile kaldım, yaşım 32 eh fena değil. Ama daha yakından bak bana, covid oldum izolem yarın bitiyor daha, yetmedi amip çıktı. 10 günlük antibiyotik var önümde. O da yetmedi riskli gebeliğimden dolayı dikiş atılacak , vücut enfeksiyon dolu, bu yüzden ameliyatım ertelendi. Bu şehirde tek basımayım, aile akraba yok. Ağlasam cok sey var ağlamam gereken.
Ama canım sıkıldığı zamanlarda, alışveriş yapıp, arka koltuğa çocuklarını bindiren bi kadın olarak hayal ediyorum kendimi. Ya da çocuklarımı alıp sinemaya gideriz diyorum. Ya da bazı geceler kocam nöbetteyken çocuklarımla aynı yatakta oynasarak yatarız diyorum. Tatile çocuklarla nereyi gezeriz diye kafa yoruyorum bazen de. Ya da benden kek pasta isterler mi acaba diye hayal kuruyorum. Üzüleceğimiz zaman dibine kadar üzülelim. Ama normal zamanlarımızı da kendimize eziyet sebebi haline getirmeyelim be gülüm
Çok teşekkürler canımAynıyız ben işte .
Bence bu kadına bir bak testleri falan var kitap öneriyor neyin varsa çözmeni sağlıyor. En azından bilirsen daha çabuk düzeliyorsun. Gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama olsun belki birine yardımım olur
Çok teşekkür ederim duygulandım. Mahcup oldumSana şu an sımsıkı sarılasım geldi. Kendine böyle kocaman sarıl benim için. sen gerçek güçlü kadınlardansın. Biliyodum zaten en başından beri.
Onlarn yardıma ihtiyacı olmadığı için gelmezlerde buralaraBunu ben de çok isterdim ya
Merhaba, hangi sigorta şirketiyle çalışıyorsunuz ve ücretleri nasıl acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirimAy baya erken öğrenmişsin ne güzel
Ben bekleyeceğim iki hafta daha
Akademide bildiğim bir doktor yoktu o yüzden konak hastanesi seçtim, daha önce firdevs hanıma muayene olup, pozitif enerji almıştım
Bu arada ben muayene ücreti ödemiyorum, tüp bebek öncesi özel sigorta yaptırmıştım.
Doğum da ücretsiz olacak. Ücretli testleri de üniversitede yaptırmayı düşünüyorum.
Burun kemiği, ense kalınlığı kadın doğumcu bakıyor.ama detaylı ultrason genelde perinatolog bakıyor bazı yerlerde radyoloji de bakıyor da ben perinatolog bakması taraftarıyım.Burun kemiği
ense kalınlığı
Detaylı ultrason
Tüm bunlar çoğul gebelikte ölçülebiliyor mu
Ve kadın doğumcular yapabiliyor mu
Yoksa illa ki perinatalog mu yapması gerekli
Canım istersen mesaj bölümünden haberleselim, fiyat vb burdan yazmayayım bana mesaj atabilirADI ne doktorunuzun rica etsem birde muayene ücretini öğrenebilir miyim
Yanılma payı çok yüksek olduğu için. Farzedelim ki down sendromlu yüksek çıktı biz aldırmayı düşünmüyoruz ki kabulümüz. Ama yine de ense kalınlığı filan ölçüldü sorun görünmüyor dedi doktorum. Kendisi de dedi kesin sonuç vermez tamamen size kalmış dedi. Ben de istemedim.İkili test neden istemediniz
Hamilelikle ilgili canım. Ben de genelde el-kol da yaşıyorum bu dediğin karıncalanmayıKizlar görmeyenler için paylaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var
Direkt marka olarak söylemek gerekirse venatura magnezyum malat yada magnimore plus, magnimore gm. Bunlar olabilir. Ama magnezyum oksit en çöp form yani magnorm. Gerek yok ona boşa şekerayy hiçbir şey anlamadım
maşallah canım sen bu konularda baya bilgilisin bizi de bilgilendiriyorsunama biraz bizim anlayabileceğimiz şekilde anlatırsan çok sevinirim bana da magnorm al dedi doktorum ama o zaman almiyim hiç faydası yoksa
Çok güzel düşünüyor ve gerçekten çocugn sana herşey oluyo canm ben şimdi rahatsızım 2 kızım var biri 8 yasında biri 5 yasında etrafımda pır pır dönüyolr midem bulanıyor karnımı tutup dua ediyolr hmn toparlanıyom ve herşeyi sana unutturuyor emin ol senin herşeyin oluyolr eşim şehir dısında dediğin gibi onlarla yatıyorum tabi annemlere yanımda ama benm ailem çocklarm artk annelik çok güzel hepimiz hayırlısıyla alalm kucağımıza ozmn tam anlıcksınızAcıyı dibine kadar yaşamış biriyim. O yüzden şükür kelimesi çok kıymetli benim için.
Şu an ki Halime en iyi kendim derman olabilirim.
Tmm doğal yolla hamile kaldım, yaşım 32 eh fena değil. Ama daha yakından bak bana, covid oldum izolem yarın bitiyor daha, yetmedi amip çıktı. 10 günlük antibiyotik var önümde. O da yetmedi riskli gebeliğimden dolayı dikiş atılacak , vücut enfeksiyon dolu, bu yüzden ameliyatım ertelendi. Bu şehirde tek basımayım, aile akraba yok. Ağlasam cok sey var ağlamam gereken.
Ama canım sıkıldığı zamanlarda, alışveriş yapıp, arka koltuğa çocuklarını bindiren bi kadın olarak hayal ediyorum kendimi. Ya da çocuklarımı alıp sinemaya gideriz diyorum. Ya da bazı geceler kocam nöbetteyken çocuklarımla aynı yatakta oynasarak yatarız diyorum. Tatile çocuklarla nereyi gezeriz diye kafa yoruyorum bazen de. Ya da benden kek pasta isterler mi acaba diye hayal kuruyorum. Üzüleceğimiz zaman dibine kadar üzülelim. Ama normal zamanlarımızı da kendimize eziyet sebebi haline getirmeyelim be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?