2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oh maşallah öğrenmişsin sende sağlıkla gelsin oğlan

Ay canım ben bunu yeni gördğm gözün aydın çok sevindim Allah sağlıcakla almayı nasip etsin

Ooo maşallah hep erkek bebişler ben cinsiyetleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum
Çok teşekkür ederim. Ah kızlar öyle rahatladım ki. Yaş 36 ve üstünde olunca risk ciddi artıyor. bu test olumlu çıkarsa maximum 1 hafta içinde sağlık uygulamasından öğreniliyor, ama bir sorun varsa uygulamaya bilgi gelmiyor ve doktor telefonla arıyor. Bugün bir haftalık sürenin son günüydü. Artık 15 dakikada bir uygulamaya giriyordum birşey var mı diye. Gece hep bununla ilgili kabuslar gördüm. O telefon çalacak diye aklım çıkıyordu. Şükür atlattık Darısı haber bekleyen herkesin başına

Bu arada birkaç gündür uygulamaya bakmaktan buralara bakamamıştım. Doktor ile ilgili olarak, öyle bir şans var mı bilmiyorum ama varsa mutlaka ebeden randevu almanızı ve görüşmenizi öneririm. Benim bugün ebe randevum vardı, hem bilgili hem de sizi ve duygularınızı o kadar iyi anlayıp yönlendiriyor ki doktor biraz daha mekanik kalıyor ebe daha insancıl daha rahat. Şimdi ayda 1 görüşeceğiz doğum sonrası da belli aralıklarla eve gelip bebekle beni takip edecek. Bebeği yıkamama yardımcı olur musun diye sordum desteğe ihtiyacın varsa elbette dedi bi de mesela biraz aptal bi soru ama benim ilk gebelik. Ağrım olunca normal ve geçecek ağrı mı yoksa doğum sancısı mı ne zaman hastaneye gitmem gerektiğini nasıl anlayacağım düye sordum. Çok güzel anlattı

Bende ebe ile anlaşmak istedim ancak fiyatlar çok uçuk

Merhabalar, ben de yeni geldim 11+2 olduk.. Şubat sonu gibi tahmin ediliyor.. bir hayli zorlandığım bir süreç oluyor bulantilardan, istifra yok ama gece gündüz devam eden bir bulantı, bu durumda olanlara necizane tavsiyem kavun bastırıyor bir miktar deneyebilirsiniz (sırf bunu paylaşmak için hesabımı yeniden aktif ettim bir kişiye bile faydam olursa diye) artık buralardayım

Hastanede çalışan randevu alıp gidebileceğiniz yok mu? Burda sigorta ödüyor ve ben de ayda bir gitmeyi düşünüyorum
Hiç duymadım ne güzel imkan varmış ☺ bizde sanırım kişinin kendine bağlı özel olarak tutuyorsan ilgilenen bir eben oluyor. Bende dusunuyorum eger normal doguma uygun derse doktorum. 28.haftadan önce olmuyor dedi düşündüğüm ebe. 30.hafta gibi doktoruma danışıp tutacağım ve bir arkadaşın yazdığı gibi fiyatlar çok uçuk. Yine de zorlayacağım kendimi normal doğumu çok istediğim için

Mantar olayını çözüme kavuşturanınız var mı ben de kasık ağrısı yapıyor ve baya bi akıntı var. Vajinal duş artı krem falan önerir mi doktor. Hafta sonu bir umutla gideceğim. Napıcam ben yaw. Tatlı yediğim günün ertesi daha da azıyor. Ama tatlı istiyor canım, o da zaten iki kaşık yiyorum. Sinirlerim bozuldu gülüyorum artık. Benim gibi olan çaresini bulan var mı ?

Benim akinti yokta kasik agrim var ya idrari yaparken de agri oldu baya bugun yarin bi idrar kulturu verecem saglik ocaginda enfeksiyon oldu galiba

Benim akinti yokta kasik agrim var ya idrari yaparken de agri oldu baya bugun yarin bi idrar kulturu verecem saglik ocaginda enfeksiyon oldu galiba
Yoktur yoktur senin mantar enfeksiyonun. O gaz olabilir gaz da yanma hissi yapıyormuş. Kaygılanma. Mantarın en olmazsa olmaz belirtisi akıntı. Ama sen yine de idrar kültürü ver . Tedbirli olmak lazım .

Bizde de sağlık ocağında hamileliğini bildirdiğinde doğumuna kadar sana özel telefonla bile erişebileceğin ebe atıyorlar. Ben ilaç yazdırmak için aradım beni ebe aradı baya ilgilendi. Hatta dedi ki eğer yakın değilsen kendini rahat hissettiğin istediğin herhangi bir sağlık ocağı hamile olanlara ayrıcalık tanıyor ordan yararlanabiliyor. Bana özel numarasını verdi kadın her şeyi sorabilir danışabilirsin dedi. Valla aramadım ama Sıkışırsam ararım. Tabii evine gelip sırtını sıvazlamıyor ama en azından bazı sorularına yanıt alabilirsin.

kizlar bugun ultrasona girdim, doktorum tatilde, o gelene kadar aylık kontrolunu atlatmayayım dedim, ama ultrasonda doktor bebegin kalbi 186 atıyor dedi. fazla değil mi sizce de? kansulandırıcı kullanman gerekebilir kadin dogum doktorunla konuş istersen dedi. rahatlamak için gittim, huzursuz olarak geri döndüm. kendi doktorum pıhtılaşma var mi diye kan testi vermemi istedi, yarın vericem. sizde bebeklerin kalp atışı kaç? böyle bir durum yaşadınız mı? hızlı kalp atışını doktorunuz nasıl yorumluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…