- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.096
- 108
- 40
Oh maşallah öğrenmişsin sendesağlıkla gelsin oğlan
Ay canım ben bunu yeni gördğm gözün aydın çok sevindim Allah sağlıcakla almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim. Ah kızlar öyle rahatladım ki. Yaş 36 ve üstünde olunca risk ciddi artıyor. bu test olumlu çıkarsa maximum 1 hafta içinde sağlık uygulamasından öğreniliyor, ama bir sorun varsa uygulamaya bilgi gelmiyor ve doktor telefonla arıyor. Bugün bir haftalık sürenin son günüydü. Artık 15 dakikada bir uygulamaya giriyordum birşey var mı diye. Gece hep bununla ilgili kabuslar gördüm. O telefon çalacak diye aklım çıkıyordu. Şükür atlattıkOoo maşallah hep erkek bebişler ben cinsiyetleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum
13+0 ila 13+6 14. Hafta olarak sayılırKızlar mesela günlerimiz sapma yapıyor ya. Hangisini dikkate alacam. Bugün 14 hafta diyor doktor ama uygulama 13+2 diyor
Bende ebe ile anlaşmak istedim ancak fiyatlar çok uçukBu arada birkaç gündür uygulamaya bakmaktan buralara bakamamıştım. Doktor ile ilgili olarak, öyle bir şans var mı bilmiyorum ama varsa mutlaka ebeden randevu almanızı ve görüşmenizi öneririm. Benim bugün ebe randevum vardı, hem bilgili hem de sizi ve duygularınızı o kadar iyi anlayıp yönlendiriyor kidoktor biraz daha mekanik kalıyor ebe daha insancıl daha rahat. Şimdi ayda 1 görüşeceğiz doğum sonrası da belli aralıklarla eve gelip bebekle beni takip edecek. Bebeği yıkamama yardımcı olur musun diye sordum desteğe ihtiyacın varsa elbette dedi bi de mesela biraz aptal bi soru ama benim ilk gebelik. Ağrım olunca normal ve geçecek ağrı mı yoksa doğum sancısı mı ne zaman hastaneye gitmem gerektiğini nasıl anlayacağım düye sordum. Çok güzel anlattı
Hastanede çalışan randevu alıp gidebileceğiniz yok mu? Burda sigorta ödüyor ve ben de ayda bir gitmeyi düşünüyorumBende ebe ile anlaşmak istedim ancak fiyatlar çok uçuk
NIPT sonucumuz geldi çok şükür bebeğim sağlıklı
Cinsiyet de doktorun tahmin ettiği gibi erkek
şu an senin bebek takvimindeki yazıyı okudum ve mememi ölçmeye çalışıyorumGozun aydin canim saglikla gelsin bebeğimiz. Ayrıca oğlusun hayirli olsun. Maviler boyuyorum seni
Ay ben bu bilgiyi daha önce bir formda okumuştum. Sag göğüs büyükse erkek de diyordu. O zaman benim sag buyuk ama sol daha sıkı cikmistişu an senin bebek takvimindeki yazıyı okudum ve mememi ölçmeye çalışıyorum
Hiç duymadım ne güzel imkan varmış ☺ bizde sanırım kişinin kendine bağlı özel olarak tutuyorsan ilgilenen bir eben oluyor. Bende dusunuyorum eger normal doguma uygun derse doktorum. 28.haftadan önce olmuyor dedi düşündüğüm ebe. 30.hafta gibi doktoruma danışıp tutacağım ve bir arkadaşın yazdığı gibi fiyatlar çok uçuk. Yine de zorlayacağım kendimi normal doğumu çok istediğim içinHastanede çalışan randevu alıp gidebileceğiniz yok mu? Burda sigorta ödüyor ve ben de ayda bir gitmeyi düşünüyorum
Benim akinti yokta kasik agrim var ya idrari yaparken de agri oldu baya bugun yarin bi idrar kulturu verecem saglik ocaginda enfeksiyon oldu galibaMantar olayını çözüme kavuşturanınız var mı ben de kasık ağrısı yapıyor ve baya bi akıntı var. Vajinal duş artı krem falan önerir mi doktor. Hafta sonu bir umutla gideceğim. Napıcam ben yaw. Tatlı yediğim günün ertesi daha da azıyor. Ama tatlı istiyor canım, o da zaten iki kaşık yiyorum. Sinirlerim bozuldu gülüyorum artık. Benim gibi olan çaresini bulan var mı ?
Yoktur yoktur senin mantar enfeksiyonun. O gaz olabilir gaz da yanma hissi yapıyormuş. Kaygılanma. Mantarın en olmazsa olmaz belirtisi akıntı. Ama sen yine de idrar kültürü ver . Tedbirli olmak lazım .Benim akinti yokta kasik agrim var ya idrari yaparken de agri oldu baya bugun yarin bi idrar kulturu verecem saglik ocaginda enfeksiyon oldu galiba
Aynen kuzum sabahtan gidecem saglik ocaginaYoktur yoktur senin mantar enfeksiyonun. O gaz olabilir gaz da yanma hissi yapıyormuş. Kaygılanma. Mantarın en olmazsa olmaz belirtisi akıntı. Ama sen yine de idrar kültürü ver . Tedbirli olmak lazım .
Bizde de sağlık ocağında hamileliğini bildirdiğinde doğumuna kadar sana özel telefonla bile erişebileceğin ebe atıyorlar. Ben ilaç yazdırmak için aradım beni ebe aradı baya ilgilendi. Hatta dedi ki eğer yakın değilsen kendini rahat hissettiğin istediğin herhangi bir sağlık ocağı hamile olanlara ayrıcalık tanıyor ordan yararlanabiliyor. Bana özel numarasını verdi kadın her şeyi sorabilir danışabilirsin dedi. Valla aramadım ama Sıkışırsam ararım. Tabii evine gelip sırtını sıvazlamıyor ama en azından bazı sorularına yanıt alabilirsin.Hiç duymadım ne güzel imkan varmış ☺ bizde sanırım kişinin kendine bağlı özel olarak tutuyorsan ilgilenen bir eben oluyor. Bende dusunuyorum eger normal doguma uygun derse doktorum. 28.haftadan önce olmuyor dedi düşündüğüm ebe. 30.hafta gibi doktoruma danışıp tutacağım ve bir arkadaşın yazdığı gibi fiyatlar çok uçuk. Yine de zorlayacağım kendimi normal doğumu çok istediğim için
Aynen kuzum sabahtan gidecem saglik ocagina
Dr un tarih yada bilgi vermedi mi?Kızlar selam
Çoğul gebelikte detaylı ultrason ne zaman oluyor? Kadın doğumcu mu yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?