2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına gebe takibimi başlatmıştım 10.hafta gibiydi sanırım.
Beni ne aradılar ne bu durumdan bahsettiler. Çok küçük bir yer zaten hiç ebe de göremedim bir tane hemşire var o da suratsiz sağlık ocağı konusunda şanssızım sanirim.

Kızlar mesela günlerimiz sapma yapıyor ya. Hangisini dikkate alacam. Bugün 14 hafta diyor doktor ama uygulama 13+2 diyor
13 bitirdiğin haftayı belirtiyor +2 de 14 haftadan 2 gün doldurduğunuz anlamında.. yani 14+2 olduğunuz da 14 hafta bitmiş 15 hafta da olduğunuz anlamını taşır

merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.

Canım her kadında mantar hücresi olurmuş ama bir fırsatını bulup enfeksiyon yaparmış. Sana muhtemelen fitil verir doktor rahatlarsın

merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
benimki de 19 aylık çok peşpeşe diye üzülüyordum nasıl bakacağım diye korktum da açıkcası sizinki daha zormuş ama biz başarırız biz kadınlar isteyelim her şeyi yaparız

kolaylaştırılmış ikiz gibi düşünün ama ne güzel Allah nasip etmiş

Kizlar yoğurt şeklinde iğrenç kokulu Akıntım geliyor sürekli. Doktora gittim kaç kere mantar enfeksiyonu için krem fitil ve antibiyotik verdi. İlaçlardan sonra devam ediyor. Şeker diyeti verdi hiç yapmadım. Başka kurtulma yöntemi bilen var mı yada başına gelen var mi

Günaydın kızlar
Dün üç tane erkek cinsiyeti öğrenilmiş grupta. Siz öğrendikçe beni de heyecan tutuyor
Randevuma 4 gün kaldı, çok meraklanıyorum. Bu kadar meraka gösterir inşallah minik yaramazım
Karnım artık çok sert gibi geliyor, özellikle akşama doğru baya kaskatı oluyor. Bir iki hafta içinde göbek belirgin olmaya başlayacak sanırım. Bir anda büyüdü gibi sanki bebeğim
Bu arada dün çatlak kremim geldi, doktora sorup yavaştan kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?

Merhaba, hangi sigorta şirketiyle çalışıyorsunuz ve ücretleri nasıl acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba benimki Anadolu Sigorta. A network ve B network var. A fiyat olarak daha pahalı ve Medikal Park ve Acıbadem gibi hastaneleri kapsıyor. Ben B network yaptırdım tüp bebekten önce şubat ayında. 3900dü doğum dahil fiyatı. Hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor. Yoksa doğumu kapsamaz özel sigortanız. Benim bebeğim gününde doğarsa tam sigortamın bitişinden bir gün önce olacak
Ama yine de iyi denk geldi. Geçen sene aşılamadan önce yaptırmıştım, hamile kalamadım, bi yıl boşa para ödemiş oldum. Sadece hediye olan diş tedavisini kullandım. Biraz nasip sigorta işi, şansınıza hamile kalırsanız çok faydalı. Ben doğumdan sonra da devam ettireceğim, hatta eşime ve bebeğe de yaptıracağız. Senelik 10 muayene hakkı oluyor. Başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…