Düşün detaylı ultrasonda bile hiç konuşmamış sonucu 10 gün sonra öğrenirsin demiş. Şuan 27 haftalık ve cinsiyeti hala hiçbiri net söylemesi başından savıyo resmen
Bizde de sağlık ocağında hamileliğini bildirdiğinde doğumuna kadar sana özel telefonla bile erişebileceğin ebe atıyorlar. Ben ilaç yazdırmak için aradım beni ebe aradı baya ilgilendi. Hatta dedi ki eğer yakın değilsen kendini rahat hissettiğin istediğin herhangi bir sağlık ocağı hamile olanlara ayrıcalık tanıyor ordan yararlanabiliyor. Bana özel numarasını verdi kadın her şeyi sorabilir danışabilirsin dedi. Valla aramadım ama Sıkışırsam ararım. Tabii evine gelip sırtını sıvazlamıyor ama en azından bazı sorularına yanıt alabilirsin.
Çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına gebe takibimi başlatmıştım 10.hafta gibiydi sanırım.
Beni ne aradılar ne bu durumdan bahsettiler. Çok küçük bir yer zaten hiç ebe de göremedim bir tane hemşire var o da suratsiz sağlık ocağı konusunda şanssızım sanirim.
13 bitirdiğin haftayı belirtiyor +2 de 14 haftadan 2 gün doldurduğunuz anlamında.. yani 14+2 olduğunuz da 14 hafta bitmiş 15 hafta da olduğunuz anlamını taşır
13 bitirdiğin haftayı belirtiyor +2 de 14 haftadan 2 gün doldurduğunuz anlamında.. yani 14+2 olduğunuz da 14 hafta bitmiş 15 hafta da olduğunuz anlamını taşır
Günaydın canlar
Normalde oğlanla 10.30 civarı kalkıyoruz. Bugün temizlik yapılacak diye uyuyamadım sabah kalkmam gerek erkenden diye heyecan bastı bi de öğleden sonra kontrolümüz var diye tabi güzel bir gün olsun inş hepimize
Günaydın canlar
Normalde oğlanla 10.30 civarı kalkıyoruz. Bugün temizlik yapılacak diye uyuyamadım sabah kalkmam gerek erkenden diye heyecan bastı bi de öğleden sonra kontrolümüz var diye tabi güzel bir gün olsun inş hepimize
merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
Mantar olayını çözüme kavuşturanınız var mı ben de kasık ağrısı yapıyor ve baya bi akıntı var. Vajinal duş artı krem falan önerir mi doktor. Hafta sonu bir umutla gideceğim. Napıcam ben yaw. Tatlı yediğim günün ertesi daha da azıyor. Ama tatlı istiyor canım, o da zaten iki kaşık yiyorum. Sinirlerim bozuldu gülüyorum artık. Benim gibi olan çaresini bulan var mı ?
merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
benimki de 19 aylık çok peşpeşe diye üzülüyordum nasıl bakacağım diye korktum da açıkcası sizinki daha zormuş ama biz başarırız biz kadınlar isteyelim her şeyi yaparız
Günaydın canlar
Kizlar yoğurt şeklinde iğrenç kokulu Akıntım geliyor sürekli. Doktora gittim kaç kere mantar enfeksiyonu için krem fitil ve antibiyotik verdi. İlaçlardan sonra devam ediyor. Şeker diyeti verdi hiç yapmadım. Başka kurtulma yöntemi bilen var mı yada başına gelen var mi
Günaydın kızlar
Dün üç tane erkek cinsiyeti öğrenilmiş grupta. Siz öğrendikçe beni de heyecan tutuyor
Randevuma 4 gün kaldı, çok meraklanıyorum. Bu kadar meraka gösterir inşallah minik yaramazım
Karnım artık çok sert gibi geliyor, özellikle akşama doğru baya kaskatı oluyor. Bir iki hafta içinde göbek belirgin olmaya başlayacak sanırım. Bir anda büyüdü gibi sanki bebeğim
Bu arada dün çatlak kremim geldi, doktora sorup yavaştan kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?
Merhaba benimki Anadolu Sigorta. A network ve B network var. A fiyat olarak daha pahalı ve Medikal Park ve Acıbadem gibi hastaneleri kapsıyor. Ben B network yaptırdım tüp bebekten önce şubat ayında. 3900dü doğum dahil fiyatı. Hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor. Yoksa doğumu kapsamaz özel sigortanız. Benim bebeğim gününde doğarsa tam sigortamın bitişinden bir gün önce olacak
Ama yine de iyi denk geldi. Geçen sene aşılamadan önce yaptırmıştım, hamile kalamadım, bi yıl boşa para ödemiş oldum. Sadece hediye olan diş tedavisini kullandım. Biraz nasip sigorta işi, şansınıza hamile kalırsanız çok faydalı. Ben doğumdan sonra da devam ettireceğim, hatta eşime ve bebeğe de yaptıracağız. Senelik 10 muayene hakkı oluyor. Başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz