2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bak ona çok katılıyorum. Sonuçta hitabın değişiyor. Hep bahsederken, oğluşum, paşam diye seviyorsun. Alıştıktan sonra değişince, tövbe Yarabbi de sanki kaybetmişsin gibi kabullemeyebiliyor insan. O yüzden bikaç doktordan net cinsiyet duyulduktan sonra, kendimizi kaptırmalıyız

Evet katılıyorum o yüzden erken öğrenmek hiç iyi değilmiş aslında bana da 12. Hafta kıza benziyor ama kesin diyemem dedi. Şimdi kafamda hep kız gibi ama ya erkekse diyorum bazen

Evet katılıyorum o yüzden erken öğrenmek hiç iyi değilmiş aslında bana da 12. Hafta kıza benziyor ama kesin diyemem dedi. Şimdi kafamda hep kız gibi ama ya erkekse diyorum bazen
pişman oldum gittiğime
halbuki çok hevesli gitmiştim cinsiyet öğrenirim diye öğrendim de ama ne oldu şimdi
11 gün sonra kendi doktorumda randevum var şimdiden sabırsızlandım
yok şu randevuyu bekliyim yok şu randevuya yetişeyim diye diye bitecek bu hamilelik herhalde

kızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum

Günaydınnn benim bugün 14 bitti 15+0 oldum ama hala takvimimde 15. Hafta içinde yazıyor nedenkine bi de bu sıpa artık kocaman olmuş neden hala hissetmiyoruz
Buranın takvimi 15+1 olunca 16. Hafta diyor
Bide ilk hamileliklerde 20. Haftaya kadar sürer diyor doktorlar hissetmek için

kızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum
Çamaşır makinem bosch olduğu için ve koyacak başka bi yerim olmadığı için çamaşır makinesinin üstüne koyacağım için bosch marka alıcam ve dip fiyat 12bin

Merhaba erkek senesi sanırım özellikle akşam karın kaskatı kesilmesi ve sertlik bende de oluyordu acaba sizin de mi erkek hayırlısı neyse o olsun insallah saglıkla gelsinler en önemlisi bu arada doktorum bana artık çatlak kremine baslamamı ve nemli bırakmamı söyledi baldırlar kalça ve karına günde 2 kere sür dedi

Ne olursa olsun çok mutlu olucam ama ben kız gibi hissediyorum hala
Ayy iki kez mi, ben bir kez sürsem yeter diye düşünüyordum. Sanırım bi tane yetmeyecek ikinciyi de indirime girince almak lazım

Günaydınnn benim bugün 14 bitti 15+0 oldum ama hala takvimimde 15. Hafta içinde yazıyor nedenkine bi de bu sıpa artık kocaman olmuş neden hala hissetmiyoruz
Bu hesap olaylarında benim kafam durdu her doktor farklı hesaplıyor
Genellikle 18.hafta itibariyle hareketler hissedilirmis ilk gebelikse daha sarkabilirmis

Ne olursa olsun çok mutlu olucam ama ben kız gibi hissediyorum hala
Ayy iki kez mi, ben bir kez sürsem yeter diye düşünüyordum. Sanırım bi tane yetmeyecek ikinciyi de indirime girince almak lazım
Gecen lierac 240 a dusmustu aldim ben bitane 3 tane de bio oil almistim 1. Sise bitmek uzere kilolu oldugumdan ben erken basladim surmeye

Arkadaşlar mesajları bulamadım ama kramplardan şikayet eden vardı muhtemelen magnezyum eksikligindendir. Ben her gün bir tane muz yiyorum ve badem sütü içiyorum tercih etmezseniz yerine badem de yiyebilirsiniz. Badem çok değerli hamilelikte tam bir magnezyum deposu. Muz da öyle ☺ hiç kramp sıkıntısı yaşamadım. Tavsiye ederim bol bol tüketin.

Çamaşır makinem bosch olduğu için ve koyacak başka bi yerim olmadığı için çamaşır makinesinin üstüne koyacağım için bosch marka alıcam ve dip fiyat 12bin
Ben Bosch makinenin üstüne Electrolux aldım ve 6 aydır problemsiz kullanıyorum. İkisinin arasına yine Electrolux’ün çekmece fonksiyonlu bağlantı kiti isimli bir parçasını koydular. Aynı zamanda çamaşırları boşaltırken çok kullanışlı oldu.
Çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…