2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu hesap olaylarında benim kafam durdu her doktor farklı hesaplıyor
Genellikle 18.hafta itibariyle hareketler hissedilirmis ilk gebelikse daha sarkabilirmis
İlk gebeliğim , sanırım 19. Hafta fln. Arkadaşlarımızla arabadayız. İlk defa cılız bi tekme hissettim. Ayy diye çığlık attım hatta çünkü hiç beklemediğim bi andı. Ve düşünsene senden bağımsız hareket ediyor. Değişik bi his ama zamanla alışıyorsun. Uyuduğu zamanlarda, neden vurmuyor bu bana diye bir söylendiği oluyor insanın

Fetal dna sonucuna göre cinsiyet bilgisini bugün alabildik sonundaa erkek geliyoo
Ayyy masallah. Allah hayırlı uğurlu etsin seninki kesin diye isaretliyorum artik

Herkese merhaba, listede yokum ama günlük olarak takipteyim. 13+2’de öğrendiğime göre erkek bebek geliyor
Canim listeye kaybolmak istiyorsanız ilk sayfadaki bilgileri yazin beni etiketleyin. Kaybederim.
Canim listeye kaybolmak istiyorsanız ilk sayfadaki bilgileri yazin beni etiketleyin. Kaybederim.
Seninkini bekleyelim mi erkek yazım mi canim.

Kizlar bu arada erkek haberlerini cok alıyoruz ama erkek kendini erken gosteriyor bence. Sonradan öğrenenler hep prenses öğrenecek gibime geliyor.

Yada şubatın oğlan anneleri diye değiştiririz grubun ismini

O hissi cok merak ediyorum gerçekten.☺ bence çok çok güzeldir ama bi yandan da ürker miyim acaba icimden icimden tekme yemeye diyorum

Yaaa, bize garantiden çıkıyor felan diyorlar? Gözümüzü mü korluttular ? Modeliniz ne acaba yazar mısınız bi
Araştıralım

Ya zaten biraz kız da olsun ki oğlanlara eş çıksın kimle evlenecek bu veletler yoksa

bekleyelim canım sonra değiştirmekle uğraşmayalım

kolaylaştırılmış ikiz gibi düşünün ama ne güzel Allah nasip etmiş
Evet orası öyle ama gözüm korkuyor, bir de şuan mesela çok hareketlendi oğlum tam yaramaLık zamanları çalışıyorım akşam eve geldğimde enerjim kalmıuor gece uyku problemi var oğlumun:) böyle yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi şimdiden böylese napacagım diyorum

benimki de 19 aylık çok peşpeşe diye üzülüyordum nasıl bakacağım diye korktum da açıkcası sizinki daha zormuş ama biz başarırız biz kadınlar isteyelim her şeyi yaparız
İnşallah allah yardımcımız olsun şuan da zorlanıyorum oğlumjn uyku problemi var ben de geceleri uyuyamıoyırm o yüzden kendimi çok yorgun hissediyorum inşallah dğzelecek

Gecen lierac 240 a dusmustu aldim ben bitane 3 tane de bio oil almistim 1. Sise bitmek uzere kilolu oldugumdan ben erken basladim surmeye
Lierac Hepsiburadada 285ti. %15 indirim ve 25₺ indirim kuponuyla 210₺ ye aldım kargo ücretsiz geldi hem de. Güzel denk gelmişti indirim. Yine kovalıycam

Ne olursa olsun çok mutlu olucam ama ben kız gibi hissediyorum hala
Ayy iki kez mi, ben bir kez sürsem yeter diye düşünüyordum. Sanırım bi tane yetmeyecek ikinciyi de indirime girince almak lazım
Ben bioil yağ kullanıyorum belki ondan 2 kere kullan demiş olabilir doktoruna yine danışırsın canım

Allahım inşallah fitil verir diye dua ediyorum. Yanma ve kaşıntı başlamadı henüz ondan korkuyorum. Artık 3 ayı da bitiriyorum verir inşallah
Sevtap handemir kılıç diye bir prof var femince diye bir uygulama var orda duvar diye bir yerden hastalar hep soru soruyor ve kendisi bu soruları yanıtlıyor canım istersen oraya bir sor gebelik haftani vererek

Gecen lierac 240 a dusmustu aldim ben bitane 3 tane de bio oil almistim 1. Sise bitmek uzere kilolu oldugumdan ben erken basladim surmeye
Aa kaçırmışım bende dün lierac aldım ama yetermi bilmem daha önce bebek yağıda kullandım çok az çatlama olmuştu ama bu sefer lierac deneyeceğim

Bebiskolar bende bio oil aldım ama biri dedi onda paraben mi bişey mi varmış düşmedim de peşine varmı öyle bi zarar bileniniz varmıı

Kizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi

Eklentiler

• B612_20220811_133727_458.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20220811_133542.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 57
merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
Benim ilk hamileliğim ama Allah nasip ederse ben de hemen peşisıra kardeşi gelsin istiyorum. Yaşım genç değil ve birlikte büyüsünler istiyorum. Mesela biri 1,5 oldu mu diğerine hamile kalayım gibi. Çok mu zor oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…