- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.096
- 108
- 40
Hadi bakalım 4 gün çabucak geçsin sana. Ben Hindistan cevizi yağı sürmeye epey erken basladım, zaten karın belirginleşmeden başlamak daha iyi olabilir o süreçte derinin elastikiyetini arttırıyorGünaydın kızlar
Dün üç tane erkek cinsiyeti öğrenilmiş grupta. Siz öğrendikçe beni de heyecan tutuyor
Randevuma 4 gün kaldı, çok meraklanıyorum. Bu kadar meraka gösterir inşallah minik yaramazım
Karnım artık çok sert gibi geliyor, özellikle akşama doğru baya kaskatı oluyor. Bir iki hafta içinde göbek belirgin olmaya başlayacak sanırım. Bir anda büyüdü gibi sanki bebeğim
Bu arada dün çatlak kremim geldi, doktora sorup yavaştan kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?
Bu hissi ben de çok merak ediyorum. Dün ebeye de ben hala yüzüstü uyuyorum bebeğe zararlı mı diye sordum o da merak etme bebek rahatsız olduğu zaman sana diğer tarafa dönmeni anlatacak sen de anlayacaksın dediO hissi cok merak ediyorum gerçekten.☺ bence çok çok güzeldir ama bi yandan da ürker miyim acaba icimden icimden tekme yemeye diyorum
Hangi renkBebiskolar bende bio oil aldım ama biri dedi onda paraben mi bişey mi varmış düşmedim de peşine varmı öyle bi zarar bileniniz varmıı
Hangi renk
Canim bildigim kadariyla yok ama evde degilim su an aksam eve gecince bakiyim icerigineBebiskolar bende bio oil aldım ama biri dedi onda paraben mi bişey mi varmış düşmedim de peşine varmı öyle bi zarar bileniniz varmıı
Gayet normal canim 1hafta sonra daha net ve duzgun duyarsin telas yapma erken bile duymussunKizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Benim oğlum 17 aylık oldugunda diğeri yeni doğmuş olacal Allah nasip ederse. Sizin dediğiniz gibi olursa benden durum biraz daha hallice oluyor gibiBenim ilk hamileliğim ama Allah nasip ederse ben de hemen peşisıra kardeşi gelsin istiyorum. Yaşım genç değil ve birlikte büyüsünler istiyorum. Mesela biri 1,5 oldu mu diğerine hamile kalayım gibi. Çok mu zor oluyor?
Benim de bundan 3 lu almistim bende
Kuzum sarısı daha dogalmis bende ondan almayı düşünüyorum eğer kullanmasından saritlyla degistir
Çok normal, benim 6+5te duyuldu. İçinizi ferah tutunKizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Ay bunu duyduğum çok iyi oldu , ben de hep yüz üstü yatıyorumBu hissi ben de çok merak ediyorum. Dün ebeye de ben hala yüzüstü uyuyorum bebeğe zararlı mı diye sordum o da merak etme bebek rahatsız olduğu zaman sana diğer tarafa dönmeni anlatacak sen de anlayacaksın dedi
Ben de 5+6 da kalp atışını sadece görebilmiştim, duyamamıştık. Ama normal demişti doktorum. Sonraki kontrolde gayet güçlü bi şekilde duymuştuk. Erken henüz, endişelenmeyin.Kizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Canim bildigim kadariyla yok ama evde degilim su an aksam eve gecince bakiyim icerigine
Gayet normal canim 1hafta sonra daha net ve duzgun duyarsin telas yapma erken bile duymussun
Çok normal, benim 6+5te duyuldu. İçinizi ferah tutun
Cok sagolun kizlar valla moral oldunuz doktorlar boyle moral vermiyorlar maalesef . Insan ilk olunca tecrubesiz ve cok heyecanli oluyo insallah haftaya net duyulur saglikla devam eder hepimizinBen de 5+6 da kalp atışını sadece görebilmiştim, duyamamıştık. Ama normal demişti doktorum. Sonraki kontrolde gayet güçlü bi şekilde duymuştuk. Erken henüz, endişelenmeyin.
Biz 8. Haftada gittikKizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Canim benim 6+4 de vajinal ve zorla duyduk. Sonra duzeldi gününü yakalıyor hızlıca. Simdi cok kucuk ve hepsinin gelişme hızı ayni degil. Hic kaygi etme. Iki üç hafta içinde gününü yakalar. Gümbür gümbür duyarsin kalbini insallahKizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Gecmis olsun canim. Normalde benimde bu kadar olmazdı ama hamilelikle hep bu sorunlar oluyor sanirjm. Ilacla rahatlarsın insallah canim.Kizlar sonuclarim cikti karaciger enzimlerim normale donmuş cok sukur idrarda biraz bakteri cikmis gebelik baslangicinda 252 di su an 69 cikmis birazdna gidecem sonuclar icin belki şase verir.
Merhaba. Ben de çatlak için ürünlere baktım. Biooil ve lierac çok önerildi. Bilginiz var mı. Ben çok yeniyim doğum nisan ayında görünüyor fakat bu konuya girip mesajınızı görünce sormak istedimHadi bakalım 4 gün çabucak geçsin sana. Ben Hindistan cevizi yağı sürmeye epey erken basladım, zaten karın belirginleşmeden başlamak daha iyi olabilir o süreçte derinin elastikiyetini arttırıyor
İnsaAllah kuzumGecmis olsun canim. Normalde benimde bu kadar olmazdı ama hamilelikle hep bu sorunlar oluyor sanirjm. Ilacla rahatlarsın insallah canim.
Bende bio oil alacaktım sari mi jyi diyorsun. Üç beş defa bebe yagi kullandım. Ama yeterli olmayabilir cildim cok kuruyor cunku. Mustela almistim. Oda cok guzel yumuşacık yapiyor ama su an kokuya cok hassasiyetim var ve kullanamıyorum. Bir iki ay sonra kullanacam onu bu koku olayım bitince.Kuzum sarısı daha dogalmis bende ondan almayı düşünüyorum eğer kullanmasından saritlyla degistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?