2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Burdaki arkadaşlar da genelde bioil ci, ben de lierac düşünüyorum ama elimde Hindistan cevizi yağı vardı bir de benim elimdeki yemeğe de kullanılabilen bir form haliyle raf ömrü de kısa. Ben de açıp onu bitireyim dedim yağ formunu da seviyorum cildim epey kuru. bittikten sonra lierac ile devam edeceğim sanırım.

Merhaba arkadaşlar esasında Mart annelerindeyim ama 5 Mart doğum gösteriyor ben sezeryan olurum diye bu grubu da takip ediyorum 10+4 bugün kontrole gittim doktor cinsiyeti gördü ama söyleme dedim sizde de bu kadar erken öğrenen var mı acaba?

Bu arada takip ediyor musunuz bilmiyorum ama lieraca bir süre önce baktım fiyatı 250 liraydı. Gebelik planladığım için önden stok yapsam mı diye düşündüm ama almadım. Ve şimdi fiyatı 289 tl olmuş keşke alsaydım diyorum önceden ama insan bilemiyor hamile kalacak mı kalmayacak mı. Netleşmeyince öteledim. Yani siz de fiyatı 400lere 500lere çıkmadan alın bence. Çok artacak.

bu ne güzel ultrasonmuş böyle görsem çok ağlardım normal ultrasonda bile ağlamıştım... küçük mucizeler..

Bu kadar erken göründüyse söylemese bile tahmin yapmak çok kolay gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar nisan annelerinden yaziyorum bugun 6+0 da karindan ultrasonla kalp atisi duyuldu ama zayif dedi basina boyle bisey gelen sonra normal kalp atisi duyan var mi
Bu doktorlar niye böyleendiselendirmeyi ne çok seviyorlar. Henüz çok küçük bebeğiniz. Bende 7+0'da kalp sesini duydum ama o kadar azdı ki doktor son ses açmıştı anca duyuyorduk. Hiç bir sorun yok çok şükür. Endişe etmeyin

Bende hamile kalmadan önce böyle diyordum 32 yaşındayım.
Şimdi vazgecmek uzereyim hamilelik böyle geçince bir bebe de iiyidr diyorum.
Bende doğal yağlar kullanmayı düşünüyorum aslında tek başına yetmez mi? Badem ve kantaron yağlarını da öneriyorlar ve artik birçok firmadan doğal yağ bulma şansımız da var. Sanki daha etkili olurmuş gibi geliyor

Bu hissi ben de çok merak ediyorum. Dün ebeye de ben hala yüzüstü uyuyorum bebeğe zararlı mı diye sordum o da merak etme bebek rahatsız olduğu zaman sana diğer tarafa dönmeni anlatacak sen de anlayacaksın dedi
Ne güzel iç rahatlatmış eben r bende hep sırt üstü yatmak istiyorum fark edince yana dönüyorum ama.

Merhaba hoş geldiniz ☺ ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden hepsi aynıymış gibi geliyor bana
Ben 11+5 iken tahmini bir şey söyledi doktorum bakalım bir sonraki kontrolümde tutacak mi☺ sizinki erken olmus ancak renkli ultrason olmasindan sebep olabilir.

Reactions: Cmz
Sarisi gen bakim turuncu ozellikle catlaklar icin kuzum yine de sen bilirsin

Muhtemelen çok erken geldi bana da biraz titiz doktor uzun süre bakıyor her açıdan o yüzden görmüştür belki

merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
10 aylık bebeğim çok halsiz ve çok yorgunum ayrıca çalışıyorum da gün yetmiyor

Valla bilmiyorum canım iyi ki kötü mü ama sarı renk diğerine göre daha dogalmis. Bu yağlar dış deriyi yumuşatıyor ona bişey diyemem ama iç derinin elstikiyetinine bu yağların ise yariyacagini düşünmüyorum. Çok su içip genetiğimiz inşallah iyidir diye dua etmek lazım

Evet doktora dedim o zaman erkek söylemem madem öğrenmek istemiyorsun dedi ama belli zaten fotoğrafta da sanki
Yaa sanki orda minicik bi pipi var bende nisan annelerindeyim tesadüfen gördüm Tekirdağ yasam hastanesine gidiyorsunuz sanırım bende tekirdagda özgür bige'ye gidiyorum yasam hastanesinin hemen yanında kliniği. Siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba çok güzel ultrason görüntüleri cok net

Evet pipi belli gibi özgür beyi de biliyorum ben Atilla beye gidiyorum öğretmenim ben rapor alma sorun olmasın diye hastaneye gitmek istedim özgür beyi de iyi olduğunu duymuştum

Evet pipi belli gibi özgür beyi de biliyorum ben Atilla beye gidiyorum öğretmenim ben rapor alma sorun olmasın diye hastaneye gitmek istedim özgür beyi de iyi olduğunu duymuştum
Anladım hastane nasıl peki özgür bey orayla anlaşmalı sanırım orda da doğum yaptırıyor

Doktorunuzun usg cihazına hayran kaldım. Bulamadım soyle bir doktor. Doguma kadar her ay baska doktora gidecem herhalde artık hangisin de doğarsa
Bu arada doktor soylemwsede bariz görünüyor ama belki bu kuyruk sokumu kuyruğu da olabilir. Bir iki hafta sonra teyit etmen lazım.

Anladım hastane nasıl peki özgür bey orayla anlaşmalı sanırım orda da doğum yaptırıyor

Özele kontrole gidenlerin çoğu yaşamda doğum yapıyor pek bilgim yok açıkçası sadece hastanenin fiyat politikasını pek beğenmedim 3 defa kontrole gittim 3 de de farklı ücret ödedim hep arttı yani onun dışında.kimseden bir şikayet duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…