20 ağustosta hem 2 li test yapılacak hem de cinsiyeti söyleyecekDoktorunuzun usg cihazına hayran kaldım. Bulamadım soyle bir doktor. Doguma kadar her ay baska doktora gidecem herhalde artık hangisin de doğarsa
Bu arada doktor soylemwsede bariz görünüyor ama belki bu kuyruk sokumu kuyruğu da olabilir. Bir iki hafta sonra teyit etmen lazım.
Malesef öyle sürekli değişiyor fiyatlarÖzele kontrole gidenlerin çoğu yaşamda doğum yapıyor pek bilgim yok açıkçası sadece hastanenin fiyat politikasını pek beğenmedim 3 defa kontrole gittim 3 de de farklı ücret ödedim hep arttı yani onun dışında.kimseden bir şikayet duymadım
Şimdi baktım da çok uzaklardasinizDoktorunuzun usg cihazına hayran kaldım. Bulamadım soyle bir doktor. Doguma kadar her ay baska doktora gidecem herhalde artık hangisin de doğarsa
Bu arada doktor soylemwsede bariz görünüyor ama belki bu kuyruk sokumu kuyruğu da olabilir. Bir iki hafta sonra teyit etmen lazım.
AminMalesef öyle sürekli değişiyor fiyatlarteşekkür ederim bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz
Canim bas agrisinda Nirvana yaşıyorum. Ara ara ağrıyordu hic ilac içmedim. 1 gun sürüyordu en fazla. Ama bu seferki hem.cok.siddetli hemde 2 gundur hic durmadan agriyor. 12 de bir parola ictim o zoklamasi biraz hafifledi. Ama.simdi yine arttı. Bir tane daha ictim 4 saat arayla. Gecsin diye surekli dua ediyorum. Ama ilk başladığında hafifken içseydim belki bu kadar olmazdı. Durumunu gozlemlw ona gore ic derim. Dayanılmaz bir hal.aliyor yoksaKızlar sıcaklardan mi hormonlardan mi böyle başımın arkasından rahatsız edici bir baş ağrım var parol içsem değmez sanki hafif ama bir haftadır
ben de öyle bugünkü doktor da içime sinmedi gibiDoktorunuzun usg cihazına hayran kaldım. Bulamadım soyle bir doktor. Doguma kadar her ay baska doktora gidecem herhalde artık hangisin de doğarsa
Bilgisine güvendiğim bir doktor var ama oda mubarek konusmuyor. Muanesi 5 dk sürüyor. Konusjrsa Seri halde konusuyor sen hicbirsey soramıyorsun. Bir bakıyorsun kapinin disindasin.ben de öyle bugünkü doktor da içime sinmedi gibi
aşık olmayı bekliyorum heralde ben de
şehir dışında gözüme kestirdiğim bi doktor var ama emin olamıyorum uzak olur diye gerçi 15-20
dklık yol. olmazsa ona da giderim
Benim doktorum çok çok iyi aslında ama çok yoğun. Kapısında kuyruk oluyorBilgisine güvendiğim bir doktor var ama oda mubarek konusmuyor. Muanesi 5 dk sürüyor. Konusjrsa Seri halde konusuyor sen hicbirsey soramıyorsun. Bir bakıyorsun kapinin disindasin.
Valla artik teklif edecem 2 tane fis alacam 2 ksiilik ilgilensinler. Hep özele gidiyorum halbuki
Iyi doktor gercek bir şans
Ay maşallah
Hayırlı olsun
Hayırlı olsunnnn bir erkek daha geldiii
Kızlaar çok teşekkür ederimSen de öğrendin harikasağlıkla gelsin inş
Mavi çok teşekkür ederimAyyy masallah. Allah hayırlı uğurlu etsinseninki kesin diye isaretliyorum artik
Canim listeye kaybolmak istiyorsanız ilk sayfadaki bilgileri yazin beni etiketleyin. Kaybederim.
Canim listeye kaybolmak istiyorsanız ilk sayfadaki bilgileri yazin beni etiketleyin. Kaybederim.
Seninkini bekleyelim mi erkek yazım mi canim.
Kizlar bu arada erkek haberlerini cok alıyoruz ama erkek kendini erken gosteriyor bence. Sonradan öğrenenler hep prenses öğrenecek gibime geliyor.
Yada şubatın oğlan anneleri diye değiştiririz grubun ismini
Çok teşekkür ederiiim hepsi sağlıkla doğsunGözünüz aydın canımbu sene erkek senesi galiba oğlumuz çoğaldı maşallah
Bunu duyduğuma çok sevindim yaa rahat hissetsem bile yüz üstü yatmıyordum korkumdanBu hissi ben de çok merak ediyorum. Dün ebeye de ben hala yüzüstü uyuyorum bebeğe zararlı mı diye sordum o da merak etme bebek rahatsız olduğu zaman sana diğer tarafa dönmeni anlatacak sen de anlayacaksın dedi
Giysilerde leke bırakıyor mu hindistan cevizi yağıHadi bakalım 4 gün çabucak geçsin sana. Ben Hindistan cevizi yağı sürmeye epey erken basladım, zaten karın belirginleşmeden başlamak daha iyi olabilir o süreçte derinin elastikiyetini arttırıyor
Aynen ben de hayran kaldım. Acaba özel klinik mi gittiği baksana ne güzel 3 boyutluDoktorunuzun usg cihazına hayran kaldım. Bulamadım soyle bir doktor. Doguma kadar her ay baska doktora gidecem herhalde artık hangisin de doğarsa
Benim doktorum çok şükür iyi 20 25 dk içerse kalıyoz anlatıp duruyor uzun uzun dinlemeyi bile unutuyorumBenim doktorum çok çok iyi aslında ama çok yoğun. Kapısında kuyruk oluyorve randevu saatinde giremiyorsun hiç. O yüzden muayene de biraz hızlı geçiyor gibi çok hastası olduğu için seriye bağlamış durumda. Bende daha çok konuşabilmek isterdim ama doğal doğumu destekliyor, ssvd doktoru aynı zamanda. Ve rahat bir doktor bunda doğum yaparım güvenirim diye düşündüğüm için değiştirmek istemiyorum
Bilgisine güvendiğim bir doktor var ama oda mubarek konusmuyor. Muanesi 5 dk sürüyor. Konusjrsa Seri halde konusuyor sen hicbirsey soramıyorsun. Bir bakıyorsun kapinin disindasin.
Valla artik teklif edecem 2 tane fis alacam 2 ksiilik ilgilensinler. Hep özele gidiyorum halbuki
Iyi doktor gercek bir şans
benimkinin zaten konuşmadığını artık hepimiz biliyoruz söylememe gerek yokBenim doktorum çok çok iyi aslında ama çok yoğun. Kapısında kuyruk oluyorve randevu saatinde giremiyorsun hiç. O yüzden muayene de biraz hızlı geçiyor gibi çok hastası olduğu için seriye bağlamış durumda. Bende daha çok konuşabilmek isterdim ama doğal doğumu destekliyor, ssvd doktoru aynı zamanda. Ve rahat bir doktor bunda doğum yaparım güvenirim diye düşündüğüm için değiştirmek istemiyorum
Özel klinik değil özel hastaneAynen ben de hayran kaldım. Acaba özel klinik mi gittiği baksana ne güzel 3 boyutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?