2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
20 ağustosta hem 2 li test yapılacak hem de cinsiyeti söyleyecek bir ay da buraya gelin bu doktoru deneyin

Malesef öyle sürekli değişiyor fiyatlar teşekkür ederim bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz

Şimdi baktım da çok uzaklardasiniz

Kızlar sıcaklardan mi hormonlardan mi böyle başımın arkasından rahatsız edici bir baş ağrım var parol içsem değmez sanki hafif ama bir haftadır

Kızlar sıcaklardan mi hormonlardan mi böyle başımın arkasından rahatsız edici bir baş ağrım var parol içsem değmez sanki hafif ama bir haftadır
Canim bas agrisinda Nirvana yaşıyorum. Ara ara ağrıyordu hic ilac içmedim. 1 gun sürüyordu en fazla. Ama bu seferki hem.cok.siddetli hemde 2 gundur hic durmadan agriyor. 12 de bir parola ictim o zoklamasi biraz hafifledi. Ama.simdi yine arttı. Bir tane daha ictim 4 saat arayla. Gecsin diye surekli dua ediyorum. Ama ilk başladığında hafifken içseydim belki bu kadar olmazdı. Durumunu gozlemlw ona gore ic derim. Dayanılmaz bir hal.aliyor yoksa

ben de öyle bugünkü doktor da içime sinmedi gibi
aşık olmayı bekliyorum heralde ben de
şehir dışında gözüme kestirdiğim bi doktor var ama emin olamıyorum uzak olur diye gerçi 15-20
dklık yol. olmazsa ona da giderim

Bilgisine güvendiğim bir doktor var ama oda mubarek konusmuyor. Muanesi 5 dk sürüyor. Konusjrsa Seri halde konusuyor sen hicbirsey soramıyorsun. Bir bakıyorsun kapinin disindasin.

Valla artik teklif edecem 2 tane fis alacam 2 ksiilik ilgilensinler. Hep özele gidiyorum halbuki
Iyi doktor gercek bir şans

Benim doktorum çok çok iyi aslında ama çok yoğun. Kapısında kuyruk oluyor ve randevu saatinde giremiyorsun hiç. O yüzden muayene de biraz hızlı geçiyor gibi çok hastası olduğu için seriye bağlamış durumda. Bende daha çok konuşabilmek isterdim ama doğal doğumu destekliyor, ssvd doktoru aynı zamanda. Ve rahat bir doktor bunda doğum yaparım güvenirim diye düşündüğüm için değiştirmek istemiyorum

Mavi çok teşekkür ederim

Bu hissi ben de çok merak ediyorum. Dün ebeye de ben hala yüzüstü uyuyorum bebeğe zararlı mı diye sordum o da merak etme bebek rahatsız olduğu zaman sana diğer tarafa dönmeni anlatacak sen de anlayacaksın dedi
Bunu duyduğuma çok sevindim yaa rahat hissetsem bile yüz üstü yatmıyordum korkumdan biraz yatayım bari bundan sonra

Aynen ben de hayran kaldım. Acaba özel klinik mi gittiği baksana ne güzel 3 boyutlu

Benim doktorum çok şükür iyi 20 25 dk içerse kalıyoz anlatıp duruyor uzun uzun dinlemeyi bile unutuyorum

benimkinin zaten konuşmadığını artık hepimiz biliyoruz söylememe gerek yok
ben açık açık doğal doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. bi tane buldum işte o da şehir dışında. benim annem 43 yaşında evde ebeyle doğum yapmış. eskiden mi kolaydı şimdi mi zorlaştı bilmiyorum... bu kadar imkan teknoloji içinde hala böyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…