2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Ben yine canim kan testleri icin gitmistim devletin cihazi 6+1 çıktı ve kalp atışını gördü ama daha küçük ses yok dedi ertesi gün kendi druma gittim 6+1 dedi ses de gayet iyi duyuldu. Cihaz kaynakli bnce

Kizlar valla hepinize cok ama cok tesekkur ederim birden karamsarliga kapildim doktordan oyle duyunca ama hepiniz cok guzel moral verdiniz Allah razi olsun hepinizden suan daha iyiyim ❤❤❤

kızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum
Ben arçeliğin kullanıyorum ve memnunum canım
Sana tavsiyem hangi marka alırsan al ısı pompalı olsun ve A+++ az enerji yakan olsun
Tek kötü tarafı çok uzun sürüyor dolap kuruluğu istiyorsan 2.5 saat filan buluyor maalesef

Ya benim ikili tarama sonucum e nabıza düşmüyor,doktorla görüştüm bugün için ara demişti,çok şükür her şey yolundaymış ama kan testi sonucu görünmüyor normal mi bu kaç gün sonra düşer acaba 1 hafta oldu zaten,e nabızda normalde kan verdiğimde yazıyordu giriş kaydı gibi o da görünmüyor

Basi agriyan arkadaslar suyu artirin cok sicak malum susuz kaldikca beyin damarlari buzusuyor tansiyon yukseliyor bas agrisi oluyor
Sıcağa hic çıkmıyorum. Surekli klima.acik. aksam biraz hava almaya çıkıyorum sadece. Suyu da midemin el verdiği ölçüde zorlayarak içiyorum. Daha öncesinde bas ağrısına bol su içince gecerdj. Bh hormonlardan herhalde bor turlu geçmedi geçmiyor

Inşallah içine sinen biri denk gelir sana da canim bende artik kabullendim doktorumun yoğunluğunu. Doğumda içim rahat olsun da. Bilgiyi başka şekilde de elde ediyoruz diye kendimi teselli ediyorum :)

Ben yağ konusunda sadece tüylenme artışı yapar mı diye korkuyordum ama deneyenler yapmıyor diyor

Sağol canım fiyatlar daha da uçmadan alym diyorum

Ay canım benim çok geçmiş olsun onu ben bir kez yaşadım 10. Haftada Allah kolaylık ve sabır versin o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum

Kızlar ya bişey sorcam size . Afedersiniz ama sizin vajinal akıntınız ne renk oluyor benim krem rengi şeklinde geliyor beyaz olması lazımmış öyle mi ? Enfeksiyon belirtisi için sapsarı mi olması lazım ? Anlamadığım için doktora da soramiyorum , koku ve kaşıntı yok

Renkli renkliden haber var mı kaçırdımmı dra gidecekti
Bende bakiyorum ama yazmadi hic. Insallah guzel sonuçlarla gelir
R Renklirenkli
Döndün mü doktordan seni merak ettik ☺
Bir de ben G gunesli gunler 'i özledim keşke geri gelse.
Kızlar merak ettirdiysem kusura bakmayın nolurrrrsabahtan beri bahtsız bi gün oldu
Temizlikçi tr ye gitti iki haftalığına. Kardeşi gelecekti bugün, anlaşmıştık. Sabah ekti beni evim hala temizlenmedi yani
Neyse doktora gittik. Kapıda ilk kez bu kadar sıra vardı, sanki devlet hastanesi gibi. Normal doğuma girmiş adam, ne zmn çıkacağı belli değildi, sekretere sorduk sıradaki en son hasta sizsiniz diyince yarına aldık tekrar bi randevu. Yarına gerek yok sonra gidelim vs deyince modumu düşürdü, cinsiyetten ziyade açıklık var mı diye heyecan yaptım zaten. O sırada yağız yerlerde süründü , yaladı yerleri resmen eşim sinirlendi bu ara çok hamile çünkü kendisi niyeyse delirtti beni. Çocuğa kızınca sinir oldum. Çünkü alışveriş, park, gezme nerden dönersek duş alıyoruz zaten. Aslında yarın eşimsiz gitmeyi bile düşünüyorum doktora sinirimi bozdu . İşte böyle
Yarın için şans dileyin

Oy canım baya yorulmuşsunuz. Yoğun bi gün olmuş benim doktor da böyle bazen doğuma denk geliyo kapısında bekliyorum saatlerce ama sizde bir yağız faktörü var umarım yarın sakin sakin gider kontrolünü olursun.

kızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum
Ben kullanıyorum ama bu marka orda yok diye biliyorum. Supurgem Miele çamaşır makinesi yada kurutma bozulursa artık Miele den gidicem. Dyson bile yanında sönük kalıyor. YouTube da karşılaştırmaları da var bi göz at istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…