- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
Henüz 8 haftalığım bilgi vermediDr un tarih yada bilgi vermedi mi?
Canim benim 6+4 de vajinal ve zorla duyduk. Sonra duzeldi gününü yakalıyor hızlıca. Simdi cok kucuk ve hepsinin gelişme hızı ayni degil. Hic kaygi etme. Iki üç hafta içinde gününü yakalar. Gümbür gümbür duyarsin kalbini insallah
Ben yine canim kan testleri icin gitmistim devletin cihazi 6+1 çıktı ve kalp atışını gördü ama daha küçük ses yok dedi ertesi gün kendi druma gittim 6+1 dedi ses de gayet iyi duyuldu. Cihaz kaynakli bnce
Kizlar valla hepinize cok ama cok tesekkur ederim birden karamsarliga kapildim doktordan oyle duyunca ama hepiniz cok guzel moral verdiniz Allah razi olsun hepinizden suan daha iyiyimBu doktorlar niye böyleendiselendirmeyi ne çok seviyorlar. Henüz çok küçük bebeğiniz. Bende 7+0'da kalp sesini duydum ama o kadar azdı ki doktor son ses açmıştı anca duyuyorduk. Hiç bir sorun yok çok şükür. Endişe etmeyin
Ben arçeliğin kullanıyorum ve memnunum canımkızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum
Renkli renkliden haber var mı kaçırdımmı dra gidecekti
Sıcağa hic çıkmıyorum. Surekli klima.acik. aksam biraz hava almaya çıkıyorum sadece. Suyu da midemin el verdiği ölçüde zorlayarak içiyorum. Daha öncesinde bas ağrısına bol su içince gecerdj. Bh hormonlardan herhalde bor turlu geçmedi geçmiyorBasi agriyan arkadaslar suyu artirin cok sicak malum susuz kaldikca beyin damarlari buzusuyor tansiyon yukseliyor bas agrisi oluyor
En geç iki haftaya gümbür gümbür olur merak etmeKizlar valla hepinize cok ama cok tesekkur ederim birden karamsarliga kapildim doktordan oyle duyunca ama hepiniz cok guzel moral verdiniz Allah razi olsun hepinizden suan daha iyiyim❤❤❤
Inşallah içine sinen biri denk gelir sana da canimbenimkinin zaten konuşmadığını artık hepimiz biliyoruz söylememe gerek yok
ben açık açık doğal doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. bi tane buldum işte o da şehir dışında. benim annem 43 yaşında evde ebeyle doğum yapmış. eskiden mi kolaydı şimdi mi zorlaştı bilmiyorum... bu kadar imkan teknoloji içinde hala böyleyiz
Yat yat bunlar son günlerBunu duyduğuma çok sevindim yaa rahat hissetsem bile yüz üstü yatmıyordum korkumdanbiraz yatayım bari bundan sonra
Ben yağ konusunda sadece tüylenme artışı yapar mı diye korkuyordum ama deneyenler yapmıyor diyorBende hamile kalmadan önce böyle diyordum 32 yaşındayım.
Şimdi vazgecmek uzereyimhamilelik böyle geçince bir bebe de iiyidr diyorum.
Bende doğal yağlar kullanmayı düşünüyorum aslında tek başına yetmez mi? Badem ve kantaron yağlarını da öneriyorlar ve artik birçok firmadan doğal yağ bulma şansımız da var. Sanki daha etkili olurmuş gibi geliyor
Insallah ,insallahEn geç iki haftaya gümbür gümbür olur merak etme
Sağol canım fiyatlar daha da uçmadan alym diyorumBen arçeliğin kullanıyorum ve memnunum canım
Sana tavsiyem hangi marka alırsan al ısı pompalı olsun ve A+++ az enerji yakan olsun
Tek kötü tarafı çok uzun sürüyor dolap kuruluğu istiyorsan 2.5 saat filan buluyor maalesef
Ay canım benim çok geçmiş olsun onu ben bir kez yaşadım 10. Haftada Allah kolaylık ve sabır versin o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorumCanim bas agrisinda Nirvana yaşıyorum. Ara ara ağrıyordu hic ilac içmedim. 1 gun sürüyordu en fazla. Ama bu seferki hem.cok.siddetli hemde 2 gundur hic durmadan agriyor. 12 de bir parola ictim o zoklamasi biraz hafifledi. Ama.simdi yine arttı. Bir tane daha ictim 4 saat arayla. Gecsin diye surekli dua ediyorum. Ama ilk başladığında hafifken içseydim belki bu kadar olmazdı. Durumunu gozlemlw ona gore ic derim. Dayanılmaz bir hal.aliyor yoksa
Ben de öyleyim oglumu uyurabilirsem hemen uyuyorm çnkü geceler çok bölünmüş geçiyor10 aylık bebeğim çok halsiz ve çok yorgunum ayrıca çalışıyorum da gün yetmiyor
Renkli renkliden haber var mı kaçırdımmı dra gidecekti
Bende bakiyorum ama yazmadi hic. Insallah guzel sonuçlarla gelir
Kızlar merak ettirdiysem kusura bakmayın nolurrrrR Renklirenkli
Döndün mü doktordan seni merak ettik ☺
Bir de ben G gunesli gunler 'i özledimkeşke geri gelse.
Oy canım baya yorulmuşsunuz. Yoğun bi gün olmuş benim doktor da böyle bazen doğuma denk geliyo kapısında bekliyorum saatlerce ama sizde bir yağız faktörü varKızlar merak ettirdiysem kusura bakmayın nolurrrrsabahtan beri bahtsız bi gün oldu
Temizlikçi tr ye gitti iki haftalığına. Kardeşi gelecekti bugün, anlaşmıştık. Sabah ekti benievim hala temizlenmedi yani
Neyse doktora gittik. Kapıda ilk kez bu kadar sıra vardı, sanki devlet hastanesi gibi. Normal doğuma girmiş adam, ne zmn çıkacağı belli değildi, sekretere sorduk sıradaki en son hasta sizsiniz diyince yarına aldık tekrar bi randevu. Yarına gerek yok sonra gidelim vs deyince modumu düşürdü, cinsiyetten ziyade açıklık var mı diye heyecan yaptım zaten. O sırada yağız yerlerde süründü , yaladı yerleri resmeneşim sinirlendi bu ara çok hamile çünkü kendisi niyeyse delirtti beni. Çocuğa kızınca sinir oldum. Çünkü alışveriş, park, gezme nerden dönersek duş alıyoruz zaten. Aslında yarın eşimsiz gitmeyi bile düşünüyorum doktora sinirimi bozdu . İşte böyle
Yarın için şans dileyin
Ben kullanıyorum ama bu marka orda yok diye biliyorum. Supurgem Miele çamaşır makinesi yada kurutma bozulursa artık Miele den gidicem. Dyson bile yanında sönük kalıyor. YouTube da karşılaştırmaları da var bi göz at istersen.kızlar biraz alakasız olacak ama kurutma makinesi almayı düşünen veya kullanan var mı varsa marka model tavsiyelerinizi beklerim.. inşallah bebeklerimizle kavuşursak lazım olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?