2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Merhaba tekrar M MaviFeslegen beni de listeye ekleyebilirsiniz. Tekirdağ'dan olan var mı aramızda :) benim 2. çocuğum kızım 7 yaşında :)

Ben ilk kontrole gittiğimde dr decavit verdi folikasit bunun içinde de Var demişti hala kullanıyorum Demir magnezyum çinko d vitamini falan hepsi varmış içinde sağlık ocağı da yazıyor bu ilaçları bu arada canım

Kaynananın her dediğini kulağına almayacaksın. 3 dediğinden birine cevap vericeksin o da işine geleni. Asla onunla yarışmayacaksın sonunda sen haklı da olsan haksız olur bi de üstüne sinir sahibi olursun. Bu arada benim eşim biz tanıştığımızda anne ve babasıyla hatta tek erkek kardeşiyle ilişkilerini tamamen kopartmıştı. Allahtan hep böyle bir adam diliyordum. Kv yok elti de yok huzur çok. Ayy dilimi ısırayım. Şeytan duymasın

Canım yaş 26 Karabük 1. Bebek kaydeder misin

Şanslısın benim de öyle. Burda çoğunun sağlık ocağında böyle hemşireleri bulmak imkansız.

Haha tele yetisemedim arkasına aradim bende bende rahatsız edilmek istemiyor diye düşündüm diyo eşim yanımda tabi kim takar onu hiç eşimle arası iyi degildir

Ay valla seni düşündüm de huzur sükunet sakinlik . Bak 3 dediğine bir cevap ver o da istediğin olsun bu güzel yontemmis bide bunu deneyim . Belki işe yarar ama sustuklarimi evet kabul ederse o zaman yandık . Kız benimki kimsesiz kalmaktan korkuyor. Hiçbir faydaları yok anca zararlar ama olsun kötü de olsa onlar onun arkası güya

Hiç sevmediğim anne tipi. Bencil kendi yalnız kalmamak için çocuklarına yapışmış. Benim kendi Annem vefat etti 24 yıl önce. Babam evlendi. İyi ki de onunla evlenmiş. Beni babamdan daha çok düşünüyor kendi çocuğu da yok belki kızı gibi gördü senelerdir. Üstümde annemden çok hakkı vardır. İyi bir kadın. Ben de onu beni sevdiği kadar severim sayarım. Onun bir lafı vardır hiç kimseye annene babana bile sana nankörlük yapacak kadar yardım edip yakınlık kurma. Mesafe bırak. Bu bir düşünürün lafıymış. İlk evliliğimde yaşadığım gördüğüm şeylerden sonra bu laf benim beynimde yer edindi. Önce bakıyorum laf edene adam mı sonra lafını tartıyorum.

kızlarrr günaydın cinsiyeti haftaya öğrencez kesinleşsin diye ama kafasına bakar mısınız sanki tamm erkek kafası şu bilmem ne teorileri falan var ya.. anlayan var mı aranızda?
bu bebek bildiğin oturuyor
ben görüntülerden bir şey anlamadım
daha önce kız demişti değil mi?
ben de merak ettim kesinleşince bize de haber ver

Benim kv en küçük çocuğuna o bağla bağlı. Benim eşim onlarsiz yapamıyor zararları olsa bile onları arka buluyor kendine. Her derdine de benim ailem koşar bunlarda el gibi aynı herseyinizden haberimiz olsun ama faydamız olmasın kafasindalar. Paraları pulları en küçük cocuklatinin keyfine ancak yetiyor onun borçlarını ödüyorlar. Tüm düğün masraflarını bize yıktı biz ödedik o kredi çekip borç odeyemezmis ama şimdi benim düğünümun 3 katı borç odetiyor en küçük oğlu . Neymiş cicugu gezmesin mi yemesin mi bekarmis o

Ben Erkan Türköze gidiyorum konakta ilklerde akademide Mehmet Müezzinoğluna gidiyordum halen kararsızım Erkan beye birşey sorduğumda mesajda düzgün cevap vermiyor bazen hiç vermiyor ama Mehmet bey arıyor çok güzel ilgileniyor iletişim konusunda

kızlarrr günaydın cinsiyeti haftaya öğrencez kesinleşsin diye ama kafasına bakar mısınız sanki tamm erkek kafası şu bilmem ne teorileri falan var ya.. anlayan var mı aranızda?
Kız hepsi birbirine benziyor bu fotoların bende var bundan bitane

Videodan almaya çalıştım fotoyu bu kadar oldu yerinde durmuyor kemik kavisinden kız diye düşünüyorum dedi bizimki, siz anlıyor musunuz. Yatay, dikey ne oluyor şimdi bu

Eklentiler

• 32D4FEFC-8225-4CCA-B23D-54F69DD84F58.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 76
Telefonda da kullanılıyor mu bu anlamadım

Cnm benm doktor en basta folik asit le birlikte magnezyum ve demir ilacını verdi doguma kadr kullanacaksın dedi ama ben bıraktım midemi rahatsız edince hatta kan hapıda rahatsız edince şurup olarak verdi
Bende bıraktım midem sebebiyle. Surup formu rahatsız ediyor mu canım? Bende öyle isteyeyim diyorum

Bana bebeğin çok küçük bu aylarda veremeyiz dedi doktor. Bi de mide koruyucusu tavsiye etmedi ppi olanlar a grubunda değilmiş gebelik üzerinde denenmemiş. Acaba ppi değil de daha hafif olanlarından mi verdiler sana acaba?
H2 reseptör içeren ilaçlar deniyor. Famodin vs gibi. Ondan bile vermedi anti asit gaviskon ile idare ediyorum. 2 eylulde yeniden randevum var o zaman bir tablet yazarim demisti ama bildiğim kadarıyla ppi verilmiyor gebelikte de emzirirken de. Kana karıştığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…