2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar
Kabızlık sorunu bende de var maalesef. Geçenlerde düzelmişti baya, ama yeniden başladı.
Bu arada hastane değiştirmek istiyorum. Kocaeli’de ve Akademi Hastanesi’nde önereceğiniz bir doktor var mı?
Pazartesi son kez doktora gidip karar vereceğim.

Günaydın kizlar ikili tarama testinin sonucu enabiza düşmüş ama randevuma daha çok var bı bakabilirmisiniz anlayan varsa

Kadriye Şener yada şükran akalın ikiside normal doğumu destekliyor

Bana 13+1 de başlattı gittiğim de. Folikleri bıraktırdı.

İyi yapıyorsun canım şifa olsun.

Ben kv yi tutuyorum
Şaka limonum şaka
Demek ki detay vermemelisin tlfda konuşurken , yoksa yardıracak tecrübe oldu bosşver

Ben kv yi tutuyorum
Şaka limonum şaka
Demek ki detay vermemelisin tlfda konuşurken , yoksa yardıracak tecrübe oldu bosşver
Çok bilmis cahillerden her konuda fikri var. Bilgi sağlam olsun olmasın yeterki altta kalmasın da konuşsun . Ay neler duydu bu kullaklar eve gelince kendimden özür diliyorum sizi neye maruz bıraktım bir adamı sevdim diye diyorum . Tüm suçlu kalbim işte annesinin böyle olduğunu benden sakladı evlenene kadar

dün gece klimanın önünde uyuyakalmışız. sabah çok erken saatte bi uyandım titriyorum her yerim buz gibi olmuş göbeğim de açıktı o da buz. ay ağlıcaktım neredeyse bebeği üşüttüm diye. hemen başka odaya gittim göbeğimi sardım sarmaladım ısıttım inşallah üşümemiştir
of analık şimdiden çok zor........

Ondan bişey olsa rihanna doğuramazdı üzülme kardeş

Ümraniye de selma nihan karakaya diye bir doktor varmış sanırım bana onu önermişlerdi ama kendi muayenehanesi varmış o yüzden tercih edemedim ben

Bu arada beni de sağlık ocağından aradılar, kanı daha uygun olsun diye devlette vermiştim o zaman almışlardı kaydımı, tüm bilgilerimi aldı başlangıç kilomdan mevcut doktor ismine kadar . hemsireymis arayan tetenoz aşılarını yapacağım 20. Haftada dedi, çok ayrıntılı bilgi verdi, çocuğunun aşılarını da ben yapicam dedi şaşırdım

Kız napsın adam, seni kaybetmemek için saklayıvermiş
Hayır şimdi böyleyse doğunca bebek bitmez çenesi. Canını sıkmasına izin verme. Ararsa görmemişim duymamışım desen; akşam elimle arasanız, eşinin yanında da konuşur mu böyle ? Belki eşinden çekinir de diyemez diye düşündüm ama

Merhaba ben Reyhan arpacı dan cok memnunum MedicalParkta kendisi

Güldürdün beni
Ört annesi iyice fındığını
Doğunca da, örttüm sıcak oldu diye düşünüp uyuyamıcaksın, örtmedim üşüdüm diye düşünüp….

Ne güzel işte. Hepimizin duymak istediği cümleler, işini seven, iyi yapan insanlar demek ki. Sağlıkla doğsun inş bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…