Günaydın kızlar
Kabızlık sorunu bende de var maalesef. Geçenlerde düzelmişti baya, ama yeniden başladı.
Bu arada hastane değiştirmek istiyorum. Kocaeli’de ve Akademi Hastanesi’nde önereceğiniz bir doktor var mı?
Pazartesi son kez doktora gidip karar vereceğim.
Kızlar günaydın, gece 3te uyandım açlıktan ölüyorum ki hayatımda gece yemek yemişliğim yok. Eşime diyorum çok açım nolur biraz ekmek getir bana o da bana zararlı diyor miden rahatsız olur felan, sonra pışpışlayıp uyuttu beni şuan kurt gibi açım var ya
Mümkün olduğunca paylaşılanları okunmaya çalışıyorum, bazı konularda ne kadar bilgi eksiğim olduğunu görüyorum, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ben de Ümraniye'de güvenebileceğim bir doktor arayışındayım, haftaya randevu almam gerek ama hala doktor konusu kafamda net değil, tabiri caiz ise ebesine kadar güvenmem gerek
Kızlar merhaba. Herkese kolaylıklar diliyorum. Bulantılarım çok şükür 12 haftanın sonunda kendiliğinden geçti. Şuan 14+4 teyim. Demir vitamin vb ilaçlara başlamadım. 3 ayda folik asiti bıraktım. Kontrolüme daha var şehir dışındayım. Ne zaman başladınız siz kan ilacına ?
2 litreden fazla içiyor olabilirim. Çünkü gece de üşenmeyip kalkıp dolaptan soğuk suyu alıp ılık su yapıyorum. Sabaha kadar wc tabii. hiç bir şey işe yaramıyor. Ama yürümek de iyi geliyor bak dediğin gibi. Hareketsizlik de yapıyor. Bazen de sıcak duş.
Bu gün ne oldu kızlar kv aradı nasıl olduğumu sordu bende iyiyim ama biraz mide eksimem var dedimolur o bebek saçlı demekki dedi bende daha tüyü bile yok dedim sen herşeyi kitaplardan öğrenemezsin birazda anne tecrübesine güven dedi neden arıyor ki anlamıyorum yani biz doktorlara boşuna para ödüyoruz kızlar bizim ilimde bilimde tıpta çığır açmış kv lerimiz varken
Çok bilmis cahillerden her konuda fikri var. Bilgi sağlam olsun olmasın yeterki altta kalmasın da konuşsun . Ay neler duydu bu kullaklar eve gelince kendimden özür diliyorum sizi neye maruz bıraktım bir adamı sevdim diye diyorum . Tüm suçlu kalbim işte annesinin böyle olduğunu benden sakladı evlenene kadar
dün gece klimanın önünde uyuyakalmışız. sabah çok erken saatte bi uyandım titriyorum her yerim buz gibi olmuş göbeğim de açıktı o da buz. ay ağlıcaktım neredeyse bebeği üşüttüm diye. hemen başka odaya gittim göbeğimi sardım sarmaladım ısıttım inşallah üşümemiştir
of analık şimdiden çok zor........
dün gece klimanın önünde uyuyakalmışız. sabah çok erken saatte bi uyandım titriyorum her yerim buz gibi olmuş göbeğim de açıktı o da buz. ay ağlıcaktım neredeyse bebeği üşüttüm diye. hemen başka odaya gittim göbeğimi sardım sarmaladım ısıttım inşallah üşümemiştir
Mümkün olduğunca paylaşılanları okunmaya çalışıyorum, bazı konularda ne kadar bilgi eksiğim olduğunu görüyorum, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ben de Ümraniye'de güvenebileceğim bir doktor arayışındayım, haftaya randevu almam gerek ama hala doktor konusu kafamda net değil, tabiri caiz ise ebesine kadar güvenmem gerek
Bu arada beni de sağlık ocağından aradılar, kanı daha uygun olsun diye devlette vermiştim o zaman almışlardı kaydımı, tüm bilgilerimi aldı başlangıç kilomdan mevcut doktor ismine kadar . hemsireymis arayan tetenoz aşılarını yapacağım 20. Haftada dedi, çok ayrıntılı bilgi verdi, çocuğunun aşılarını da ben yapicam dedi şaşırdım
Çok bilmis cahillerden her konuda fikri var. Bilgi sağlam olsun olmasın yeterki altta kalmasın da konuşsun . Ay neler duydu bu kullaklar eve gelince kendimden özür diliyorum sizi neye maruz bıraktım bir adamı sevdim diye diyorum . Tüm suçlu kalbim işte annesinin böyle olduğunu benden sakladı evlenene kadar
Kız napsın adam, seni kaybetmemek için saklayıvermiş
Hayır şimdi böyleyse doğunca bebek bitmez çenesi. Canını sıkmasına izin verme. Ararsa görmemişim duymamışım desen; akşam elimle arasanız, eşinin yanında da konuşur mu böyle ? Belki eşinden çekinir de diyemez diye düşündüm ama
Günaydın kızlar
Kabızlık sorunu bende de var maalesef. Geçenlerde düzelmişti baya, ama yeniden başladı.
Bu arada hastane değiştirmek istiyorum. Kocaeli’de ve Akademi Hastanesi’nde önereceğiniz bir doktor var mı?
Pazartesi son kez doktora gidip karar vereceğim.
Bu arada beni de sağlık ocağından aradılar, kanı daha uygun olsun diye devlette vermiştim o zaman almışlardı kaydımı, tüm bilgilerimi aldı başlangıç kilomdan mevcut doktor ismine kadar . hemsireymis arayan tetenoz aşılarını yapacağım 20. Haftada dedi, çok ayrıntılı bilgi verdi, çocuğunun aşılarını da ben yapicam dedi şaşırdım