2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Mümkün olduğunca paylaşılanları okunmaya çalışıyorum, bazı konularda ne kadar bilgi eksiğim olduğunu görüyorum, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ben de Ümraniye'de güvenebileceğim bir doktor arayışındayım, haftaya randevu almam gerek ama hala doktor konusu kafamda net değil, tabiri caiz ise ebesine kadar güvenmem gerek

Bende bugun ağladım artik acile gidelim.dayanamiyorum diye. Parol u esim zorla içirdi. Onu içince o şiddetli agrisi gecti. 4 saat sonra bir tane daha ictim. Sukur o kadar yoğun degil su anda ama hala arkada bir yerde.
Ilik dus aldim oda iyi geldi diye seviniyordum cikarka kafami dolaba çarptım. Sinirlerim bozuldu artık bu bas ağrısından. Insallah sabah uyandığımda tamamen geçmiş olur.

Merhabalar arkadaşlar listeye kim ekliyor defalarca kez soyledim ama yine unutuldum galiba sat 6 mayıs yaş 33 3. Gebelik hatay

canim daha önceki konu sahibi uzun sure girmeyince eklemelerde sorun oldu. Ben ilkkez görüyorum sizi. Ekliyorum..

Merhaba arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah buraya yeni katildim isim listesine kim kaydediyor bilgisi olan varmi her birinize sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum
Bilgilerinizi söyleyip beni etiketlerseniz kaybedebilirim. Ilk sayfadan gerekli bilgilere bakabilirsiniz.

Ah canim gecmis olsun. Problemler hic bitmiyor. Insallah bebeklerimiz iyi olsunlar dayanacaz mecbur.
Gebelik öncesi kabızlık yaşadığım bir dönem alovera jel içecekler var. Onu onermislerdi. Baya faydasını görmüştüm. Bide gaviscon tükenmekte hazimsizliga sindirime iyi geliyor. Bir araştır İnternete alavere jel içecek diye. Hamileler kullanabiliyorsa dene istersen.
Bide internette masajlar var rahat çıkabilmek için. Onlari da dene bence.

Kizlar bu vajinal kasinti yaşayanlara da doktor hep seker diyeti veriyor ama benim deneyimlerimden anladığım peynir de buna yol açıyor. Peyniri ya koy peyniri tüketin mayasina güvenebileceğiniz yada bu donem hazir peynirlerden biraz uzak durun. Bide kendinizde bunu deneyin. Mayalı seyler malesef florayi bozuyor bence

Ay benim doktor pastörize edilmemiş hiçbir süt ürünlerini yememi istemiyor. Üzerine pastörize edilmis yazacakmış

Ay bebim doktor pastörize edilmemiş hiçbir süt ürünlerini yememi istiyor. Üzerine pastörize edilmis yazacakmış
Genelinde pastörize edilmiştir yaziyor peynirlerin ama yediğim zaman ben cektigimi biliyorum sadece bir yerden aldığım koy peynirinde bu sorunu yaşamadım. Tabiki vücut çoğu zaman tolere ediyor ama. Bazi donemler hassaslasiyorsun herhalde yediğimde sorun oluyor.

Valla o kadar kötü oldum ki eşim gitti ilaç aldı geldi inşallah çözer, sağol kuzum benim

Anladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerle

Anladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerle
Bak bu çok doğru benim doktorum da dedi bunu. Kullandığın süt ürünü ve özellikle yoğurtların pastörize ve probiyotiklerine bakıp al. Bazıları florayı bozuyor. Mümkünse kendin yap yoğurdunu dedi. Peynir için de hazırlardan uzak dur dedi. Ama ben durmadım bi onu yiyebiliyorum diğer köy peynirleri midemi bulandırıyor. Yoğurtta ekşi olunca midem almıyor.

Bu arada ı padden yazınca böyle saçma bir düzenek oldu yazarken kusura bakmayın. Artık aplikasyonunu çıkartsalar diyorum kadınlar klübünün

Valla bunu hicbir doktordan duymadım ben kendim deneyimledim. Doktorda söylediyse dogru bir fikir yürütmüştüm demek ki. Her zaman olmuyor qma hassas dönemlerde bunu cok fark ediyorum.

Canim.uygulamasi var ama pĺay stor veya başka uygulamalardan inmiyor. Pc den giris yapıp menü çubuğundan girdiğinde en altta indir kismi var. Ben su an aplikasyon kullaniyorum. Google girişi yapmiyorum hic

Bide bu kabız yüzünden sigaramı içsem bi tane diyorum bıraktım ben gebe olduğumu öğrennir öğrenmez normalde vücudum çok alışık sigaradan sonra tuvalete girmeye, ağlıyorum sinirimden ya offf
İncir iyi geliyor canım bi de doktor bana duphalac vermişti sende sor istersen

Aradaki farka bak... Normalde bide üst karnım kaslı benim şişmez midem hiç inanamıyorum böyle olduğuna bunun daha 8-9ayı var şuan çözülmezse bittim ben bu rahatsızlıkla
Aynen bende böyleyim 6 aylık sanıyorlar hamile olduğumu duyunca ikiz mi senin de

Kızlar merhaba. Herkese kolaylıklar diliyorum. Bulantılarım çok şükür 12 haftanın sonunda kendiliğinden geçti. Şuan 14+4 teyim. Demir vitamin vb ilaçlara başlamadım. 3 ayda folik asiti bıraktım. Kontrolüme daha var şehir dışındayım. Ne zaman başladınız siz kan ilacına ?

Kızlar bir şey soracağım. Benim ikili testim e Nabiza düşmüş ama ayrıntılı bir şey yazmıyor değer de yazmıyor sadece normal yazıyor. Sizinkiler de değerler yazıyormu? Ense kalınlığı normaldi bu arada çok şükür.

kızlar nub teori tahmin yaparmısınız? ben internetden baktım yatay olunca kız, dikey olunca erkek. ama benim ufaklıkta her pozisyona gore değişiyor, bazı resimde yatay, bazısında dikey görünüyor doktor 90% erkek dedi(kendi doktorum değildi, ne kadar tecrübeli doktor olduğunu bilmiyorum hiç) ama yatay resimler aklımı karıştırdı eve gelince. 10+4 hafta

Cnm benm doktor en basta folik asit le birlikte magnezyum ve demir ilacını verdi doguma kadr kullanacaksın dedi ama ben bıraktım midemi rahatsız edince hatta kan hapıda rahatsız edince şurup olarak verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…