Canını yerim seninCanım ağrın varsa yürüyüş de olmaz sana Allah'ım şifa versin şuan itibariyle ne rahatsızlığın varsa bitsin. İnşallah doktor iyi bir çare bulur
Ahhh canım bende öyleyim mahvoldum 2 gündür acile gidip serummu taktıralım bilmiyorum parol içtim gündüz dün de aynı şekilde ama çok fayda etmiyor ılık duş aldım şimdi soğuk buz koycamçok geçmiş olsun sizede ben birde migren ve fibromiyalji hastasıyım .
Merhabalar arkadaşlar listeye kim ekliyor defalarca kez soyledim ama yine unutuldum galibasat 6 mayıs yaş 33 3. Gebelik hatay
Bilgilerinizi söyleyip beni etiketlerseniz kaybedebilirim. Ilk sayfadan gerekli bilgilere bakabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah buraya yeni katildim isim listesine kim kaydediyor bilgisi olan varmi her birinize sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum
Kızlar kabız için ilaç kullanan varmı,ben en başından beri neredeyse sorun yaşıyorum artık dayanamicağım raddede,kayıs zeytinyağı şu bu hiçbiri çözmüyo,kabız+hazımsızlık birleşince midemden itibaren karnım o kadar şiş ki hareketlerim kısıtlanıyo resmen özellikle akşamları,sadece sabahın 8-9 unda yemek yersem akşama kadar aç gezersem olmuyo napıcam ben ya,bi kaç ilaç var okuduğum doktorunda önerdiği ama almamıştım ha çözüldü ha çözülecek diye ama olacak gibi değil,siz yaşadınız mı bunu ilaç gerçekten rahatlatıyomu gebelik öncesi gibi günde en az 2 kere lavaboya çıkabiliyomusunuz
Cankm beklenen dogum tarihinizi verebilirsen ona göre kaydedim seniMerhabalar arkadaşlar listeye kim ekliyor defalarca kez soyledim ama yine unutuldum galibasat 6 mayıs yaş 33 3. Gebelik hatay
Ay benim doktor pastörize edilmemiş hiçbir süt ürünlerini yememi istemiyor. Üzerine pastörize edilmis yazacakmışKizlar bu vajinal kasinti yaşayanlara da doktor hep seker diyeti veriyor ama benim deneyimlerimden anladığım peynir de buna yol açıyor. Peyniri ya koy peyniri tüketin mayasina güvenebileceğiniz yada bu donem hazir peynirlerden biraz uzak durun. Bide kendinizde bunu deneyin. Mayalı seyler malesef florayi bozuyor bence
Genelinde pastörize edilmiştir yaziyor peynirlerin ama yediğim zaman ben cektigimi biliyorumAy bebim doktor pastörize edilmemiş hiçbir süt ürünlerini yememi istiyor. Üzerine pastörize edilmis yazacakmış
Valla o kadar kötü oldum ki eşim gitti ilaç aldı geldiBende bugun ağladım artik acile gidelim.dayanamiyorum diye. Parol u esim zorla içirdi. Onu içince o şiddetli agrisi gecti. 4 saat sonra bir tane daha ictim. Sukur o kadar yoğun degil su anda ama hala arkada bir yerde.
Ilik dus aldim oda iyi geldi diye seviniyordum cikarka kafami dolaba çarptım. Sinirlerim bozuldu artık bu bas ağrısından. Insallah sabah uyandığımda tamamen geçmiş olur.
canim daha önceki konu sahibi uzun sure girmeyince eklemelerde sorun oldu. Ben ilkkez görüyorum sizi. Ekliyorum..
Bilgilerinizi söyleyip beni etiketlerseniz kaybedebilirim. Ilk sayfadan gerekli bilgilere bakabilirsiniz.
Ah canim gecmis olsun. Problemler hic bitmiyor. Insallah bebeklerimiz iyi olsunlar dayanacaz mecbur.
Gebelik öncesi kabızlık yaşadığım bir dönem alovera jel içecekler var. Onu onermislerdi. Baya faydasını görmüştüm. Bide gaviscon tükenmekte hazimsizliga sindirime iyi geliyor. Bir araştır İnternete alavere jel içecek diye. Hamileler kullanabiliyorsa dene istersen.
Bide internette masajlar var rahat çıkabilmek için. Onlari da dene bence.
Kizlar bu vajinal kasinti yaşayanlara da doktor hep seker diyeti veriyor ama benim deneyimlerimden anladığım peynir de buna yol açıyor. Peyniri ya koy peyniri tüketin mayasina güvenebileceğiniz yada bu donem hazir peynirlerden biraz uzak d
Anladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerleGenelinde pastörize edilmiştir yaziyor peynirlerin ama yediğim zaman ben cektigimi biliyorumsadece bir yerden aldığım koy peynirinde bu sorunu yaşamadım. Tabiki vücut çoğu zaman tolere ediyor ama. Bazi donemler hassaslasiyorsun herhalde yediğimde sorun oluyor.
Anladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerle
Bak bu çok doğru benim doktorum da dedi bunu. Kullandığın süt ürünü ve özellikle yoğurtların pastörize ve probiyotiklerine bakıp al. Bazıları florayı bozuyor. Mümkünse kendin yap yoğurdunu dedi. Peynir için de hazırlardan uzak dur dedi. Ama ben durmadım bi onu yiyebiliyorum diğer köy peynirleri midemi bulandırıyor. Yoğurtta ekşi olunca midem almıyor.Anladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerle
Kizlar bu vajinal kasinti yaşayanlara da doktor hep seker diyeti veriyor ama benim deneyimlerimden anladığım peynir de buna yol açıyor. Peyniri ya koy peyniri tüketin mayasina güvenebileceğiniz yada bu donem hazir peynirlerden biraz uzak durun. Bide kendinizde bunu deneyin. Mayalı seyler malesef florayi bozuyor bence
Bu arada ı padden yazınca böyle saçma bir düzenek oldu yazarken kusura bakmayın. Artık aplikasyonunu çıkartsalar diyorum kadınlar klübününAnladım canım benim tabiki sen kendini daha iyi bilirsin . Sonuçta hepsi maya kullanılarak yapılıyor kimisi kestirilerek doğal yöntemlerle
Valla bunu hicbir doktordan duymadım ben kendim deneyimledim. Doktorda söylediyse dogru bir fikir yürütmüştüm demek ki. Her zaman olmuyor qma hassas dönemlerde bunu cok fark ediyorum.Bak bu çok doğru benim doktorum da dedi bunu. Kullandığın süt ürünü ve özellikle yoğurtların pastörize ve probiyotiklerine bakıp al. Bazıları florayı bozuyor. Mümkünse kendin yap yoğurdunu dedi. Peynir için de hazırlardan uzak dur dedi. Ama ben durmadım bi onu yiyebiliyorum diğer köy peynirleri midemi bulandırıyor. Yoğurtta ekşi olunca midem almıyor.
Bu arada ı padden yazınca böyle saçma bir düzenek oldu yazarken kusura bakmayın. Artık aplikasyonunu çıkartsalar diyorum kadınlar klübünün
İncir iyi geliyor canım bi de doktor bana duphalac vermişti sende sor istersenBide bu kabız yüzünden sigaramı içsem bi tane diyorum bıraktım ben gebe olduğumu öğrennir öğrenmez normalde vücudum çok alışık sigaradan sonra tuvalete girmeye, ağlıyorum sinirimden ya offf
Cnm benm doktor en basta folik asit le birlikte magnezyum ve demir ilacını verdi doguma kadr kullanacaksın dedi ama ben bıraktım midemi rahatsız edince hatta kan hapıda rahatsız edince şurup olarak verdiKızlar merhaba. Herkese kolaylıklar diliyorum. Bulantılarım çok şükür 12 haftanın sonunda kendiliğinden geçti. Şuan 14+4 teyim. Demir vitamin vb ilaçlara başlamadım. 3 ayda folik asiti bıraktım. Kontrolüme daha var şehir dışındayım. Ne zaman başladınız siz kan ilacına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?