- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Bunların hepsi kullanılıyor mu ki yaw. Kollu yelek kolsuz yelek gibi mesela. Ben de senin gibi yapıcam galiba ama biri dese şunu şunu kesin alın bunlara hastane için gerek yok dese ona göre parçaları toparlarızşimdi sen söyleyince baktım dediğin gibi bu parçaların olduğu takımların fiyatları o şekilde. ben o şekilde takım almayı düşünmüyorum, tabi hepsi lazım olacak şeyler ama hepsini ayrı ayrı beğendiğim gibi almayı düşünüyorum. belki farklı almak daha pahalıya geliyordur ama böyle takım işleri hiç bana göre değil ya yemek tabaklarımı falan da takım almam ben hiç ayrı ayrı alıp takım yaparım kendime göre
ay valla bilmiyorum ki bana her şey kullanılır gibi geliyo lahana gibi giydiririm çocuğu artıkBunların hepsi kullanılıyor mu ki yaw. Kollu yelek kolsuz yelek gibi mesela. Ben de senin gibi yapıcam galiba ama biri dese şunu şunu kesin alın bunlara hastane için gerek yok dese ona göre parçaları toparlarız
Hahahahahahahaha vallahi ben de bu da çok güzel ay buna da bayıldım diye diye karar veremeyeceğim için lahana dolmasına çevirebilirim.ay valla bilmiyorum ki bana her şey kullanılır gibi geliyo lahana gibi giydiririm çocuğu artık
Hiçbir şey yemiyor halsizsen bı git acile canım . Kusmaktan susuz da kalabilirsin19. Haftada bulantı geri geldi açlıktan ölüyorum ama yiyince çıkarıyorum
Gün boyu yediklerimi de çıkardım sizce bir serum takmalarını isteyip acile gitmeli miyim
Öyle becerilerin ve zamanın varsa kesinlikle kendin dik canım. Hastane çıkışları hepten soyguna dönmüş hele ki Aziz bebe, Andy wawa gibi markalar dudak uçuklatıyor. İçe o kimono gibi dediğin şeyi bi kere bile kullanmadım çok saçma gelmişti bana. Bence tulum (yada alt üst takım, yada her ikisi de), eldiven, şapka ve battaniyeden oluşan 4lü bir takım şahane olur. Ziyarete gelenler tam takım görsün bebiklerimiz sosyeteye rezil olmasın diyeTecrübeli tatlı anneler, bugün yeni doğan hastane çıkışı bakayım dedim ama kafam karıştı her yerde takım paketler değişik değişik ve aşırı pahalı. 1000 liradan kapı açıyorlar. Normal mi bu ya. Bildiğin normal bebek butiklerinden baktım.
Yani acaba diyorum kendim mi diksem. Ya da acaba böyle takım değilde parça parça toplayıp üstüne ben bi tasarım mı yapsam.
Valla ben bebek çocuk elbisesi yaptım 10 yıl. ben bile yuh dedim fiyatlara. Bir de bu kadar maliyeti yoktur ki bunların. Resmen insanı salak yerine koyuyorlar. Sırf markası var diye de salak yerine konulmak istemiyorum.
Canım kötü hissediyorsan biraz canlanma için gidebilirsin ama evde elma havuç suyu falan içebilirim midem kaldırır falan dersen de gerek yok bence. Geçmiş olsun19. Haftada bulantı geri geldi açlıktan ölüyorum ama yiyince çıkarıyorum
Gün boyu yediklerimi de çıkardım sizce bir serum takmalarını isteyip acile gitmeli miyim
Canım her yediğin geri çıkıyorsa bi serum taksınlar bir de genel olarak kandan bi tahlil ver istersen geçmiş olsun .19. Haftada bulantı geri geldi açlıktan ölüyorum ama yiyince çıkarıyorum
Tulum eldiven şapka battaniye alıp takım yapıcamÖyle becerilerin ve zamanın varsa kesinlikle kendin dik canım. Hastane çıkışları hepten soyguna dönmüş hele ki Aziz bebe, Andy wawa gibi markalar dudak uçuklatıyor. İçe o kimono gibi dediğin şeyi bi kere bile kullanmadım çok saçma gelmişti bana. Bence tulum (yada alt üst takım, yada her ikisi de), eldiven, şapka ve battaniyeden oluşan 4lü bir takım şahane olur. Ziyarete gelenler tam takım görsün bebiklerimiz sosyeteye rezil olmasın diyeiçine çıtçıtlı badi her daim zaten bolca lazım nasılsa içte kalıyor. Ağız mendili müslin takım olmasına gerek yok. İnsanlar genelde hediye olarak falan alıyor hastane çıkışını ya ondan sektör oldu bence
Canım kötü hissediyorsan biraz canlanma için gidebilirsin ama evde elma havuç suyu falan içebilirim midem kaldırır falan dersen de gerek yok bence. Geçmiş olsun
Canım her türlü 2 takım olması iyi oluyor o yüzden biri pijama takımı biri gecelik şeklinde olabilir. Tek bi sabahlık ikisine de uyacak şekilde olur. Ben 2 takımı da pijama tercih etmiştim alt bacaklarım kalın diye. Çok rahat ettim kontrol ettikleri yer dikişler olunca geceliği komple kaldır hem bütün bacaklar hem iç çamaşırı falan gözüksün oluyor(he zaten görenler herbi şeyi görmüş oluyor zaten öncesinde o ayrı amaTulum eldiven şapka battaniye alıp takım yapıcamkendim yapıcam. Peki sezeryan doğum yapanlar için gecelik takım önerin nedir ? Onlarda acayip böle dantel dantel sanki düğüne gidiyoruz çok kötü modeller ya hiç böle sade bişey bulamadım.
Alina ve asel aden isimleri çok güzel ama eşim istemiyor. Ela elif güzel olur aslında elif ela da güzel oluyor. Ama elif arapça olmaz bana. Bak işte erkek isimlerinde türk ismi bi sürü alparslan alp falan çok cool bayılıyorum yiğit yağız ayaz kaan hepsi güzel. Kızlardan kapılmayan yok. Ela dışında.Kız isimlerinde benim çevrem alina, asel vs hep yeni nesil isimleri kapmış ben klasikçiyim elif, zeynep olurdu o yüzden rahatım
Fotodaki tatlıymış öyle bişi düşünebilirim ben fiyatta feci ucuz ama sadece s beden var ondan heralde uygun. Bakmak istersenTulum eldiven şapka battaniye alıp takım yapıcamkendim yapıcam. Peki sezeryan doğum yapanlar için gecelik takım önerin nedir ? Onlarda acayip böle dantel dantel sanki düğüne gidiyoruz çok kötü modeller ya hiç böle sade bişey bulamadım.
Süpersin, dagi hiç aklıma gelmedi bakıcam oraya. Pijama çok mantıklı. Polar da bence zaten kış olucağından daha iyi olur.Canım her türlü 2 takım olması iyi oluyor o yüzden biri pijama takımı biri gecelik şeklinde olabilir. Tek bi sabahlık ikisine de uyacak şekilde olur. Ben 2 takımı da pijama tercih etmiştim alt bacaklarım kalın diye. Çok rahat ettim kontrol ettikleri yer dikişler olunca geceliği komple kaldır hem bütün bacaklar hem iç çamaşırı falan gözüksün oluyor(he zaten görenler herbi şeyi görmüş oluyor zaten öncesinde o ayrı ama) pijama da lastiği aşağı çek kontrol edip gidiyorlar çok üsturuplu gelmişti bana. Oda çok sıcak olur muhtemelen bebekten sebep ama gaz çıkması için koridorda falan yürütüyorlar o aşamada kışa geleceği için doğumlarımız belki o dantellilerden değil de polar şık sabahlıklar falan daha efektif olur. Dagide çok daha spor takımlar oluyor o oryantal dantellilerden istemiyorsan bi bak canım. Memeler rahat açılıyor olsun tabi ona dikkat edelim
Bende nakış ve isim işlemeli 10 lu takımı internetten sordum bin in üstünde fiyat çıkardı. İlk bebektir alayım dedim sonra dediğin gibi hepsini kullanacak miyim, birine versem isimli şeyi niye giydirsin, saklasam çok fazla o yüzden sık kullanılacakları ileri ki zamanda tecrübeli arkadaslara sorup alicam. isimli olarakta sadece tulum - sapka belki battaniye yapicam hatıra olarakta saklarım diye. Birden alıp elimizde kalmaktansa en iyisi mantıklı hareket etmekBunların hepsi kullanılıyor mu ki yaw. Kollu yelek kolsuz yelek gibi mesela. Ben de senin gibi yapıcam galiba ama biri dese şunu şunu kesin alın bunlara hastane için gerek yok dese ona göre parçaları toparlarız
ela da arapça değil mi?Alina ve asel aden isimleri çok güzel ama eşim istemiyor. Ela elif güzel olur aslında elif ela da güzel oluyor. Ama elif arapça olmaz bana. Bak işte erkek isimlerinde türk ismi bi sürü alparslan alp falan çok cool bayılıyorum yiğit yağız ayaz kaan hepsi güzel. Kızlardan kapılmayan yok. Ela dışında.
Bende az önce kontrolden çıktımBugün kontrolümüz vardı çok şükür oğluş iyiydi. Detaylı randevum uzu aldık 4 ekime. Kocaman olmuş artık parça parça bakıyor doktorumuz
Hiçbir şey yemiyor halsizsen bı git acile canım . Kusmaktan susuz da kalabilirsin
Öyle becerilerin ve zamanın varsa kesinlikle kendin dik canım. Hastane çıkışları hepten soyguna dönmüş hele ki Aziz bebe, Andy wawa gibi markalar dudak uçuklatıyor. İçe o kimono gibi dediğin şeyi bi kere bile kullanmadım çok saçma gelmişti bana. Bence tulum (yada alt üst takım, yada her ikisi de), eldiven, şapka ve battaniyeden oluşan 4lü bir takım şahane olur. Ziyarete gelenler tam takım görsün bebiklerimiz sosyeteye rezil olmasın diyeiçine çıtçıtlı badi her daim zaten bolca lazım nasılsa içte kalıyor. Ağız mendili müslin takım olmasına gerek yok. İnsanlar genelde hediye olarak falan alıyor hastane çıkışını ya ondan sektör oldu bence
Canım kötü hissediyorsan biraz canlanma için gidebilirsin ama evde elma havuç suyu falan içebilirim midem kaldırır falan dersen de gerek yok bence. Geçmiş olsun
Yok ne havuç suyu, 2 kez çıkardıktan sonra azıcık ekmek yiyeyim dedim ilk ısırıkla o da gitti, üç oldu. Geldik acile kan ve idrar aldılar şimdi serumu bekliyorumCanım her yediğin geri çıkıyorsa bi serum taksınlar bir de genel olarak kandan bi tahlil ver istersen geçmiş olsun .
Acaba mideni falan mi usuttunYok ne havuç suyu, 2 kez çıkardıktan sonra azıcık ekmek yiyeyim dedim ilk ısırıkla o da gitti, üç oldu. Geldik acile kan ve idrar aldılar şimdi serumu bekliyorum
Değil diyor türk dil kurumuela da arapça değil mi?
İyi yapmışsın canım . Kimse bebeğini yolda bulmadı seninki duyarlılık . Onlar karar versin serum takılıp takılmayacagina ki takılmasını uygun görmüş onlardaYok ne havuç suyu, 2 kez çıkardıktan sonra azıcık ekmek yiyeyim dedim ilk ısırıkla o da gitti, üç oldu. Geldik acile kan ve idrar aldılar şimdi serumu bekliyorum
Ela sera da güzel olur isim olarak.Bende nakış ve isim işlemeli 10 lu takımı internetten sordum bin in üstünde fiyat çıkardı. İlk bebektir alayım dedim sonra dediğin gibi hepsini kullanacak miyim, birine versem isimli şeyi niye giydirsin, saklasam çok fazla o yüzden sık kullanılacakları ileri ki zamanda tecrübeli arkadaslara sorup alicam. isimli olarakta sadece tulum - sapka belki battaniye yapicam hatıra olarakta saklarım diye. Birden alıp elimizde kalmaktansa en iyisi mantıklı hareket etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?