2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bir kere göbek deliğimin hemen alt tarafı hareket etti dışarıdan görülecek şekilde. Onun dışında hep aşağıdaydı canım.
Ben genelde sakin geçiriyorum hamileligimi kaygılı değilim ama bir kere hissedip sonra hissedemeyince bir acaba dedim. Haklisin ☺

Kendini suçlama canım. Yediklerini çıkarsaydın bebeğine ne yararı olurdu ki. Yiyebilmek insanın elinde olamıyor. Yakalar beben haftasını ileride

Eva isminin anlamı da güzeldi canım. Benim kızımın adı Yıldız Ela olacak kesin ve net. Yiğenim Erva onunda anlamı gizle
Eva koymam ecnebi kökenli. Ben türk ismi koyucam. Arap ismi de istemiyorum gına geldi araplardan.
Ay balam bile koyabilirim o kadar sıkıldım yabancı kökenlerden. Lina mila lena vera falan koyuyorlar mesela rus ismi hele hayatta koymam.
Erva yı ilk defa duydum arapçaymış. Benim gibi insanı bile ırkçı hale getirdiler ya inanılmaz

İns
Kendini suçlama canım. Yediklerini çıkarsaydın bebeğine ne yararı olurdu ki. Yiyebilmek insanın elinde olamıyor. Yakalar beben haftasını ileride
Allah canım dualarınızı eksik etmeyin daha ne derdi olan anneler var belki ben büyütüyorum Allah herkese şifalar versin

Sağ ol canım amin☺sana da keyifli dersler. Evet ben 39 kiloyum sadece. Göbek bölgemde yağdan eser yokbende hep bahsettigin yerlerde hissettim bir kere oldu dışarıdan görünen herhalde kuvvetli tekme attı o zaman oğlum ☺başka da olmadı.

Tebrik ederiiiiim, kızlar çoğaldı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya benim hala aşada karnım yukarı sivrildi ama hareketleri hala aşağıda hissediyorum
öyle düşünme çünkü mesela ben bazen aşağıda hissediyorum bazen ise çok yukarıda hissediyorum resmen göğüs altında. o zaman da korkmuştum bu kadar yukarıda nasıl olur büyüyünce nereye sığacak bu diye ama sonra da aşağıda hissettim. bebeğin yerine göre değişiyor bence korkulacak bir durum yok
K kendimidurduracakdegilim canim sen de hiç korkma ben de birkaç gün hatta daha uzun süre hissetmedim sonra hissettim yine, bu zamanlarda böyle oluyormuş çünkü daha çok yeni hissediyoruz. hatta hissediyor bile sayılmayız ufak tefek seğirmeler. ve bazen hissedilecek kadar olsa bile biz anlamayabiliyoruz tecrübesizliğimizden dolayı

Tecrübeli tatlı anneler, bugün yeni doğan hastane çıkışı bakayım dedim ama kafam karıştı her yerde takım paketler değişik değişik ve aşırı pahalı. 1000 liradan kapı açıyorlar. Normal mi bu ya. Bildiğin normal bebek butiklerinden baktım.
Yani acaba diyorum kendim mi diksem. Ya da acaba böyle takım değilde parça parça toplayıp üstüne ben bi tasarım mı yapsam.
Valla ben bebek çocuk elbisesi yaptım 10 yıl. ben bile yuh dedim fiyatlara. Bir de bu kadar maliyeti yoktur ki bunların. Resmen insanı salak yerine koyuyorlar. Sırf markası var diye de salak yerine konulmak istemiyorum.

hangi parçalar var paketin içinde?

hangi parçalar var paketin içinde?
Tulum
Bady böle kimono gibi bazısında bazısında düz bady
Patikli alt
Yelek kolsuz
Kolluyelek
Kafaya bone gibi bişi
Eldiven
Battaniye
Patik
Böle bi tane atkı gibi bişey vardı bazısında bez gibi çift katlı anlamadım ne için
Kare bir mendil gibi bişi ama kalın
Mama önlüğü
Başka daha değişik şeyler vardı ama ne işe yaradığını satan bile bilmiyordu
Hastane çıkışında bunların hepsini nasıl küçücük bebeğe giydiricez anlamadım ya da neresine lazım olcak. Bi de kara kış olacak belki kar bile yağar istanbula. Acaba o kadar para ona verceğime pufidik tulum mont alıp ona soksak çocuğu en azından parasının hakkını verir.

şimdi sen söyleyince baktım dediğin gibi bu parçaların olduğu takımların fiyatları o şekilde. ben o şekilde takım almayı düşünmüyorum, tabi hepsi lazım olacak şeyler ama hepsini ayrı ayrı beğendiğim gibi almayı düşünüyorum. belki farklı almak daha pahalıya geliyordur ama böyle takım işleri hiç bana göre değil ya yemek tabaklarımı falan da takım almam ben hiç ayrı ayrı alıp takım yaparım kendime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…