arapça yazıyor canim ya bi de ben şöyle biliyorum bir kelimemin türkçe olabilmesi için büyük ünlü uyumuna uyması gerekiyor yani e ve a aynı kelimede olamazDeğil diyor türk dil kurumuyersen tabii. O kadar çok Kelime var ki. Ordan burdan türkçeye girmiş. Ama yani gerçek türk kız isimleri de yarış atı ismi gibi. akça, Akkız , yaligüz, baladan , ahahaha bir de güllü dallı isimler var. Türk kız isimlerinde alin alina aden alya gibi isimler çok güzel. Bunlarda kapıldı. En azından arapların ve ecnebilerin kullanmadığı isim olsun bari diyorum ama bu gidişle zor.
Bende bugun sitelere baktim. Yavaştan cikiyor sankiKızlar ayva buldum sonundainternetten aldım sürekli alışveriş yaptığım bir yer vardı hamileyim deyince olgunlarından toplayıp kargo yaptılar bana sağolsunlar iyi insanlar hala var çok şükür
Bencede çok güzel olmuş Ela seraEla sera da güzel olur isim olarak.Sen yazınca aklıma geldi ben bunu bi başka düşüneyim.
Bilgisayarlı nakış dikiş makinam vardı sattım. Çok güzel isim yazıyordu. Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey için kullanıp para kazanmak. Vallahi iyi kazanç. Ama çok büyük fırsatçılık, çünkü nakışçım vardı o adam bir tek küçük figür için 10 lira alırdı nakış parasına şimdi olsun olsun maliyeti 30 lira. Bir de hayal ettiğin gibi de hiç çıkmaz papaz olursun aldığın yerle. Paranla rezil ederler öyleleri. Bence nakış yaptırma git ozalitçiye ya da amerikada vardır avmlerde baskı yaptır. Hem yaldızlı ya da flok baskı yapıyorlar çok daha kaliteli böyle gap marka beymen gibi duruyor.
Bende az önce kontrolden çıktımbizimde detaylı ultrason 2 hafta sonra, bir saat sürecek yazıyor . İnşallah onu da en güzel sağlıklı şekilde atlatırız
Tecrübeli tatlı anneler, bugün yeni doğan hastane çıkışı bakayım dedim ama kafam karıştı her yerde takım paketler değişik değişik ve aşırı pahalı. 1000 liradan kapı açıyorlar. Normal mi bu ya. Bildiğin normal bebek butiklerinden baktım.
Yani acaba diyorum kendim mi diksem. Ya da acaba böyle takım değilde parça parça toplayıp üstüne ben bi tasarım mı yapsam.
Valla ben bebek çocuk elbisesi yaptım 10 yıl. ben bile yuh dedim fiyatlara. Bir de bu kadar maliyeti yoktur ki bunların. Resmen insanı salak yerine koyuyorlar. Sırf markası var diye de salak yerine konulmak istemiyorum.
Canım her türlü 2 takım olması iyi oluyor o yüzden biri pijama takımı biri gecelik şeklinde olabilir. Tek bi sabahlık ikisine de uyacak şekilde olur. Ben 2 takımı da pijama tercih etmiştim alt bacaklarım kalın diye. Çok rahat ettim kontrol ettikleri yer dikişler olunca geceliği komple kaldır hem bütün bacaklar hem iç çamaşırı falan gözüksün oluyor(he zaten görenler herbi şeyi görmüş oluyor zaten öncesinde o ayrı ama) pijama da lastiği aşağı çek kontrol edip gidiyorlar çok üsturuplu gelmişti bana. Oda çok sıcak olur muhtemelen bebekten sebep ama gaz çıkması için koridorda falan yürütüyorlar o aşamada kışa geleceği için doğumlarımız belki o dantellilerden değil de polar şık sabahlıklar falan daha efektif olur. Dagide çok daha spor takımlar oluyor o oryantal dantellilerden istemiyorsan bi bak canım. Memeler rahat açılıyor olsun tabi ona dikkat edelim
Canim net erkek mi senin simdi. Hayirli uğurlu olsunIyi akşamlar kızlar nasılsınız bizimde bugün kont vardi çok şükür herşey yolundaymış doktor 13 haftada erkeğe benziyor demişti şimdi daha net söyleyebilirim dedi bende erkek ismi arıyorum bananda yardimci olursaniz sevinirim
Yok canım hala bizimki bebeAy canim cinsiyeti belli oldu museninkini kiz hissediyorum herseydenn once saglikli hayirli olmasi dileğiyle
Yok canım hala bizimki bebene oğlum diyebiliyoruz nede kızım.
Burda her randevuda ultrason da bakılmıyor, başka bir aletle sadece kalp atışı dinleniyor. Bizim Dr Koreli en yakın arkadaşı da Türk olunca bizi kırmayıp ultrason da bakıyordu, bu hafta bizim Dr müsait olmayacağını söylemişti yerine buralı bi Dr. seçmiştik. O da sadece kalp atışını dinledi artık bisey demedik. Kısmetse 27 sinde detaylı ultrason olacak o zaman söyleyecekler ama sağlıklı olsun da kafî. Her randevuya giderken bir stresUmarım ileriki aylarda geçer bu durum…
İnnnnshallah dedigin gibi dürtse bi beni rahat ederim diyorum ama henüz tık yokKısmet canim. Öğrenme zamani yaklaştıkça merak artıyor aslında. Oncesinde o merak olmuyor. Sizinde 27 sine üç beş gün kala merak çoğalır.
Saglikli olmasi saglikla doğması cinsiyetin cok cok uzerinde bir kaygi. O kontrollere giderken yaşanan panik atak bebegi aktif hissetmeye baslayinca bir nebze azalacak diye umuyorum..
Atlatacağız canım benim inşallahBende az önce kontrolden çıktımbizimde detaylı ultrason 2 hafta sonra, bir saat sürecek yazıyor . İnşallah onu da en güzel sağlıklı şekilde atlatırız
Aynen kalin unlulerle baslarsa kalin unlulerle devam etmeli, hadi buna uydu sonra kucuk unlu uyumu aranir hadi ona da uydu kelime başi c, ğ, l, m, n, r, v, z bu harflerle başlamaz başlarsa o kelime Türkce degildir...bla bla blaarapça yazıyor canim ya bi de ben şöyle biliyorum bir kelimemin türkçe olabilmesi için büyük ünlü uyumuna uyması gerekiyor yani e ve a aynı kelimede olamaz
gökçe güzel isim
Canım acaba üşüttün falanmı senYok ne havuç suyu, 2 kez çıkardıktan sonra azıcık ekmek yiyeyim dedim ilk ısırıkla o da gitti, üç oldu. Geldik acile kan ve idrar aldılar şimdi serumu bekliyorum
Evet canim sağlıcakla kucağınıza aliriz InsalalhKesinlikle maliyeti çok cok dusuk. Ben bunlardan surekli diktiriyorum öğrencilerime. 100 TL kaliteli bir penye alsan 900 lt si kar resmen. O degisik degisik şeylerin nasil kullanilacagini bende tam anlamadım
Ben oyle cok ayrıntılı giydiremem herhalde ya.
Tesetturluyum ben o yuzden kafamda oturmuyordu bir turlu ama hem.elbise e pijama alim diyordum. Ama bence 2 takim pijama ve uzun birde sabahlik alırsam koridor icin cok mantıklı olacak gibi geldi su an. Tesekkur ederim
Canim net erkek mi senin simdi. Hayirli uğurlu olsunsaglikla gelsin insallah
Ayenn benimde dün öyle oldu sağlık ocağında baya zorlandık ama doktor hemen buluyorQ Queen_bee17 canım bebeğin aşağıda olması gayet normal bence bugün sağlık ocağında doppler ile kalp atışı dinlediler ama resmen kasıklarıma kadar inip baktı daha çok küçük yeri buralarda dedi ultrasonda doktor göbekten bakıyo oysa çok şaşırdım
Ben sanki hissediyorum üç dört gündür. Uzanıp yatmissam ve elimi bastirdigimda sanki balik gini birsey yer değiştirir gibi oldu. Ama benim son donem elim.surekli karnimdaydiİnnnnshallah dedigin gibi dürtse bi beni rahat ederim diyorum ama henüz tık yokbugun dr da sordu hissediyor musun diye, gaz hareketi gibi hissedersin dedi. sen hissetmeye başladın mi?
Benim 18+2 de 18 cm 250 gr kıyma kadardı yavrumGünaydın kızlar. Bebeklerinizin haftası ve boy kilosunu yazabilir misiniz. Çünkü bu ölçümlerin ortalamasını merak ettim uymuyor.
Benim 15+6 da 18 cm di boyu kilosunu bilmiyorum sormamistim kuzumGünaydın kızlar. Bebeklerinizin haftası ve boy kilosunu yazabilir misiniz. Çünkü bu ölçümlerin ortalamasını merak ettim uymuyor.
250 gr kıyma kaç para biliyon muBenim 18+2 de 18 cm 250 gr kıyma kadardı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?