2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
arapça yazıyor canim ya bi de ben şöyle biliyorum bir kelimemin türkçe olabilmesi için büyük ünlü uyumuna uyması gerekiyor yani e ve a aynı kelimede olamaz
gökçe güzel isim

Bencede çok güzel olmuş Ela sera sen bunu bi düşün. Bizde de kıyafetler icin renkli baskı makinası var onunla da her ay zıbın basıp foto çekerim diyorum. Zıbınida yaparız dedi esim ama daha var diye hic düşünmedim.
Senin nakış makinasıyla ne isler yapardın simdi hem kendine hem disariya Etsy de hesap acsan buraya bile satın yapardın. Kapı süslerine baktım hepsi Tr den yapıp buraya gönderiyor.
Ben burda öğretmenlik yapmiycam deyince esim evde tisort basıp etsy uzerinden satarsın diye makinaları almıştı ben yapmayınca işler ona kaldı

Bende az önce kontrolden çıktım bizimde detaylı ultrason 2 hafta sonra, bir saat sürecek yazıyor . İnşallah onu da en güzel sağlıklı şekilde atlatırız

Ay canim cinsiyeti belli oldu mu seninkini kiz hissediyorum herseydenn once saglikli hayirli olmasi dileğiyle

Kesinlikle maliyeti çok cok dusuk. Ben bunlardan surekli diktiriyorum öğrencilerime. 100 TL kaliteli bir penye alsan 900 lt si kar resmen. O degisik degisik şeylerin nasil kullanilacagini bende tam anlamadım
Ben oyle cok ayrıntılı giydiremem herhalde ya.

Tesetturluyum ben o yuzden kafamda oturmuyordu bir turlu ama hem.elbise e pijama alim diyordum. Ama bence 2 takim pijama ve uzun birde sabahlik alırsam koridor icin cok mantıklı olacak gibi geldi su an. Tesekkur ederim

Canim net erkek mi senin simdi. Hayirli uğurlu olsun saglikla gelsin insallah

Ay canim cinsiyeti belli oldu mu seninkini kiz hissediyorum herseydenn once saglikli hayirli olmasi dileğiyle
Yok canım hala bizimki bebe ne oğlum diyebiliyoruz nede kızım.
Burda her randevuda ultrason da bakılmıyor, başka bir aletle sadece kalp atışı dinleniyor. Bizim Dr Koreli en yakın arkadaşı da Türk olunca bizi kırmayıp ultrason da bakıyordu, bu hafta bizim Dr müsait olmayacağını söylemişti yerine buralı bi Dr. seçmiştik. O da sadece kalp atışını dinledi artık bisey demedik. Kısmetse 27 sinde detaylı ultrason olacak o zaman söyleyecekler ama sağlıklı olsun da kafî. Her randevuya giderken bir stres Umarım ileriki aylarda geçer bu durum…

Kısmet canim. Öğrenme zamani yaklaştıkça merak artıyor aslında. Oncesinde o merak olmuyor. Sizinde 27 sine üç beş gün kala merak çoğalır.
Saglikli olmasi saglikla doğması cinsiyetin cok cok uzerinde bir kaygi. O kontrollere giderken yaşanan panik atak bebegi aktif hissetmeye baslayinca bir nebze azalacak diye umuyorum..

İnnnnshallah dedigin gibi dürtse bi beni rahat ederim diyorum ama henüz tık yok bugun dr da sordu hissediyor musun diye, gaz hareketi gibi hissedersin dedi. sen hissetmeye başladın mi?

arapça yazıyor canim ya bi de ben şöyle biliyorum bir kelimemin türkçe olabilmesi için büyük ünlü uyumuna uyması gerekiyor yani e ve a aynı kelimede olamaz
gökçe güzel isim
Aynen kalin unlulerle baslarsa kalin unlulerle devam etmeli, hadi buna uydu sonra kucuk unlu uyumu aranir hadi ona da uydu kelime başi c, ğ, l, m, n, r, v, z bu harflerle başlamaz başlarsa o kelime Türkce degildir...bla bla bla

Evet canim sağlıcakla kucağınıza aliriz Insalalh

Ayenn benimde dün öyle oldu sağlık ocağında baya zorlandık ama doktor hemen buluyor

İnnnnshallah dedigin gibi dürtse bi beni rahat ederim diyorum ama henüz tık yok bugun dr da sordu hissediyor musun diye, gaz hareketi gibi hissedersin dedi. sen hissetmeye başladın mi?
Ben sanki hissediyorum üç dört gündür. Uzanıp yatmissam ve elimi bastirdigimda sanki balik gini birsey yer değiştirir gibi oldu. Ama benim son donem elim.surekli karnimdaydi tacizlerime dayanamamis olabilir

Günaydın kızlar. Bebeklerinizin haftası ve boy kilosunu yazabilir misiniz. Çünkü bu ölçümlerin ortalamasını merak ettim uymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…