şuan eşim şok halinde. erkek hissediyorum diyordu. iki oğlumuz var. hiç kız olmayacak gibi geliyor diyordu. şuan işte çok konuşamadık daKızınız olacakmış gözünüz aydin
P Pembeceket005 seninde gözün aydın kuzum bir kız bebesi daha ☺ eşim çok istiyordu erkekler kıza daha hevesli sanki çok mutlu olacaktır eşleriniz.
çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı hepimize nasip etsin. aminAyyy gözünüz aydınsağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Sağol canımmm, şimdiden kız babası olmak çok zordur diyor , dışarda ne genç kızlar var diyip kafasında kurmaya başladı her şey bizde bitiyor tabi terbiye konusundaKızınız olacakmış gözünüz aydin
P Pembeceket005 seninde gözün aydın kuzum bir kız bebesi daha ☺ eşim çok istiyordu erkekler kıza daha hevesli sanki çok mutlu olacaktır eşleriniz.
Erkek babasi olmak farkli mi sanki neler neler var goruyoruz Allah esirgesin. Ebeveyn olarak elimizden geleni yapacagiz dogruyu yanlisi ayirma kabiliyetine sahip evlatlarimiz olacak insaAllahSağol canımmm, şimdiden kız babası olmak çok zordur diyor , dışarda ne genç kızlar var diyip kafasında kurmaya başladı her şey bizde bitiyor tabi terbiye konusunda
Güle güle sağlıcakla kullan canım. Ama alt açma örtüsünü kullan at şeklinde, bezlerin yanında satılan paketlerden de alabilirsin. Kaka değiştir, ciş oluyor bazen. Direkt çöpte atmak daha hijyenik bence. Makineye atmak, kakayı yıkamak zahmetli.Benimde hep göz ardı ettigin noktaydı ama artık göbek büyüyor şimdilik eşimin tişörtlerini giydim bir haftasonu kendime alışverişe cikacagim artık ☺benim bugün ilk siparişlerim geliyor sling almıştım, aldığım yerde bulmuşken hazır kargo geliyorken organik pamuk ağız mendili, bambu kumaş yikaanabilir alt açma örtüsü , bir de bebek battaniyesi almıştım heycanla bekliyorum gelmelerini ☺☺ ufacık şeylere bile nasıl mutlu oluyor insan annelik delilik gibi bi şey.
Annenin hissettiği olur derler ama ben başından beri erkek hissediyordumP Pembeceket005 oooo süper haber gözünüz aydın benimde tüm teoriler kız diyor bakalım çürütecekmiyizCinsiyet partimiz yüksek ihtimal cumartesi olacak şimdiden heycan sardı beni .
MESELA ben. 16. hafta hala kusuyorum.bazen arka arkaya kusuyorum. et tavuk yumurta balık tan tiksiniyorum. kahvaltı deyince bile kusasım geliyor. tatlı yiyemiyorum içim almıyor. zayıflamıyorum da. bu hesaba göre bi deri bi kemik kalmam lazım ama metabolizma yavaşladı heralde çünkü kilo da alıyorum.( kilo aldım diyen hamilelere ayyy yok canım daha erkennnn sen yiyosundur ondan kilo almışsındırrrrrr, diyen çok bilmişler için yazıyorum) sağlıklıca gelsinler de artık :)Ya tabi belli bir standardı olamaz zaten bunun. Hala kusan da var hiç kusmayan da. Benim yeme alışkanlığım farklıdır seninki farklıdır vs vs
ben 16. haftadayım. 1 hafta 10 gündür karnımda hafif kımıltılar hissediyorum ama gaz gibi de değil. 3-4 kez oldu. eşim cikolata kaplı badem yerken biraz ondan yemiştim. çok az tatlı yiyorum midem aldıkça. ama tatlılardan sonra kımıltıları hissediyorum. elimi koyunca yakalayamıyorumda. bebek olabilir mi acaba nasıl ayırt edebiliyoruz :)Bebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
İlk hissettiğim zamanlar pıt pıt seyirme gibiydi, elimi koyduğumda hissedilmiyordu. Gaz ve bebek çok net ayırt ediliyor aslında. Şu an bildiğiniz dışardan görünen küçük tekmeler atıyor. Sizin hissettiğinizde bebektir muhtemelenben 16. haftadayım. 1 hafta 10 gündür karnımda hafif kımıltılar hissediyorum ama gaz gibi de değil. 3-4 kez oldu. eşim cikolata kaplı badem yerken biraz ondan yemiştim. çok az tatlı yiyorum midem aldıkça. ama tatlılardan sonra kımıltıları hissediyorum. elimi koyunca yakalayamıyorumda. bebek olabilir mi acaba nasıl ayırt edebiliyoruz :)
O an çok güzeldir eminimkiAnnenin hissettiği olur derler ama ben başından beri erkek hissediyordumdoya doya yaşayın balon patladiktan sonra keşke bidaha patlatsak diyor insan çok güzel
Ben de 16 . Haftadayım kusmaya devam ama özellikle açsam boş bir sıvı kusma birde açken kuruyemiş yada bisküvi , meyve yersem direk çıkıyor geri .3 kilo verdim bakalım inşallah sizinde azalır bulantılarınız .MESELA ben. 16. hafta hala kusuyorum.bazen arka arkaya kusuyorum. et tavuk yumurta balık tan tiksiniyorum. kahvaltı deyince bile kusasım geliyor. tatlı yiyemiyorum içim almıyor. zayıflamıyorum da. bu hesaba göre bi deri bi kemik kalmam lazım ama metabolizma yavaşladı heralde çünkü kilo da alıyorum.( kilo aldım diyen hamilelere ayyy yok canım daha erkennnn sen yiyosundur ondan kilo almışsındırrrrrr, diyen çok bilmişler için yazıyorum) sağlıklıca gelsinler de artık :)
Haklisin canım özellikle dışarıda kullan at alicam ama evde bunu kullanırım diye düşünmüştüm ☺ bir tarafı sıvı tutmaz kumaş, çok içine işlemez inşallah işte cahillikGüle güle sağlıcakla kullan canım. Ama alt açma örtüsünü kullan at şeklinde, bezlerin yanında satılan paketlerden de alabilirsin. Kaka değiştir, ciş oluyor bazen. Direkt çöpte atmak daha hijyenik bence. Makineye atmak, kakayı yıkamak zahmetli.
Ne güzel, benim oğlum bu aralar cok sessizİlk hissettiğim zamanlar pıt pıt seyirme gibiydi, elimi koyduğumda hissedilmiyordu. Gaz ve bebek çok net ayırt ediliyor aslında. Şu an bildiğiniz dışardan görünen küçük tekmeler atıyor. Sizin hissettiğinizde bebektir muhtemelen
Iyi yapmışsın canım keyifli derslerAy güzel geçti ya, hem değişiklil olur bana çevre yaparım vs. Haftada iki gün zaten gider takılırım hem de kulak dolgunluğu olur
Harika olmuş böylesi iki erkekten sonra bir kızşuan eşim şok halinde. erkek hissediyorum diyordu. iki oğlumuz var. hiç kız olmayacak gibi geliyor diyordu. şuan işte çok konuşamadık da
Kötü düşünme tabii. Önceden anne olanlar daha iyi bilir ama bu haftalarda düzenli olarak hissetmemen gayet normaldir bence. Senin de yukarı çıktı artık değil mi? Önceden karnımın altındaydı şu an göbek deliğimin oralarda hareket ediyorNe güzel, benim oğlum bu aralar cok sessiziki gündür nerdeyse hiç hissetmedim kötü de düşünmek istemiyorum. Hissedince çok güzeldi bende bir kere dışarıdan görebildim seyirme gibi pit pit bi attı.
Bendede oluyor bazen iki gün hissetmiyorum sonra tekrar başlıyor yer değiştirdiğinde hissetmeyebiliyormuşuz merak etme annesiNe güzel, benim oğlum bu aralar cok sessiziki gündür nerdeyse hiç hissetmedim kötü de düşünmek istemiyorum. Hissedince çok güzeldi bende bir kere dışarıdan görebildim seyirme gibi pit pit bi attı.
Ya benim hala aşada karnım yukarı sivrildi ama hareketleri hala aşağıda hissediyorumKötü düşünme tabii. Önceden anne olanlar daha iyi bilir ama bu haftalarda düzenli olarak hissetmemen gayet normaldir bence. Senin de yukarı çıktı artık değil mi? Önceden karnımın altındaydı şu an göbek deliğimin oralarda hareket ediyor
Ben de evde başladım yds için. Udemy den falan da online ders almıştı eşim onları dinleyerek ağır ağır takılıyorum.Hayırlı olsun canım. Nasıl geçiyor ilk dersbende biraz toparlarsam evde kendim çalışmak istiyorum İngilizceye .
3 hafta aradan sonra bugün işe başlayınca kıyafet sıkıntımı farkettim. Önceki hamileliğimden kalan bi tane koyum var onu bi deniyim. Tulumu var bol o da rahat ama en azından 5 alt ayarlamam lazım sankiBenimde hep göz ardı ettigin noktaydı ama artık göbek büyüyor şimdilik eşimin tişörtlerini giydim bir haftasonu kendime alışverişe cikacagim artık ☺benim bugün ilk siparişlerim geliyor sling almıştım, aldığım yerde bulmuşken hazır kargo geliyorken organik pamuk ağız mendili, bambu kumaş yikaanabilir alt açma örtüsü , bir de bebek battaniyesi almıştım heycanla bekliyorum gelmelerini ☺☺ ufacık şeylere bile nasıl mutlu oluyor insan annelik delilik gibi bi şey.
Yaa çok mu zayıfsın nasıl dışarıdan belli oluyor şimdiden.. Ben elini koyuyorum oğlumun yada eşimin yine de hissetmiyorlar değil gözle.. Benimki hala göbek altında oyüzden çok aşağıda resmen vajinada hissediyorum hareketlerini içim gıcıklanıyor, bi yukarı çıksaydı rahatlayacaktım her anlamda..Ne güzel, benim oğlum bu aralar cok sessiziki gündür nerdeyse hiç hissetmedim kötü de düşünmek istemiyorum. Hissedince çok güzeldi bende bir kere dışarıdan görebildim seyirme gibi pit pit bi attı.
Canım seni korkutmak istemem ama ben arada tavuk yumurta yememe rağmen bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı , bende ilk kilo verdim sonra hamile kaldığım kiloya geri döndüm yani şuan ne aldım ne verdim.. Yemedigime çok pişmanım keşke kussaydim da yine de yeseydim diyorumMESELA ben. 16. hafta hala kusuyorum.bazen arka arkaya kusuyorum. et tavuk yumurta balık tan tiksiniyorum. kahvaltı deyince bile kusasım geliyor. tatlı yiyemiyorum içim almıyor. zayıflamıyorum da. bu hesaba göre bi deri bi kemik kalmam lazım ama metabolizma yavaşladı heralde çünkü kilo da alıyorum.( kilo aldım diyen hamilelere ayyy yok canım daha erkennnn sen yiyosundur ondan kilo almışsındırrrrrr, diyen çok bilmişler için yazıyorum) sağlıklıca gelsinler de artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?