2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben sanki hissediyorum üç dört gündür. Uzanıp yatmissam ve elimi bastirdigimda sanki balik gini birsey yer değiştirir gibi oldu. Ama benim son donem elim.surekli karnimdaydi tacizlerime dayanamamis olabilir
Ayyy ne güzel bende bı hissetsem artık sevinçten çığlık aticam

Tansiyonla ilgili olmayabilir cunku benim tansiyonum yükseliyor. Ama 2 haftadir surekli basim donuyor. Dusecek gibi oluyorum bazan. Az once dışarıdayım duvara yaklaştım düşmeyim diye. Ilk belirtilerde baş dönmesi var guya ama o zaman bir iki dönmüştü. Simdi resmen firfir donuyor heryer.

Ayyy ne güzel bende bı hissetsem artık sevinçten çığlık aticam

ya bende çok duygulanmistim. Kalp atisini ilk duydugundaki gibi karisik duygular oluyor.

Bilir kişi bir abla bana erkekse cabuk hissedersin demisti. Kizlarin hareketi daha yavaş gec hissediliyor demisti.
2 oglu 4 kizi var biliyordur herhalde dedim bende ondan beri surekli karnimi elliyordum
Tabiki kişiden kişiye cok değişiyor

Bende de aynı özellikle eğilip kalkarken yattığımda falan dengemi kaybediyorum sanki tansiyondan değil gibi geldi bana da ama hayır olsun

19+3 detaylı için çok mu erken? Randevuyu aldım 20 hafta oluyor sanıyordum yanlış hesaplamışım

Ben de acillik oldum dün gece, bacaklarım tutmuyordu. Kan şekerim 47 olmuş, doktor sen nasıl yürüyorsun bu halinle beslenmene dikkat et biraz dedi. Dediğin gibi başım dönüyor kalkınca, çok halsizim. Senin beslenmen nasıl? Birde sabahları uyanınca iki büklüm oluyorum, kasıklarıma sancı giriyor enfeksiyon var sandım ama yokmuş. Sizin de sabahları kalkınca karnın altında ağırlık var gibi oluyor mu?

İdrara sıkışık kalkarsam adım atıp yürüyemiyorum bile

1 ay sonra çağırmıştı ama korkudan yarına randevu aldım bakalım inşallah sorun yoktur. Bebek bir şeyden rahatsız mı oluyor da bu kadar hareket ediyor diye düşünüyorum saçma sapan
Acıktığı için olabilir evham yapma sakın oğlumda çok haraket ederdi bende muzla süt içer yatardım geri sakinliyordu

Ya ben dün çok kötü bir gün geçirdim hiç kabızlık yaşamamıştım birden kabız ve hemoroid oldum Off allah kimseye yaşatmasın bütün kaslarım ağrıyor hala sanırım su kaybettim ve dünden sonra korkumdan hiç bişi yiyemedim tuvalete çıkıcam diye şekerim düşmüş olabilir

Değişik bir ilaç aldın mı canım. Kan ilacı ilk kullandığım hafta kabız yaptı beni. Ama kayısı koydum sıcak suya su ılıyınca içtim kayısıları da yedim rahatlatmıştı. Sonra düzene girdi. Gelmiş geçmiş olsun

Teşekkür ederim farklı bi ilaç kulLanmadım ama son bir hafta hamur işi çok yemiştim belki ondan olmuştur.

Akşam aç mı yattınıx? Ben akşamdan aç yatınca sabah kahvaltıyı yetiştiremiyorum resmen elim ayağım boşalıyor. Önceden açlığa çok dayanıklıydım şuan diyabet hastası gibiyim 1 saatte bir ağzıma bişey atıyorum yoksa kötü oluyorum. Mesela az önce 4-5 tane üzüm yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…