2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben sanki hissediyorum üç dört gündür. Uzanıp yatmissam ve elimi bastirdigimda sanki balik gini birsey yer değiştirir gibi oldu. Ama benim son donem elim.surekli karnimdaydi tacizlerime dayanamamis olabilir
beni bi sal anneee mesajı veriyor olabilir. Balık ağzından baloncuk çıkarmış ve patlamış gibi oluyor ara ara ama aklıma bebek hareketini getirmemiştim dun dr ve sen deyince OZaman sinyaller başlamış dedim

Aaa çok enteresan geçmiş olsun canım, peki patentini alabiliyor musun tasarımlarının? Bu sabır isi, yıpratmasa güzel iş ama senden de biseyler gidiyor ozaman da ne gerek var bu kadar strese diyor insan..

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak misiniz? Ebem aradı geçen gün siz öneriyor musunuz dedim sana kalmış ama gebeliğin için önemli dedi
ben kızımda yaptırmıştım ama aç karnına o suyu içmek çok zordu zaten bulantılarım devam ediyor nasıl içerim bilmiyorum ama hekimler öneriyor ,
Çok geçmiş olsun mevsim geçişlerinde olabiliyor tez vakit şifa versin Allahım canım.

Canım ben de aynı senin gibiyim aşırı sık acıkıyorum ama iştahım yok açıktığımda zaten hemen boş kusma tutuyor birde atıştırmalığı mide kabul etmiyor iş yerinde sürekli nasıl yemek bulayım şaşırdım bir de şekerim düşüyor .

Çok geçmiş olsun canım. Neden yiyemiyorsun? Inşallah bulantı sebebiyle değildir düzenli yemek gerçekten çok fark ettiriyor.

Once bulantıydi. Simdi de midem hic rahat değil. Eksiyor yaniyor bazan bulanıyor. 3 gun once kustum yine tam gecti derken. Cok saskinim. İştahsız bir hamilelik geçiriyorum sanirim. Birazda üşengeçlik var ama hazir olan şeyleri de alıp yemekte biraz ihmallerim var. Esime ağlıyorum bazan ben acıktım diye ama yemek hazirladigin da da mizmiz oluyorum. Hic tahmin etmezdim şişko birisi olarak boyle olacağımı

Bu iste sansin yaver gitmezse dünyanın en muhteşem tasarımlarında yapsan olmuyor olmuyor.
Telfini almak için dunya kadar para ödesen de adam bir cep ekliyor boyunu uzatıyor kısaltiyor. Aynısı değil esinlenme var diyor bitti.
Bucuruk demek ki bu islere cok bulaşmış. Kimsenin hakki kimsede kalmaz canim.

Bisküvi ve meyve yiyorum ben. Deneye yanıla mideninizin aldığını bulun inşallah bilmem ki hamilelik değişik bi dönem kimseninki aynı değil :/
Bana herkes ayran yoğurt dedi asla yiyemiyorum mesela.

Aaa çok enteresan geçmiş olsun canım, peki patentini alabiliyor musun tasarımlarının? Bu sabır isi, yıpratmasa güzel iş ama senden de biseyler gidiyor ozaman da ne gerek var bu kadar strese diyor insan..
Hangi birinin patentini alayım ki, adamlar atölyeden benim kalıplarımı kopyalamışlar. Zaten istanbulda iki yer var kumaş satan eminönü ve ümraniye. Direk kumaşlarıda biliyorlar azıcık düğmesini başka yapınca olur yeni tasarım. Yasalar o kadar berbat ki. Koleksiyonu tanınan bir firmaya yapıyordum, allahtan siparişi aldım sözleşmeyi imzalamadım çünkü o zaman büyük vergiler alıyorlar. Freelans gibi dışardan mal satmış gibi fatura kestim. Ama aynı mallar yan yana mağazada çıktı. Rezalet valla bana dava açsaydı koleksiyonu sattığım firma kazanırdı. 2. Sevkiyatı durdurdum paramı ödemediler herşey elimde kaldı. O suriyeli atölye de yaptığıyla yanına kar kaldı. Ben de bıraktım bu işleri. Bir yandan kostüm yapıyordum o işe devam ettim ama ondan da bezmiştim zaten.
Hiç çalışmadan gelen düzenli gelirimi biriktirdim valla daha çok para biriktirdim pandemide. cidden tekstil işi türkiye de bitti. Böyle zaten her yerde moda tasarımı okuyorum modacı olcam ben diye dolanan yarı çıplak full fizik sıfır beyin kızlar görüyorum… işte tekstil onların elinde arkadaşlar.

Bisküvi ve meyve yiyorum ben. Deneye yanıla mideninizin aldığını bulun inşallah bilmem ki hamilelik değişik bi dönem kimseninki aynı değil :/
Bana herkes ayran yoğurt dedi asla yiyemiyorum mesela.
Kuzum benim bir tanıdığım var inan kızcagiz hamileliği boyunca hiçbir şeyi doğru düzgün yiyemedi. Hep bulantı yaşadı doğuma kadar . Bebek 2,5 kilo sağlıklı bir şekilde doğdu . Doktor bebeğimiz saglikli elbette sütle beslenip kilo da alacak. Önemli olan bebeğin sagligi demiş. Hiç üzülme hiçbir şey yemsen tüm hamileliğin boyunca 2,5 kilo oluyor bebek

Yok yanlış anladınız, ben zaten kilolu hamile kaldığım için doktor max 5 kilo al diyor. bunu dert etmiyorum aksine kilo almamak benim için daha iyi. Bunlar saatte bir ağzıma attıklarım kan şekerim düşüyor diye yoksa normal beslenmeme devam ediyorum.

Rabbim şifa versin canım bende dune kadar bulantı ilaçlarını alıyordum ama artık bulantı dışında mide yanması ve gazından senin gibi ne yiyeceğimi şaşırmıştım Sabah kaynamış yumurta akşam patates haşlamadık yiyordum ama yine gak guk ve yanma. Neyse dun dr a gidince soyledik bi ilac verdi, oncesinde de vermiş ama biz almamışız sadece bulantı var kullanmayım diye. Dun eve gelir gelmez içtim Elh dünya varmis diyorum darısı sana olsun inşallah Burda rennie surup kullanip rahat edenlerde vardı, istersen dr una sorup bi ilac yada şuruba başla çünku son aylarda da yanmanın babasını yaşayacakmışız

Evet bu sebepten 1 hafta erken doktora gitmek istedim. Bugun sordum sira yoktu. Yarina bir güne bulursam gidecem. Birseyler yapsin artik maden suyu içmekten cocuk elinde soda şişesiyle doğacak

Bende 85 üstü hamile kaldım ama bu süreçte sadece 5 kilo ile kalırmıyim kendime hic inancım yok

Bende 85 ile hamile kaldim ama kendime 10 kilo belirledim önceki doktorum surekli kilo deyip duruyordu.zayoflatmaya çalışıyordu beni.onu terk ettim. Hic kilomu sormayan bir doktora gidiyorum 3 defadır. Yarin yeni bir doktor deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…