2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben de 2-3 hafta önceye kadar gece uyuyana kadar yemek yiyordum, şimdi akşam olunca resmen hasta gibi oluyorum midem yanıyor sütlü mısır gevreği yiyorum sadece. Hava cehennem gibi zaten kendimi hastane aciline atıp doğurana kadar burda serumla besleyin beni diyesim geliyor

Merhaba kızlar nasılsınız bir süredir takip edemiyorum, mevsimsel enfeksiyon geçiriyorum antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorum dıştan ateslenmedim ama gece sıtma tuttu ve yorganla yattım devamlı üst değiştim.. hamileliğinde bu tarz enfeksiyon yaşayan var mı cumartesi gidip ufakliga bakacağım insallah

Bende kan ilacına başladım iki sonra aşırı kabızlık oldu çok kötüydü ertesi sabah aç karnına Bir kaşık zeytinyağı üstüne bir bardak su bunu hergün yapiyorum hergün bikere tuvalete çıkabiliyorum belki sizde de ise yarar

Karin buyudukce vucudun denge merkezi degisiyomus adapte olana kadar bas donmeleri dusme falan olabiliyormus dikkat et canim

Acıktığı için olabilir evham yapma sakın oğlumda çok haraket ederdi bende muzla süt içer yatardım geri sakinliyordu

Tum sorularımın cevabını buldum resmen
Karnim iki haftadır belirginlesti ondan olabilir basdonmesi . Bide benim beslenmem cok kotu. Açlıktan surunmeden yemek yemek cazip gelmiyor. Duzenli yediğim zaman tansiyonum bile cok oynamıyor bence. Ama onu bir türlü sağlayamadım.
2 gun once uyuyacam bebegim o kadar çok oynadı ki artik karnım ağrıdı. 2 saat hissettim belki ve ağladım kotu birsey mi oluyor niye böyle yapiyor diye. Cunku elimi koyup zorlayinca zor hissediyordum normalde. Ama o aksam ben yemek yememistim ve uyurken ac hissediyordum. Demek ondan öyle olmuş

Ben de tansiyon aleti aldım bu yüzden normalde tansiyonum düşüktür şiddetli baş ağrım oldu Migren ağrısı değildi yanımda taşımak için küçük bir tansiyon aleti edindim müdahale edebilmek icin

Bende bunu görüp çok beğenmiştim ama kışın doğum yapacağız ya ben kesin üşürüm fermuar detayı harika

Bilge, Gökçe isimleri de Türkçe

Çok geçmiş olsun canım. Neden yiyemiyorsun? Inşallah bulantı sebebiyle değildir düzenli yemek gerçekten çok fark ettiriyor.

Cok cok geçmiş olsun. Mevsimsel enfeksıyon nedir ? İlk kez duyuyorum. Nasıl teşhis koydular ?

Gözünüz aydın ☺ ben R Renklirenkli 'nin ilk oğlunun ismini kaptım ☺ Yağız koyacağız yanına da Ali'yi ekliyoruz. Ertuğrul ismini de çok beğeniyorum erkekte.
Hamza, Ömer, Yiğit, Alp gibi isimleri de beğeniyorum. Değişik isimler sevmem ben biraz klasikciyim

İkincin de oğlan olursa ona da yiğit düşünürsün belkiiii
Eğer tek isim sevdalısı olmasaydım yağız Efe koyabilirdim, ya da yagız Alp

İkincin de oğlan olursa ona da yiğit düşünürsün belkiiii
Eğer tek isim sevdalısı olmasaydım yağız Efe koyabilirdim, ya da yagız Alp
Alp ismini bende çok beğeniyorum hatta Yağız Alp koyacaktım ama bir arkadaşımın iki yaşında bebesi Alp. Sorun da edebilir gibi geldi bana o yüzden emin olamadım. Hamzayi da benzer sebeplerle koyamadım. Yağız, Ertuğrul , Yiğit çevremizde hiç yok Allahtan☺☺

Yaa isim olayı çok zor benim kızının adı asya uyumlu bulmaya çalışıyorum ama çok zor eşim cinar diye tutturdu bakalim araştırıyoruz

Kızlar bizim de bugün randevumuz vardi. Cok şükür iyi minnosum. 14 cm 360 gr olmusuz. Ikinci cocuk olmasima ragmen hareketlerini hissetmiyorum deyince 21. Haftadan sonra net hissedersin dedi doktor. 11 ekime de detaylimiz var insallah sorunsuz geçer

Biz de Yağız ve doruk ismi arasinda kaldik ,galiba bu sene yagizlar cok olacak

harika bence de bol bol kullan. Bazılarında işte pazarlama yeteneği oluyor sadece tasarım yetmiyor. Ben pek yaptığım şeyleri iyi pazarlayamadım ve ticari düşünmediğim için para olayında çok patladım. En son ki koleksiyonum suriyeli bir atölye tarafından çalındı. Çalıp bücürük markasına satmışlar. Ondan sonra bıraktım zaten pandemi patladı , bücürükte battı Allaha havale etmiştim , kurban olduğum allahım pandemiyle cezalandırdı onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…