Ben artık maden suyundan tiksindimEvet bu sebepten 1 hafta erken doktora gitmek istedim. Bugun sordum sira yoktu. Yarina bir güne bulursam gidecem. Birseyler yapsin artik maden suyu içmekten cocuk elinde soda şişesiyle doğacak
Ya geçen doktora gittiğimde odasında kahve vardı bana da içer msiin dedi söyledi yanında da güzel bi çiko vardı allahım yedim o kadar güzel ki sonra sekretere bi tane daha alabilir miyim dedim getirdiBende 85 ile hamile kaldim ama kendime 10 kilo belirledimönceki doktorum surekli kilo deyip duruyordu.zayoflatmaya çalışıyordu beni.onu terk ettim. Hic kilomu sormayan bir doktora gidiyorum 3 defadır. Yarin yeni bir doktor deneyecem
Sonuna kadar haklısın kilolusun diyen dr ü değiştirBende 85 ile hamile kaldim ama kendime 10 kilo belirledimönceki doktorum surekli kilo deyip duruyordu.zayoflatmaya çalışıyordu beni.onu terk ettim. Hic kilomu sormayan bir doktora gidiyorum 3 defadır. Yarin yeni bir doktor deneyecem
Aynen çok haklısın sen de bu işin içindesin biliyorsun, türkiye de sorsan 20 li yaşlarda ki kızlara hepsi modacı. İki video çekiyor giyiniyor takıyor takıştırıyor oldu sana modacı.Bu iste sansin yaver gitmezse dünyanın en muhteşem tasarımlarında yapsan olmuyor olmuyor.
Telfini almak için dunya kadar para ödesen de adam bir cep ekliyor boyunu uzatıyor kısaltiyor. Aynısı değil esinlenme var diyor bitti.
Bucuruk demek ki bu islere cok bulaşmış. Kimsenin hakki kimsede kalmaz canim.
Ay ben yanlış anlamisimYok yanlış anladınız, ben zaten kilolu hamile kaldığım için doktor max 5 kilo al diyor.bunu dert etmiyorum aksine kilo almamak benim için daha iyi. Bunlar saatte bir ağzıma attıklarım kan şekerim düşüyor diye yoksa normal beslenmeme devam ediyorum.
M MaviFeslegenRabbim şifa versin canımbende dune kadar bulantı ilaçlarını alıyordum ama artık bulantı dışında mide yanması ve gazından senin gibi ne yiyeceğimi şaşırmıştım Sabah kaynamış yumurta akşam patates haşlamadık yiyordum ama yine gak guk ve yanma. Neyse dun dr a gidince soyledik bi ilac verdi, oncesinde de vermiş ama biz almamışız sadece bulantı var kullanmayım diye. Dun eve gelir gelmez içtim Elh dünya varmis diyorum darısı sana olsun inşallah Burda rennie surup kullanip rahat edenlerde vardı, istersen dr una sorup bi ilac yada şuruba başla çünku son aylarda da yanmanın babasını yaşayacakmışız
Salatalık yiyince biraz iyi geliyor yanmaya.Ay bu gak guk şuanda bende de var gergo oldum iyicedoktora soram da rennie ben de alam, şuan bile geberiyorum mide yanmasından boğazıma kadar çıkıyor. Akşam yemeğini de 5te yedim ya ona rağmen :/
Evet bunu isteyecem gittiğimde. Daha önce icmisligim var cok rahatlatıyor gercektenM MaviFeslegen
Aynen , rennie şurup verdi o da pirilam gibi bebeğe zararı yokmuş. Yemeklerden sonra bir kaşık alabilirsin ama kendini iyi hissediyorsan almasan da olur dedi. Ben sürekli gak guk durumundayım gak guk yapınca çok rahatlıyorum o yüzden hiç almadım rennie yi ama senin yanmada varsa doktoruna sor ve yazdır bence.
Aynen çok haklısın sen de bu işin içindesin biliyorsun, türkiye de sorsan 20 li yaşlarda ki kızlara hepsi modacı. İki video çekiyor giyiniyor takıyor takıştırıyor oldu sana modacı.
Sadece bücürük değil ki o suriyeli atölye benim kalıpları örnek yapmış aynı kumaşlardan, ona satmış.Bücürük ödemeyi gösterdi.İkisi arkamdan iş çevirmiş. İşte diyorum ya arap milleti gına geldi, nefret ediyorum, allahından bulsunlar. Defolsun gitsinler.
Sonuna kadar haklısın kilolusun diyen dr ü değiştirTr de ilk tup bebek tedavimde suankinden çok daha zayıftım, hatun zayıflaman lazım diye şekerim olmadığı halde şeker hastalarına verilen ilacı yazdı sırf zayıflatmak icin…
İnsanların hakkına girmeyecek olsam bi kontrole gittiğimde diğer hamilelerin fotosunu buraya atardım, özellikle zenci ablamlar benim on katım catir catir doğuruyorlar walla. Kilo kan değerlerini, sağlığını vb etkilemiyorsa sırf keyfi kiloya takan dr lara gıcığım
Bizim çocuklarımız nasıl bir türkiye de büyüyecek valla benim tek derdim bu. Bir de pahalılık. İnsan anne olmaya başlayınca kedileri de anlamaya başlıyormuş. Bir kedi yeni doğmuş yavrularını sevdim diye beni hastanelik etmişti. Yaraların izleri duruyor. Şimdi anlıyorum onu.zorla milliyetçi oldum sayelerinde.
Yaw hiç sorma bazen gak yapamayınca lavaboya gidip eğiliyorum, eğilince çıkıyor. Ama yani bi yere gidince durduk yerde eğilemiyorum gakda çıkmıyor gukta. Yalnız geçen balıkçıda lavaboya koştum tabii dolu içeri girdim gak guk çıktığımda herkes merakla o neydi diye baktı.çok utandım. zapzayıf tüysikletten, koca adam gakguk sesi nasıl çıktı bakıyorlar. Ben olsam ben de bakardım.Ay bu gak guk şuanda bende de var gergo oldum iyicedoktora soram da rennie ben de alam, şuan bile geberiyorum mide yanmasından boğazıma kadar çıkıyor. Akşam yemeğini de 5te yedim ya ona rağmen :/
Onlar bizden çok hamile canısıSalatalık yiyince biraz iyi geliyor yanmaya.
Soguk salatalık.
Kiz sadece ben olsam.iyi eşim benden çok gak gukbenle birlikte surekli soda iciyor adam
kesinlikleYa hic sorma baskı altına giriyorsun ister istemez. Zaten hassas bir dönemdesin. Mutsuz oluyorsun. Yani cok kısacıkta degilim yapili görünüyorum sadece.. herkes 50 kilo olmak zorunda değil. 70 li kilolar da kendimi daha iyi hissediyorum ama cokta kasmadim kendimi halimden genel itibaren memnunum.
Millet 150 kilo sabah aksam alkol sigara facefood tüketerek cocuk doguruyor. Bizde multivitaminin gramina kadar inceliyoruz
Turk anasi olmak böyle hirsey demek ki.
Ben tabikiOnlar bizden çok hamile canısıbizden daha çok aşeriyorlar bizden fazla sırt bel ağrısı çekiyorlar mesela doğurunca ben çok yoruldum yana kay bende yatayım diyecek diye korkuyorum
Bu arada son 2 3 haftadır burun kanaması yaşıyorum. Ama dışa doğru kanama değil içten kanıyor burnum tıkanık diye temizlerken farkediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Oh iyi bari ya. Sürekli olunca moralim bozuldu. Normalde de alerjik biriyim zaten de arada migren ataklarim filan oluyor şu an olduğu gibiBen tabikiaman ondan eksik kalır mıyım Son birkac haftadır ya biri ya ikisi tıkanıyor ve her sildiğimde kanlı geliyor. Eşim netten araştırdı Gebelikte artan vücut ısısını azaltmak için, özellikle cilt ve mukozalardaki kılcal damarlarda genişleme olur. Artan kan basıncının da etkisiyle bu nazik damarlar kanamaya meyilli olur… diyor.
Dun de dr randevumda sorduk surekli kanama alanı olmadigi icin korkulacak birsey olmadığını ve bu durumun gebelikte normal old soyledi.
Rabbim şifa versin canım bende iki gün önce 4 gün süren bas agrim oldu, tansiyonu da takip ettik çok büyük fark yoktu. Burun tıkalı olunca beyine rahat oksijen gitmemesi de bas ağrısı yapıyor, artık ona yordum bende.Oh iyi bari ya. Sürekli olunca moralim bozuldu. Normalde de alerjik biriyim zaten de arada migren ataklarim filan oluyor şu an olduğu gibitansiyon filan yükseliyor ondan mı oluyor acaba diye tedirgin oluyordum açıkçası. Az önce ikinci parolu da içtim beynim içinde bebeğim gibi oynuyor bı o yana bi bu yana. Gidip uyuyayım. Tatlış uykular güzel anneler ve melekleri
Bende bir bayanla tanışmıştım internette. Daha önce eşi ile bilindik bir yere penye atlet, boxer ve pijama yapıyormuş kalıpları vardı baya bir pijama diktirdim aldım. Öyle imkanın varsa yap bana da evde kalan kumaşlardanHangi birinin patentini alayım ki, adamlar atölyeden benim kalıplarımı kopyalamışlar. Zaten istanbulda iki yer var kumaş satan eminönü ve ümraniye. Direk kumaşlarıda biliyorlar azıcık düğmesini başka yapınca olur yeni tasarım. Yasalar o kadar berbat ki. Koleksiyonu tanınan bir firmaya yapıyordum, allahtan siparişi aldım sözleşmeyi imzalamadım çünkü o zaman büyük vergiler alıyorlar. Freelans gibi dışardan mal satmış gibi fatura kestim. Ama aynı mallar yan yana mağazada çıktı. Rezalet valla bana dava açsaydı koleksiyonu sattığım firma kazanırdı. 2. Sevkiyatı durdurdum paramı ödemediler herşey elimde kaldı. O suriyeli atölye de yaptığıyla yanına kar kaldı. Ben de bıraktım bu işleri. Bir yandan kostüm yapıyordum o işe devam ettim ama ondan da bezmiştim zaten.
Hiç çalışmadan gelen düzenli gelirimi biriktirdim valla daha çok para biriktirdim pandemide.cidden tekstil işi türkiye de bitti. Böyle zaten her yerde moda tasarımı okuyorum modacı olcam ben diye dolanan yarı çıplak full fizik sıfır beyin kızlar görüyorum… işte tekstil onların elinde arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?