2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evet bu sebepten 1 hafta erken doktora gitmek istedim. Bugun sordum sira yoktu. Yarina bir güne bulursam gidecem. Birseyler yapsin artik maden suyu içmekten cocuk elinde soda şişesiyle doğacak
Ben artık maden suyundan tiksindim tums a başlamıştım o da midemi bulandırıyor artık. Allah nasip ederse doğumdan sonra mide ile ilgili yiyecek içecek görmek istemiyorum. Sabah katmer akşam mantı yeyip yaticam hani çok zayıfım ya

Ya geçen doktora gittiğimde odasında kahve vardı bana da içer msiin dedi söyledi yanında da güzel bi çiko vardı allahım yedim o kadar güzel ki sonra sekretere bi tane daha alabilir miyim dedim getirdi sonra dedim bunu nerden aldınız doktor söylemedi ya yerim diye ahdjaha buraya gelince bi tane veririz diyor bana
Benim doktorum genel anlamda kiloya takıntılı, instagramdan soru cevaplıyor sorular pcosum ne yapmalıyım dr kilo ver diyor direkt

Sonuna kadar haklısın kilolusun diyen dr ü değiştir Tr de ilk tup bebek tedavimde suankinden çok daha zayıftım, hatun zayıflaman lazım diye şekerim olmadığı halde şeker hastalarına verilen ilacı yazdı sırf zayıflatmak icin…
İnsanların hakkına girmeyecek olsam bi kontrole gittiğimde diğer hamilelerin fotosunu buraya atardım, özellikle zenci ablamlar benim on katım catir catir doğuruyorlar walla. Kilo kan değerlerini, sağlığını vb etkilemiyorsa sırf keyfi kiloya takan dr lara gıcığım

Aynen çok haklısın sen de bu işin içindesin biliyorsun, türkiye de sorsan 20 li yaşlarda ki kızlara hepsi modacı. İki video çekiyor giyiniyor takıyor takıştırıyor oldu sana modacı.
Sadece bücürük değil ki o suriyeli atölye benim kalıpları örnek yapmış aynı kumaşlardan, ona satmış.Bücürük ödemeyi gösterdi.İkisi arkamdan iş çevirmiş. İşte diyorum ya arap milleti gına geldi, nefret ediyorum, allahından bulsunlar. Defolsun gitsinler.

Ay ben yanlış anlamisim hiçbir şey yiyemiyorsun sandım

M MaviFeslegen
Aynen , rennie şurup verdi o da pirilam gibi bebeğe zararı yokmuş. Yemeklerden sonra bir kaşık alabilirsin ama kendini iyi hissediyorsan almasan da olur dedi. Ben sürekli gak guk durumundayım gak guk yapınca çok rahatlıyorum o yüzden hiç almadım rennie yi ama senin yanmada varsa doktoruna sor ve yazdır bence.

Ay bu gak guk şuanda bende de var gergo oldum iyice doktora soram da rennie ben de alam, şuan bile geberiyorum mide yanmasından boğazıma kadar çıkıyor. Akşam yemeğini de 5te yedim ya ona rağmen :/
Salatalık yiyince biraz iyi geliyor yanmaya.
Soguk salatalık.

Kiz sadece ben olsam.iyi eşim benden çok gak guk benle birlikte surekli soda iciyor adam

Evet bunu isteyecem gittiğimde. Daha önce icmisligim var cok rahatlatıyor gercekten

zorla milliyetçi oldum sayelerinde.

Ya hic sorma baskı altına giriyorsun ister istemez. Zaten hassas bir dönemdesin. Mutsuz oluyorsun. Yani cok kısacıkta degilim yapili görünüyorum sadece.. herkes 50 kilo olmak zorunda değil. 70 li kilolar da kendimi daha iyi hissediyorum ama cokta kasmadim kendimi halimden genel itibaren memnunum.
Millet 150 kilo sabah aksam alkol sigara facefood tüketerek cocuk doguruyor. Bizde multivitaminin gramina kadar inceliyoruz
Turk anasi olmak böyle hirsey demek ki.

zorla milliyetçi oldum sayelerinde.
Bizim çocuklarımız nasıl bir türkiye de büyüyecek valla benim tek derdim bu. Bir de pahalılık. İnsan anne olmaya başlayınca kedileri de anlamaya başlıyormuş. Bir kedi yeni doğmuş yavrularını sevdim diye beni hastanelik etmişti. Yaraların izleri duruyor. Şimdi anlıyorum onu.

Ay bu gak guk şuanda bende de var gergo oldum iyice doktora soram da rennie ben de alam, şuan bile geberiyorum mide yanmasından boğazıma kadar çıkıyor. Akşam yemeğini de 5te yedim ya ona rağmen :/
Yaw hiç sorma bazen gak yapamayınca lavaboya gidip eğiliyorum, eğilince çıkıyor. Ama yani bi yere gidince durduk yerde eğilemiyorum gakda çıkmıyor gukta. Yalnız geçen balıkçıda lavaboya koştum tabii dolu içeri girdim gak guk çıktığımda herkes merakla o neydi diye baktı.çok utandım. zapzayıf tüysikletten, koca adam gakguk sesi nasıl çıktı bakıyorlar. Ben olsam ben de bakardım.

Salatalık yiyince biraz iyi geliyor yanmaya.
Soguk salatalık.

Kiz sadece ben olsam.iyi eşim benden çok gak guk benle birlikte surekli soda iciyor adam
Onlar bizden çok hamile canısı bizden daha çok aşeriyorlar bizden fazla sırt bel ağrısı çekiyorlar mesela doğurunca ben çok yoruldum yana kay bende yatayım diyecek diye korkuyorum
Bu arada son 2 3 haftadır burun kanaması yaşıyorum. Ama dışa doğru kanama değil içten kanıyor burnum tıkanık diye temizlerken farkediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda

kesinlikle bu kadar dikkatli yasayip 5-10 kilo fazlaysa oda oluversin, sefam olsun oh ohhhh

Ben tabiki aman ondan eksik kalır mıyım Son birkac haftadır ya biri ya ikisi tıkanıyor ve her sildiğimde kanlı geliyor. Eşim netten araştırdı Gebelikte artan vücut ısısını azaltmak için, özellikle cilt ve mukozalardaki kılcal damarlarda genişleme olur. Artan kan basıncının da etkisiyle bu nazik damarlar kanamaya meyilli olur… diyor.
Dun de dr randevumda sorduk surekli kanama alanı olmadigi icin korkulacak birsey olmadığını ve bu durumun gebelikte normal old soyledi.

Oh iyi bari ya. Sürekli olunca moralim bozuldu. Normalde de alerjik biriyim zaten de arada migren ataklarim filan oluyor şu an olduğu gibi tansiyon filan yükseliyor ondan mı oluyor acaba diye tedirgin oluyordum açıkçası. Az önce ikinci parolu da içtim beynim içinde bebeğim gibi oynuyor bı o yana bi bu yana. Gidip uyuyayım. Tatlış uykular güzel anneler ve melekleri

Rabbim şifa versin canım bende iki gün önce 4 gün süren bas agrim oldu, tansiyonu da takip ettik çok büyük fark yoktu. Burun tıkalı olunca beyine rahat oksijen gitmemesi de bas ağrısı yapıyor, artık ona yordum bende.
Son gün sabah akşam agri kesici aldım birde Haşr süresinin son ayetlerini başımı tutup okuduk eşimle Elh gecti (sünnetmiş) Dun onuda dr a sordum eğer birkac gün gecmezse bizi arayın yada gelin yardımcı oluruz dedi ins birdaha olmaz, seninki de en kısa zamanda geçer

Bende bir bayanla tanışmıştım internette. Daha önce eşi ile bilindik bir yere penye atlet, boxer ve pijama yapıyormuş kalıpları vardı baya bir pijama diktirdim aldım. Öyle imkanın varsa yap bana da evde kalan kumaşlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…