2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ticaret bakanlığına şikayet etseydiniz en azından suriyelilerin sizin yanınızda çalışma vb sizle bağlantıları varsa suç duyurusunda bile bulunabilirdiniz

Acaba mideni falan mi usuttun

İyi yapmışsın canım . Kimse bebeğini yolda bulmadı seninki duyarlılık . Onlar karar versin serum takılıp takılmayacagina ki takılmasını uygun görmüş onlarda

Canım acaba üşüttün falanmı sen

Güzel anneler günaydın ben iki günlük acil maratonundan sonra ancak kendime gelebildim. İstifralar çok artıp İshal de eklenince apandisitten şüphelendiler ama neyse ki enfeksiyonmuş. Serum ve antibiyotik ile şu an daha iyiyim sizler de hiç yaşamayın ama yaşarsanız da aman bulantı yüzünden acile mi gidilirmiş demeyin

Yaa öyle demeyin ben yurtdışındayım Türkiye ziyaretimi dört gözle bekliyorum bebeğe kaliteli Türk tekstili alabileyim diye burda hem kumaş kaliteleri daha kötü hem pahalı. Önereceğiniz marka var mı?

Çok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım bir an önce düzelirsin inşallah

Yaa öyle demeyin ben yurtdışındayım Türkiye ziyaretimi dört gözle bekliyorum bebeğe kaliteli Türk tekstili alabileyim diye burda hem kumaş kaliteleri daha kötü hem pahalı. Önereceğiniz marka var mı?
En uygunu lcwaikiki.Ama onlar da çinde yaptırıyorlarmış. Türk malı bişey kalmadı ki.

selam kizlar
malesef benim de mide yanması şikayetlerim başladı hatta bazen o kadar yanıyor ki öksürüyorum bilmiyorum başınıza geldi mi, göğsümden yukarı öyle bir yanma çıkıyor ki öksürtüyor beni ama ben hala acı yemekten vazgeçemiyorum...

Acı yemekten değil canım kese giderek yukarı çıkıyor buda bizi reflü gibi yaptı ne yersek midemiz yanıyor. Bana ilaç verdi doktor şurup yada renie vermedi daha başlamadım bende çok içme taraftarı değilim ama dayanamazsam içerim mecbur. Hiç midem bulamadı dün midem aşırı yandı öğürdüm zor kendime geldim

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna Allah'a emanet olun

Aynı şeyleri yaşıyorum artık acı, baharatlı yemesem de oluyor

herkese merhaba:) bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse yarın 17. haftaya giriyorum doktor büyük ihtimalle erkek dedi cinsiyetine ama bir kesinlik yok. benim rahimin tam üstünde dışında 9 cm miyom var ilk hamile kaldığımda 11 cmdi biraz küçüldü çok şükür o yüzden sık sık kontrole gittim ama şimdi 1 ay sonra gel dedi 21 haftada renkli ultrason çektir dedi doktorum. miyom ile hamile kalan var mı benim gibi

Benim miyomum vardi ama 1 cm bile degildi doktor miyom oldugunu anlamadi ben soyledim bi zarari olmaz dedi

Kitikate ve andy wawa? Sanki bana onlar daha kaliteli geliyor
Cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Lcw de iyidir ama kitikate ve özellikle amdywawa cok iyi bi marka. Ben anlamam o işlerden ama dokununca kalıtesini anlıyorsun direkt zaten. Verilen parayı hak ediyor kesinlikle. Yumuşacık bambaşka bi kumaş.

Kitikate ve andy wawa? Sanki bana onlar daha kaliteli geliyor
Andy wawa, aziz bebe ve h&m in organik olanları şahane bence. Oğlumdan kalanları geçen çıkarttığımda da hm, Mother care, aziz bebe ve carterslar hala çok güzel duruyordu. Ama lcw ler tüylenmiş, yakaları dağılmış. Bütçeye göre takılıcaz artık. Aa bide sanırım lcw de artık organik seri yapıyor bi bakmak lazım belki daha kalitelidir onlar.

Kızlar benim cinsiyet 12 hafta kontrolünde belli oldu. Tekrar tekrar bakıp gayet belli kız dedi. Erken deilmi die sorunca yoo biz söyluyoruz dedi. 16 da tekrar kontrole gittik dün yine kız dedi. Kordon falan kafası tarafında koluyla tutuyo zaten 2 dir. Yanlışlık olur mu sizce. Sonradan aaa erkekmiş falan bir de biz detaylı için 21. Haftaya randevu alıcaz ama kime gidicez perintalog şart değil sanırım. Çok zor bir iş mi.? 18 ekimde öğleden sonra kendi doktorumda randevum var sabahına ayarlayalım aynı gün istiyoruz uzun yol oldugundan ?

Kiz ben buna kendi kendime bahane buluyordum. Her halde kasidim diyordum. Baya silince vs kanlı geliyor. Bir kere aktif kanadı ondan sonrada sadece temizlerken fark ettim.
Farkındalık oluşturdun bende

Kiz bebek ürünleri cok baska
Bende nakışlı bir battaniye yaptıracam. Ama takım konusuna tam karar vermedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…