Aslında cok beklentim yoktu elimde test var diye yaptım gözle görülür daha net var gibi geldi oyüzden danışma ihtiyacı duydum bir heyecan teşekkür ederim yanıtınız için
Bilgisi olan kızlar ve tecrübeli anneler size bir şey sormak istiyorum. Bugün sabah ezanından sonra bişey fark ettim hala yaşıyorum. Böyle sanki rahim ağzına anlık batma gibi elektiklenme gibi kramp gibi tam manasıyla anlatamıyorum bişey hissediyorum. Böyle anlık bir sn felan sürüyor. Nedir bu
Ben yine grip olacam sanirjm kizlar. Nasil onlerim bilemedim. Benim bağışıklığım vitamin değerlerim vs sıfırdır her zaman zaten kendi kendimi zor götürüyordum. Bebek biraz salladı beni. Kışı hic düşünemiyorum ne yapcam hastalıktan gripten.
Nane limon icmemde sakınca var mi
Erken gebelik boyle oluyor mu ilk defa gördüm.
Hemen çıktıysa olabilir ama kuruma çizgisi gibi kalin bor gölge var. Incecik pembe cikmasi gerekti bence su an.
İstiyorsan insallah vardir
Bilgisi olan kızlar ve tecrübeli anneler size bir şey sormak istiyorum. Bugün sabah ezanından sonra bişey fark ettim hala yaşıyorum. Böyle sanki rahim ağzına anlık batma gibi elektiklenme gibi kramp gibi tam manasıyla anlatamıyorum bişey hissediyorum. Böyle anlık bir sn felan sürüyor. Nedir bu