- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Güzel ve hayırlı haberlerle gelin buraya inşallahAaa belki başka baktıran vardır diyordum
Yazarım tabii ki, randevum 3te
Canım yat dinlen randevuna kadar bolca inşaAllah uzar geri dikkatli ol.günaydın kızlar.Haftasonu cam falan sildim bel fıtığımda var zaten belim tutuldu.dünü atlattım bugün işe gelmeden doktora gittim kendi doktorum yoğundu boşluk yoktu başka doktora girdim.Servikal uzunluk sınırı 25 dedi benim 27 miş sınıra yakın buldu beni de tedirgin etti progestan fitil al ayrıntılı ultrasona kadar dedi.Kendi doktoruma gitmek istiyorum yarına randevu aldım o kullan demeden kullanmak istemiyorum belki ölçümler yanlıştır
Hadi güzel haberler duyarsın inşallah. Haber et bize çıkar çıkmazGünaydın kızlar
Uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı. Arada girip okuyorum ama tamamını bitirebilmem çok zor bu sefer
Bugün ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah. Nasıl bir deneyim, yaptıran var mı aramızda? Biraz da heyecanlıyım bebeğimin yüzünü göreceğim
Dün de normal ultrasona girdim, 459 gr olmuş bebeğim ama karnı biraz büyük dedi. Çok meyve yeme iri olur bebek dedi doktor. Çok tatlı düşkünü biri değilim ama meyve bulursam kendimi tutamayıp yiyordum. Biraz korktum açıkçası, meyve de yiyemezsem napıcambu durumu yaşayan var mı kızlar?
yok canım gittiğimde bakılmamıştı ama ara ara kontrol ettirmek gerekiyormuş gebelikten dolayı oynama olabiliyorCanım geçmiş olsun bir şey soracağım. Daha önce hiç o test yapılmamış mıydı sana. Ben 14. Haftaya girerken bakılmıştı 1.77 çıkmıştı acaba şimdi yükselme olmuşumdur aklım takıldı
Benim önceki gebeliğim de burda çokça anlattığım üzere serklajla gectı. Bu hamileliğimde doktorum serklaj niyetinde değildi ama 15. Hafta benim de 27 mm olunca , mecbur atmıştı. Yani korkutmak istemem ama kritik sınır 25 mm zaten.günaydın kızlar.Haftasonu cam falan sildim bel fıtığımda var zaten belim tutuldu.dünü atlattım bugün işe gelmeden doktora gittim kendi doktorum yoğundu boşluk yoktu başka doktora girdim.Servikal uzunluk sınırı 25 dedi benim 27 miş sınıra yakın buldu beni de tedirgin etti progestan fitil al ayrıntılı ultrasona kadar dedi.Kendi doktoruma gitmek istiyorum yarına randevu aldım o kullan demeden kullanmak istemiyorum belki ölçümler yanlıştır
Yani eğer sezeryan düşünüyorsan, tombik bebek çok güzel bi şey benceGünaydın kızlar
Uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı. Arada girip okuyorum ama tamamını bitirebilmem çok zor bu sefer
Bugün ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah. Nasıl bir deneyim, yaptıran var mı aramızda? Biraz da heyecanlıyım bebeğimin yüzünü göreceğim
Dün de normal ultrasona girdim, 459 gr olmuş bebeğim ama karnı biraz büyük dedi. Çok meyve yeme iri olur bebek dedi doktor. Çok tatlı düşkünü biri değilim ama meyve bulursam kendimi tutamayıp yiyordum. Biraz korktum açıkçası, meyve de yiyemezsem napıcambu durumu yaşayan var mı kızlar?
Progestan alman da çekinme gereken bi nokta yok canım ama zaten 1 gün sorun değil. Kasılma var mıydı öncesinde. Serklajlılar familyasının üyesi olarak ben de aman dikkat 27mm çok hassas bi rakam diyorum. Bize de haber ver cnm, sorun olmaz inş.günaydın kızlar.Haftasonu cam falan sildim bel fıtığımda var zaten belim tutuldu.dünü atlattım bugün işe gelmeden doktora gittim kendi doktorum yoğundu boşluk yoktu başka doktora girdim.Servikal uzunluk sınırı 25 dedi benim 27 miş sınıra yakın buldu beni de tedirgin etti progestan fitil al ayrıntılı ultrasona kadar dedi.Kendi doktoruma gitmek istiyorum yarına randevu aldım o kullan demeden kullanmak istemiyorum belki ölçümler yanlıştır
Yani eğer sezeryan düşünüyorsan, tombik bebek çok güzel bi şey bencenormal doğum zor olur tabi tek etken meyve değildir ama bence. Genetik etken de cok fazla olur. Oğlum da öle benim karın cevresı hep önde çıkardı. Hala önde mesela
Serklajlılar familyasımıProgestan alman da çekinme gereken bi nokta yok canım ama zaten 1 gün sorun değil. Kasılma var mıydı öncesinde. Serklajlılar familyasının üyesi olarak ben de aman dikkat 27mm çok hassas bi rakam diyorum. Bize de haber ver cnm, sorun olmaz inş.
valla bilmiyorum kuzum dediğin gibi allaha emanet yavrularımız. Tiroid hastası değilim normalde belki sonradan yükselmiştir diye kendimi avutuyorum aç tok kan vermek fark eder mi ki bunda daKizlar bugun gidemedim tahlil vermeye. Eşim sehir dışına cikacakti uçağa yetişmek için ugrastik. Sonrada derse zor yetiştim zaten. Bide bir keresinde hemşire bana saat 10 dan sonra tiroid e bakılmaz çalışmaya başlamış olur. Cok erken gelmen lazım demisti. O yuzden yarin sabaha biraktim. Okula geçmeden önce gidip tahlil verecem.
Benimde baya depresyon krizlerim oldu tabi. Herseyi ben düşünüp bilmeliysem doktorlar ne diye var. Kapılarında bekleyip para ödemekten baska bir hizmet alamiyoruz resmen. Dger mi yaşadığımiz bu strese.
Arkasi onu dogum.alani. Yani her ayin tetkiki ayrintisi farkli bunu yapamiyorsan nasil doktor oluyorsun. Kapasite buna yetiyor ki bu alanı seciyorsunuz.
Belkide triod le ilgili bir sorunum yoktur. Kansizliktan b12 eksikliğinden falandır insallah. Ama doktorun ağzından belkide troid in yüksektir duyunca insan kotu senoryalari bir bir çağırıyor kafasına
Limonsekeri canim sana da cok gecmis olsun. Peki doktor açıklama yapmadı mı 20 haftaya gelmişiz cocugun beyini oluştu artik cok gec degil mi yani ya
@kendimidurduracakdegilim normal degerden yüksek çıkmasına rağmen onca doktor niye ağzından bir kelime bir dahiliyeye gorun demez. Bu nasil bir anlayis. Diline mi eline mi yapisiyor bunlarin. Bu ketumluk neden anlamiyorum.
Allaha emanet yavrularımız. Rabbim korusun
Günaydın kızlar
Dün de normal ultrasona girdim, 459 gr olmuş bebeğim ama karnı biraz büyük dedi. Çok meyve yeme iri olur bebek dedi doktor. Çok tatlı düşkünü biri değilim ama meyve bulursam kendimi tutamayıp yiyordum. Biraz korktum açıkçası, meyve de yiyemezsem napıcambu durumu yaşayan var mı kı
3 üçgen kavun karpuz bir yarım elma yersin hepsini yeme .
BEN DE aydında gidiyorum leylant hanıma gidiyoruz biz. bize murat aksoy alper tanrıverdi birde medinova sanırım ediz çakırdı. yanlış hatırlamıyorsam bunları önermiştiSanırım aydindaydin öyle hatırlıyorum Ben murat aksoya gitmeyi düşünüyorum detaylı için daha önceki gebeliğimde de ona gitmiştim memnundum Tabi sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan ona git insanda acaba oldu mu tedirgin oluyor
Ben bugun oldum kuzu kan idrar da verdim biraz kolum agriyo bebegimin kalp atisini da dinledikKızlar 20+2 tetonoz olucam bugün siz oldunuz mu
BEN DE aydında gidiyorum leylant hanıma gidiyoruz biz. bize murat aksoy alper tanrıverdi birde medinova sanırım ediz çakırdı. yanlış hatırlamıyorsam bunları önermişti
21. haftamda gidicez 18 ekim gibi ayarlamaya çalışıcaz aylık kontrolle çakıştıralım aynı güne diye. bugun aramayı düşünüyorum doktorları tek tek artık. Ama adü de bi yandan aklımızdaHngisine gideceksin canım fiyatları sordum mu
Hadi geçmiş olsun canım . Kimi yaptırmıyormus nedeni ne kiBen bugun oldum kuzu kan idrar da verdim biraz kolum agriyo bebegimin kalp atisini da dinledik
Bilmiyorum kuzum troid falan demisti bi arkadas. Ben zaten troid hastasiyim farkeden bi durum yok.Hadi geçmiş olsun canım . Kimi yaptırmıyormus nedeni ne ki
Biz ADÜ de tanıdığımız var ona sorduk doktorlarin neden özele gidiyorsan oraya yaptirmiyorsun gibi şeyler dedigini söyledi, birde ADÜ de detaylı için sıra bulmak imkansızmis hele de son 1 ay kala bence çok zor21. haftamda gidicez 18 ekim gibi ayarlamaya çalışıcaz aylık kontrolle çakıştıralım aynı güne diye. bugun aramayı düşünüyorum doktorları tek tek artık. Ama adü de bi yandan aklımızda
benim de kardeşim adüde doktor. eğer orda yapmak bizim için faydalıysa kardeşimin az ekmeğini yeriz artık diyorum :)))Biz ADÜ de tanıdığımız var ona sorduk doktorlarin neden özele gidiyorsan oraya yaptirmiyorsun gibi şeyler dedigini söyledi, birde ADÜ de detaylı için sıra bulmak imkansızmis hele de son 1 ay kala bence çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?