2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım yat dinlen randevuna kadar bolca inşaAllah uzar geri dikkatli ol.

Hadi güzel haberler duyarsın inşallah. Haber et bize çıkar çıkmaz

yok canım gittiğimde bakılmamıştı ama ara ara kontrol ettirmek gerekiyormuş gebelikten dolayı oynama olabiliyor

Benim önceki gebeliğim de burda çokça anlattığım üzere serklajla gectı. Bu hamileliğimde doktorum serklaj niyetinde değildi ama 15. Hafta benim de 27 mm olunca , mecbur atmıştı. Yani korkutmak istemem ama kritik sınır 25 mm zaten.

Yani eğer sezeryan düşünüyorsan, tombik bebek çok güzel bi şey bence normal doğum zor olur tabi tek etken meyve değildir ama bence. Genetik etken de cok fazla olur. Oğlum da öle benim karın cevresı hep önde çıkardı. Hala önde mesela

Progestan alman da çekinme gereken bi nokta yok canım ama zaten 1 gün sorun değil. Kasılma var mıydı öncesinde. Serklajlılar familyasının üyesi olarak ben de aman dikkat 27mm çok hassas bi rakam diyorum. Bize de haber ver cnm, sorun olmaz inş.

Serklajlılar familyasımı Bu günlere gülelim hep inşaAllah , benimde karından ultrasonda 21-24 gibi öıktı vajinal 26 küsür çıktı ama rahimde yumuşak olduğu için hemen yapalım dedi dr şükür atlattık, bundan sonradını enfeksiyonsuz ilerletwbilirsek çok güzel olur kızlar yarın kontrolüm var bakalım nasılmış oğlum

valla bilmiyorum kuzum dediğin gibi allaha emanet yavrularımız. Tiroid hastası değilim normalde belki sonradan yükselmiştir diye kendimi avutuyorum aç tok kan vermek fark eder mi ki bunda da

BEN DE aydında gidiyorum leylant hanıma gidiyoruz biz. bize murat aksoy alper tanrıverdi birde medinova sanırım ediz çakırdı. yanlış hatırlamıyorsam bunları önermişti

Biz ADÜ de tanıdığımız var ona sorduk doktorlarin neden özele gidiyorsan oraya yaptirmiyorsun gibi şeyler dedigini söyledi, birde ADÜ de detaylı için sıra bulmak imkansızmis hele de son 1 ay kala bence çok zor

benim de kardeşim adüde doktor. eğer orda yapmak bizim için faydalıysa kardeşimin az ekmeğini yeriz artık diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…