- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Serbest t4 free olanYani o zaman hemşire de öyle demişti. Doktorlarda sabah ac diyor sadece baska uyarı yapmiyor. Kim ne kadar haklı bilemiyorsun ki. Ama oyle yarim saatten buyuk farklar doğmaz ya. Yoksa uyanırlar herhalde. Bazilari bizim gibi pimpirikli olup detaylara cok takılıyor demek ki..
Benim dersim 9 da sekiz buçuk civarı saglik ocağında verip gececem insallah.
Total t4 mu free t4 var bide. Valla kendim isaretleyecem bu nedir.
Doğrudur canim. Bana da aile hekimliğinde ki hemşire oyle demisti. Dedigim gibi araştırmak lazım. Bir kişi dedi diye dogru olacak değildir.Yillardir endokrine giderim hic boyle bisey duymadim.
Boyle seylere cok takilmamak lazim sabah ve aç gidildikten sonra bi sorun olmaz sanmiyorum. İnsaAllah bi problem de cikmaz canimDoğrudur canim. Bana da aile hekimliğinde ki hemşire oyle demisti. Dedigim gibi araştırmak lazım. Bir kişi dedi diye dogru olacak değildir.
Evet ya kafamdan attım.o düşünceyi cok sukur. Sabah okuldan önce gidebilmek için mecbur erken gidecem yoksa ikindiye kalir. Evde olsam 8 buçukta orada olamazdım muhtemelen..Boyle seylere cok takilmamak lazim sabah ve aç gidildikten sonra bi sorun olmaz sanmiyorum. İnsaAllah bi problem de cikmaz canim
20 aylık yarın bir de farklı doktora göstereceğim bu akşam yumurtalık olması gereken yerdeydi yeniden başka uzman görüşü de alayım o da ameliyat derse zaten öecbur yaptıracağızCanım cok geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. Oğlun kaç yaşında ? Acaba bi farklı doktora daha gitsen mi görüş almak adına ? İnsan evladı söz konusu olunca canından can gidiyor.
Su free t4 de lazım galiba; diğerlerini bilemedim. Hastanedeki sayfama girdim ama açamadım madde. İki üç çeşit tiroit değerine bakılıyorTsh işaretlenmiş sadece. Hangileri gerek ben kendim isaretleyim
Dogurana kasar kadin dogum uzmanı olmazsam iyi
Zaten bu sene tıp puanları baya düşüktü. Halim olsa gider okurdum.
Benim oğlum 23 aylıkken sunnet oldu. Yenidoğan sunnetlerını acımasız buluyorum kendı adıma zaten diye ertledık. Hem büyüklüğü ile ilgili sıkıntılar yaşanıyormuş vs. Küçükken de kıyamadım. Bıraz büyüyünce iyi oldu. Bu süreçte bıkac kez cocuk cerrahıyla görüştük bi sıkıntı vs var mı diye. O açıklamıştı. Ağlarken fln testisler yukarı kaçar. Belli bi yasa kaçar kaçması normal demişti mesela hatırladığım. Kaldı ki ; sen de su anda olması gereken yerde dıyorsun. Kesınlıkle ıkıncı uzman bi doktor görüşü al. Allah şifa versin20 aylık yarın bir de farklı doktora göstereceğim bu akşam yumurtalık olması gereken yerdeydi yeniden başka uzman görüşü de alayım o da ameliyat derse zaten öecbur yaptıracağız
Ben öğleden sonra tok verdim hepEvet ya kafamdan attım.o düşünceyi cok sukur. Sabah okuldan önce gidebilmek için mecbur erken gidecem yoksa ikindiye kalir. Evde olsam 8 buçukta orada olamazdım muhtemelen..
20 aylık yarın bir de farklı doktora göstereceğim bu akşam yumurtalık olması gereken yerdeydi yeniden başka uzman görüşü de alayım o da ameliyat derse zaten öecbur yaptıracağız
Doğrudur canım ben değişik saatlerde verdiğim oldu düzenli takipteyiz ya bir sıkıntı çıköadı şükür ,,ama kan değerim düşük birBundan 3 yil önce felan diyetisyen gondermisti beki tahlil için. Saat 9 bucuk 10 civari gittim acim dememe rağmen hemşire bana tsh tahlili var. 8 yada sekiz buçukta gel hormonlar bu saate kadar çalışmaya başlar ac tok olman birsey fark ettirmez dogru sonuc vermez demisti.
Bazıları da güzel yönlendiriyor Allah var.
Insallah herkes sorunsuz mutlu prenses gibi bir hamilelik ve dogum gecirir ya. Hic kimse böyle stresle yasamasinDoğrudur canım ben değişik saatlerde verdiğim oldu düzenli takipteyiz ya bir sıkıntı çıköadı şükür ,,ama kan değerim düşük bir
Bu ben. Yemin ederim polisiye filmi çekiyorum sanki rüyamda hep bi ekşın hep hareketGünaydın kızlar. Hamile kaldığım günden beri hep rüyalar görüyorum. Ve bütün rüyalarım heyecanlı ve anlamlı resmen. Saçmalık yok yani gerçekçi. Önceden böyle olmazdım hahaha
Güle güle kullanır bebişin inşallahBenimde hep göz ardı ettigin noktaydı ama artık göbek büyüyor şimdilik eşimin tişörtlerini giydim bir haftasonu kendime alışverişe cikacagim artık ☺benim bugün ilk siparişlerim geliyor sling almıştım, aldığım yerde bulmuşken hazır kargo geliyorken organik pamuk ağız mendili, bambu kumaş yikaanabilir alt açma örtüsü , bir de bebek battaniyesi almıştım heycanla bekliyorum gelmelerini ☺☺ ufacık şeylere bile nasıl mutlu oluyor insan annelik delilik gibi bi şey.
Ben İstanbul'da 1120 tl dediler şok oldumnerede bu? ben izmirdeyim ve en yüksek 850₺ fiyat aldım üstelik profesor
günaydın canım tekrar hoş geldin.ayrıntılıya ilk giren sensin o yüzden bilgi verir misin ? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Günaydın kızlar
Uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı. Arada girip okuyorum ama tamamını bitirebilmem çok zor bu sefer
Bugün ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah. Nasıl bir deneyim, yaptıran var mı aramızda? Biraz da heyecanlıyım bebeğimin yüzünü göreceğim
Dün de normal ultrasona girdim, 459 gr olmuş bebeğim ama karnı biraz büyük dedi. Çok meyve yeme iri olur bebek dedi doktor. Çok tatlı düşkünü biri değilim ama meyve bulursam kendimi tutamayıp yiyordum. Biraz korktum açıkçası, meyve de yiyemezsem napıcambu durumu yaşayan var mı kızlar?
Kusura bakmayın geç cevap verdim istanbul bağdat caddesi doç.dr. zeki şahinoğluHangi hastane doktor bende arastiriyorumda
Aaa belki başka baktıran vardır diyordumgünaydın canım tekrar hoş geldin.ayrıntılıya ilk giren sensin o yüzden bilgi verir misin ? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?