2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Serbest t4 free olan

Boyle seylere cok takilmamak lazim sabah ve aç gidildikten sonra bi sorun olmaz sanmiyorum. İnsaAllah bi problem de cikmaz canim
Evet ya kafamdan attım.o düşünceyi cok sukur. Sabah okuldan önce gidebilmek için mecbur erken gidecem yoksa ikindiye kalir. Evde olsam 8 buçukta orada olamazdım muhtemelen..

Canım cok geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. Oğlun kaç yaşında ? Acaba bi farklı doktora daha gitsen mi görüş almak adına ? İnsan evladı söz konusu olunca canından can gidiyor.
20 aylık yarın bir de farklı doktora göstereceğim bu akşam yumurtalık olması gereken yerdeydi yeniden başka uzman görüşü de alayım o da ameliyat derse zaten öecbur yaptıracağız

Tsh işaretlenmiş sadece. Hangileri gerek ben kendim isaretleyim
Dogurana kasar kadin dogum uzmanı olmazsam iyi
Zaten bu sene tıp puanları baya düşüktü. Halim olsa gider okurdum.
Su free t4 de lazım galiba; diğerlerini bilemedim. Hastanedeki sayfama girdim ama açamadım madde. İki üç çeşit tiroit değerine bakılıyor

20 aylık yarın bir de farklı doktora göstereceğim bu akşam yumurtalık olması gereken yerdeydi yeniden başka uzman görüşü de alayım o da ameliyat derse zaten öecbur yaptıracağız
Benim oğlum 23 aylıkken sunnet oldu. Yenidoğan sunnetlerını acımasız buluyorum kendı adıma zaten diye ertledık. Hem büyüklüğü ile ilgili sıkıntılar yaşanıyormuş vs. Küçükken de kıyamadım. Bıraz büyüyünce iyi oldu. Bu süreçte bıkac kez cocuk cerrahıyla görüştük bi sıkıntı vs var mı diye. O açıklamıştı. Ağlarken fln testisler yukarı kaçar. Belli bi yasa kaçar kaçması normal demişti mesela hatırladığım. Kaldı ki ; sen de su anda olması gereken yerde dıyorsun. Kesınlıkle ıkıncı uzman bi doktor görüşü al. Allah şifa versin

Evet ya kafamdan attım.o düşünceyi cok sukur. Sabah okuldan önce gidebilmek için mecbur erken gidecem yoksa ikindiye kalir. Evde olsam 8 buçukta orada olamazdım muhtemelen..
Ben öğleden sonra tok verdim hep ne dahiliyeci ne kadın doğumcu uyarmadı hiç. İlk sizden duyuyorum ne garip ya

Gecmis olsun canim. Insanin evladına uzulmesi bir farkli oluyormus gercekten. Rabbime emanetler. Hemen ameliyat veya tek doktorla kalmayın canim. Arkadaslarinda dedigi gibi farklı görüşler edinin
Insallah normal bir durumdur ve hicbriseye gerek kalmaz.

Doğrudur canım ben değişik saatlerde verdiğim oldu düzenli takipteyiz ya bir sıkıntı çıköadı şükür ,,ama kan değerim düşük bir

Doğrudur canım ben değişik saatlerde verdiğim oldu düzenli takipteyiz ya bir sıkıntı çıköadı şükür ,,ama kan değerim düşük bir
Insallah herkes sorunsuz mutlu prenses gibi bir hamilelik ve dogum gecirir ya. Hic kimse böyle stresle yasamasin

Hayatım boyunca kan degerimin normal seviyede olduguna hic tanık olmadim bende.
Esimde diyor bugun internetten okuyup okuyup kafanda kurma. Herkesin dediğine bakma. Kanin her zaman düşüktü ondan böylesin vs diye.
Benim bu hayattaki .soguk kanliligim hamile olana kadar mis. Artik degilim

Güle güle kullanır bebişin inşallah ben önümüzdeki ay başlicam Allah'ın izniyle kıyafetleri almaya bu ay detaylı ultrason ile uğraşıyorum devlette bulamazsam özele gidecem oda 1000 tl nin üstünde o yüzden sırayla dedim belli olmaz başka hangi masraflar çıkacak diye ilk çocuk olunca deneyim yok tabi o yüzden her şeyi gözümde büyütüyorum sanki

Günaydın kızlar
Uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı. Arada girip okuyorum ama tamamını bitirebilmem çok zor bu sefer
Bugün ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah. Nasıl bir deneyim, yaptıran var mı aramızda? Biraz da heyecanlıyım bebeğimin yüzünü göreceğim
Dün de normal ultrasona girdim, 459 gr olmuş bebeğim ama karnı biraz büyük dedi. Çok meyve yeme iri olur bebek dedi doktor. Çok tatlı düşkünü biri değilim ama meyve bulursam kendimi tutamayıp yiyordum. Biraz korktum açıkçası, meyve de yiyemezsem napıcam bu durumu yaşayan var mı kızlar?

günaydın canım tekrar hoş geldin.ayrıntılıya ilk giren sensin o yüzden bilgi verir misin ? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

günaydın kızlar.Haftasonu cam falan sildim bel fıtığımda var zaten belim tutuldu.dünü atlattım bugün işe gelmeden doktora gittim kendi doktorum yoğundu boşluk yoktu başka doktora girdim.Servikal uzunluk sınırı 25 dedi benim 27 miş sınıra yakın buldu beni de tedirgin etti progestan fitil al ayrıntılı ultrasona kadar dedi.Kendi doktoruma gitmek istiyorum yarına randevu aldım o kullan demeden kullanmak istemiyorum belki ölçümler yanlıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…