Senin ablan doktorsa git mutlaka ama normal vatandaşlar için çok kötü bence bir arkadaş 11 de gitmiş akşamüstü 4 de çıkmış bekle bekle berbat olmuş zaten sıra bulmak imkansız 1 ay önceden Alman gerekiyor ki o bile çok zor Allah düşürmesin ne diyim bende detaylıya ekimin ilk haftası girerim diye düşünüyorum ilkinde Alpere 2. De murat aksoya gitmiştim ikisinden de memnun kaldım bengeçenlerde bir tanıdık adü de yaptırmış 200 tl civarı dedi. ama bu ücret asistanlar bakarsaydı sanırım . bir de aynı gun bakılıyormuş bu. prof bakarsa tabi dahaa pahalıdır. onun dışında diğer özeller demekki aynı fiyatlarda. sen detaylıya ne zaman gireceksin . girdiğinde beni de bilgilendirir misin ? :)
Gittin mi canım ben mesajlara yeni bakabiliyorum şimdi okuyacağım sayfayı ama hemen sana sormak istedim ☺ ben sabahtan gittim ve "gebeyim ilk önce beni alır mısınız?"diye rica ettim. Doktorun sekreteri de hanımefendi biriydi sağ olsun, "ilk sırada alamasam da önden çağıracağım" dedi. Yarim saat kadar erken çağırdı en azından o da iyiYani o zaman hemşire de öyle demişti. Doktorlarda sabah ac diyor sadece baska uyarı yapmiyor. Kim ne kadar haklı bilemiyorsun ki. Ama oyle yarim saatten buyuk farklar doğmaz ya. Yoksa uyanırlar herhalde. Bazilari bizim gibi pimpirikli olup detaylara cok takılıyor demek ki..
Benim dersim 9 da sekiz buçuk civarı saglik ocağında verip gececem insallah.
Total t4 mu free t4 var bide. Valla kendim isaretleyecem bu nedir.
Çok üzüldüm. Rabbim öncelikle sağlıkla kavusmanızı sonra da operasyonun başarıyla geçmesini nasip etsin.Selamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Canım Allah korktuğumuz imtihan etmesin yeter ki çaresi olan bir şey olsun. Canını sıkmamak elde değildir muhakkak ama sen sıktıkça bebeğin de hissedecek. Ferahlama ya çalış. Çok haklısın detaylı usg çok ama çok önemli çünkü müdahale edilebilecek bir şey var mı yok mu onu görüyorsun 2li 3 lü tarama vs hiç sallamıyorum ama bunu çok önemsiyorum ben de. Sağlıkla kucağına alırsın inşSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Gittin mi canım ben mesajlara yeni bakabiliyorum şimdi okuyacağım sayfayı ama hemen sana sormak istedim ☺ ben sabahtan gittim ve "gebeyim ilk önce beni alır mısınız?"diye rica ettim. Doktorun sekreteri de hanımefendi biriydi sağ olsun, "ilk sırada alamasam da önden çağıracağım" dedi. Yarim saat kadar erken çağırdı en azından o da iyidoktor da çok iyiydi. Dün yazdığım tüm önyargılarımı kırdı. Hem çok efendi konuşması çok kibar hem de çok ilgiliydi. Evet 3.4 değerde başından beri ilaç kullanmam gerekiyormus maalesef bundan sonra tanıdığım tüm hamile kalanlara önce dahiliyeye gitmelerini söyleyeceğim, kadın doğumcular yeterince anlamıyor gibi. Ama içimi de rahatlattı. "Çok yüksek bir değer de değil bebeğe bir şey olmamistirin garantisini veremesem de kendi fikrimce bu kadar yükseklik bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum. Bizim annelerimiz hiç kullanmadı bundan on yıl önce hamilelikte troite bakılmiyordu bile ancak önlem amaclı verilmeliydi." Dedi. Sonra tahlillerimi istedi her bi şeye de bakmış sağ olsun. Tahlillerim çıkmış ama göstermeye yarın gideceğim tsh 4'e yükselmiş bende maalesef. T3, T4 ve Anti tipoya da bakmış,onlar normal. Muhtemelen ilaç verecek çünkü 2.trimestirda 3 olmalı demişti.
Sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum, senin mesajınla ıcime bir acaba düştü de doktora gittim yoksa ben böyle tamamlardım sürecimi . Umarım sende yüksek çıkmaz bana vesile olman içindir yaşadığın.
Kuzum Rabbim şifa versin zoru kolay etsinSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Selamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Inşallah canım şu an psikolojik olarak iyi olmana sevindim. Evet e nabıza biraz geç düşüyor ben vakıf hastanesine gittiğim için kendi sitesinden 3/4 saat sonra sonuçlar çıktı. Bende iyi düşünmek istiyorum evham yapmamın bir anlamı yok artık olan olmuş ne yazıkki. Umarım bebeğim benden tamamlamıştır da bende eksilmistir. Zaten bu yorgunluğu anlayamıyordum demirim iyi çıkıyor çünkü. Hamilelik bu kadar yorar mi diye şaşırıyordum ben dışarı adim atamaz durumdaydım çünkü. Yeni yeni çıksam da o da arabayla hemen dönmek istiyorum. Çok yüksekte bi değer değil deyince rahatladım.Evet bugun sabahtan gittim bende 9 du kan verdim ciktim. Sonuclar e nabiza düşmedi sanirim hala.
Yarin okul çıkışı gidip alirim.
Aslında doktor varsayım yapti bana yorgunum deyince tiroid den mi şekerden mi değerlerine bir bakalim dedi. Benim kendi vesvesemdi bu tiroid senaryoları. 2 gun cok kotu oldu ama sonra o karamsarlık dağıldı cok sukur. Insallah hepsi ñormal cikar.
Sana da cok gecmis olsun canim. Doktorun dedigi de doğru o kadar çok hic doktor yuzu görmeden doğanlar varken insallah birsey olmaz. Ve belkide cok yukseklerdeyken zarar verir. Gebelik donemi bir cok şeyi tolere edebilen bir durum diyorlar
Ayrıca ilk zamanlar hcg nin yüksekliği tsh nin düşmesine de sebep oluyormus. Allahin bir lutfu. Vücudumuz da bir şekilde bebegi korumaya çalışıyor..
Bende artık hamile olan herkese surekli dahiliyeye gidin diyecem.
Insallah bebislerimiz cok sagliklidirlar.
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifasını verecektir inşallahSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Inşallah canım şu an psikolojik olarak iyi olmana sevindim. Evet e nabıza biraz geç düşüyor ben vakıf hastanesine gittiğim için kendi sitesinden 3/4 saat sonra sonuçlar çıktı. Bende iyi düşünmek istiyorum evham yapmamın bir anlamı yok artık olan olmuş ne yazıkki. Umarım bebeğim benden tamamlamıştır da bende eksilmistir. Zaten bu yorgunluğu anlayamıyordum demirim iyi çıkıyor çünkü. Hamilelik bu kadar yorar mi diye şaşırıyordum ben dışarı adim atamaz durumdaydım çünkü. Yeni yeni çıksam da o da arabayla hemen dönmek istiyorum. Çok yüksekte bi değer değil deyince rahatladım.
Canım yat dinlen randevuna kadar bolca inşaAllah uzar geri dikkatli ol.
Benim önceki gebeliğim de burda çokça anlattığım üzere serklajla gectı. Bu hamileliğimde doktorum serklaj niyetinde değildi ama 15. Hafta benim de 27 mm olunca , mecbur atmıştı. Yani korkutmak istemem ama kritik sınır 25 mm zaten.
Çok sağolun kızlar. Öğlenden sonra doktorum hem göbekten hemde vajinal baktı rahim 3 cm in üstünde o yüzden ağrın yada kanaman olmazsa progestan kullanma gayet iyi dedi. Bebeğin kilo ve boy ölçümü bile farklı çıktı aynı hastane ama cihazları farklı. Magnezyum hiç içmedim daha. Ona başlayabilirsin dedi idrar için de şase verdi tek kullanımlık onu kullan dedi. Çok şükür içim rahatladı kendi doktorumdan başkasına gitmem zaten ne olursa olsun.elle muayene de yaptı açıklık da yokProgestan alman da çekinme gereken bi nokta yok canım ama zaten 1 gün sorun değil. Kasılma var mıydı öncesinde. Serklajlılar familyasının üyesi olarak ben de aman dikkat 27mm çok hassas bi rakam diyorum. Bize de haber ver cnm, sorun olmaz inş.
Kanamam yada ağrım olmadı canım normal kontrol zamanımdı aslında. Belim de tutulunca işe gitmeden gideyim dedimProgestan alman da çekinme gereken bi nokta yok canım ama zaten 1 gün sorun değil. Kasılma var mıydı öncesinde. Serklajlılar familyasının üyesi olarak ben de aman dikkat 27mm çok hassas bi rakam diyorum. Bize de haber ver cnm, sorun olmaz inş.
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularimiza insallahCanım Allah korktuğumuz imtihan etmesin yeter ki çaresi olan bir şey olsun. Canını sıkmamak elde değildir muhakkak ama sen sıktıkça bebeğin de hissedecek. Ferahlama ya çalış. Çok haklısın detaylı usg çok ama çok önemli çünkü müdahale edilebilecek bir şey var mı yok mu onu görüyorsun 2li 3 lü tarama vs hiç sallamıyorum ama bunu çok önemsiyorum ben de. Sağlıkla kucağına alırsın inş
benim 3 tü kadın dogum doktoru başlattı hapa tabi dahiliyeye yonlendirerek. 2.5 altı istiyoruz gebelikte dedi. sonra cok dustu yarım doza indirdi kendi doktorum sonra tekrar 3 e cıkınca tekrar 1 doze yukselttik. aksine dahiliyecilerden cok kadın dogumcular önemsiyor bu değeri. kime gittiysem takip etti kadın dogumcularım. dahiliyeye 1 den sonra hiç gitmedim sonra. kendim alıyorum eczaneden. saglık ocagıda yazıyor istersen ama 10 lira gibi bişey zaten. aylık takip ediyoruz yukselip yukselmedigini. bir de kadın dogum doktorum saglık ocaklarında bekledigi için kanda daha yuksek cıkıyor tsh dedi.. 3 se 2.5 sayabiliyoruz cogu zamanda. hastane de lab varsa hemen calısılıyor daha dogru sonuc cıkıyor. ben ilk beta verirken doktor saglık ocagında diğer testlerimi de yapmıştı bende toxo değerleri yuksek cıkmıstı. sonra özel hastanede tekrarladık normal cıktı. ilk kontrolude saglık ocagında verdim toxolar yine normal cıktı. bazı durumlarda kanı tekrarlamak faydalı oluyor.Gittin mi canım ben mesajlara yeni bakabiliyorum şimdi okuyacağım sayfayı ama hemen sana sormak istedim ☺ ben sabahtan gittim ve "gebeyim ilk önce beni alır mısınız?"diye rica ettim. Doktorun sekreteri de hanımefendi biriydi sağ olsun, "ilk sırada alamasam da önden çağıracağım" dedi. Yarim saat kadar erken çağırdı en azından o da iyidoktor da çok iyiydi. Dün yazdığım tüm önyargılarımı kırdı. Hem çok efendi konuşması çok kibar hem de çok ilgiliydi. Evet 3.4 değerde başından beri ilaç kullanmam gerekiyormus maalesef bundan sonra tanıdığım tüm hamile kalanlara önce dahiliyeye gitmelerini söyleyeceğim, kadın doğumcular yeterince anlamıyor gibi. Ama içimi de rahatlattı. "Çok yüksek bir değer de değil bebeğe bir şey olmamistirin garantisini veremesem de kendi fikrimce bu kadar yükseklik bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum. Bizim annelerimiz hiç kullanmadı bundan on yıl önce hamilelikte troite bakılmiyordu bile ancak önlem amaclı verilmeliydi." Dedi. Sonra tahlillerimi istedi her bi şeye de bakmış sağ olsun. Tahlillerim çıkmış ama göstermeye yarın gideceğim tsh 4'e yükselmiş bende maalesef. T3, T4 ve Anti tipoya da bakmış,onlar normal. Muhtemelen ilaç verecek çünkü 2.trimestirda 3 olmalı demişti.
Sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum, senin mesajınla ıcime bir acaba düştü de doktora gittim yoksa ben böyle tamamlardım sürecimi . Umarım sende yüksek çıkmaz bana vesile olman içindir yaşadığın.
Amin insallahÇok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifasını verecektir inşallah
Geçmiş olsun canımSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Amin canimÇok üzüldüm. Rabbim öncelikle sağlıkla kavusmanızı sonra da operasyonun başarıyla geçmesini nasip etsin.
Amin canimHepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularimiza insallah
Rabbim korktugumuza ugratmasin hicbirimizi insaAllah sorunsuz dogar bebeklerimiz Rabbim şifa aratmasinSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?