Bende tiroid hastasıyım . İlk defa duydum tiroidi etkilediğiniBilmiyorum kuzum troid falan demisti bi arkadas. Ben zaten troid hastasiyim farkeden bi durum yok.
Aaa ne güzel bak yiyin tabibenim de kardeşim adüde doktor. eğer orda yapmak bizim için faydalıysa kardeşimin az ekmeğini yeriz artık diyorum :)))
Ben de yaptırmayacağız. Erken doğumu tetiklediğine dair bilgiler mevcut (riski olanlarda tabi) ebeye söylediğimde zaten kasılmalarım var yaptırmayacağım ilk hamileliğimde de 2.dozdan 1 hafta sonra doğum başlamıştı dediğimde yapmayalım zaten sana demişti. Yani 120 şiddetinde kasılmalar diyim doğum derken. 3 hafta daha zorla durdu. Tercih meselesi biraz da tüm aşılar malum. Köyde doğurmaya niyetimiz yok paslı makaslarla falan kesilmeyeceğimizi eklersek gereksiz görüyorum(clostridium tetani bakterisi tetanoza sebep olur en çok toprakta vardır, tarımla uğraşan insanlar falan en çok risk altındadır aslında. Kesin tedavisi yoktur eğer yakalanılırsa ölüm oranı yüksektir ama yanlış hatırlamıyorsam ülkemizde son tetani kaynaklı ölüm 1998di). Bu yarı gerekli bilgileri eklemezsem çatlardımHadi geçmiş olsun canım . Kimi yaptırmıyormus nedeni ne ki
Burda kimseye yapılmıyor mesela. Ama turkıyede bi ebe ve bikac doktordan riskli gebelere önermiyoruz dendi bana. Kasılma ya da erken doğuma neden olur diyeHadi geçmiş olsun canım . Kimi yaptırmıyormus nedeni ne ki
Burda ki doktorum da , toprakla uğraşmıyorsun boşver zaten dedi. Ben olmak istiyordum aslında da, bu şekilde vazgeçirdiBen de yaptırmayacağız. Erken doğumu tetiklediğine dair bilgiler mevcut (riski olanlarda tabi) ebeye söylediğimde zaten kasılmalarım var yaptırmayacağım ilk hamileliğimde de 2.dozdan 1 hafta sonra doğum başlamıştı dediğimde yapmayalım zaten sana demişti. Yani 120 şiddetinde kasılmalar diyim doğum derken. 3 hafta daha zorla durdu. Tercih meselesi biraz da tüm aşılar malum. Köyde doğurmaya niyetimiz yok paslı makaslarla falan kesilmeyeceğimizi eklersek gereksiz görüyorum(clostridium tetani bakterisi tetanoza sebep olur en çok toprakta vardır, tarımla uğraşan insanlar falan en çok risk altındadır aslında. Kesin tedavisi yoktur eğer yakalanılırsa ölüm oranı yüksektir ama yanlış hatırlamıyorsam ülkemizde son tetani kaynaklı ölüm 1998di). Bu yarı gerekli bilgileri eklemezsem çatlardım
Gözünü sevdiğimin medeniyeti. Ben çok hazırlanmıştım savaşa gereksiz bilgilerim de oradan geliyor aslında ama neyse ki yormadı beni ebe. Aile hekimi zaten görüşlerimi biliyor gereksiz aşıları oğluma da yaptırmadım ikna edemeyince adam da saldı beniBurda ki doktorum da , toprakla uğraşmıyorsun boşver zaten dedi. Ben olmak istiyordum aslında da, bu şekilde vazgeçirdi
murat aksoy 700 tl dedi medinova da ilgili birime bir tüürlü ulaşamadımHngisine gideceksin canım fiyatları sordum mu
Aynen ben de ilk kez duydumBende tiroid hastasıyım . İlk defa duydum tiroidi etkilediğini
Ben medinovaya yaptiricam 695 tl diğerlerini bilmiyordummurat aksoy 700 tl dedi medinova da ilgili birime bir tüürlü ulaşamadım
Bıçak paslı mıydı ?Ay saat 11 gibi elimi de kestiydim bıçakla doktor yok tetonoz aşısını vurmam dedi kasılma olmuş tetiklerse felan yazılı belge getir kendi doktorundan dedi öyle vururum
valla bilmiyorum kuzum dediğin gibi allaha emanet yavrularımız. Tiroid hastası değilim normalde belki sonradan yükselmiştir diye kendimi avutuyorum aç tok kan vermek fark eder mi ki bunda da
Kızlar 20+2 tetonoz olucam bugün siz oldunuz mu
Ben de yaptırmayacağız. Erken doğumu tetiklediğine dair bilgiler mevcut (riski olanlarda tabi) ebeye söylediğimde zaten kasılmalarım var yaptırmayacağım ilk hamileliğimde de 2.dozdan 1 hafta sonra doğum başlamıştı dediğimde yapmayalım zaten sana demişti. Yani 120 şiddetinde kasılmalar diyim doğum derken. 3 hafta daha zorla durdu. Tercih meselesi biraz da tüm aşılar malum. Köyde doğurmaya niyetimiz yok paslı makaslarla falan kesilmeyeceğimizi eklersek gereksiz görüyorum(clostridium tetani bakterisi tetanoza sebep olur en çok toprakta vardır, tarımla uğraşan insanlar falan en çok risk altındadır aslında. Kesin tedavisi yoktur eğer yakalanılırsa ölüm oranı yüksektir ama yanlış hatırlamıyorsam ülkemizde son tetani kaynaklı ölüm 1998di). Bu yarı gerekli bilgileri eklemezsem çatlardım
Bendede mutluydum ama az once komşum da erken doğumu tetikliyor benim öyle oldu diyince amaaan bide bu çıktı dedimBende bu konuyu ilkkez araştırıyorum canim. Sekere de bakılıyor doye hepsini ac verdim. Ayrıntı bilmiyorum ama gun icinde dalgalanma olabilir yaziyor bu değerler için.
Bugun hemşire bana 20+ da gel tetonoz yapacaz dedi.
Ay simdide tetenoz bilmecesi ciktiben ne yapacam simdi
Cehaletimle mutluydum az önceye kadar.
Yok kuzum ya değil . Kirli bicakti amaBıçak paslı mıydı ?
Bende bu konuyu ilkkez araştırıyorum canim. Sekere de bakılıyor doye hepsini ac verdim. Ayrıntı bilmiyorum ama gun icinde dalgalanma olabilir yaziyor bu değerler için.
Bugun hemşire bana 20+ da gel tetonoz yapacaz dedi.
Ay simdide tetenoz bilmecesi ciktiben ne yapacam simdi
Cehaletimle mutluydum az önceye kadar.
Ben işk hamileliğimde yaptırmamıştım doktorum artık herşey steril eskisi gibi değil demişti, bu aefer drumla bu konuyu konuşmadık , doktorunuzla konuşun kızlar o gerek olup olöadığına karar verir.Bendede mutluydum ama az once komşum da erken doğumu tetikliyor benim öyle oldu diyince amaaan bide bu çıktı dedim
Esim daha dün kizdi kafanda kurma, herkesin dediğine takilma hicbirsey araştırma diye. Simdi tetenoz aşisini nasil yapalim diye sorsam cinnet geçirecekBendede mutluydum ama az once komşum da erken doğumu tetikliyor benim öyle oldu diyince amaaan bide bu çıktı dedim
Haklisin bunu sorayım bu hafta gidince. Balik hafızam unutmazsaBen işk hamileliğimde yaptırmamıştım doktorum artık herşey steril eskisi gibi değil demişti, bu aefer drumla bu konuyu konuşmadık , doktorunuzla konuşun kızlar o gerek olup olöadığına karar verir.
Ben az önce bak yorumlara dedim offf e napicaz diyoEsim daha dün kizdi kafanda kurma, herkesin dediğine takilma hicbirsey araştırma diye. Simdi tetenoz aşisini nasil yapalim diye sorsam cinnet geçirecek
geçenlerde bir tanıdık adü de yaptırmış 200 tl civarı dedi. ama bu ücret asistanlar bakarsaydı sanırım . bir de aynı gun bakılıyormuş bu. prof bakarsa tabi dahaa pahalıdır. onun dışında diğer özeller demekki aynı fiyatlarda. sen detaylıya ne zaman gireceksin . girdiğinde beni de bilgilendirir misin ? :)Ben medinovaya yaptiricam 695 tl diğerlerini bilmiyordum
Hasan akalın var ablamın doktoruydu ona sordum 500 TL dedi ve kendi doktoruna göstermen için de rapor veriyormuş istersen, ADÜ yu bende istedim ama nasip olmadı 15 gün sonra giricem 21. Haftamda yazarım tabi o gün :)geçenlerde bir tanıdık adü de yaptırmış 200 tl civarı dedi. ama bu ücret asistanlar bakarsaydı sanırım . bir de aynı gun bakılıyormuş bu. prof bakarsa tabi dahaa pahalıdır. onun dışında diğer özeller demekki aynı fiyatlarda. sen detaylıya ne zaman gireceksin . girdiğinde beni de bilgilendirir misin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?