2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cok geçmiş olsum. Tam olarak ne denildi peki sorun olarak ? Bir de, inş doğunca o kadar önemli bi şey olmadığı çıkar ortaya ama, eğer ki varsa bi şey diye, iyi bi doktor arayışına girebilirsin. Pediatriccardiology hesabındaki doktoru inceleyebilirsin. Rabbim şifa versin. İnş yanlış anlaşılmıştır da mutluluk Gözyaşlarına dönüşsün endişelerin

Canım cok geçmiş olsun şansına iyi bi doktor da çıkmış ya şükür su son cümlen , senin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor ya valla bitanesin

İnş bi şeyin yoktur arkadaşım. Doktora giderek en güzelini yapmışsın zaten.

Bana öyleleri denk gelmiş demekki. Ilk gebeliğim öncesinde de kadin doguma cok sık gitmemiştim. Iki farklı kadın doktoru ve sağlık odağındaki doktor bu değerlerime (3.4)bakıp ilaç demediler. Önyargı oluştu bende biraz da alan olarak dahiliyeciler daha hakim diye düşündüm. Bende sağlık ocağında vermiştim ama demekki kismetime çok bekletmemişler çünkü bugün vakıf üniversitesi olan bir araştırma hastanesinde verdim ve yine yüksek cıktı. Sağlık ocağı ile uyumluydu yani.
Sizin adınıza sevindim içinizde bir şüphe olmadan devam edebilirsiniz. Sağlıcakla kucaklayın inşallah.

Canım cok geçmiş olsun şansına iyi bi doktor da çıkmış ya şükür su son cümlen , senin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor ya valla bitanesin
Güzel kalbine yine ayna tutuyorsun Renklirenkli çok şükür doktor iyiydi ama insanın canı sıkılıyor şimdiye kadar neden böyle olsaydı.

Malasef Türkiye de devlet de özel de çok yoğun Tüm sıkıntılar bu yoğunluktan Özel hastanede bile randevular 15 dk da bir Doktorlar ne yapsın

Sağlıkla doğsun ve bu kalp rahatsızlığını en hafif şekilde atlatsın inşallah

Zeynep kamil ve siyami ersek hastanesi takip ediyor şuan kalp damarlarının ters olduğu söylendi rabbime sığındım yapicak bisey yok Rabbım bütün yavrularimiza sağlık sıhhat nasip etsin aminnnnn

Zeynep kamil ve siyami ersek hastanesi takip ediyor şuan kalp damarlarının ters olduğu söylendi rabbime sığındım yapicak bisey yok Rabbım bütün yavrularimiza sağlık sıhhat nasip etsin aminnnnn
Amin canım amin. Rabbim feraha erdırsın gönlünü inş. Cekemeyeceğimiz dertler yüklemesin

Gözünüz aydın çok sevindim hep güzel haberlerle gelin.

Kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen var mı cumayı bekleyemiyorum çok endişeleniyorum bir an önce kıpırdasın ikinci gebeliğim oysaki birde toplanma oluyor bazen sağ da bazen solda sat 25 Mayıs benim .
Canim benim sat 1 mayis ama ilk defa bugün hissettim diyebilirim, ustelik ikinci gebeligim daha erken hissetmem lazimken edemedim. Karin bölgesindeki yağdan ,kilodan falan da etkileniyor bu durum. Telas yapma hem daha erken 21. Haftadan sonra hissedilir net olarak

Amin canim inşallah bu hüznünü Rabbim sevince çevirir ve sağlıkla kucağına alırsın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Gözün aydın canım sağ salim dünyaya gelsin inşallah minik kuzu

Gecmis olsun kuzum. Neden aminosentez yaptirdin. 35 yaşımda olduğum.icin 3 lu yerine doktor bana da soyledi. Ben korktum açıkçası. Ayrıca sonucunun temiz çıkmasına cok sevindim. Bütün bebekler saglikla doğsun ınsallah

Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız inşallah süreci

Selam kızlar, nasılsınız? Ev boyama işine giriştik hava soğumadan aradan çıksın diye acayip zorladı eşyalı ev boyamak ne kadar zormuş bebiş hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Sanki hissediyo gibiyim ama emin de olamıyorum bi türlü

bi akrabamızın karnında bebeğin bağırsakları dışarıda kalmıştı tam kapanmamıştı doğar doğmaz ameliyata alındı şimdi 1 yaşında tosun gibi, bi tanıdığımızın kızının da kalp damarları tersti doğar doğmaz ameliyat oldu şimdi kocaman bir genç kız oldu.. anne babalar için çok zor ve sabır gerektiren bir süreç oluyor ama gelip geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…