- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Cok geçmiş olsum. Tam olarak ne denildi peki sorun olarak ? Bir de, inş doğunca o kadar önemli bi şey olmadığı çıkar ortaya ama, eğer ki varsa bi şey diye, iyi bi doktor arayışına girebilirsin. Pediatriccardiology hesabındaki doktoru inceleyebilirsin. Rabbim şifa versin. İnş yanlış anlaşılmıştır da mutluluk Gözyaşlarına dönüşsün endişelerinSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Canım cok geçmiş olsunGittin mi canım ben mesajlara yeni bakabiliyorum şimdi okuyacağım sayfayı ama hemen sana sormak istedim ☺ ben sabahtan gittim ve "gebeyim ilk önce beni alır mısınız?"diye rica ettim. Doktorun sekreteri de hanımefendi biriydi sağ olsun, "ilk sırada alamasam da önden çağıracağım" dedi. Yarim saat kadar erken çağırdı en azından o da iyidoktor da çok iyiydi. Dün yazdığım tüm önyargılarımı kırdı. Hem çok efendi konuşması çok kibar hem de çok ilgiliydi. Evet 3.4 değerde başından beri ilaç kullanmam gerekiyormus maalesef bundan sonra tanıdığım tüm hamile kalanlara önce dahiliyeye gitmelerini söyleyeceğim, kadın doğumcular yeterince anlamıyor gibi. Ama içimi de rahatlattı. "Çok yüksek bir değer de değil bebeğe bir şey olmamistirin garantisini veremesem de kendi fikrimce bu kadar yükseklik bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum. Bizim annelerimiz hiç kullanmadı bundan on yıl önce hamilelikte troite bakılmiyordu bile ancak önlem amaclı verilmeliydi." Dedi. Sonra tahlillerimi istedi her bi şeye de bakmış sağ olsun. Tahlillerim çıkmış ama göstermeye yarın gideceğim tsh 4'e yükselmiş bende maalesef. T3, T4 ve Anti tipoya da bakmış,onlar normal. Muhtemelen ilaç verecek çünkü 2.trimestirda 3 olmalı demişti.
Sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum, senin mesajınla ıcime bir acaba düştü de doktora gittim yoksa ben böyle tamamlardım sürecimi . Umarım sende yüksek çıkmaz bana vesile olman içindir yaşadığın.
İnş bi şeyin yoktur arkadaşım. Doktora giderek en güzelini yapmışsın zaten.Evet bugun sabahtan gittim bende 9 du kan verdim ciktim. Sonuclar e nabiza düşmedi sanirim hala.
Yarin okul çıkışı gidip alirim.
Aslında doktor varsayım yapti bana yorgunum deyince tiroid den mi şekerden mi değerlerine bir bakalim dedi. Benim kendi vesvesemdi bu tiroid senaryoları. 2 gun cok kotu oldu ama sonra o karamsarlık dağıldı cok sukur. Insallah hepsi ñormal cikar.
Sana da cok gecmis olsun canim. Doktorun dedigi de doğru o kadar çok hic doktor yuzu görmeden doğanlar varken insallah birsey olmaz. Ve belkide cok yukseklerdeyken zarar verir. Gebelik donemi bir cok şeyi tolere edebilen bir durum diyorlar
Ayrıca ilk zamanlar hcg nin yüksekliği tsh nin düşmesine de sebep oluyormus. Allahin bir lutfu. Vücudumuz da bir şekilde bebegi korumaya çalışıyor..
Bende artık hamile olan herkese surekli dahiliyeye gidin diyecem.
Insallah bebislerimiz cok sagliklidirlar.
Bana öyleleri denk gelmiş demekki. Ilk gebeliğim öncesinde de kadin doguma cok sık gitmemiştim. Iki farklı kadın doktoru ve sağlık odağındaki doktor bu değerlerime (3.4)bakıp ilaç demediler. Önyargı oluştu bende biraz da alan olarak dahiliyeciler daha hakim diye düşündüm. Bende sağlık ocağında vermiştim ama demekki kismetime çok bekletmemişler çünkü bugün vakıf üniversitesi olan bir araştırma hastanesinde verdim ve yine yüksek cıktı. Sağlık ocağı ile uyumluydu yani.benim 3 tü kadın dogum doktoru başlattı hapa tabi dahiliyeye yonlendirerek. 2.5 altı istiyoruz gebelikte dedi. sonra cok dustu yarım doza indirdi kendi doktorum sonra tekrar 3 e cıkınca tekrar 1 doze yukselttik. aksine dahiliyecilerden cok kadın dogumcular önemsiyor bu değeri. kime gittiysem takip etti kadın dogumcularım. dahiliyeye 1 den sonra hiç gitmedim sonra. kendim alıyorum eczaneden. saglık ocagıda yazıyor istersen ama 10 lira gibi bişey zaten. aylık takip ediyoruz yukselip yukselmedigini. bir de kadın dogum doktorum saglık ocaklarında bekledigi için kanda daha yuksek cıkıyor tsh dedi.. 3 se 2.5 sayabiliyoruz cogu zamanda. hastane de lab varsa hemen calısılıyor daha dogru sonuc cıkıyor. ben ilk beta verirken doktor saglık ocagında diğer testlerimi de yapmıştı bende toxo değerleri yuksek cıkmıstı. sonra özel hastanede tekrarladık normal cıktı. ilk kontrolude saglık ocagında verdim toxolar yine normal cıktı. bazı durumlarda kanı tekrarlamak faydalı oluyor.
Güzel kalbine yine ayna tutuyorsun RenklirenkliCanım cok geçmiş olsunşansına iyi bi doktor da çıkmış ya şükür su son cümlen , senin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor ya valla bitanesin
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir yavrunHepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularimiza insallah
Malasef Türkiye de devlet de özel de çok yoğun Tüm sıkıntılar bu yoğunluktan Özel hastanede bile randevular 15 dk da bir Doktorlar ne yapsıncanim tabii ki herkes aynı değil mesela 2 güzel doktor tanıdım yıllar önce hala aklıma geldiğinde dua ederim. ben de kendi işimizde çalışıyorum sürekli müşteriyle muhattabım, dediğin gibi 3 kuruş para veriyor diye aşağılayanlar, kavga edenler.. çok müşteri kovaladım bu yüzden. bu tip insanlar her yerde malesef bezdiriyorlar insanı benim de bi ara müşteri yüzü göresim yoktu. insanla uğraşılan her iş çok zor
Sağlıkla doğsun ve bu kalp rahatsızlığını en hafif şekilde atlatsın inşallahSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
Zeynep kamil ve siyami ersek hastanesi takip ediyor şuan kalp damarlarının ters olduğu söylendi rabbime sığındım yapicak bisey yok Rabbım bütün yavrularimiza sağlık sıhhat nasip etsin aminnnnnCok geçmiş olsum. Tam olarak ne denildi peki sorun olarak ? Bir de, inş doğunca o kadar önemli bi şey olmadığı çıkar ortaya ama, eğer ki varsa bi şey diye, iyi bi doktor arayışına girebilirsin. Pediatriccardiology hesabındaki doktoru inceleyebilirsin. Rabbim şifa versin. İnş yanlış anlaşılmıştır da mutluluk Gözyaşlarına dönüşsün endişelerin
Amin canım amin. Rabbim feraha erdırsın gönlünü inş. Cekemeyeceğimiz dertler yüklemesinZeynep kamil ve siyami ersek hastanesi takip ediyor şuan kalp damarlarının ters olduğu söylendi rabbime sığındım yapicak bisey yok Rabbım bütün yavrularimiza sağlık sıhhat nasip etsin aminnnnn
Gözünüz aydın çok sevindim hep güzel haberlerle gelin.Gebeliğimdeki en büyük sınavı atlattım inşallah Amniosentez sonucum normal çıktı Şimdi 22 .haftada aynı hocaya ayrıntılı ultrasona gireceğim Serklaj olan trioid problemi olan arkadaşlara da sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
Canim benim sat 1 mayis ama ilk defa bugün hissettim diyebilirim, ustelik ikinci gebeligim daha erken hissetmem lazimken edemedim. Karin bölgesindeki yağdan ,kilodan falan da etkileniyor bu durum. Telas yapma hem daha erken 21. Haftadan sonra hissedilir net olarakKızlar bebek hareketlerini hissetmeyen var mı cumayı bekleyemiyorum çok endişeleniyorum bir an önce kıpırdasın ikinci gebeliğim oysaki birde toplanma oluyor bazen sağ da bazen solda sat 25 Mayıs benim .
Amin canim inşallah bu hüznünü Rabbim sevince çevirir ve sağlıkla kucağına alırsın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımZeynep kamil ve siyami ersek hastanesi takip ediyor şuan kalp damarlarının ters olduğu söylendi rabbime sığındım yapicak bisey yok Rabbım bütün yavrularimiza sağlık sıhhat nasip etsin aminnnnn
Gözün aydın canımGebeliğimdeki en büyük sınavı atlattım inşallah Amniosentez sonucum normal çıktı Şimdi 22 .haftada aynı hocaya ayrıntılı ultrasona gireceğim Serklaj olan trioid problemi olan arkadaşlara da sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
Gecmis olsun kuzum. Neden aminosentez yaptirdin. 35 yaşımda olduğum.icin 3 lu yerine doktor bana da soyledi. Ben korktum açıkçası. Ayrıca sonucunun temiz çıkmasına cok sevindim. Bütün bebekler saglikla doğsun ınsallahGebeliğimdeki en büyük sınavı atlattım inşallah Amniosentez sonucum normal çıktı Şimdi 22 .haftada aynı hocaya ayrıntılı ultrasona gireceğim Serklaj olan trioid problemi olan arkadaşlara da sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız inşallah süreciSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
bi akrabamızın karnında bebeğin bağırsakları dışarıda kalmıştı tam kapanmamıştı doğar doğmaz ameliyata alındı şimdi 1 yaşında tosun gibi, bi tanıdığımızın kızının da kalp damarları tersti doğar doğmaz ameliyat oldu şimdi kocaman bir genç kız oldu.. anne babalar için çok zor ve sabır gerektiren bir süreç oluyor ama gelip geçecek inşallahSelamlar hanımlar ben bugün zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim ve malesef bebeğimin Bi kalp sorunu olduğunu öğrendim beni hemen siyami ersek kalp hastanesine yolladilar orda da durum doğrulandı doğduktan sonra Bi operasyon geciricek bu detaylı ultrason çok önemli lütfen kimse ihmal etmesin ne gelir allahtan ama tedbir almakta bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?