- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Hosgeldin canim. Ekleriz elbette. Listedeki bilgileri belliyken cinsiyetini yaz ekleyim seni deM MaviFeslegen Merhaba:) hala isim ekleme yapıyor musun canım? benimde Allah nasip ederse şubatta ekleyebilir misin?
HoşbuldumHosgeldin canim. Ekleriz elbette. Listedeki bilgileri belliyken cinsiyetini yaz ekleyim seni de
Aynen öyle canım damarlarında terslik varmis bizimde evet Rabbım cümlemizin yardımcısı olsunbi akrabamızın karnında bebeğin bağırsakları dışarıda kalmıştı tam kapanmamıştı doğar doğmaz ameliyata alındı şimdi 1 yaşında tosun gibi, bi tanıdığımızın kızının da kalp damarları tersti doğar doğmaz ameliyat oldu şimdi kocaman bir genç kız oldu.. anne babalar için çok zor ve sabır gerektiren bir süreç oluyor ama gelip geçecek inşallah
Amin canim Allah razı olsunAmin canim inşallah bu hüznünü Rabbim sevince çevirir ve sağlıkla kucağına alırsın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
AminnnAmin canım amin. Rabbim feraha erdırsın gönlünü inş. Cekemeyeceğimiz dertler yüklemesin
Geçmiş olsun rabbim şifa versin ikili test ve ense burun ölçümleri normalse tek bir durumla tanı konulmuyor diye okumuştum internette. Down sendromu tanısı için birden fazla belirti olması gerek yazıyordu hatta bununla ilgili bi youtube videosuda vardı. Allah gönül ferahlığı versin inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.Günaydın kızlar.
Dün biraz moral bozukluğum vardı yazamadım buraya.Doktor ultrasona başlamadan dörtlü testine baktık, bi sorun görünmüyor dedi, önceki gün de yaştan dolayı minik bir risk var demişlerdi.(yaşım 33) Ayrıntılı ultrasona girdim fiziksel olarak her şey normal. Doktor başka bir sorun gördü, kalpten sağ kola giden damar soluk borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş, bu sağlıklı bebeklerde de oluyor ama down sendromu olan bebeklerde de görülüyor dedi. baya üzüldüm, ama düşünmemeye çalışıyorum. Amniyosentez veya nifty önerdi doktor. Tabii ki öncesinde çocuk kalp profesörüne yönlendirdi. Hastanedeyken eşimi arayıp söyledim, tedavisi var mı dedi hayır dedim, zaten doğumda da öğrenebiliriz dedik ve test yaptırmamaya karar verdik. Umarım hiçbir sorun yoktur bebeğimde
Ayrıntılı ultrasona içim rahat etsin diye girdim ama daha kötü etkilendim. Haftaya özel hastanede kendi doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bir de bebeğim yüzünü dönmediği için yüzünü de göremedim
Sağlıklı olsun da doğumunu bekleriz
Allah razı olsunGeçmiş olsun rabbim şifa versin ikili test ve ense burun ölçümleri normalse tek bir durumla tanı konulmuyor diye okumuştum internette. Down sendromu tanısı için birden fazla belirti olması gerek yazıyordu hatta bununla ilgili bi youtube videosuda vardı. Allah gönül ferahlığı versin inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.
Geçmiş olsun canım benim. Korkma Bi sorun olacağını kesinlikle düşünmüyorum. İhtimal zaten şuanlık bu durum. Yavrum doğunca bak göreceksin sağlıklı olacak inşallahAllah razı olsunDiğer türlü her şey normal, o yüzden içim biraz rahatladı. Dörtlü testte çıkan sonuç da yaştan dolayı düşük bir risk yarattı. Allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Allah sağlık versin çok geçmiş olsun ama tek bir belirtiyle belli olmaz diyorlar böle durumlarda, umarım gölünüz feraha kavuşurGünaydın kızlar.
Dün biraz moral bozukluğum vardı yazamadım buraya.Doktor ultrasona başlamadan dörtlü testine baktık, bi sorun görünmüyor dedi, önceki gün de yaştan dolayı minik bir risk var demişlerdi.(yaşım 33) Ayrıntılı ultrasona girdim fiziksel olarak her şey normal. Doktor başka bir sorun gördü, kalpten sağ kola giden damar soluk borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş, bu sağlıklı bebeklerde de oluyor ama down sendromu olan bebeklerde de görülüyor dedi. baya üzüldüm, ama düşünmemeye çalışıyorum. Amniyosentez veya nifty önerdi doktor. Tabii ki öncesinde çocuk kalp profesörüne yönlendirdi. Hastanedeyken eşimi arayıp söyledim, tedavisi var mı dedi hayır dedim, zaten doğumda da öğrenebiliriz dedik ve test yaptırmamaya karar verdik. Umarım hiçbir sorun yoktur bebeğimde
Ayrıntılı ultrasona içim rahat etsin diye girdim ama daha kötü etkilendim. Haftaya özel hastanede kendi doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bir de bebeğim yüzünü dönmediği için yüzünü de göremedim
Geçmiş olsun canım, ben nifty yaptırdım yaşımdan dolayı. Yaşım 41. Yaptırmamın sebebi sadece down s. değil. Testte bazı durumlar ve hastalıkları ilaçla ya da yöntemlerini bilmiyorum anne karnındayken Hasarsız onarabiliyorlar. doktor test önermişse belki tamiri olabilir diyedir. İyice araştır bence.hatta perinatoloğa gitsen daha da iyi olur. Aklında soru kalmaz böylelikle.Günaydın kızlar.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, ben nifty yaptırdım yaşımdan dolayı. Yaşım 41. Yaptırmamın sebebi sadece down s. değil. Testte bazı durumlar ve hastalıkları ilaçla ya da yöntemlerini bilmiyorum anne karnındayken Hasarsız onarabiliyorlar. doktor test önermişse belki tamiri olabilir diyedir. İyice araştır bence.hatta perinatoloğa gitsen daha da iyi olur. Aklında soru kalmaz böylelikle.
Dolguyu uyuşturmadan yapacaksa sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta yeri hazır eskisini çıkarıp yenisini takacaktır. Geçen yıl dolgum düşmüştü, doktor 5 dk içinde taktıKızlar günaydın, küçük bir tatil yaptık dün akşam döndük. İstanbul buz gibiymiş. Orda denize girdim daha ilk günden mantar nüksetti. Onu hallettim doktor hemen reçete yazdı mailledi.. Dişimin dolgusu ağrı yapmaya başladı. Hep bi aksilik. Dişime dolgu yaptırabiliyormuyum bileniniz var mı? Yaptıran var mı. Hamileyken bişey olur mu. Doktora da danışacağım ama adam dicek ki amma da sorunlusun. Bir de hamile kalmadan iki hafta önce diş temizliği vs altı ayda bir bakımım için giderim ben hep , gerekli her şeyi yaptırmıştım. Şans işte.
Google a sordum ona göre zaten iki aylık ömrün var ne hastalığın varsa artık inanmıyorum google a.
Teşekkür ederim
Dün gittiğim doktor perinatologtu. Tedavisi yok dedi özellikle. Yaptırırsam doğumdan önce down var mı yok mu onu öğrenmek için olacak yani. Doğuma 4 ay kaldı yaklaşık, o yüzden eşimle birlikte test yaptırmama kararı aldık. Sonuçta öğrensek bile tedavi edilemeyecek.
Amin teşekkür ederim canım.yüreğinden öperim seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki cinsiyeti belli mi ?
Benimde ikilide yaş riski var ama o herkeste çıkan bir şey. Tarama testleri çokta bir şey ifade etmiyor ya yüksek risk olmadığı süreceAllah razı olsunDiğer türlü her şey normal, o yüzden içim biraz rahatladı. Dörtlü testte çıkan sonuç da yaştan dolayı düşük bir risk yarattı. Allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum.
İnsaAllah sifir sorunsuz alirsin bebegini kucagina canim. Her sey yolunda gitsin insaAllahGünaydın kızlar.
Çok geçmiş olsun benimde 20 lik dişimin eti şişmiş yanağıma kadar , kulağıma vurdu ağrısı doktor bişey yapmaz diye gitmiyorum bi ilaç falan verir mi yaşayan oldu mu hiçKızlar günaydın, küçük bir tatil yaptık dün akşam döndük. İstanbul buz gibiymiş. Orda denize girdim daha ilk günden mantar nüksetti. Onu hallettim doktor hemen reçete yazdı mailledi.. Dişimin dolgusu ağrı yapmaya başladı. Hep bi aksilik. Dişime dolgu yaptırabiliyormuyum bileniniz var mı? Yaptıran var mı. Hamileyken bişey olur mu. Doktora da danışacağım ama adam dicek ki amma da sorunlusun. Bir de hamile kalmadan iki hafta önce diş temizliği vs altı ayda bir bakımım için giderim ben hep , gerekli her şeyi yaptırmıştım. Şans işte.
Google a sordum ona göre zaten iki aylık ömrün var ne hastalığın varsa artık inanmıyorum google a.
bazen bu kadar her şeyi bilebildiğimiz teknoloji çağına denk geldiğim için üzülüyorum. bana kalsa eski zamanda yaşardımGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?