2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Eşimi dişçiye götürdüğümde sormuştum doktora yapıyoruz hamileyken dolgu yada tedavi dedi. Sadece röntgen çekmiyorum demişti. Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım , inşallah sorunsuz kolaylıkla doğumunu yaparsın ve geçtiğini görürsün bunları tez zamanda atlatirsiniz dualarım seninle

Sağ salim doğsun inşallah kuzum sen içini ferah tut her durumda doğum için kararlısın zaten. Testlerde yaşa rağmen normal çıkmış bir şeyle Down sendromlu doğmaz bebek. En azından testte bir değer yüksek çıkardı zaten istemelerinin amacı bu değil mi testleri.

Annem Ordu'da 4 doğumunu da ne doktor görerek nede cinsiyet bilerek doğurmuş hatta gün hesabı bile yok vakti gelen ebe ile doğmuş. Beni az kalsın tarlada doğuruyormuş çalışırken kanaması başlamış 1 saat yayla yolunu koşarak geldim eve dedi.

valla gerçekten de böyleymiş biz doğarken, aynen ben de cinsiyetim bilinmeden doğmuşum. biz şurda 15 hafta zor sabrettik öğreneceğiz diye 1 ay kontrolü bekleyemiyoruz. böylesi çok daha zor bence

Çok geçmiş olsun benimde 20 lik dişimin eti şişmiş yanağıma kadar , kulağıma vurdu ağrısı doktor bişey yapmaz diye gitmiyorum bi ilaç falan verir mi yaşayan oldu mu hiç
Geçmiş olsun. İlaç kullanamazsan sarımsağı bıçakla ezip tuzlayarak şiş yere koyabilirsin çok iyi geliyor

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ben de aynı şeyi düşündüm senin gibi. Ve beni de bu ultra teknolojik şeyler çok geriyor aslında. Hep diken üstündesin. Bu fala baktırıp kötü bir şey derse hep onu düşünmek gibi. Ulan bi hamileliğin tadını çıkaramıyoruz.

valla gerçekten de böyleymiş biz doğarken, aynen ben de cinsiyetim bilinmeden doğmuşum. biz şurda 15 hafta zor sabrettik öğreneceğiz diye 1 ay kontrolü bekleyemiyoruz. böylesi çok daha zor bence
Ayrıntılı ultrason için bana bir doktor adı yazmıştın ya onu araştırdım internette doktor yorum sitesi var ya 7 hasta yorumu var biri de kalbinde delik var bebeğimin ve ayrıntılıda nasıl oldu da göremedi yazmış. Doğumdan sonra başka bir çocuk doktoru farketmiş aslında doktor prof. Ben menemende özel hastaneye gidiyorum oraya anlaşmalı gelen peritinolog varmış doç. Ama yorumları iyi baya hastası var

yaa öyle miymiş çok şaşırdım
ben daha o kadar araştırmamıştım hiç bakmayayım o zaman başka doktorlara bakayım. bunları duyduktan sonra asla gidemem

Kızlar 15 dakika önce bebek karnımın sağına toplandı, karnım yamuldu resmen ödüm koptu hemen ayağa kalktım düzeldi. Şimdi tekrar yattım bu sefer ortaya toplandı. Yatınca 3-4 kere tekme atıp toplanıyor böyle, yaşayan var mı? İnternetten araştırdım kötü bir şey yazmıyor

beni de çok geriyor ve her türlü hastalıktan haberdarız bilmediğimiz hiçbir şey yok. dün karnımın sağ tarafı ağrıdı internete baktım hemen, bakmaz olaydım. normalde kontrolüm yarındı bugüne çektim akşam gideceğim

Bende de oluyor arada normal sanırım

Benim de öyle oluyor ortaya toplanıyor uzanırken. Sonra rahatlıyor 10 sn sonra tekme atıyor. Hareket ettiği için olabilirmiş.

Bayanlar doktoruma ayda bir görünüyorum 4lu.test sonucumu göstermedim hala. Bence risk yok gibi ama cut off degeri uzerindeki beyaz kare kafami karıştırıyor. Böyle ayri bir noktada degeri olan var miydi yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20220921_134043.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…