2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk defa duydum anne karnında bebeğin tedavi edildiğini hiçbir doktor böyle bir şey söylemedi. Sanki olsa söylerlerdi. biz araştıracaksak herşeyi doktora neden gidiyoruz ki . Mesela hangi hastalıklar tedavi ediliyormuş

Bir doktora soru sorulmuştu dış tedavisi olabilir miyim diye evet dedi

ultrasonu var diye
ultrason da alırsak gitmemize gerek kalmaz

Ayni şeyi düşünmüşuz. Annem senin adına çok üzülüyorum diyo. bizim zamanımızda gebeler çok mutlu olurdu . Ne isterlerse onu yer ne isterlerse onu yaparlar ebeler bı ev ev dolaşıp hamilelerin karınlarını dinlerlerdi kalp atışı için. Ondan sonrada doguma kadar Dr yüzü görmezdik dedi. Hastaneye gider ebe varsa ebe Dr varsa Dr dogurturdu yürüye yürüye çıkardık hastaneden dedi. Sizin zamanınızda hamilelik bı zahmet bı endişe bı kaygı oldu . Gebeligin tadını cikaramiyorsunuz bı zaman geçse de şu bebe sagliklica bı doğduğunu gorsem diyosunuz dedi. Evet dedim aklım fikrim onun sağlığında . İnanın annem benim yerime heves edip şunu alıyım söyle yapiyim felan diyo. Benim de tek derdim bebek nasıl ne yiyim ne iciyim aman kendimi virusten hastalıktan koruyum kız böyle 5 ay geçti kaldı 4 ay

Son düzenleme:
Ne kadar doğru söylemiş. Ben burada olanları okuyunca bile çok etkilenşyorum bu aralar sürekli stresliyim. Ayrıntılıya girene kadar da geçmicek sanırım

Ne kadar doğru söylemiş. Ben burada olanları okuyunca bile çok etkilenşyorum bu aralar sürekli stresliyim. Ayrıntılıya girene kadar da geçmicek sanırım
Yarın ayrinti var çok gerginim Rabbim hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım güzel sağlıklı sonuçlar alalım

Yarın ayrinti var çok gerginim Rabbim hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım güzel sağlıklı sonuçlar alalım
Allah güzel haberler aldırsın inan ben de sabırsızlıkla bekliyorum korkuyorum da çok ne yapacam bilmem. Randevuyu öne almayı bile düşünüyorum

Oğlumda çok net ve erken hissetmiştim demekki erkek çocukları çok kuvvetli daha aktif diye düşünürken kızım coştu bugün normalde kıpırtı gibi hissediyordum. İlk defa bugün çok net ve daha sert hissettim vuruyor mu dönüyor mu bilmiyorum ama göbek deliğimin orda. Ne ara bu kadar büyüdü şaşkınım hatta ilk vurduğunda korktum kalakaldım nasıl bir mucizedir.

Canım cok geçmiş olsun. Daha önce instada bi kadın paylaşmıştı. Kadına da aynı sana söylediklerini söylemişler hamileyken. Meğer değişik bi adı var bunun ya valla unuttum. Kızı kocaman olmuş 4 yaşında fln. Her yerı noksansız cok güzel bi kız çocuğu. O damarın arkadan geçmesinin, özel tanısal bi adı var ama çocukta herhangi bi sağlık sıkıntısıyaratmıyormuş. Dediğim gibi çocuğunu da cekmiş zaten o anda. O tanının adını da yazdım buraya ama unuttum ya tüh down asla değil. Yeni bulunmuş zaten bu tanı. Son zamanlarda yapışan bi otopsı sonucunda ortaya rastgele çıkmış . Öğrenirsem yazcam muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…