Kuzum çok şükür çok sevindim darısı bize olsun hepimiz böyle güzel haberlerle gelelimCok sukur ayrintilidan ciktim kizlar her sey yolunda, binlerce sukrolsun o kadar rahatladim ki anlatamam
Yok fıstığım öle düşünme çünkü her hamilelikte diş sıkıntısı illa ki olur. Bir seni bulmadı yani merak etme . Doktorlara neler neler soruyorlar emin ol ki senin soruların hiçbi şeyKızlar günaydın, küçük bir tatil yaptık dün akşam döndük. İstanbul buz gibiymiş. Orda denize girdim daha ilk günden mantar nüksetti. Onu hallettim doktor hemen reçete yazdı mailledi.. Dişimin dolgusu ağrı yapmaya başladı. Hep bi aksilik. Dişime dolgu yaptırabiliyormuyum bileniniz var mı? Yaptıran var mı. Hamileyken bişey olur mu. Doktora da danışacağım ama adam dicek ki amma da sorunlusun. Bir de hamile kalmadan iki hafta önce diş temizliği vs altı ayda bir bakımım için giderim ben hep , gerekli her şeyi yaptırmıştım. Şans işte.
Google a sordum ona göre zaten iki aylık ömrün var ne hastalığın varsa artık inanmıyorum google a.
Cok sukur kuzum izlerken yine transa gectim yarim saatten fazla surdu esim endiselenip bulundugum yerin kapisina dikilmisti bisey oldu diye korkmus garibimÇok şükür canım gözün aydın net halini görmüşsündür nekadar güzel oluyorlar ya maşaAllah
Allah razi olsun kuzum amin amin çok aminÇok şükür gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Aminnnn kuzum cok tesekkur ederimRabbim her anne adayına bu rahatlamayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın olsun yavrum
Aminnnnn kuzumçok sevindimmmmm maşallah darısı hepimizin başına
Amin kuzum Allahin izniyle insaAllahKuzum çok şükür çok sevindim darısı bize olsun hepimiz böyle güzel haberlerle gelelim
aynen öyle şu zamanlar eziyetmiş gibi geliyor, sürekli ne zaman bitecek bu günler diyorum. halbuki en güzel en mucizevi zamanlarımız bir daha geri de gelmeyecek ama bunu düşünmüyoruz bile. ben de bazen anlatıyorum anneme ikili test şeker tansiyon vs. uzaylı gibi bakıyor yüzümeAyni şeyi düşünmüşuz. Annem senin adına çok üzülüyorum diyo. bizim zamanımızda gebeler çok mutlu olurdu . Ne isterlerse onu yer ne isterlerse onu yaparlar ebeler bı ev ev dolaşıp hamilelerin karınlarını dinlerlerdi kalp atışı için. Ondan sonrada doguma kadar Dr yüzü görmezdik dedi. Hastaneye gider ebe varsa ebe Dr varsa Dr dogurturdu yürüye yürüye çıkardık hastaneden dedi. Sizin zamanınızda hamilelik bı zahmet bı endişe bı kaygı oldu . Gebeligin tadını cikaramiyorsunuz bı zaman geçse de şu bebe sagliklica bı doğduğunu gorsem diyosunuz dedi. Evet dedim aklım fikrim onun sağlığında . İnanın annem benim yerime heves edip şunu alıyım söyle yapiyim felan diyo. Benim de tek derdim bebek nasıl ne yiyim ne iciyim aman kendimi virusten hastalıktan koruyum kız böyle 5 ay geçti kaldı 4 ay
Geçmiş olsun canım TSH gayet iyi. Fidana dikkat et biraz daha inşallah bir haftaya enerjin yerine gelir canımKizlar test sonuçlarımi aldim. Hakkinizi helal edin hepinizi darladim tsh yuzundenkan degerim.dusuk cikti halsizlik o yuzden mis sanirim. Tsh degeri 2.3 cikti sanirim yüksek degil Yarin kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım.
K kendimidurduracakdegilim
Geçmişi okumaya yeni başlayacam masallah baya konular var.
Günaydın kızlar.
Dün biraz moral bozukluğum vardı yazamadım buraya.Doktor ultrasona başlamadan dörtlü testine baktık, bi sorun görünmüyor dedi, önceki gün de yaştan dolayı minik bir risk var demişlerdi.(yaşım 33) Ayrıntılı ultrasona girdim fiziksel olarak her şey normal. Doktor başka bir sorun gördü, kalpten sağ kola giden damar soluk borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş, bu sağlıklı bebeklerde de oluyor ama down sendromu olan bebeklerde de görülüyor dedi. baya üzüldüm, ama düşünmemeye çalışıyorum. Amniyosentez veya nifty önerdi doktor. Tabii ki öncesinde çocuk kalp profesörüne yönlendirdi. Hastanedeyken eşimi arayıp söyledim, tedavisi var mı dedi hayır dedim, zaten doğumda da öğrenebiliriz dedik ve test yaptırmamaya karar verdik. Umarım hiçbir sorun yoktur bebeğimde
Ayrıntılı ultrasona içim rahat etsin diye girdim ama daha kötü etkilendim. Haftaya özel hastanede kendi doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bir de bebeğim yüzünü dönmediği için yüzünü de göremedim
Sağlıklı olsun da doğumunu bekleriz
Selam kızlar ben de bugün 20. Haftaya giriş yaptım, allaha şükür yarısı bitti kaldı yarısıallah sağlıkla bitirmeyi nasip etsin inşllah, memlekete geldim çok giremiyorum fazla konuşmayın yetişemem size
İlk defa duydum anne karnında bebeğin tedavi edildiğini hiçbir doktor böyle bir şey söylemedi. Sanki olsa söylerlerdi. biz araştıracaksak herşeyi doktora neden gidiyoruz ki . Mesela hangi hastalıklar tedavi ediliyormuş
ultrason da alırsak gitmemize gerek kalmaz
Ayni şeyi düşünmüşuz. Annem senin adına çok üzülüyorum diyo. bizim zamanımızda gebeler çok mutlu olurdu . Ne isterlerse onu yer ne isterlerse onu yaparlar ebeler bı ev ev dolaşıp hamilelerin karınlarını dinlerlerdi kalp atışı için. Ondan sonrada doguma kadar Dr yüzü görmezdik dedi. Hastaneye gider ebe varsa ebe Dr varsa Dr dogurturdu yürüye yürüye çıkardık hastaneden dedi. Sizin zamanınızda hamilelik bı zahmet bı endişe bı kaygı oldu . Gebeligin tadını cikaramiyorsunuz bı zaman geçse de şu bebe sagliklica bı doğduğunu gorsem diyosunuz dedi. Evet dedim aklım fikrim onun sağlığında . İnanın annem benim yerime heves edip şunu alıyım söyle yapiyim felan diyo. Benim de tek derdim bebek nasıl ne yiyim ne iciyim aman kendimi virusten hastalıktan koruyum kız böyle 5 ay geçti kaldı 4 ay
Kızlar bugün kontrole gittik ama doktorumuzun ekstra acil hastaları gelmişti. Belki on kişi vardı önümüzde. Beklemek istemedik, oğlan durmaz diye. Neyse, eşime dedim ki ben bi Girne’ye pazarı söyle bi dolanayım dedim. O kadar güzel ki hava. Tam da öğle arasıydı eşimin. Cümleye bi giriş yaptı , önce anlamadım. Dedi ki, ilk ve son kez olmak üzere, çocuğa ben bakayım sen gez gel 1.5 saat dedi. Nasıl havalara uçtum anlamam size. Özgür bi kuş gibizaten 20 dk gidiş 20 dk dönüş sürüyor. İki dolandım, sezonun ilk mandalınasını vs aldım, o kadar mutluyum ki. Hatta lcwye girip ; iki tane de hamile pantolonu aldım çünkü artık şort giymiyim dedim. Valla güzel bi tazelenme oldu yeniden doğmuşum gibi. Ben çıkamadım ya bi süredir, abartıyor olabilirim o yüzden kusura bakmayın
Maşallah darısı bizlereCok sukur ayrintilidan ciktim kizlar her sey yolunda, binlerce sukrolsun o kadar rahatladim ki anlatamam
Ya ne güzel olmuş sana , bugün bende drdaydım kendini yprmadan az az gezebilirsin yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok şükür bende swnin gibi bir aydınlanma yaşayayım bi hafta içi biraz dolaşıp bişeyler bakacağım kendime hatta belki oğluma bugün gördüm resmen gülüyodu çok öutlu çıktım drun yanındanKızlar bugün kontrole gittik ama doktorumuzun ekstra acil hastaları gelmişti. Belki on kişi vardı önümüzde. Beklemek istemedik, oğlan durmaz diye. Neyse, eşime dedim ki ben bi Girne’ye pazarı söyle bi dolanayım dedim. O kadar güzel ki hava. Tam da öğle arasıydı eşimin. Cümleye bi giriş yaptı , önce anlamadım. Dedi ki, ilk ve son kez olmak üzere, çocuğa ben bakayım sen gez gel 1.5 saat dedi. Nasıl havalara uçtum anlamam size. Özgür bi kuş gibizaten 20 dk gidiş 20 dk dönüş sürüyor. İki dolandım, sezonun ilk mandalınasını vs aldım, o kadar mutluyum ki. Hatta lcwye girip ; iki tane de hamile pantolonu aldım çünkü artık şort giymiyim dedim. Valla güzel bi tazelenme oldu yeniden doğmuşum gibi. Ben çıkamadım ya bi süredir, abartıyor olabilirim o yüzden kusura bakmayın
AminnnMaşallah darısı bizlere
Amin kuzumM MaviMabellee canim cok sevindim. Darisi hepimizin başına. Tum bebekler saglikla gelsin.
Vallahi iyi haber alınca şahsıma almis gibi seviniyorum.kaygılı haberlerde kotu oluyorum. Anayim ben ana diyesim geliyor
Yap tabi bi güzellik kendineYa ne güzel olmuş sana , bugün bende drdaydım kendini yprmadan az az gezebilirsin yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok şükür bende swnin gibi bir aydınlanma yaşayayım bi hafta içi biraz dolaşıp bişeyler bakacağım kendime hatta belki oğluma bugün gördüm resmen gülüyodu çok öutlu çıktım drun yanından
İlk detaylı haberi senden geldi ve ne de güzel geldiAminnn
Amin kuzumben de oyle valla olumsuz haberlere de cok uzuluyorum baya etkiliyor beni
İyisin iyiKizlar test sonuçlarımi aldim. Hakkinizi helal edin hepinizi darladim tsh yuzundenkan degerim.dusuk cikti halsizlik o yuzden mis sanirim. Tsh degeri 2.3 cikti sanirim yüksek degil Yarin kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım.
K kendimidurduracakdegilim
Geçmişi okumaya yeni başlayacam masallah baya konular var.
Çok aminn kuzumİlk detaylı haberi senden geldi ve ne de güzel geldidarısı kalanlarımızın basına
Birnonceki hamileliğinde kullanmıştım tek kullanımlık veriyolarmerhabalar birazcık enfeksiyon çıkmış idrarda antibiyotik kullandınız mı bunun için yoksa çok su içerek vs geçmesini mi beklediniz
Antibiyotik değil ama dün bana da şase verdi doktor tek kullanımlık suya atıp gece yatarken içeceğim 3-4 saat tuvalete gitmek yokmerhabalar birazcık enfeksiyon çıkmış idrarda antibiyotik kullandınız mı bunun için yoksa çok su içerek vs geçmesini mi beklediniz
Aynen bana da şase vermislerdi mesanede beklemesi lazimmis o yuzden gece tuvalet ihtiyacini karsilayip icip yatin dediAntibiyotik değil ama dün bana da şase verdi doktor tek kullanımlık suya atıp gece yatarken içeceğim 3-4 saat tuvalete gitmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?