2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok fıstığım öle düşünme çünkü her hamilelikte diş sıkıntısı illa ki olur. Bir seni bulmadı yani merak etme . Doktorlara neler neler soruyorlar emin ol ki senin soruların hiçbi şey sen gönlünü ferah tut. Tatilini yaptım geldın oh mis işte yüzdük, güneşlendin sefan olsun

Kızlar bugün kontrole gittik ama doktorumuzun ekstra acil hastaları gelmişti. Belki on kişi vardı önümüzde. Beklemek istemedik, oğlan durmaz diye. Neyse, eşime dedim ki ben bi Girne’ye pazarı söyle bi dolanayım dedim. O kadar güzel ki hava. Tam da öğle arasıydı eşimin. Cümleye bi giriş yaptı , önce anlamadım. Dedi ki, ilk ve son kez olmak üzere, çocuğa ben bakayım sen gez gel 1.5 saat dedi. Nasıl havalara uçtum anlamam size. Özgür bi kuş gibi zaten 20 dk gidiş 20 dk dönüş sürüyor. İki dolandım, sezonun ilk mandalınasını vs aldım, o kadar mutluyum ki. Hatta lcwye girip ; iki tane de hamile pantolonu aldım çünkü artık şort giymiyim dedim. Valla güzel bi tazelenme oldu yeniden doğmuşum gibi. Ben çıkamadım ya bi süredir, abartıyor olabilirim o yüzden kusura bakmayın

Çok şükür canım gözün aydın net halini görmüşsündür nekadar güzel oluyorlar ya maşaAllah
Cok sukur kuzum izlerken yine transa gectim yarim saatten fazla surdu esim endiselenip bulundugum yerin kapisina dikilmisti bisey oldu diye korkmus garibim
Çok şükür gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Allah razi olsun kuzum amin amin çok amin
Rabbim her anne adayına bu rahatlamayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın olsun yavrum
Aminnnn kuzum cok tesekkur ederim
çok sevindimmmmm maşallah darısı hepimizin başına
Aminnnnn kuzum
Kuzum çok şükür çok sevindim darısı bize olsun hepimiz böyle güzel haberlerle gelelim
Amin kuzum Allahin izniyle insaAllah

aynen öyle şu zamanlar eziyetmiş gibi geliyor, sürekli ne zaman bitecek bu günler diyorum. halbuki en güzel en mucizevi zamanlarımız bir daha geri de gelmeyecek ama bunu düşünmüyoruz bile. ben de bazen anlatıyorum anneme ikili test şeker tansiyon vs. uzaylı gibi bakıyor yüzüme

Kizlar test sonuçlarımi aldim. Hakkinizi helal edin hepinizi darladim tsh yuzunden kan degerim.dusuk cikti halsizlik o yuzden mis sanirim. Tsh degeri 2.3 cikti sanirim yüksek degil Yarin kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım.
K kendimidurduracakdegilim
Geçmişi okumaya yeni başlayacam masallah baya konular var.

Geçmiş olsun canım TSH gayet iyi. Fidana dikkat et biraz daha inşallah bir haftaya enerjin yerine gelir canım

Gecmis olsun canim. Insallah hicbir problem yoktur. Ayrıca down olsa mutlaka başka testlerde de cikardi. Diger hersey normalse üzülüp kendini yıpratma. Allahin izniyle saglikla doğsun insallah.

Ya degil mi nasil geldik cok sukur bu zamana
Bu seferde panik atak gelir bana hicbirsey yetismeyecek diye

ya ben ikili ve 3 lu testi bu yuzden istemedim. Doktorum dawn olursa aldırmayın dusunuyor musun diye ısrarla sordu hayir dedim. Tedavi edilebilir bir rahatsızlık saplanıyor mu dedim hayir dedi. O yuzden yaptjrmadim. Cunku doktorun ağzından birseyin ufak bir ihtimalini duysam benim icin hayat biterdi kendimi biliyorum. Yiyip bitirirdim hem kendimi hem çevremi. Allaha sığınıyorum. Insallah saglikla doğar.

ultrason da alırsak gitmemize gerek kalmaz

ayni şeyi düşünüyorum

hamileligi hic boyle tahmin etmezdim. Ve hamileyken mutluluğumdan herkes anlar herhalde felan diyordum. Stres donemiymis resmen. Keské boyle olmasak.

Seni çok iyi anlıyorum. 2 hafta önce aynisini yaşadım. Kendimi kus gibi hissettim. Hep esim veya birileri olurdu yanimda. Zaten 3 aydir urfa sıcağında benimde gozum kesiyordu bu halsizlik ve uykulu halle. Ama bu sefer Tek gidecem diye tutturup alışveriş merkezine gittim. Alışveriş yaptım. Yemek yedim. Gezdim dolaştım. Allahim öğrenciyken yaptığım rutin şeylerin bu kadar keyif vereceğini asla düşünmezdim cok iyi geldi.

merhabalar birazcık enfeksiyon çıkmış idrarda antibiyotik kullandınız mı bunun için yoksa çok su içerek vs geçmesini mi beklediniz

Ya ne güzel olmuş sana , bugün bende drdaydım kendini yprmadan az az gezebilirsin yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok şükür bende swnin gibi bir aydınlanma yaşayayım bi hafta içi biraz dolaşıp bişeyler bakacağım kendime hatta belki oğluma bugün gördüm resmen gülüyodu çok öutlu çıktım drun yanından

Yap tabi bi güzellik kendine iyi geliyor İnan ki 20 progestana bedel aman da aman yesinler oğluşunu

İyisin iyi maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…