2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar, umarım herşey yolundadır . Biz bugün detaylı ultrasona girdik. Herşey yolunda şükür. 30 dk sürdü doktorumuz herşeyi anlattı ince ince herşeyine bakıldı. Rahim uzunluğuna dahil bir sıkıntı çıkmadı. Yavrum güzelde bir fotoğraf verdi bize. Bir hafta önden gidiyor dedi dr. 400 gr olmuş Benim karnım baya küçük endişeleniyordum ama keyfini çıkar dedi doktor

Antibiyotik değil ama dün bana da şase verdi doktor tek kullanımlık suya atıp gece yatarken içeceğim 3-4 saat tuvalete gitmek yok
M… şase diye bişey bana da verdiği o antibiyotik diye anladım bende o yüzden biraz kararsız kaldım kullanmakta

Benim de ayni ya 1 hafta onde minnoşum 411 gr olmuşuz biz de

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı bugüne kadar çok iyi geldik ama bi haftadır fenalardayım ne yaptıysam olmuyor. Druma söylesem şurup verir muhtemelen ama onunda pek işe yarayacağını sanmıyorum. Bu durum geçici mi neden birden böyle oldu 21. Haftadan selamlar

Geçmiş konuları okuyacağım işten yorgun gelince bakamiyorum hiç ben antibiyotik kullanıyorum ama son üç tanesini kullanmayacağım sanırım doktorumun bilgisi var hem kanda hem idrarda enfeksiyon çıktı çünkü enfeksiyonu da göz ardı edemedim çünkü iki gece iç ateşim oldu, şimdi iyi gibiyim ama şu mantardan kurtulamıyorum ya

Antibiyotik tamamen bitene kadar mantar geçmez hatta kimi zaman antibiyotikler mantar yapıyor canım geçmiş olsun

Gözün aydın canım maşallah kuzuma nazar değmesin

kizlar ben de doktordan geldim
kendi doktoruma normal kontrole gitmiştim, her yerine baktı inceledi. her şey normal sadece bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi. ama diğer her şey normal hiperekojen bağırsak olduğunu düşünmüyorum dedi. detaylı ultrasona başka bir doktora gidin farklı bir göz de görsün dedi. R Renklirenkli canim sen parlaklık hakkında burada bir şey söylemiştin diye hatırlıyorum. ben de biraz araştırdım, genelde ilerleyen aylarda kayboluyormuş o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum. ama duymasaydım iyiydi inşallah detaylıya kadar kaybolur

elion canim seni teselli ederken benzeri benim de basima geldi bana söylenen bağırsak durumu için de doktor aynı şeyi söyledi, normal bebeklerde de down sendromlu bebeklerde de olabiliyor dedi. veya başka kromozomal hastalıklar olabilir dedi. daha bugün senin için isyan ediyordum damarı görüyoruz diye şimdi de bağırsakların parlamasına sinir oluyorum

Arsa kısaltması
Çok teşekkür ederim hepinize kızlar, moral oluyorsunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…