2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet canım senin sat benden baya önceymiş sağlıklı olsunlarda yeterki bekleyelim ama sertlik sağ sol değişiyor bakalım cuma günü randevumuz var.
Ense ve burun kemiği ölçümü normal çıktıysa öyle birşeyin ihtimali çok düşük canım ki benim iş yerinden arkadaşımada aynı şeyi söylediler çok sağlıklı oğlu oldu.
Canım çok geçmiş olsun dolgu yaptırabilirsin diye biliyorum .

Canım kaç arkadaşıma aynısı söylendi ve hiç bir şey olmadı kafana takma inşallah sağlıklcakla kucağına alacaksın

Kalpte parlaklıktı benim duyduğum fıstıgım. Bagırsak parlaklığı duymadım. Zaten gibi demiş ya sana da. İçin rahat edecekse, git başka bi doktora daha; ve böle böle dendi bana de, iyice baksınlar. Doktor da aynısını demiş zaten ve İçini kemirmesin vesvese en azından.
Mesela nstye gireceğiz ya 32-34 ten sonra fln işte neyse. O an bi şeye üzül, sinir ol ya da endişelen, anında sendeki his bebekte de oluyor. Ve bebeğinin kalp atışlarında da hızlılık oluyor. Buna da taşikardi deniliyor. Bu bi rahatsızlık normalde. Ama o an sırf senin yüzünden öle oluyor bebekcagız da aslında. Nst uzayınca ya da sonraki nstde daha relax girersen, hersey yolunda görünüyor yine.

Kızlar 3 lü test yaptırdınız mı ? Benim cuma randevum var yüksek ihtimal 3 lü taramam olcak diye tahmin ediyorum en son 1 ay önce gittim.

Canım fl kemik ölçümü. Yani 21.3*7=14.9 cm olarak hesaplanıyor bebeğin boyu

Fl 7 ile carpiliyo sanirim 14 cm falan cikiyo senin bebito kuzu

Ben de bunu bugun kesfettim

Sayenizde bir aydınlanma yaşadım kizlar sagolun.

Bende bunu okudum 7 ile çarpıliyor vs diye ama zaten doktor kendi çarpmıştır ve oyle buraya yazılmıştır diye düşündüm. Hala herseyi doktordan bekliyorum ben uslanmam

Bende bir makalede kalpte parlama çıkabilir bunu bebek kendisi onarır yaziyordu. Vücudundaki diger organlar icinde geçerli mi acaba.
Canim daha çok minikler insallah makineden veya bakış açısından vs kaynaklanmıstir. Rabbım herseyi kusursuz yaratıyor. Evlatlarımız da oyle olur insalllah.

Kızlar 3 lü test yaptırdınız mı ? Benim cuma randevum var yüksek ihtimal 3 lü taramam olcak diye tahmin ediyorum en son 1 ay önce gittim.
3lü test Türk genleriyle uyumlu değilmiş. Gittiğim 2 doktorda 2li ve 4lü testi önerdi.
Bende sizde 4lüyü yaptırın. Çoğu duyduğum kişi 3lüyü yaptırmadı. Zaten bildiğim kadarıyla 4lü teslt ile arası çok yakın. Tabi siz bilirsiniz.

evet canim başka doktora gideceğim ama detaylı için, o yüzden biraz daha beklemem gerekecek. hem o zamana kadar belki değişir diye umut ediyorum.
ohooo o zaman doğurana kadar daha cok korkacağiz demek ki :)
benim araştırmalarımda da ilerleyen haftalarda genelde yok olur yazıyordu. ama gerçekten hasta olanlarda kalıcı oluyor tabi. büyük çoğunluğu geçiciymiş inşallah öyledir

Aynen öle daha ne endişeler var bi bilsen neydi mottomuz; bilmemek mutluluktur
Gecer ve gecsin de inş detaylına kadar. Rabbim korktuğuna uğratmasın canım benim

Günaydın kızlar nasılsınız geceleri sizinde ayağınıza yanma oluyormu yaa ben ayaklarımın yanmasından uyayamiyorum gidip yıkıyorum geliyor biraz serinliyor daha sonra bir daha bu durumu yaşayan varmi arabanizda

Bazen bende oluyor ama gunduz oluyor ben acaba kolesterol falan mi yukseldi diye dusunmustum ama normal cikmisti

Kuzum çok fazla kuruyemiş ve şekerli gıda tüketiyor musun

Ödem olduğu zaman ayaklarımda bacaklarımda yanma oluyor duşta soğuk suya tutup kurulamadan yatağa yatıyorum ferahlatıyor canım. Ayağının altına yastık koy bir yüksekte tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…