2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
31 yaşındayım ilk defa kalkıp yemek yedim. 4te uyandım bu saate kadar anca dayandım 1 dilim kek göndüm yavrum daha ananın karnındayken tükürdüğünü yalatıyorsun annene soruyorum neden?
Oy maşallah nazar değmesin demekki bebiş acıkıyor artık giderek büyümüş. Çok güzel zamanlar insan o kadar zorlanıyor yinede bebek doğduktan sonra bile hamileliği özlüyor o yüzden 2. Yada 3. Ler yapılıyor unutmasak cesaret edemeyiz

Günaydın kizlar ,detaylı randevum var simdi gidiyoru. Dualarınızı bekliyorum. Icimde bir korku var insallah güzel haberlerle doneriz hepimiz.
Günaydın rabbime güvenin herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerle gelin buraya. Ben sağ elimi karnıma koyar içeri girene kadar hep ya allah derdim dua ederdim oğluma hamileyken

4ten beri ayaktayım bi gr uyutmadı beni , önce açlık sonra tekme kendine böyle düzen kuruyorsa sıçtım yani perişan haldeyim şuan
Ayrıca özleme olayı gerçek mi ya yani özleyeceğimi hiç sanmıyorum ama ne bileyim herkes aynı şeyi söylüyor. Arada eşim kardeşten bahsederken içimden canavar çıkıyor

Günaydın canımlar. Göbüşler aldı başını gitti mi yemek yedikten sonra hareket edişlerinin değiştiğini fark ediyor musunuz

Evet malesef özleyeceksin ben şuan tadını çıkarmak istiyorum.eşimin ilk bebeği bir an önce doğsun istiyor bence dursun durabildiği yere kadar. Düb doktor artık uyumaya başladı bebeğin dedi arada uyuyor uyanıyor gece kaçta kalkarsa o saatlerde emmek ister genelde öyle

Günaydın canımlar. Göbüşler aldı başını gitti mi yemek yedikten sonra hareket edişlerinin değiştiğini fark ediyor musunuz
günaydın canım şuan işteyim yarın aklıma gelirse göbüş fotosu koyarım sabah yağ sürdüm dedim bu ben değilim diye sen düşün kızımda giderek daha da güçlendi farkındayım nerdeyse yarım kilolar artık boyları 30 cm e yakın kolay değil.düşün ki doğduklarında 50-55 cm arası doğuyorlar gelişimin çoğu bu aylarda

Nasıl artık uyumaya başladı ya benimki neden tam tersi geceleri hareketlenmeye başladı. Bu geceleri uyumayacağı anlamına mı geliyor

Nasıl artık uyumaya başladı ya benimki neden tam tersi geceleri hareketlenmeye başladı. Bu geceleri uyumayacağı anlamına mı geliyor
kızım da öyle gündüz sakin akşam haraketli.Bence gündüz çok anlamıyoruz haraket halindeyken akşam dinlenmeye geçince hissediliyor.Şuan ki uyku düzenleri oturmadı daha yeni başladılar uyumaya zamanla anlıcaz canım

2. Trimesterın bitmesine son 1 ay kalmış kızlar bazen içimde korku oluyor sebepsiz ve sonra diyorum ki hayatım hep kaygıyla mı geçecek ya diyorum. Doya doya yaşamak istiyorum sürecimi. Şimdi de şu düşünce oluyor insan da. Acaba doğduktan sonra bakabilecek miyim? Tamamen senin sorumluğunda olması çok farklı geliyor

Ya bende her yemekten sonra hareket etmiyor bazı yemeklerde daha ağzıma götürürken başlıyor kıpırdanmaya acaba tadını mı sevmiyor

kızlar az önce girdim detaylıya
biraz mola verdik bebeğin dönmesini bekliyoruz
çünkü kalbini göremiyor doktor pozisyon yüzünden sadece o kaldı
bağırsaklarımız hala parlak
ama doktor en düşük seviye dedi
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi
çıkınca yine yazacagim

Bu dusunceler herkeste vardir bence kuzum. Bende de var mesela ama bu da bi surecti adapte olduk bebegimize de adapte olucaz annelik yukleniyor su an dert etme

Ben dün perinatoloji hocasına sordum öncelikle bana sorduğu karna aşı mıydı ? Ben de yıllar önce hatırladım çoğu yerde olmadığı için difteri tetanoz olan karma aşı yapılıyordu Tek tetanoz olanın yan etkisi daha az Ben yapan hemşireye sormadım hiç aklıma gelmedi Hoca toplam 5 doz tetanoz olduysak ve üzerinden 10 yıl geçmediyse gerekmeyebilir dedi Ama benim ilk gebeliğim 10 yıldan eski Şimdi 2. doz olsam bile en azından saf tetanoz bulacağım

Ya ben bunu atlamışım memlekette olduğumdan ama atlamasam da kaile almazdım. Kaç kişi duydum sonradan düzeldi hiç kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…