- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Oy maşallah nazar değmesin31 yaşındayım ilk defa kalkıp yemek yedim. 4te uyandım bu saate kadar anca dayandım1 dilim kek göndüm yavrum daha ananın karnındayken tükürdüğünü yalatıyorsun annene soruyorum neden?
Günaydın rabbime güvenin herşey yolunda gider inşallahGünaydın kizlar ,detaylı randevum var simdi gidiyoru. Dualarınızı bekliyorum. Icimde bir korku var insallah güzel haberlerle doneriz hepimiz.
4ten beri ayaktayım bi gr uyutmadı beni , önce açlık sonra tekme kendine böyle düzen kuruyorsa sıçtım yani perişan haldeyim şuanOy maşallah nazar değmesindemekki bebiş acıkıyor artık giderek büyümüş. Çok güzel zamanlar insan o kadar zorlanıyor yinede bebek doğduktan sonra bile hamileliği özlüyor o yüzden 2. Yada 3. Ler yapılıyor unutmasak cesaret edemeyiz
Aa bursada hangi drda takiptesinizGünaydın, ben Bursa’da oturuyorum. Size zahmet olmazsa bu satıcının yerini merak ettim
Evet malesef özleyeceksin4ten beri ayaktayım bi gr uyutmadı beni , önce açlık sonra tekme kendine böyle düzen kuruyorsa sıçtım yani perişan haldeyim şuan
Ayrıca özleme olayı gerçek mi yayani özleyeceğimi hiç sanmıyorum ama ne bileyim herkes aynı şeyi söylüyor. Arada eşim kardeşten bahsederken içimden canavar çıkıyor
günaydın canım şuan işteyim yarın aklıma gelirse göbüş fotosu koyarım sabah yağ sürdüm dedim bu ben değilim diye sen düşünGünaydın canımlar. Göbüşler aldı başını gitti miyemek yedikten sonra hareket edişlerinin değiştiğini fark ediyor musunuz
Nasıl artık uyumaya başladı ya benimki neden tam tersi geceleri hareketlenmeye başladı. Bu geceleri uyumayacağı anlamına mı geliyorEvet malesef özleyeceksinben şuan tadını çıkarmak istiyorum.eşimin ilk bebeği bir an önce doğsun istiyor bence dursun durabildiği yere kadar. Düb doktor artık uyumaya başladı bebeğin dedi arada uyuyor uyanıyor gece kaçta kalkarsa o saatlerde emmek ister genelde öyle
kızım da öyle gündüz sakin akşam haraketli.Bence gündüz çok anlamıyoruz haraket halindeyken akşam dinlenmeye geçince hissediliyor.Şuan ki uyku düzenleri oturmadı daha yeni başladılar uyumaya zamanla anlıcaz canımNasıl artık uyumaya başladı ya benimki neden tam tersi geceleri hareketlenmeye başladı. Bu geceleri uyumayacağı anlamına mı geliyor
15 gün sonra çift rakamlardan geri sayıma başlayacaksın maşallah nazar değmesinNasıl artık uyumaya başladı ya benimki neden tam tersi geceleri hareketlenmeye başladı. Bu geceleri uyumayacağı anlamına mı geliyor
Yaa evet bende farkettim bugün15 gün sonra çift rakamlardan geri sayıma başlayacaksın maşallah nazar değmesin
Ya bende her yemekten sonra hareket etmiyor bazı yemeklerde daha ağzıma götürürken başlıyor kıpırdanmaya acaba tadını mı sevmiyorGünaydın canımlar. Göbüşler aldı başını gitti miyemek yedikten sonra hareket edişlerinin değiştiğini fark ediyor musunuz
Yandık 4 te uyanıyorEvet malesef özleyeceksinben şuan tadını çıkarmak istiyorum.eşimin ilk bebeği bir an önce doğsun istiyor bence dursun durabildiği yere kadar. Düb doktor artık uyumaya başladı bebeğin dedi arada uyuyor uyanıyor gece kaçta kalkarsa o saatlerde emmek ister genelde öyle
Benim de bu hafta kanamaya başladıCanim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamisti
Bu dusunceler herkeste vardir bence kuzum. Bende de var mesela ama bu da bi surecti adapte olduk bebegimize de adapte olucaz annelik yukleniyor su an dert etme2. Trimesterın bitmesine son 1 ay kalmışkızlar bazen içimde korku oluyor sebepsiz ve sonra diyorum ki hayatım hep kaygıyla mı geçecek ya diyorum. Doya doya yaşamak istiyorum sürecimi. Şimdi de şu düşünce oluyor insan da. Acaba doğduktan sonra bakabilecek miyim? Tamamen senin sorumluğunda olması çok farklı geliyor
ben de 1-2 haftadır dikkat ediyorum fırçalarken hemen kanıyor.Benim de bu hafta kanamaya başladı
Ben dün perinatoloji hocasına sordum öncelikle bana sorduğu karna aşı mıydı ? Ben de yıllar önce hatırladım çoğu yerde olmadığı için difteri tetanoz olan karma aşı yapılıyordu Tek tetanoz olanın yan etkisi daha az Ben yapan hemşireye sormadım hiç aklıma gelmedi Hoca toplam 5 doz tetanoz olduysak ve üzerinden 10 yıl geçmediyse gerekmeyebilir dedi Ama benim ilk gebeliğim 10 yıldan eski Şimdi 2. doz olsam bile en azından saf tetanoz bulacağımTüm siteler tetanoz olunmalı diyor ağız birliği gibi. Ve tetanoz ölü hücrelerden oluşuyormuş toksoplazma ile ilgisi nedir acaba bilenler bir bilgi versin. Bir de Yenidoğan’daki yapılmasının sebebi Yenidoğanlar tetanoz olunca ölüm riskinin yüksek olmasıymış kaslar kasılıyor ve solunun kaslarına nüfus ederse o zaman ölüm gerçekleşiyormuş. Ve sanırım 2 doz gerekiyormuş. Allahım hayırlıca şu hamilelik sürecini atlatalım ya. Böyle yeni şeyler duydukça huzursuz oluyorum.
Ya ben bunu atlamışım memlekette olduğumdan ama atlamasam da kaile almazdım. Kaç kişi duydum sonradan düzeldikızlar az önce girdim detaylıya
biraz mola verdik bebeğin dönmesini bekliyoruz
çünkü kalbini göremiyor doktor pozisyon yüzünden sadece o kaldı
bağırsaklarımız hala parlak
ama doktor en düşük seviye dedi
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi
çıkınca yine yazacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?