- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 30
Şuan en yakın arkadaşımla gebeyiz. O benden 12 hafta önde gidiyor. O ne hazırlık yapıyorsa ben de ondan görme şansım oluyor. Bu organizerleri aldı valiz hazırladı çok güzel oldu. Hepsinin üzerine yazdı kime nerde kullanılacağı.Bunu favorilemistimbana da en kullanisli bu geldi esya arama derdi olmaz
E hurç olmaz mı bi sürü hurçum var küçük tefek de var. Hatta pembe bile var. Hemşireler güler mi ? Amaan gülerse gülsün.Valla kullananları gördüm cok güzel görünüyor ama ben almicam organizer fln. Battaniyenin içine, bezini, zıbınını, tulumunu şapkasını, çorabını koyacağım , bohça gibi katlar sararım. Daha önce de bu şekilde yaptım. Sizi sezeryan için asagı ındirirlerken, hemşireye o battaniyeyi de direkt verebilirsiniz. Açıp giydiriyorlar , bebeğin bakımlarını yaptıktan sonra.
Ama kilitli poşet alabilirim belki. Tulumlarından birkaçını koyarım fln. Sonra atarım hastane ortamı sonuçta.
Aynenn bende o sekilde duşundum cok duzenli olur sonucta bebegin de bizim de esyamiz orda olacak o hengamede elimi attigim gibi bulmak icin harika benceŞuan en yakın arkadaşımla gebeyiz. O benden 12 hafta önde gidiyor. O ne hazırlık yapıyorsa ben de ondan görme şansım oluyor. Bu organizerleri aldı valiz hazırladı çok güzel oldu. Hepsinin üzerine yazdı kime nerde kullanılacağı.
Ben küçük hurçlar ve kilitli poşetlerle yapmıştım canım öylesi de derli toplu oluyor. Çok farketmez bence.E hurç olmaz mı bi sürü hurçum var küçük tefek de var. Hatta pembe bile var. Hemşireler güler mi ? Amaan gülerse gülsün.
AYRI AYRI KOYUP ÜZERİNE YAZMAK İYİ OLUYOR CANIM İNSAN PANİK YAPMIYOR BİRDE VALİZDEN AL ÇIKAR DERKEN DAĞILIYOR DAHA DERLİ TOPLU ABLAMA ALMIŞTIK İYİ OLDUO neymiş ben bilmiyorum organizer mi var bir de onun için. Bavula öyle koymicakmıyız?
BENİM ALDIĞIM GÜNDEN 2 GÜN SONRA TESLİM EDİLDİ CANIM BEZLER ISLAK MENDİL FALANBen küçük hurçlar ve kilitli poşetlerle yapmıştım canım öylesi de derli toplu oluyor. Çok farketmez bence.
Kızlar ya bide hepsiburadada sleepy alanlar geldi mi sizin bezleriniz? Benimki hala işleme alınDı da duruyor
bulursan link at canım alayım bendeya süpermiş ben de buralarda yakalasam öyle birini keşkevardır kesin ama bilmiyoruz
trendyolda vardı favorilemiştim diye hatırlıyorum bi bakayım
Hadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırımBENİM ALDIĞIM GÜNDEN 2 GÜN SONRA TESLİM EDİLDİ CANIM BEZLER ISLAK MENDİL FALAN
gülmezler canım çok ta güzel olur kullanabilirsinE hurç olmaz mı bi sürü hurçum var küçük tefek de var. Hatta pembe bile var. Hemşireler güler mi ? Amaan gülerse gülsün.
mail geliyorsa ben o sipariş maillerini arşive atıyordum kargosu geleni siliyordum çok fazla alışveriş yapıncaHadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırım
doğumu gelmiş arkadaşınızın allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah darısı başımıza o haftalara kadar tüm bebişler dursun inşallah aminŞuan en yakın arkadaşımla gebeyiz. O benden 12 hafta önde gidiyor. O ne hazırlık yapıyorsa ben de ondan görme şansım oluyor. Bu organizerleri aldı valiz hazırladı çok güzel oldu. Hepsinin üzerine yazdı kime nerde kullanılacağı.
Aminn inşallahdoğumu gelmiş arkadaşınızın allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah darısı başımıza o haftalara kadar tüm bebişler dursun inşallah amin
Hiç unutmam ablam doğum yaptığı zaman öyle Bi valiz hazırlamıştı ki aklınız durur. Ne varsa atmıştı içine asla bulunmuydu nasıl sinir olmuştum. Düşünün pijamalarını bile paketini çıkarmamıştıAynenn bende o sekilde duşundum cok duzenli olur sonucta bebegin de bizim de esyamiz orda olacak o hengamede elimi attigim gibi bulmak icin harika bence
GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH KUZUYA YARIM PORSİYON OLMUŞ ŞİMDİDENKızlaar bende detaylı ultrasondan çıktım bugün. Çok şükür herşey normal dedi doktor. 435 gr.olmuş bal oğlanbı tek dopplerde sağ uterus arterinde direnç artışı görünüyor demişti radyolog. Ama kendi doktorum zaten ben sürekli kontrol ediyorum takibimde merak etme korkutmasın seni dedi. Rutin şeker yüklemesi yapılmayacak dedi bana. Ki zaten ben şeker için ilaç kullanıyorum glifor olarak. Bakalım Allah in izniyle sorunsuz kucağımıza alacağız minnosları
Benim çok karışıkMerhaba, medicana’da Volkan Aksakallı’ya gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz?
DOKTOR OLARAK KİME GİTTİN CANIM.BANA MESAJ ATMIŞTIN BİR ARA O DOKTORA MI.BENDE CUMARTESİ GÜNÜNE ALDIM OTURDUĞUM YERDEKİ HASTANEDEN PERİNATOLOGMUŞ İÇİNİZ RAHAT OLSUN DEDİLER YORUMLARA BAKTIM HERKES ÇOK İYİ ŞEYLER YAZMIŞgösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktor
ay o kadar güzel bi an ki gerçekten hiç tanımadığın biriye karşılaşıyorsun
Ablam benim kadar zor bir gebelik geçirmedi 2. Yi de yapmadı ama en kolay zamanları hamilelik ve keyifli diyor. Özleyeceksin diyor bilemiyorum ben çok zor geçirdim bu zaman dek bundan sonrası kolay olsun inşaallah. Allah nasip ederse 1 sene sonra yaş çok ilerlemeden bir daha düşünüyoruz 2. Hamileliği ben nasıl yaşayacağım diye kara kara düşünüyorum4ten beri ayaktayım bi gr uyutmadı beni , önce açlık sonra tekme kendine böyle düzen kuruyorsa sıçtım yani perişan haldeyim şuan
Ayrıca özleme olayı gerçek mi yayani özleyeceğimi hiç sanmıyorum ama ne bileyim herkes aynı şeyi söylüyor. Arada eşim kardeşten bahsederken içimden canavar çıkıyor
Tetanoz + difteri yapıyorlarmış. Td aşı diye geçiyor sanırım. O da karmaya giriyor mu bilmiyorum. Ben de sorabilirim. Tekli aşı yaptırayım. Teşekkürler bilgi içinBen dün perinatoloji hocasına sordum öncelikle bana sorduğu karna aşı mıydı ? Ben de yıllar önce hatırladım çoğu yerde olmadığı için difteri tetanoz olan karma aşı yapılıyordu Tek tetanoz olanın yan etkisi daha az Ben yapan hemşireye sormadım hiç aklıma gelmedi Hoca toplam 5 doz tetanoz olduysak ve üzerinden 10 yıl geçmediyse gerekmeyebilir dedi Ama benim ilk gebeliğim 10 yıldan eski Şimdi 2. doz olsam bile en azından saf tetanoz bulacağım
Kızz bir tıl sonra mıAblam benim kadar zor bir gebelik geçirmedi 2. Yi de yapmadı ama en kolay zamanları hamilelik ve keyifli diyor. Özleyeceksin diyor bilemiyorum ben çok zor geçirdim bu zaman dek bundan sonrası kolay olsun inşaallah. Allah nasip ederse 1 sene sonra yaş çok ilerlemeden bir daha düşünüyoruz 2. Hamileliği ben nasıl yaşayacağım diye kara kara düşünüyorumözleyecek miyim zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?