2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bunu favorilemistim bana da en kullanisli bu geldi esya arama derdi olmaz
Şuan en yakın arkadaşımla gebeyiz. O benden 12 hafta önde gidiyor. O ne hazırlık yapıyorsa ben de ondan görme şansım oluyor. Bu organizerleri aldı valiz hazırladı çok güzel oldu. Hepsinin üzerine yazdı kime nerde kullanılacağı.

E hurç olmaz mı bi sürü hurçum var küçük tefek de var. Hatta pembe bile var. Hemşireler güler mi ? Amaan gülerse gülsün.

Aynenn bende o sekilde duşundum cok duzenli olur sonucta bebegin de bizim de esyamiz orda olacak o hengamede elimi attigim gibi bulmak icin harika bence

E hurç olmaz mı bi sürü hurçum var küçük tefek de var. Hatta pembe bile var. Hemşireler güler mi ? Amaan gülerse gülsün.
Ben küçük hurçlar ve kilitli poşetlerle yapmıştım canım öylesi de derli toplu oluyor. Çok farketmez bence.
Kızlar ya bide hepsiburadada sleepy alanlar geldi mi sizin bezleriniz? Benimki hala işleme alınDı da duruyor

BENİM ALDIĞIM GÜNDEN 2 GÜN SONRA TESLİM EDİLDİ CANIM BEZLER ISLAK MENDİL FALAN

doğumu gelmiş arkadaşınızın allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah darısı başımıza o haftalara kadar tüm bebişler dursun inşallah amin

Aynenn bende o sekilde duşundum cok duzenli olur sonucta bebegin de bizim de esyamiz orda olacak o hengamede elimi attigim gibi bulmak icin harika bence
Hiç unutmam ablam doğum yaptığı zaman öyle Bi valiz hazırlamıştı ki aklınız durur. Ne varsa atmıştı içine asla bulunmuydu nasıl sinir olmuştum. Düşünün pijamalarını bile paketini çıkarmamıştı ders aldım ben de hahaha

Kızlaar bende detaylı ultrasondan çıktım bugün. Çok şükür herşey normal dedi doktor. 435 gr.olmuş bal oğlan bı tek dopplerde sağ uterus arterinde direnç artışı görünüyor demişti radyolog. Ama kendi doktorum zaten ben sürekli kontrol ediyorum takibimde merak etme korkutmasın seni dedi. Rutin şeker yüklemesi yapılmayacak dedi bana. Ki zaten ben şeker için ilaç kullanıyorum glifor olarak. Bakalım Allah in izniyle sorunsuz kucağımıza alacağız minnosları

GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH KUZUYA YARIM PORSİYON OLMUŞ ŞİMDİDEN

Merhaba, medicana’da Volkan Aksakallı’ya gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz?
Benim çok karışık önce jimerde başladım sonra medicanada bahar hanıma geçtim sonra tekrar jimere döndüm şimdi başka bi dr arayışındayım volkan bey için iyi diyorlar ama ben medicanadan çok memnun değilim ekibi çok yeni gibi profesyonel değiller diye düşünüyorum

gösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktor
ay o kadar güzel bi an ki gerçekten hiç tanımadığın biriye karşılaşıyorsun
DOKTOR OLARAK KİME GİTTİN CANIM.BANA MESAJ ATMIŞTIN BİR ARA O DOKTORA MI.BENDE CUMARTESİ GÜNÜNE ALDIM OTURDUĞUM YERDEKİ HASTANEDEN PERİNATOLOGMUŞ İÇİNİZ RAHAT OLSUN DEDİLER YORUMLARA BAKTIM HERKES ÇOK İYİ ŞEYLER YAZMIŞ

Ablam benim kadar zor bir gebelik geçirmedi 2. Yi de yapmadı ama en kolay zamanları hamilelik ve keyifli diyor. Özleyeceksin diyor bilemiyorum ben çok zor geçirdim bu zaman dek bundan sonrası kolay olsun inşaallah. Allah nasip ederse 1 sene sonra yaş çok ilerlemeden bir daha düşünüyoruz 2. Hamileliği ben nasıl yaşayacağım diye kara kara düşünüyorum özleyecek miyim zaman gösterecek

Tetanoz + difteri yapıyorlarmış. Td aşı diye geçiyor sanırım. O da karmaya giriyor mu bilmiyorum. Ben de sorabilirim. Tekli aşı yaptırayım. Teşekkürler bilgi için

Kızz bir tıl sonra mı bende arayı açmak istemiyorum zaten bunu bile 5 yıl bekledim ama bir yılda iyi cesaret valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…