- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Ben de senden okuduklarıma göre ordan biliyorum, doktor normal diyince bişi demedim ama zaten izleyelim dedi 23. Hafta ve 24. Hafta yine randevu verdi. Bence buna bakıcak.Aynen canım benim. Herkesin ufak tefek sorunu var illa ki. Kendinde olmaSa yakınında birinde var. Serklaj kötü bi sey de değil. Asıl kötü olan bi kısalma , açılma olursa farkedilememiş ve müdahale edilememiş olması. Sen doktora gittikçe sor canım rahim boyunu. 30 üstü cok iyi ama 20 Li haftalarda olabildiğince fazla olması lazım o değerin, 40 a ne kadar yakınsa o kadar iyi diyim yani.
Aynı bende öyleyim ya korkuyorum iltihap kapicak diyeBen hala.dis fırçasını gorunce bile ogk oluyorum. Zorla üç güne bir fircaliyorum. Dis ellerim artik.cok kanıyor. Iki üç gündür de iki tane disim ağrımaya başladıbu gittiğimde doktora soyleyecem birseyelr yapsin
Canım ben bunları hiç incelemedim bilmiyorum ki. doktor tüm değerlerin normal dedi bende sevindim geçtim. O kadar bilgim yok. Ama nonnegatif diyor. Yani negatif gibi. Doktoruma güveneceğim yapacak bişey yok. Heryerden olmalısınız diyor. Hem Allah’a emanet olsun tüm kuzucuklar ne diyim. Rabbim ömürlerini uzun etsin. Bahtlarını açık etsin.ikisi de negatif diye anladım ama doğru mu?
eğer öyleyse daha önce geçirmemişsin demektir
ama igg pozitifse daha önce geçirmişsin demektir
E elfdgn8891
İyi de aşılılar bulaştırmıyor diye bir şey zaten yok ki.. Bambaşka şeyler herkesin aşısı antikoru kendine, yok yere üzmüşler seni canım. Neyse gelmiş geçmiş artık annen de iyidir artık zaten. Ama ülkedi aşı baskısına çok katılıyorum ilginç olan daha çok araştıran insanlar imtina ediyor yaptırmaktan okuyup karıştıranlar ama dediğin gibi yobaz yaftası yiyenler de onlarTetanoz aşısını pişmanlık yaşamamak için yaptırdım ama mantıklı bulmuyorum. Hamileyken yapılan hiçbir şeyi mantıklı bulmuyorum ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Ben covid aşısı olmamıştım, ama inadımdan değil, önemsemedim diyelim. Annem ve babam 3 doz aşı oldular. Hemen sonrasında annem ve ben covid olduk, muhtemelen benden ona bulaştı. Ama annem o kadar ağır geçirdi ki yoğun bakıma girdi. Ve ne oldu biliyor musunuz? Herkes beni suçladı. Aşı olmadım diye. Kimse annemin 3 doz aşısını sorgulamadı. Ben virüsü bulaştırırken 3 doz aşı ne yapıyordu acaba? Bunun farkındaydım ama yine de suçlanmak beni mahvetti. Annem iyileşene kadar ömrümden ömür gitti mahvoldum. Sırf bu suçluluk duygusunu çok iyi bildiğim için bu aşıyı yaptırdım.
Maalesef ülkemizde çok garip bir aşı algısı ve baskısı var. Aşıyı birazcık sorgulayana direk yobaz cahil gözüyle bakılıyor. Halbuki aklımız fikrimiz sorgulamak için var kör kütük inanmak için değil.
Bende oluyor oturacak yer arıyorum yolun ortasında, doktora sordum fiziktedaviye git madem dedi o günden beri doktoru değiştirmeyi düşünüyorumYa kızlar sizde oluyormu dışarı çıksam 10 dk lılk mesafeye gitsem bile yürümek kasığımın tek tarafında Sancıya sebebiyet veriyor. İnsanlara bakıyorum hamile hamile yürüyorlar koşu yapıyorlar Bi tek bende mi oluyor
Ağzımın suyu akıyorduHayatımda masrerchef izlemeddiöm bu sene izleyim dedim. Yarın kesin yapacağım nasıl güzel göeünüyoe yemek..
Canım Ben de covid aşısı olmadım. Ailem aşıdan sonra covid oldu hep ve çok zor geçirdiler. Onları biontech olmama konusunda ikna ettim en azından. %3 öldürücülüğü var ve bu genelde 65 yaş üzeri. Bu oranda bilinmeyen bir ilaç bana saçma geldi. Ama tetanoz %10-30 arasıymış canım ben de o riski alamayacağım. Birde solunuma ulaşırsa zaten bebeklerin solunumu büyüyünceye kadar çok önemli risk alamayacağım. Yani maalesef bizim ülkemizde birşeyi sorgulayınca biraz yaftalanıyorsun. Benim çok yakın arkadaşlarımdan aşı olmuyorum diye sende de iyi G.t var demişlerdiTetanoz aşısını pişmanlık yaşamamak için yaptırdım ama mantıklı bulmuyorum. Hamileyken yapılan hiçbir şeyi mantıklı bulmuyorum ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Ben covid aşısı olmamıştım, ama inadımdan değil, önemsemedim diyelim. Annem ve babam 3 doz aşı oldular. Hemen sonrasında annem ve ben covid olduk, muhtemelen benden ona bulaştı. Ama annem o kadar ağır geçirdi ki yoğun bakıma girdi. Ve ne oldu biliyor musunuz? Herkes beni suçladı. Aşı olmadım diye. Kimse annemin 3 doz aşısını sorgulamadı. Ben virüsü bulaştırırken 3 doz aşı ne yapıyordu acaba? Bunun farkındaydım ama yine de suçlanmak beni mahvetti. Annem iyileşene kadar ömrümden ömür gitti mahvoldum. Sırf bu suçluluk duygusunu çok iyi bildiğim için bu aşıyı yaptırdım.
Maalesef ülkemizde çok garip bir aşı algısı ve baskısı var. Aşıyı birazcık sorgulayana direk yobaz cahil gözüyle bakılıyor. Halbuki aklımız fikrimiz sorgulamak için var kör kütük inanmak için değil.
Annem iyi çok şükür geldi geçtiİyi de aşılılar bulaştırmıyor diye bir şey zaten yok ki.. Bambaşka şeyler herkesin aşısı antikoru kendine, yok yere üzmüşler seni canım. Neyse gelmiş geçmiş artık annen de iyidir artık zaten. Ama ülkedi aşı baskısına çok katılıyorum ilginç olan daha çok araştıran insanlar imtina ediyor yaptırmaktan okuyup karıştıranlar ama dediğin gibi yobaz yaftası yiyenler de onlar
Bizde eşimle olmamayı tercih ettik çok eleştiri aldık çevremizden yobaz ımasınada bile bulunanlar oldu hahahah noldu sonra o imada bulunanlar aşıya rağmen ağır covid geçirirken biz eşimle çok şükür grip gibi hafif bi şekilde atlattık hastalığıAnnem iyi çok şükür geldi geçtiama evet beni çok üzdüler, bir şey bildiklerinden de değil sırf üzmek istedikleri için. Çünkü aşı olmayanlara karşı çok büyük bir öfke vardı. Hiçbirinin ne antikor bildiği var ne de başka bir şey
Her şeyi en doğalıyla yaşamak istiyorum ama ne kadar zor değil mi hatta imkansız
Azönce ben de nefesini tut azcık kızım geçecek diye telkinde bulunuyordum bu akşam 2 3 kez oldu benim de. Göbeğim jöle gibi sallanıyor karnımı açıp bakınca yatarken izlerken çok güldükKızlar bu akşam ikinci defa bebekte ritmik pıt pıt pıt ses hissediyorum bu hıçkırık mı oluyor şimdi bu kadar sık olur mu daha akşam üst oldu bir kez bu uşak biye ha bire hıçkırıyo
Yaa bende korkutsam mı acaba diye espri yapıyordum eşimeAzönce ben de nefesini tut azcık kızım geçecek diye telkinde bulunuyordum bu akşam 2 3 kez oldu benim de. Göbeğim jöle gibi sallanıyor karnımı açıp bakınca yatarken izlerken çok güldük
Yok sonra ben de kaydım salon kadını çizgimden. Yatayım da sıkıştırayım şunu az da zıplamaısn yeter dedimYaa bende korkutsam mı acaba diye espri yapıyordum eşimeseninki daha masummuş
en saçması da modernlik ve fikir özgürlüğünü savunan kişilerin yobaz cahil demesiBizde eşimle olmamayı tercih ettik çok eleştiri aldık çevremizden yobaz ımasınada bile bulunanlar oldu hahahah noldu sonra o imada bulunanlar aşıya rağmen ağır covid geçirirken biz eşimle çok şükür grip gibi hafif bi şekilde atlattık hastalığı
Annemle ablam bana gülüyor ben şimdi elimden geldiğince çocuk gelişimi, psikolojisi üzerine kitap okuyorum. (Doğan cüceloğlu) bizimkiler kitapla çocuk büyütecek bakalım diye dalga geçiyorlar. Tüm ezberler bozulacak yapmam dediğin çoğu şeyi yapacaksın diyorlar31 yaşındayım ilk defa kalkıp yemek yedim. 4te uyandım bu saate kadar anca dayandım1 dilim kek göndüm yavrum daha ananın karnındayken tükürdüğünü yalatıyorsun annene soruyorum neden?
Ben prilam ile birlikte alıyorum demiri, sabahları aç karnına önce prilamı sonra demiri alıyorum. Hiç mide bulantısı yapmadı. Perşembe iyi haberlerini bekliyoruz kuzumsen alışverişe başladın mı? Bolu bursa istanbul 10 liraya marka şeyler satan bir pazarcı buldu ablam. Haberin ola tam senlik. Ben şahsen hastanelikleri kaliteli aldım ama sonrasında sıçacağı şeyler için bir minik bodye 300 lira vermeyi zenginde olsaydım pek mantıklı bulmuyorum. Alıcam ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?