2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya kızlar sizde oluyormu dışarı çıksam 10 dk lılk mesafeye gitsem bile yürümek kasığımın tek tarafında Sancıya sebebiyet veriyor. İnsanlara bakıyorum hamile hamile yürüyorlar koşu yapıyorlar Bi tek bende mi oluyor

Amiiin hepimizin inşallah. sağlıkla doğuralım. Ben de çok endişeli tiplerdenim. Kimseyi de burda kendimde olanlarla endişelendiemeyeyim diyorum ama insan ister istemez düşünüyor.

Ben de de oluyor. Ben zaten o koşanları spor yoga falan yapanları anlamıyorum. Gerçi gözümle hiç görmedim hep fotoğraf hep video.

Amiiin hepimizin inşallah. sağlıkla doğuralım. Ben de çok endişeli tiplerdenim. Kimseyi de burda kendimde olanlarla endişelendiemeyeyim diyorum ama insan ister istemez düşünüyor.
Endişe edilmez mi canım çok zor çok yıpratıcı süreçler, endişe etmek kötü birşey değil aşırıya kaçma sadece kendini dinle korktuğunda yat bir saat bir kenara hala sıkıntın varmı diye , onun dışında pimpirik artık bizim gibi annelerin göbek adı

Ben de de oluyor. Ben zaten o koşanları spor yoga falan yapanları anlamıyorum. Gerçi gözümle hiç görmedim hep fotoğraf hep video.
Sahile yakın oturuyorum. Arada eşimle gidip yürüyoruz 5 dk sonra karnımın tek tarafı sertleşip ağrıyor banka kendimi zor atıyorum otururken bakıyorum anam millet hızlı hızlı yürüyor hiç durmadan diyorum bende sıkıntı var sanırım doktoruma sorcam bu gidişte.

Sor ben de merak ettim, bana da söyle endişelenicek bir şey var mı. Benim de aynen senin ki gibi oluyor taş gibi oluyor.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Rabbim tüm riskleri bebeklerimizden uzak eylesin. Çok iyi çıkmış ölçümün inşallah bu şekilde tamamlarsın.☺

Burada olmanız beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim☺ peki sende de sanci ve kasılma oluyor muydu? Bende sanci da eşlik edince korkuyorum. Kasılmam da çok sık tekrarlıyor. Bir yerde toplasip sertleşme ve karnım hep sert doktor bile çok sert dedi korktum sormaya kötü bisey duymamak adına.

Sen kralicesin nasıl rahatladım çok sağ ol renklim . Çok haklısın suyu bulundirmaya gerek yok. Doktorum ne derse yapicam çok güvendim ve harika bir doktora denk geldim. Tedbirli ama korkutmadan tedbirli☺

Canım bende sancı kasılma olmadı, ileri hafta kaybım olduğu için benim dr perinatolog zaten çok sıkıtakipte, sancı kasılma toplanma sertleşme düzenli olunca risk içerir bunu daha öncede söyledim , ama senin durumunu en iyi doktorun bilir sancı ve kasılma için magnezyum ve endol veriyor doktorlar , endol çok etkili bir ilaçmış ama 4-5 günden fazla kullanılması sakıncalı diyenler var bebeğin suyunu azaltma durumu olur diye ama mecbur olunca içeçeğiz tabi, serklajdanda korkma R Renklirenkli bu işin uzmanı sağolsun benide rahatlatmıştı, ama inşaAllah gerek yoktur sen takip et yeter herşeyin çaresi oksun çaresiz dert olmasın.

beni ikna edebilirsin hayalim evde doğurmak
Z zerefsann canım detaylıya girdin mi sen ?
yarın sabah gireceğim

Aynen canım benim. Herkesin ufak tefek sorunu var illa ki. Kendinde olmaSa yakınında birinde var. Serklaj kötü bi sey de değil. Asıl kötü olan bi kısalma , açılma olursa farkedilememiş ve müdahale edilememiş olması. Sen doktora gittikçe sor canım rahim boyunu. 30 üstü cok iyi ama 20 Li haftalarda olabildiğince fazla olması lazım o değerin, 40 a ne kadar yakınsa o kadar iyi diyim yani.

Tabi ki. Rahim kısala kısala doğum başlıyor olay bu. Normal beklenen zaman 39/40 haftalarda olması. Bebeğin çıkışa yakın olması demek tehlike var dmeek. 38 de 43 de gayet iyi ölçümler. Senin endişe edecek bi şeyin yok bu konuda gibi görünüyor. Ama doktora gittikçe sor tabi ki için rahat etsin dersen. O sancılar enfeksıyon olabilir belki nedenini bilemiyorum. Bende cok yorulunca sertleşmeler oluyor anlık.

Anladım çok teşekkür ederim

Kızlar ben de baktım toksoplazma negatif diyor. Yani tetanoz ben de de risk barındırıyor öyle mi?

Tüm siteler tetanoz olunmalı diyor ağız birliği gibi. Ve tetanoz ölü hücrelerden oluşuyormuş toksoplazma ile ilgisi nedir acaba bilenler bir bilgi versin. Bir de Yenidoğan’daki yapılmasının sebebi Yenidoğanlar tetanoz olunca ölüm riskinin yüksek olmasıymış kaslar kasılıyor ve solunun kaslarına nüfus ederse o zaman ölüm gerçekleşiyormuş. Ve sanırım 2 doz gerekiyormuş. Allahım hayırlıca şu hamilelik sürecini atlatalım ya. Böyle yeni şeyler duydukça huzursuz oluyorum.

ikisi de negatif diye anladım ama doğru mu?
eğer öyleyse daha önce geçirmemişsin demektir
ama igg pozitifse daha önce geçirmişsin demektir
E elfdgn8891

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…