2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk gebeliğimde cahildim çok bilmediğim için tetanoz aşısı da oldum şeker yüklemesi de yaptırdım hemde düşünmeden 2013 de doğum yapmıştım ebe doğumdan sonra yılda bir kere tetanoz yaptır 5 e tamamla daha sonra ömür boyu gerek yok demişti ara ara gittim yaptırdım tamamlamışım en son gittiğimde baktı ebe aşıların yeterli gerek yok dedi

İnş canım. Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inş. En önemlisi kalp, en cok ona zaman ayırıp bakıyorlar zaten. Sen bi şeyler ye de hareketlensin hem paşa

Cok sevindim Yüzünü görebildiniz mi

gözün aydın canım çok şükür darısı başımıza inşallah benimde cumartesi günü.net görünüyor mu herşeyi yüzü eli ayağı

Çok sevindim , haydi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz sen de alışverişe başladın mı ?

Cok sevindim Yüzünü görebildiniz mi

gözün aydın canım çok şükür darısı başımıza inşallah benimde cumartesi günü.net görünüyor mu herşeyi yüzü eli ayağı
evet yüzünü görebildik biraz zor oldu ama açtı elleri sürekli yüzünde babasına benziyor ağzı burnu her yeri o kadar net görünüyor ki bir de safra kesemde küçük bir polip gördü, ben önemli değil diye biliyorum ama uzmanı degilim fotosunu verecegim bi genel cerraha gösterirsin dedi

Çok sevindim , haydi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz sen de alışverişe başladın mı ?
hayır canım ben hiçbir şey almadım daha
annem arada bir alıyor beni de sıkıştırıyor
ben de artık başlasam iyi olacak geç kaldım gibi

hayır canım ben hiçbir şey almadım daha
annem arada bir alıyor beni de sıkıştırıyor
ben de artık başlasam iyi olacak geç kaldım gibi
Vallahi geç kalmadın . O kadar pahalı ki herşey, zaten el yakıyor almak içinden gelmiyor insanın. Küçücük altlar iki tanesi 299 tl . Lcwaikiki bile öyle. Ben de hastane için kaliteli aldım uygun fiyata, onun dışında günlükleri pazarda bir adam buldu ablam parça 10 lira ordan alıyorum. Senin de istanbul bolu bursa yakının falan varsa adres bilgi vericem perşembe gitcek ablam alıcak bilgilerini adamdan. Marka şeylerin eski sezonlarını satıyor almış ablam inanamadım andywawa falan. Ablamdan alıcam paylaşıcam sonra.

ya süpermiş ben de buralarda yakalasam öyle birini keşke vardır kesin ama bilmiyoruz
kızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
trendyolda vardı favorilemiştim diye hatırlıyorum bi bakayım

Ay yerim onun ellerini de yüzünü de , of inşallah bizimki de gösterir yüzünü. Siz böyle yazınca heyecanlanıyorum , perşembe bizimki de

O neymiş ben bilmiyorum organizer mi var bir de onun için. Bavula öyle koymicakmıyız?
Valla kullananları gördüm cok güzel görünüyor ama ben almicam organizer fln. Battaniyenin içine, bezini, zıbınını, tulumunu şapkasını, çorabını koyacağım , bohça gibi katlar sararım. Daha önce de bu şekilde yaptım. Sizi sezeryan için asagı ındirirlerken, hemşireye o battaniyeyi de direkt verebilirsiniz. Açıp giydiriyorlar , bebeğin bakımlarını yaptıktan sonra.
Ama kilitli poşet alabilirim belki. Tulumlarından birkaçını koyarım fln. Sonra atarım hastane ortamı sonuçta.

Ay yerim onun ellerini de yüzünü de , of inşallah bizimki de gösterir yüzünü. Siz böyle yazınca heyecanlanıyorum , perşembe bizimki de
gösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktor
ay o kadar güzel bi an ki gerçekten hiç tanımadığın biriye karşılaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…