genelde kayboluyor diyorlar ama inşallah öyle olur takılmamaya çalışıyorum ben deYa ben bunu atlamışım memlekette olduğumdan ama atlamasam da kaile almazdım. Kaç kişi duydum sonradan düzeldihiç kafana takma.
İnş canım. Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inş. En önemlisi kalp, en cok ona zaman ayırıp bakıyorlar zaten. Sen bi şeyler ye de hareketlensin hem paşakızlar az önce girdim detaylıya
biraz mola verdik bebeğin dönmesini bekliyoruz
çünkü kalbini göremiyor doktor pozisyon yüzünden sadece o kaldı
bağırsaklarımız hala parlak
ama doktor en düşük seviye dedi
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi
çıkınca yine yazacagim
Cok sevindimçıktım kızlar kalbine de bakıldı
her şey güzel çok şükür
şimdilik sadece bağırsak derdimiz var
içeriden bir kanama olduysa onu yutmuştur büyük ihtimal diyor doktor
benden başka başına gelen olursa korkmasın
gözün aydın canım çok şükür darısı başımıza inşallah benimde cumartesi günü.net görünüyor mu herşeyi yüzü eli ayağıçıktım kızlar kalbine de bakıldı
her şey güzel çok şükür
Tamam canım, perşembe akşam buraya bakarak ol satıcının bilgilerini yazacağım inşallah.Günaydın, ben Bursa’da oturuyorum. Size zahmet olmazsa bu satıcının yerini merak ettim
Çok sevindim , haydi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsinler bebişlerimizçıktım kızlar kalbine de bakıldı
her şey güzel çok şükür
Cok sevindimYüzünü görebildiniz mi
evet yüzünü görebildik biraz zor oldu ama açtıgözün aydın canım çok şükür darısı başımıza inşallah benimde cumartesi günü.net görünüyor mu herşeyi yüzü eli ayağı
hayır canım ben hiçbir şey almadım dahaÇok sevindim , haydi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsinler bebişlerimizsen de alışverişe başladın mı ?
Vallahi geç kalmadın . O kadar pahalı ki herşey, zaten el yakıyor almak içinden gelmiyor insanın. Küçücük altlar iki tanesi 299 tl . Lcwaikiki bile öyle. Ben de hastane için kaliteli aldım uygun fiyata, onun dışında günlükleri pazarda bir adam buldu ablam parça 10 lira ordan alıyorum. Senin de istanbul bolu bursa yakının falan varsa adres bilgi vericem perşembe gitcek ablam alıcak bilgilerini adamdan. Marka şeylerin eski sezonlarını satıyor almış ablam inanamadım andywawa falan. Ablamdan alıcam paylaşıcam sonra.hayır canım ben hiçbir şey almadım daha
annem arada bir alıyor beni de sıkıştırıyor
ben de artık başlasam iyi olacak geç kaldım gibi
O neymiş ben bilmiyorum organizer mi var bir de onun için. Bavula öyle koymicakmıyız?kızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
Şu şekilde her şeyi ayrı koyabiliyorsunuz.O neymiş ben bilmiyorum organizer mi var bir de onun için. Bavula öyle koymicakmıyız?
ya süpermiş ben de buralarda yakalasam öyle birini keşkeVallahi geç kalmadın . O kadar pahalı ki herşey, zaten el yakıyor almak içinden gelmiyor insanın. Küçücük altlar iki tanesi 299 tl . Lcwaikiki bile öyle. Ben de hastane için kaliteli aldım uygun fiyata, onun dışında günlükleri pazarda bir adam buldu ablam parça 10 lira ordan alıyorum. Senin de istanbul bolu bursa yakının falan varsa adres bilgi vericem perşembe gitcek ablam alıcak bilgilerini adamdan. Marka şeylerin eski sezonlarını satıyor almış ablam inanamadım andywawa falan. Ablamdan alıcam paylaşıcam sonra.
trendyolda vardı favorilemiştim diye hatırlıyorum bi bakayımkızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
kızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
Bunu favorilemistimŞu şekilde her şeyi ayrı koyabiliyorsunuz.
Ay yerim onun ellerini de yüzünü de , of inşallah bizimki de gösterir yüzünü. Siz böyle yazınca heyecanlanıyorum , perşembe bizimki deevet yüzünü görebildik biraz zor oldu ama açtıelleri sürekli yüzünde babasına benziyor ağzı burnu her yeri o kadar net görünüyor ki bir de safra kesemde küçük bir polip gördü, ben önemli değil diye biliyorum ama uzmanı degilim fotosunu verecegim bi genel cerraha gösterirsin dedi
Aa bursada hangi drda takiptesiniz
Valla kullananları gördüm cok güzel görünüyor ama ben almicam organizer fln. Battaniyenin içine, bezini, zıbınını, tulumunu şapkasını, çorabını koyacağım , bohça gibi katlar sararım. Daha önce de bu şekilde yaptım. Sizi sezeryan için asagı ındirirlerken, hemşireye o battaniyeyi de direkt verebilirsiniz. Açıp giydiriyorlar , bebeğin bakımlarını yaptıktan sonra.O neymiş ben bilmiyorum organizer mi var bir de onun için. Bavula öyle koymicakmıyız?
gösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktorAy yerim onun ellerini de yüzünü de , of inşallah bizimki de gösterir yüzünü. Siz böyle yazınca heyecanlanıyorum , perşembe bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?