- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Babaları batırmaya devam yaniHahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorumsırada ne var ne alıyoruz
gecelik aldıysan kendine deterjan ,şampuan,pişik kremi onları alabilirsin.bende cumartesiden sonra halledicem onlarıHahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorumsırada ne var ne alıyoruz
6 dk az gibi canım ama herşey normal deyip göndermeleri de kendinden emin gibiler yoksa böyle ciddi bir konuda riske girmez kimse.içine sinmezse özelde de gidebilirsin evham yapma ama birşey görse söylerlerdi işleri bu zatenKizlar sabah detayliya gitmiştim devlete bu arada ama sadece veya alti dk bakti,normal muayene bile daha uzun sürüyordu. Hoc cime sinmedi niye böyle cabuk dedim bir sorun görünmüyor dedi. Acaba özel hastanede bir daha mi gitsem ne ara kalbine böbreğine beynine gelişimine bakti anlamadim
Onlara girşmem gerekşyor evet valla neyi sonraya atsam pişman oluyorum. Mobilyaları geçen hafta aldık bu hafta zam geldi az daha düşünseydim yemiştik zamıgecelik aldıysan kendine deterjan ,şampuan,pişik kremi onları alabilirsin.bende cumartesiden sonra halledicem onları
6 dkda ayrıntılı mı bakılır ya normal muayenede bile daha uzun sürüyor. Devlet hastaneleri iyice suyunu çıkardıKizlar sabah detayliya gitmiştim devlete bu arada ama sadece veya alti dk bakti,normal muayene bile daha uzun sürüyordu. Hoc cime sinmedi niye böyle cabuk dedim bir sorun görünmüyor dedi. Acaba özel hastanede bir daha mi gitsem ne ara kalbine böbreğine beynine gelişimine bakti anlamadim
benim ilk tüp bebek ikincisi tamamen organik oldu o kadar hamile kalmam diye düşünüyordum ki korunmaya bile gerek duymuyordukBen eşime diyorum ki hemen 6 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlayalımbelki kendiliğinden olur diyor herkes tabi orası ayrı
Tüp bebekte gün zaten genellikle tutmaz tuttuğu gün net bilinmediği için benim oğlumda tüp bebekti detaylıya gittiğim gün ölçümlere göre gününü değiştirmiştiBenim bebiş grip olunca acile gittiğimde 430 gr çıkmıştı Ertesi gün Perinatoloji hocası ayrıntılı ultrasonda herşeyi normal gördü Plasenta biraz yapışık sezeryanda kanama olabilirmiş Bir tek günü biraz geride 397 gr çıktı her cihaz farklı sanırım Büyüme için takip önerdi Daha sabit bir kadın doğum dr u seçmedik bile Tüp bebek amniosentez ayrıntılı ultrason derken düşünemedik Benim gibi tüp bebek olup gün farkı çıkan var mı güzel anneler ? Zaten hiç kilo da alamadım yediklerim bebişe yetmiyor mu ?
6 dk ne kız ? Gir çık, göbeğini kapat o kadar sürüyor zatenKizlar sabah detayliya gitmiştim devlete bu arada ama sadece veya alti dk bakti,normal muayene bile daha uzun sürüyordu. Hoc cime sinmedi niye böyle cabuk dedim bir sorun görünmüyor dedi. Acaba özel hastanede bir daha mi gitsem ne ara kalbine böbreğine beynine gelişimine bakti anlamadim
İçiniz rahat olsun bebeğin pozisyonu uygundur rahatça görülmüştür Benim gittiğim hocanın muayene ücreti 2 bin tl Çıkışta cd veriyorlar tüm ultrason videosu şeklinde oluyor 10 kusür dk süresi Bu arada devlette randevular 10 dk çift hasta geneldeKizlar sabah detayliya gitmiştim devlete bu arada ama sadece veya alti dk bakti,normal muayene bile daha uzun sürüyordu. Hoc cime sinmedi niye böyle cabuk dedim bir sorun görünmüyor dedi. Acaba özel hastanede bir daha mi gitsem ne ara kalbine böbreğine beynine gelişimine bakti anlamadim
Öyle mi diyorsunuz 5. gün embriyosu olunca net tarih olur diye düşünmüştüm Normal gebelikte geç veya erken döllenme olabiliyor da bizim tüp bebek olunca kesindir sanıyordum Sizinde mi günü gerideydi ?Tüp bebekte gün zaten genellikle tutmaz tuttuğu gün net bilinmediği için benim oğlumda tüp bebekti detaylıya gittiğim gün ölçümlere göre gününü değiştirmişti
Aynı yerden aldık ama beni iplememişlerHahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorumsırada ne var ne alıyoruz
1,5 hafta gerideydi kuzum geç tutunma olmuş demişlerdi oğlum doğdu gayet de sağlıklı takılma yani :) benimde 5’inci gün embriyosuydu bu arada tüp bebek olunca insan doğurana kadar ayrı stres doğurduktan sonra ayrı stres yaşıyor çok iyi biliyorum ama dert edilecek bir durum değil inan ki..Öyle mi diyorsunuz 5. gün embriyosu olunca net tarih olur diye düşünmüştüm Normal gebelikte geç veya erken döllenme olabiliyor da bizim tüp bebek olunca kesindir sanıyordum Sizinde mi günü gerideydi ?
Geçmiş olsun şimdiden Allah size bağışlasın eşinizi girdiği ile çıktığı bir olsun inşallahKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Ya bende ne gece ne gündüz hissedemiyorum çok hafif bişey var ama gaz sancisi mi bebek mi ayırt edemiyorumBenimki sadece gece uyanık
Gunduz tik yok karnimda
Bu arada sizler boyle cok hissediyorsunuz. Ben birseyler olduğuna eminim ama bir turlu bu hareketti diyemiyorum. Karnim daha küçükken yerini bulabiliyorum elimle simdi karnım her tarafı sert. Sirf bu kaygilardan bir hafta erken gidecem doktora
Çok geçmiş olsun En kısa sürede iyileşip yanınıza gelsin inşallahKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Çok sağol canım benim bir de mozaik embriyo olunca amniosentez sonucu çıkıncaya kadar diken üstündeydik ayrıntılı ultrasonu blle heyecandan ölerek bekledik Çok evham yapıyorum koskoca hoca bile rahatlatamıyor beni resmen Hoca hayırlı olsun şimdiden tekrar bana gelmenize gerek yok dedi Şimdi siz diyince içim rahatladı1,5 hafta gerideydi kuzum geç tutunma olmuş demişlerdi oğlum doğdu gayet de sağlıklı takılma yani :) benimde 5’inci gün embriyosuydu bu arada tüp bebek olunca insan doğurana kadar ayrı stres doğurduktan sonra ayrı stres yaşıyor çok iyi biliyorum ama dert edilecek bir durum değil inan ki..
Hoca riskli durum görse yakanıza yapışırdı merak etmeÇok sağol canım benim bir de mozaik embriyo olunca amniosentez sonucu çıkıncaya kadar diken üstündeydik ayrıntılı ultrasonu blle heyecandan ölerek bekledik Çok evham yapıyorum koskoca hoca bile rahatlatamıyor beni resmen Hoca hayırlı olsun şimdiden tekrar bana gelmenize gerek yok dedi Şimdi siz diyince içim rahatladı
Çok kolay bi sekilde gelip geçsin inşaAllahKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?