2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar sabah detayliya gitmiştim devlete bu arada ama sadece veya alti dk bakti,normal muayene bile daha uzun sürüyordu. Hoc cime sinmedi niye böyle cabuk dedim bir sorun görünmüyor dedi. Acaba özel hastanede bir daha mi gitsem ne ara kalbine böbreğine beynine gelişimine bakti anlamadim

6 dk az gibi canım ama herşey normal deyip göndermeleri de kendinden emin gibiler yoksa böyle ciddi bir konuda riske girmez kimse.içine sinmezse özelde de gidebilirsin evham yapma ama birşey görse söylerlerdi işleri bu zaten

gecelik aldıysan kendine deterjan ,şampuan,pişik kremi onları alabilirsin.bende cumartesiden sonra halledicem onları
Onlara girşmem gerekşyor evet valla neyi sonraya atsam pişman oluyorum. Mobilyaları geçen hafta aldık bu hafta zam geldi az daha düşünseydim yemiştik zamı bazı şeyler için kasım aralık indirimlerini bekliyorum bakalım

6 dkda ayrıntılı mı bakılır ya normal muayenede bile daha uzun sürüyor. Devlet hastaneleri iyice suyunu çıkardı

Ben eşime diyorum ki hemen 6 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlayalım belki kendiliğinden olur diyor herkes tabi orası ayrı
benim ilk tüp bebek ikincisi tamamen organik oldu o kadar hamile kalmam diye düşünüyordum ki korunmaya bile gerek duymuyorduk

Tüp bebekte gün zaten genellikle tutmaz tuttuğu gün net bilinmediği için benim oğlumda tüp bebekti detaylıya gittiğim gün ölçümlere göre gününü değiştirmişti

6 dk ne kız ? Gir çık, göbeğini kapat o kadar sürüyor zaten valla bizde yarım saat sadece kalbine baktı. Tek tek odacık odacık , damar damar inceledi. En önemli kalp ve böbrek anomalisi vs , o yüzden cok dikkatli bakıyorum dedi. Yok ya bence sen bi doktora daha görün. Açıklama da yapmalı ayrıca doktor dediğin. Rapor verdi mi eline ?

İçiniz rahat olsun bebeğin pozisyonu uygundur rahatça görülmüştür Benim gittiğim hocanın muayene ücreti 2 bin tl Çıkışta cd veriyorlar tüm ultrason videosu şeklinde oluyor 10 kusür dk süresi Bu arada devlette randevular 10 dk çift hasta genelde

Tüp bebekte gün zaten genellikle tutmaz tuttuğu gün net bilinmediği için benim oğlumda tüp bebekti detaylıya gittiğim gün ölçümlere göre gününü değiştirmişti
Öyle mi diyorsunuz 5. gün embriyosu olunca net tarih olur diye düşünmüştüm Normal gebelikte geç veya erken döllenme olabiliyor da bizim tüp bebek olunca kesindir sanıyordum Sizinde mi günü gerideydi ?

Hahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorum sırada ne var ne alıyoruz
Aynı yerden aldık ama beni iplememişler sordum bugün en geç 2-3 gün içinde kargolanacak demiş. Halihazırda bebemiz olsa bebek üst numaraya aktardı bunca zamanda ortada bez yok benim de lcw aldığım müslin örtüler ve pike takımı geldi, pijamalar da verilmiş kargoya yarına gelir diye düşünüyorum

Öyle mi diyorsunuz 5. gün embriyosu olunca net tarih olur diye düşünmüştüm Normal gebelikte geç veya erken döllenme olabiliyor da bizim tüp bebek olunca kesindir sanıyordum Sizinde mi günü gerideydi ?
1,5 hafta gerideydi kuzum geç tutunma olmuş demişlerdi oğlum doğdu gayet de sağlıklı takılma yani :) benimde 5’inci gün embriyosuydu bu arada tüp bebek olunca insan doğurana kadar ayrı stres doğurduktan sonra ayrı stres yaşıyor çok iyi biliyorum ama dert edilecek bir durum değil inan ki..

Kızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun

Geçmiş olsun şimdiden Allah size bağışlasın eşinizi girdiği ile çıktığı bir olsun inşallah

Ya bende ne gece ne gündüz hissedemiyorum çok hafif bişey var ama gaz sancisi mi bebek mi ayırt edemiyorum

Çok geçmiş olsun En kısa sürede iyileşip yanınıza gelsin inşallah

Çok sağol canım benim bir de mozaik embriyo olunca amniosentez sonucu çıkıncaya kadar diken üstündeydik ayrıntılı ultrasonu blle heyecandan ölerek bekledik Çok evham yapıyorum koskoca hoca bile rahatlatamıyor beni resmen Hoca hayırlı olsun şimdiden tekrar bana gelmenize gerek yok dedi Şimdi siz diyince içim rahatladı

Hoca riskli durum görse yakanıza yapışırdı merak etme hiç kaçırmazlar para var ucunda sonuçta gebeliğinin tadını çıkar bebek yerleştikten gebelik devam ettikten sonra normal yolla kalınan gebelikten hiç bir farkı yok unut mozaik embrio yok BC kalite miydi neydi onları hiç bir önemi yok artık saplıkla gelecek Allahın da ıznınle

Çok kolay bi sekilde gelip geçsin inşaAllah neyse ki laparoskopi oluyolar, ilk gun ameliyattan cikinca sirt agrisi 1 2 saat yogun yasayabilir ama ayni gun aksam ayaklanir Allahin izniyle icinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…