2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
Ben Trendyol dan 50-60tl ye baktım. Sonra da bazı şeyleri koyarım ama öyle çok pahalıya kaçmayacağım en nihayetinde havalı poşet tam bedavacılara döndüm. Ekte koydum böyle bişey alabilirim. Düzeni sevdiğim için oda yoksa valize atmak varda. Bi de sonra da bişeyleri koyup bazaya atması iyi oluyor. Herşey düzenli oluyor.

Eklentiler

• 7B318583-8FC5-4C9E-9F06-2EA63B8026BB.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızz bir tıl sonra mı bende arayı açmak istemiyorum zaten bunu bile 5 yıl bekledim ama bir yılda iyi cesaret valla
Yaş ilerliyor bebişim ablam 28de doğurdu kızı 6 yaşında belki düşünürüm diyor ben 34 yaşında anne olacağım. Biraz daha arayı açarsam sittin sene yapamam diye korkuyorum

Oh no 1 sene sonra sanmıyorum kardeş için istekli olabileceğimi, 4-5 yaş planlıyorum aralarında

Böyle aynı yaş hikayeleri duyunca çok mutlu oluyorum Sağlıklı yumurta olunca 43 yaşa kadar tüp bebekden söylenen rahim 25 yaş gibiymiş Ama insan yine de korkuyor Ünlüler var bir de sağolsunlar ileri yaşa umut

Benim de son iki haftadır bel ve sol kaburga ağrım var sola yatamıyorum ama sağa yatmak önerilmediginden sağa da yatamıyorum sırt üstü yatsam belime çok yük biniyor yatamıyorum kısaca ben yatamıyorum

Benim bebiş grip olunca acile gittiğimde 430 gr çıkmıştı Ertesi gün Perinatoloji hocası ayrıntılı ultrasonda herşeyi normal gördü Plasenta biraz yapışık sezeryanda kanama olabilirmiş Bir tek günü biraz geride 397 gr çıktı her cihaz farklı sanırım Büyüme için takip önerdi Daha sabit bir kadın doğum dr u seçmedik bile Tüp bebek amniosentez ayrıntılı ultrason derken düşünemedik Benim gibi tüp bebek olup gün farkı çıkan var mı güzel anneler ? Zaten hiç kilo da alamadım yediklerim bebişe yetmiyor mu ?

Benim asıl doktorum, doruk’ta Suhendan hanım. Ben kendisinden çok memnunum ama çok yoğun olması ve hastane anlaşması sebebiyle Medicana’ya gidiyorum. Arada Sühendan hanıma bilgi veriyorum filan. Ayrıntılı için de Jimer’de Bilge Çetinkaya’ya gideceğim inşallah

Benimki sadece gece uyanık
Gunduz tik yok karnimda
Bu arada sizler boyle cok hissediyorsunuz. Ben birseyler olduğuna eminim ama bir turlu bu hareketti diyemiyorum. Karnim daha küçükken yerini bulabiliyorum elimle simdi karnım her tarafı sert. Sirf bu kaygilardan bir hafta erken gidecem doktora

BENİMDE ÖYLE CANIM GECE DAHA AKTİF GÜNDÜZ SAKİN.KÜÇÜKKEN HEP BİR TARAFTA DURUYORDU DÜN ULTRASONDA GÖRDÜM SOL TARAFTA KAFASI AYAKLARINI UZATMIŞ SAĞA DOĞRU YANİ TÜM ALANI KAPLIYOR GENELDE AŞAĞIYA ÇOK VURUYOR BAZENDE SAĞ TARAFA TEKME ATIYOR.ULTRASONDA BİLE NASIL TEKMELER ATIYORDU HEPSİNİ O ANDA DA HİSSETTİM

Bu haftan bitsin hissedeceksin canım, güm güm güm güm uykudan uyandıracak

Ya o korku bende cok var yetememekten yapmamaktan cok korkuyorum. Mukemmelliyetciyim bide bu huyumu torpuleye torpuleye biraz normallestjm ama hala onem.verdigim seylerde bu huyum.cikiyor. resmen korkuyorum. hicbirsey yetişmeyecek diye kaygilaniyorum tum bunlarin yanidakotu birsey olursa diye kaygim da var. Neyse sizi de darlandım

gösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktor
ay o kadar güzel bi an ki gerçekten hiç tanımadığın biriye karşılaşıyorsun

Okurken surekli siritma hissi

Vallahi Allah razi olsun. Artik bebegimi bulamıyorum diye üzülüyordum

Bu haftan bitsin hissedeceksin canım, güm güm güm güm uykudan uyandıracak

Ay hadi inşallah. Hissedersem icim rahat edecek. Kendimi tutmasam 3 gune bir kalp atisini duymaya giderim

Medicana da devam edeceksen Pınar Türk ü kesinlikle tavsiye ediyorum o kadar tatlı bı doktor ki. Detaylı ultrasona daha 3 hafta varken kendisi detaylı gibi baktı. İlgili oldukça. Yeme içme konusuna dahi giriyor diyetisyen gibi. Yani seni sadece gebeliğinle değil sağlık geçmişinle değerlendirerek yorumluyor. Oğluşumu ben gibi seviyor. Bahar hanımı bilmiyorum ama doktor değişeceksen vakit geçmeden bi Pınar hocamla dene istersen.

Hadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırım
Benimde hala gelmedi sizin mesajları görunceye sipariş verdigimi hatırladım hatta şimdi baktım hala işleme alındı da duruyo

Hadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırım
Hahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorum sırada ne var ne alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…