- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Ben Trendyol dan 50-60tl ye baktım. Sonra da bazı şeyleri koyarım ama öyle çok pahalıya kaçmayacağım en nihayetinde havalı poşetkızlar hastane hazırlıkları için organizer fikirleriniz var mı şöyle güzel desenli kullanışlı şeyler nerde var
Yaş ilerliyor bebişim ablam 28de doğurdu kızı 6 yaşında belki düşünürüm diyor ben 34 yaşında anne olacağım. Biraz daha arayı açarsam sittin sene yapamam diye korkuyorumKızz bir tıl sonra mıbende arayı açmak istemiyorum zaten bunu bile 5 yıl bekledim ama bir yılda iyi cesaret valla
Oh no 1 sene sonra sanmıyorum kardeş için istekli olabileceğimi, 4-5 yaş planlıyorum aralarındaAblam benim kadar zor bir gebelik geçirmedi 2. Yi de yapmadı ama en kolay zamanları hamilelik ve keyifli diyor. Özleyeceksin diyor bilemiyorum ben çok zor geçirdim bu zaman dek bundan sonrası kolay olsun inşaallah. Allah nasip ederse 1 sene sonra yaş çok ilerlemeden bir daha düşünüyoruz 2. Hamileliği ben nasıl yaşayacağım diye kara kara düşünüyorumözleyecek miyim zaman gösterecek
Böyle aynı yaş hikayeleri duyunca çok mutlu oluyorum Sağlıklı yumurta olunca 43 yaşa kadar tüp bebekden söylenen rahim 25 yaş gibiymiş Ama insan yine de korkuyor Ünlüler var bir de sağolsunlar ileri yaşa umutOoooo maşallah sana… şuan benim idolümsünbenim bir arkadaşım da 43 yaşında gebeydi 44 de doğurdu.
Bana da doktorlar dedi ki rahim yaşın 30 yumurtalıkların sağlam allaha şükrediyorum
Bu arada bugün beni sağlık ocağından aradı hemşire. Tetenoz olmayacağımı söyledim. Devlet olmak istemiyorum diye imzamızı alıyormuş. O da sordu neden diye uzunca anlattım toksoplazma geçirmeyenlerde aşı çok etkiliyormuş düşüğe sebebiyet vermesin diye gerek yokmuş. Çünkü sonuçta tetenozun içinde toksoplazma bakterisi var yani korona aşısını düşünün aynı onun gibi.
Ben eşime diyorum ki hemen 6 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlayalımOh no 1 sene sonra sanmıyorum kardeş için istekli olabileceğimi, 4-5 yaş planlıyorum aralarında
Benim de son iki haftadır bel ve sol kaburga ağrım var sola yatamıyorum ama sağa yatmak önerilmediginden sağa da yatamıyorum sırt üstü yatsam belime çok yük biniyor yatamıyorum kısaca ben yatamıyorumArkadaşlar sırt ağrısı çeken var mı kendimi yerden yere vurasım var 3-4 gündür iyice şiddetlendi. Uyku uyuyamadığımdan mı hamilelikten mi karnım göğüslerim büyüdü ondan mı bilmiyorum. Göğüs kafeslerime kadar ağrım var. Bu nasıl ağrı bilmiyorum sabah kalkıyorum. 1-2 saat iyiyim sonradan bir başlıyor akşama kadar.
Benim çok karışıkönce jimerde başladım sonra medicanada bahar hanıma geçtim sonra tekrar jimere döndüm şimdi başka bi dr arayışındayım volkan bey için iyi diyorlar ama ben medicanadan çok memnun değilim ekibi çok yeni gibi profesyonel değiller diye düşünüyorum
Benimki sadece gece uyanıkEvet malesef özleyeceksinben şuan tadını çıkarmak istiyorum.eşimin ilk bebeği bir an önce doğsun istiyor bence dursun durabildiği yere kadar. Düb doktor artık uyumaya başladı bebeğin dedi arada uyuyor uyanıyor gece kaçta kalkarsa o saatlerde emmek ister genelde öyle
BENİMDE ÖYLE CANIM GECE DAHA AKTİF GÜNDÜZ SAKİN.KÜÇÜKKEN HEP BİR TARAFTA DURUYORDU DÜN ULTRASONDA GÖRDÜM SOL TARAFTA KAFASI AYAKLARINI UZATMIŞ SAĞA DOĞRU YANİ TÜM ALANI KAPLIYOR GENELDE AŞAĞIYA ÇOK VURUYOR BAZENDE SAĞ TARAFA TEKME ATIYOR.ULTRASONDA BİLE NASIL TEKMELER ATIYORDU HEPSİNİ O ANDA DA HİSSETTİMBenimki sadece gece uyanık
Gunduz tik yok karnimda
Bu arada sizler boyle cok hissediyorsunuz. Ben birseyler olduğuna eminim ama bir turlu bu hareketti diyemiyorum. Karnim daha küçükken yerini bulabiliyorum elimle simdi karnım her tarafı sert. Sirf bu kaygilardan bir hafta erken gidecem doktora
İlki tüp bebek olup ikinci normal olan çok duydum, kafa rahat oluyor çünküBen eşime diyorum ki hemen 6 ay sonra tekrar tüp bebeğe başlayalımbelki kendiliğinden olur diyor herkes tabi orası ayrı
Bu haftan bitsin hissedeceksin canım, güm güm güm güm uykudan uyandıracakBenimki sadece gece uyanık
Gunduz tik yok karnimda
Bu arada sizler boyle cok hissediyorsunuz. Ben birseyler olduğuna eminim ama bir turlu bu hareketti diyemiyorum. Karnim daha küçükken yerini bulabiliyorum elimle simdi karnım her tarafı sert. Sirf bu kaygilardan bir hafta erken gidecem doktora
2. Trimesterın bitmesine son 1 ay kalmışkızlar bazen içimde korku oluyor sebepsiz ve sonra diyorum ki hayatım hep kaygıyla mı geçecek ya diyorum. Doya doya yaşamak istiyorum sürecimi. Şimdi de şu düşünce oluyor insan da. Acaba doğduktan sonra bakabilecek miyim? Tamamen senin sorumluğunda olması çok farklı geliyor
gösterir gösterir her tarafa döndürüyor doktor
ay o kadar güzel bi an ki gerçekten hiç tanımadığın biriye karşılaşıyorsun
Vala sormaGÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH KUZUYA YARIM PORSİYON OLMUŞ ŞİMDİDEN
BENİMDE ÖYLE CANIM GECE DAHA AKTİF GÜNDÜZ SAKİN.KÜÇÜKKEN HEP BİR TARAFTA DURUYORDU DÜN ULTRASONDA GÖRDÜM SOL TARAFTA KAFASI AYAKLARINI UZATMIŞ SAĞA DOĞRU YANİ TÜM ALANI KAPLIYOR GENELDE AŞAĞIYA ÇOK VURUYOR BAZENDE SAĞ TARAFA TEKME ATIYOR.ULTRASONDA BİLE NASIL TEKMELER ATIYORDU HEPSİNİ O ANDA DA HİSSETTİM
Bu haftan bitsin hissedeceksin canım, güm güm güm güm uykudan uyandıracak
Medicana da devam edeceksen Pınar Türk ü kesinlikle tavsiye ediyorum o kadar tatlı bı doktor ki. Detaylı ultrasona daha 3 hafta varken kendisi detaylı gibi baktı. İlgili oldukça. Yeme içme konusuna dahi giriyor diyetisyen gibi. Yani seni sadece gebeliğinle değil sağlık geçmişinle değerlendirerek yorumluyor. Oğluşumu ben gibi seviyor. Bahar hanımı bilmiyorum ama doktor değişeceksen vakit geçmeden bi Pınar hocamla dene istersen.Benim çok karışıkönce jimerde başladım sonra medicanada bahar hanıma geçtim sonra tekrar jimere döndüm şimdi başka bi dr arayışındayım volkan bey için iyi diyorlar ama ben medicanadan çok memnun değilim ekibi çok yeni gibi profesyonel değiller diye düşünüyorum
Benimde hala gelmedi sizin mesajları görunceye sipariş verdigimi hatırladım hatta şimdi baktım hala işleme alındı da duruyoHadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırım
Hahaha kız biz aynı yerden almadık mı benimkiler çoktan geldi şimdi pijamalarımı bekliyorumHadi yaa.. Sleepy e msj atayım ozaman. Şuara hep bişiler alıyorum ama ne geldi ne gelmedi karıştı ortalık. Parayı verince rahatlıyorum ürün gelmesini sallamıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?