2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hemencecik gelmiş ve geçmiş olsun inşallah

Kızlar yarın şoka gelecek ürünler. Katlanır küvet isteyen vardı sanırım. Nevresim takımı, nohut battaniye, ağız mendili de var. Ama çıtçıtlı body çok ucuz tanesi 5tl. Kullan at amaçlı alsak mı iyiyse penyesi 6 9 ve 9 12 alırım ben. Nevresim battaniye ve çıtçıtlı body a101e gelecek olanlardan daha ucuz. Sabah 9da ekipçe basalım bence şok u
Edit:nevresim fiyatı aynıymış sallamışım

Eklentiler

• Screenshot_20221011_193605_com.google.android.apps.docs.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Çıtçıtlı badi ile lastikli çarşafı alıcam inşallah
Bide ağız mendili.

kendi özeldeki doktorumu aradim o da isleri bu icin rahat olsun pratikliginden kisa sürmüştür dedi
6 dkda ayrıntılı mı bakılır ya normal muayenede bile daha uzun sürüyor. Devlet hastaneleri iyice suyunu çıkardı
Aynen ya şok oldum valla, nasil yani bitti mi dedim evet defi o şokla neresine baktin diyemedim ciktim
Yani bi kağıt verdi ama herhangi bir animali saptanmadi diye ama ne ara bakti ne ara gördü anlamadim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah acil şifalar dilerim.

Kızlar internetten bakarak bir liste yaptım. Bana eklemem gereken eksikleri ve doğumda kendim için almam gerekenleri söyler misiniz

Eklentiler

• 92EA274F-91C9-45C8-9514-D6EE84104D39.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 68
  • B937E5C9-C39D-4082-808B-FBF1B9B05940.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 2FA2500E-3916-4BE1-95AE-35D188FEF17E.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 60
Allah şifalar versin size bağışlasın

Benim de son iki haftadır bel ve sol kaburga ağrım var sola yatamıyorum ama sağa yatmak önerilmediginden sağa da yatamıyorum sırt üstü yatsam belime çok yük biniyor yatamıyorum kısaca ben yatamıyorum
Canım 6. Aya kadar sağa ve sırt üstü yatmakta nir sakınca yok sağa yatabilirsin rahatsan mesele bebek büyüt ve sırt üstü yatmamak. Omurganın oradan atar ve toplar damar geçiyormuş. Omurgaya bebek bası yapınca kan dolaşımını ciddi etkiliyormuş ama sağa yatmakta çok büyük sıkıntı yok. Doku tavsiye ediyorlar bebeğe daha iyi kan akışı gidiyor diye. Bende hep sola yattım benim de sol kaburgalarım çürüdü şu son 1 haftadır artık biraz sağa da dönüyorum yoksa ağlıcak gibi oluyorum. Sol tarafımdan bıçak saplanıyor sanki.

İlki tüp bebek olup ikinci normal olan çok duydum, kafa rahat oluyor çünkü
Ben de tüp bebek yaptırmaya diye gittim hamile çıktım çünkü ondan önceki 3 ay düşünmedim o üç ay bana şifa oldu. Ama düşünmemek çok zor gerçekten. Ondan önceki 12 ay Her ay bel altına yastık koymalar ayağımda çoraplarla yatmalar. Ovulasyon haftası hızlı hareket etmemeler. Saat gibi uyuyup uyanmalar. Bitki çayları sağlıklı beslenmeler. Ne oldu olmadı. Sonraki 2 ay naptın Eşimle saatle değil kafamıza göre takıldık. Ovulasyon haftasında bile koşa koşa yüzmeye gittim. Oradan çıktım arkadaşlarımla kahve içtim. Uyku düzenim kaçtı, filmler izledim gece geç saatlere kadar. İşte koşturmacalar tüm eğitimlere yazın beni dedim şehir dışına bile koşturdum ve o süreçte hamile kalmışım. Yani kafayı boşaltmak çok zor ama akışına bırakırsan zamanı gelince seni buluyor rabbim inşaallah tamamına da erdirsin cümlemizinkini aminnn

Ayy al benden de o kadar bebek istemimin 16. Ayinda hayatimin en zor donemlerinden birinde sigaranin gozune vurdugum ve hicbir seyi dusunecek durumda olmadigim zamanda geldi guzel kuzum, derdimin dermani

Gecmis olsun canim. Hemencecik atlatirsiniz inşallah. Her zamankinden güçlü olman gerek bu süreçte.

Oh no 1 sene sonra sanmıyorum kardeş için istekli olabileceğimi, 4-5 yaş planlıyorum aralarında
Benim ablamla 1 yaş var aramda iyi oluyor arada yaş farkının olmaması ikiz çok isterdim ama benim yaradılışım pek uygun değilmiş. Rabbim de böyle uygun gördü zaten tek çocuk düşünmüyorum gerçekten çocuğum evde yalnız büyümesin diye ama işte araya 2-3 yıl bırakırsam 37 olacağım o zaman daha zorlanacağım. En iyisi araya çok es vermemek tabi bu kul planı en iyisini Allah bilir o neyi hayırlı yazdıysa öyle olsun

Çok geçmiş olsun canım benim. Hic endişe etme. Oldukça sık yapilan , basari orani yüksek bir ameliyat.

Öyle deme ya cihaz farkı vardır yetiyordur annesi zaten sen eksik beslensen bile senden alacağını alır o için rahat olsun. Ben de hiç kilo almadım toplam 1 kilo. Benim arkadaşım 38kilo hamile kaldı 5-6 kilo aldı tüm hamilelikte topaç gibi çocuk doğurdu stres olma

Öyledir değil mi ? Çok yiyemesem de hep sağlıklı şeyler tükettim Bugün hırslandım çok yiyeceğim diye abur cubur hamur işi yüklendim şimdi yatamıyorum reflüden

Öyledir değil mi ? Çok yiyemesem de hep sağlıklı şeyler tükettim Bugün hırslandım çok yiyeceğim diye abur cubur hamur işi yüklendim şimdi yatamıyorum reflüden
Öyledir tabiki de ben pazar günü annemdeydim eve geldim yatmaya yakın içim dışıma çıktı çok yemekte iyi değil. Sebze olmadığım müddetçe sebze hızlı sindiriliyor ama diğer tüm yiyecekler yoruyor. Umarım hamilelikten sonra midemiz böyle kalmaz çok nazlı bir midem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…