Hemencecik gelmiş ve geçmiş olsun inşallahKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Çıtçıtlı badi ile lastikli çarşafı alıcam inşallahKızlar yarın şoka gelecek ürünler. Katlanır küvet isteyen vardı sanırım. Nevresim takımı, nohut battaniye, ağız mendili de var. Ama çıtçıtlı body çok ucuz tanesi 5tl. Kullan at amaçlı alsak mıiyiyse penyesi 6 9 ve 9 12 alırım ben. Nevresim battaniye ve çıtçıtlı body a101e gelecek olanlardan daha ucuz. Sabah 9da ekipçe basalım bence şok u
kendi özeldeki doktorumu aradim o da isleri bu icin rahat olsun pratikliginden kisa sürmüştür dedi6 dk az gibi canım ama herşey normal deyip göndermeleri de kendinden emin gibiler yoksa böyle ciddi bir konuda riske girmez kimse.içine sinmezse özelde de gidebilirsin evham yapma ama birşey görse söylerlerdi işleri bu zaten
Aynen ya şok oldum valla, nasil yani bitti mi dedim evet defi o şokla neresine baktin diyemedim ciktim6 dkda ayrıntılı mı bakılır ya normal muayenede bile daha uzun sürüyor. Devlet hastaneleri iyice suyunu çıkardı
Yani bi kağıt verdi ama herhangi bir animali saptanmadi diye ama ne ara bakti ne ara gördü anlamadim6 dk ne kız ? Gir çık, göbeğini kapat o kadar sürüyor zatenvalla bizde yarım saat sadece kalbine baktı. Tek tek odacık odacık , damar damar inceledi. En önemli kalp ve böbrek anomalisi vs , o yüzden cok dikkatli bakıyorum dedi. Yok ya bence sen bi doktora daha görün. Açıklama da yapmalı ayrıca doktor dediğin. Rapor verdi mi eline ?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Allah şifalar versin size bağışlasınKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Canım 6. Aya kadar sağa ve sırt üstü yatmakta nir sakınca yok sağa yatabilirsin rahatsan mesele bebek büyüt ve sırt üstü yatmamak. Omurganın oradan atar ve toplar damar geçiyormuş. Omurgaya bebek bası yapınca kan dolaşımını ciddi etkiliyormuş ama sağa yatmakta çok büyük sıkıntı yok. Doku tavsiye ediyorlar bebeğe daha iyi kan akışı gidiyor diye. Bende hep sola yattım benim de sol kaburgalarım çürüdü şu son 1 haftadır artık biraz sağa da dönüyorum yoksa ağlıcak gibi oluyorum. Sol tarafımdan bıçak saplanıyor sanki.Benim de son iki haftadır bel ve sol kaburga ağrım var sola yatamıyorum ama sağa yatmak önerilmediginden sağa da yatamıyorum sırt üstü yatsam belime çok yük biniyor yatamıyorum kısaca ben yatamıyorum
Ben de tüp bebek yaptırmaya diye gittim hamile çıktım çünkü ondan önceki 3 ay düşünmedimİlki tüp bebek olup ikinci normal olan çok duydum, kafa rahat oluyor çünkü
Ayy al benden de o kadar bebek istemimin 16. Ayinda hayatimin en zor donemlerinden birinde sigaranin gozune vurdugum ve hicbir seyi dusunecek durumda olmadigim zamanda geldi guzel kuzum, derdimin dermaniBen de tüp bebek yaptırmaya diye gittim hamile çıktım çünkü ondan önceki 3 ay düşünmedimo üç ay bana şifa oldu. Ama düşünmemek çok zor gerçekten. Ondan önceki 12 ay Her ay bel altına yastık koymalar ayağımda çoraplarla yatmalar. Ovulasyon haftası hızlı hareket etmemeler. Saat gibi uyuyup uyanmalar. Bitki çayları sağlıklı beslenmeler. Ne oldu olmadı. Sonraki 2 ay naptın Eşimle saatle değil kafamıza göre takıldık. Ovulasyon haftasında bile koşa koşa yüzmeye gittim. Oradan çıktım arkadaşlarımla kahve içtim. Uyku düzenim kaçtı, filmler izledim gece geç saatlere kadar. İşte koşturmacalar tüm eğitimlere yazın beni dedim şehir dışına bile koşturdum ve o süreçte hamile kalmışım. Yani kafayı boşaltmak çok zor ama akışına bırakırsan zamanı gelince seni buluyor rabbim inşaallah tamamına da erdirsin cümlemizinkini aminnn
Gecmis olsun canim. Hemencecik atlatirsiniz inşallah. Her zamankinden güçlü olman gerek bu süreçte.Kızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Bu listeleri gördükçe hicbirsey almadigim aklima geliyor. Panik atak gibi oluyorumKızlar internetten bakarak bir liste yaptım. Bana eklemem gereken eksikleri ve doğumda kendim için almam gerekenleri söyler misiniz
Benim ablamla 1 yaş var aramda iyi oluyor arada yaş farkının olmaması ikiz çok isterdim ama benim yaradılışım pek uygun değilmiş. Rabbim de böyle uygun gördü zatenOh no 1 sene sonra sanmıyorum kardeş için istekli olabileceğimi, 4-5 yaş planlıyorum aralarında
Çok geçmiş olsun canım benim. Hic endişe etme. Oldukça sık yapilan , basari orani yüksek bir ameliyat.Kızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Valla ben de almadım. Hafta sonu çıkınca birkaç şey alayım diye yazdım da önemli olan büyük eşyalar bunlar her türlü alınırBu listeleri gördükçe hicbirsey almadigim aklima geliyor. Panik atak gibi oluyorum
Öyle deme ya cihaz farkı vardır yetiyordur annesi zaten sen eksik beslensen bile senden alacağını alır o için rahat olsun. Ben de hiç kilo almadım toplam 1 kilo. Benim arkadaşım 38kilo hamile kaldı 5-6 kilo aldı tüm hamilelikte topaç gibi çocuk doğurdu stres olmaBenim bebiş grip olunca acile gittiğimde 430 gr çıkmıştı Ertesi gün Perinatoloji hocası ayrıntılı ultrasonda herşeyi normal gördü Plasenta biraz yapışık sezeryanda kanama olabilirmiş Bir tek günü biraz geride 397 gr çıktı her cihaz farklı sanırım Büyüme için takip önerdi Daha sabit bir kadın doğum dr u seçmedik bile Tüp bebek amniosentez ayrıntılı ultrason derken düşünemedik Benim gibi tüp bebek olup gün farkı çıkan var mı güzel anneler ? Zaten hiç kilo da alamadım yediklerim bebişe yetmiyor mu ?
Geçen 3 oğlu olan bir arkadaşa sormuştum 24. haftadan sonra hissetmiş bebek hareketlerini Üstelik erkek bebek daha erken hissedilir diyorlardıYa bende ne gece ne gündüz hissedemiyorum çok hafif bişey var ama gaz sancisi mi bebek mi ayırt edemiyorum
Öyledir değil mi ?Öyle deme ya cihaz farkı vardır yetiyordur annesi zaten sen eksik beslensen bile senden alacağını alır o için rahat olsun. Ben de hiç kilo almadım toplam 1 kilo. Benim arkadaşım 38kilo hamile kaldı 5-6 kilo aldı tüm hamilelikte topaç gibi çocuk doğurdu stres olma
Öyledir tabiki deÖyledir değil mi ?Çok yiyemesem de hep sağlıklı şeyler tükettim Bugün hırslandım çok yiyeceğim diye abur cubur hamur işi yüklendim şimdi yatamıyorum reflüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?